Kik vagyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit nem lehet látni az nem létezik!!
tudomány alapfokon **
és... láttál te már robottervezõt?
no ugye!
de ha létezik is.... a robottervezõt ki tervezte???
tudomány alapfokon **
és... láttál te már robottervezõt?
no ugye!
de ha létezik is.... a robottervezõt ki tervezte???
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
tehát nem tudod elmagyarázni :(
persze sok hívõ nem érti azt a vallást, amiben oly vakon hisz **
persze sok hívõ nem érti azt a vallást, amiben oly vakon hisz **
Láthatatlan robottervezõ? Ez nagyon jó! <#wink>#wink>
wmiki - a tudományos ignorancia mértékegysége. Mivel az 1 wmiki túl nagy egység, ezért általában a piko- fempto- és attowmiki formát használjuk.
Óriási :D
Óriási :D
A soha meg a semmikor semmit nem jelent.
^^
így alakultak ki a robotok
véletlen evolúció...
sokkal logikusabb, mint egy láthatatlan robottervezõ
így alakultak ki a robotok
véletlen evolúció...
sokkal logikusabb, mint egy láthatatlan robottervezõ
:x
a tudomány soha nem téved, mert bizonyítékokon alapul!!!4
a tudomány soha nem téved, mert bizonyítékokon alapul!!!4
Dalolászok nektek:)
http://www.youtube.com/watch?v=vLKLsvGqEQo
http://www.youtube.com/watch?v=vLKLsvGqEQo
Tudományos értekezés helyett, felmerült bennem a gondolat, a mi jelenünk idõvel, a jövõnk múltja lesz.
Vízió...
50000év múlva....
Kutatók érkeznek a Földre, a régészek feltárnak egy régi temetõt.
Miért ne? A régészek most is bekukkantunk a sírokba, mitõl lenne ez másként 50000 év múlva?
A kutatók nézik a csontokat, a mell magasban elhelyezkedõ szilikon domborulatokat,
néhány segg magasságában megbújó szilikon implantátumot és vádlit feszesítõ szilikon darabot találnak.
Arra következtetésre jutnak, hogy:
- Lám-lám a szénalapu élet már XXI. század derekán kezdet átalakulni.
- Egyértelmû jelei vannak a változásnak. - summázta a látottakat a vezetõ régész.
- A szilikon alapú változás jól látható, ...és néhány hányaveti módon gazdival együtt eltemetett implantátumot begyömöszöl a hord-táskájába.
- Ez egy igazi galaktikus felfedezés!
- Heuréka!
- Fosszíliát találtam.
- Heuréka, gondosan kezébe vesz egy 300 köbcentis szilikon példányt... Jó nagy duda lehetett...kicsit mosoly suhant át halovány orcáján.
- Fijjam, értesz te egyáltalán a nõkhöz? :DD
Vízió...
50000év múlva....
Kutatók érkeznek a Földre, a régészek feltárnak egy régi temetõt.
Miért ne? A régészek most is bekukkantunk a sírokba, mitõl lenne ez másként 50000 év múlva?
A kutatók nézik a csontokat, a mell magasban elhelyezkedõ szilikon domborulatokat,
néhány segg magasságában megbújó szilikon implantátumot és vádlit feszesítõ szilikon darabot találnak.
Arra következtetésre jutnak, hogy:
- Lám-lám a szénalapu élet már XXI. század derekán kezdet átalakulni.
- Egyértelmû jelei vannak a változásnak. - summázta a látottakat a vezetõ régész.
- A szilikon alapú változás jól látható, ...és néhány hányaveti módon gazdival együtt eltemetett implantátumot begyömöszöl a hord-táskájába.
- Ez egy igazi galaktikus felfedezés!
- Heuréka!
- Fosszíliát találtam.
- Heuréka, gondosan kezébe vesz egy 300 köbcentis szilikon példányt... Jó nagy duda lehetett...kicsit mosoly suhant át halovány orcáján.
- Fijjam, értesz te egyáltalán a nõkhöz? :DD
A valóság független a hiedelmeidtõl. - S.K.
wérmiki (:viccelsz :) wérnyúl<#beka3>#beka3>
<#integet2>#integet2>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Persze!
szerintem õ wérmiki, az eretnek toll, aki kételkedni merészel a szent tudomány tanaiban :(
erre ugyanannyi bizonyíték van, mint az evolúció elméletre, vagy az õsrobbanásra, vagyis cáfolhatatlan tény
erre ugyanannyi bizonyíték van, mint az evolúció elméletre, vagy az õsrobbanásra, vagyis cáfolhatatlan tény
Tessék mondani az számít, hogy ki vagyok? :)
"Kik vagyunk? Jelentkezzen aki érti mirõl beszélek."
Elõször is tisztázzuk te ki vagy??:)
Elõször is tisztázzuk te ki vagy??:)
"Mi az élet értelme? Kik vagyunk? Miért vagyunk itt?"
Ez itt a pokol. De egy elég jó változat. Most még. Mert ez még csak az 1.0-ás változat. Hamarosan frissül. :)))
De tréfát félretéve azért, hogy kijárjuk az iskolát. Megszületünk, de az még nem a bûnbeesés. Majd talán a döntéseink teszik azzá. De akkor megbuktunk és újra meg kell majd születnünk. Jelentkezzen aki érti mirõl beszélek.
Ez itt a pokol. De egy elég jó változat. Most még. Mert ez még csak az 1.0-ás változat. Hamarosan frissül. :)))
De tréfát félretéve azért, hogy kijárjuk az iskolát. Megszületünk, de az még nem a bûnbeesés. Majd talán a döntéseink teszik azzá. De akkor megbuktunk és újra meg kell majd születnünk. Jelentkezzen aki érti mirõl beszélek.
Ne már ezen rugózzunk, ez már tényleg EGY kurva keresés kéne, hogy legyen internettel a seggetek alatt. Igen, létezik, egészen gyakori idõs szülõk gyermekénél, és például az egyik unokatestvérem így született, többször kellett mûteni.
Egyébként a magyarázatom nem feltétlen igaz, mert maga a fejdeformáló eljárás is lehet oka a varrat korai eltûnésének. Ha eredetileg lágy volt a koponya, de változatlanul csontosodott meg, akkor a varrat nagyon nehezen észrevehetõ, illetve a másik, hogy a torzítás hatására elmászhatnak a varratok a helyükrõl, ezért tûnhet úgy, hogy hiányzik, de közben nem.
Egyébként a magyarázatom nem feltétlen igaz, mert maga a fejdeformáló eljárás is lehet oka a varrat korai eltûnésének. Ha eredetileg lágy volt a koponya, de változatlanul csontosodott meg, akkor a varrat nagyon nehezen észrevehetõ, illetve a másik, hogy a torzítás hatására elmászhatnak a varratok a helyükrõl, ezért tûnhet úgy, hogy hiányzik, de közben nem.
Sokféle születési rendellenesség létezik, csak vagy tudunk róla vagy nem.
:D
nem sokkolt le :) mint mondtam, nyitott vagyok, még akkor is ha te ezt hülyeségnek nevezed
adtál egy elfogadható magyarázatot, amire nyilván nincs egyértelmû bizonyítékod... akár egy jó megoldás is lehet, persze... biztosan nem tudjuk
most lusta vagyok utánanézni, hogy valóban létezik e olyan születési rendellenesség, hogy az egyik koponyavarrat hiányzik, de nyilván nem hihetetlen
csak te pörögsz annyira ezen a témán :) én csak gondolkodom rajta... egyáltalán nem izgat annyira mint téged :P
nem sokkolt le :) mint mondtam, nyitott vagyok, még akkor is ha te ezt hülyeségnek nevezed
adtál egy elfogadható magyarázatot, amire nyilván nincs egyértelmû bizonyítékod... akár egy jó megoldás is lehet, persze... biztosan nem tudjuk
most lusta vagyok utánanézni, hogy valóban létezik e olyan születési rendellenesség, hogy az egyik koponyavarrat hiányzik, de nyilván nem hihetetlen
csak te pörögsz annyira ezen a témán :) én csak gondolkodom rajta... egyáltalán nem izgat annyira mint téged :P
Bazinga!
Na mi van, így lesokkolt, hogy adtam egy egyszerû megoldást a hatalmas rejtélyedre?
Akkor adok neked egy jó okot, rágódj rajta:
Jónéhány megnyújtott paracasi koponyán nincsen középsõ koponyavarrat.
Ebbõl látszik, hogy a paracasi népeknél elterjedt volt ez a születési rendellenesség, gyerekek halálát okozva. De rájöttek, hogy a koponya formálható, meg tudták növelni a koponyaméretet, életeket mentve a módszerrel.
Tessék, itt egy magyarázat, ami végtelenszer megalapozottabb, mint az élienek.
Jónéhány megnyújtott paracasi koponyán nincsen középsõ koponyavarrat.
Ebbõl látszik, hogy a paracasi népeknél elterjedt volt ez a születési rendellenesség, gyerekek halálát okozva. De rájöttek, hogy a koponya formálható, meg tudták növelni a koponyaméretet, életeket mentve a módszerrel.
Tessék, itt egy magyarázat, ami végtelenszer megalapozottabb, mint az élienek.
már megint olyat adtok a számba amit nem mondtam
nem csodálkozom rá, csak leírtam, hogy senki sem tudja miért csinálták
szerintem a fülbevaló és koponya eltorzítása nem ugyanaz a kategória
unalmasak vagytok már...
nem csodálkozom rá, csak leírtam, hogy senki sem tudja miért csinálták
szerintem a fülbevaló és koponya eltorzítása nem ugyanaz a kategória
unalmasak vagytok már...
Bazinga!
Nem érted... A UFÓ-kra akartak hasonlítani.
A fülbevaló és a faszpiercing esetében is így rácsodálkozol a testmódosításra?
igen, egy kicsit szenzációhajhász módon nyilatkozott a megnyúlt koponyák dns elemzésérõl... de én amúgy sem hittem soha, hogy azok nem emberi koponyák lennének :) saját maguknak nyújtották meg, biztosan senki sem tudja hogy miért
Bazinga!
"De Ancient alienes fickó videóit linkelgeted. Oké."
És? Amúgy meg Brien Foerster nem ancient alienes...
"Azt, hogy ezek a leletek viszonylag akár könnyen hamisíthatóak is."
Szóval valaki trollkodik. Értem. Rejtély megoldva.
És? Amúgy meg Brien Foerster nem ancient alienes...
"Azt, hogy ezek a leletek viszonylag akár könnyen hamisíthatóak is."
Szóval valaki trollkodik. Értem. Rejtély megoldva.
Bazinga!
de én egy szóval sem mondtam, hogy az ufók csinálták...
De Ancient alienes fickó videóit linkelgeted. Oké.
mit akarsz ezzel mondani?
Azt, hogy ezek a leletek viszonylag akár könnyen hamisíthatóak is.
De Ancient alienes fickó videóit linkelgeted. Oké.
mit akarsz ezzel mondani?
Azt, hogy ezek a leletek viszonylag akár könnyen hamisíthatóak is.
csak nem tudsz róla mer még új vagy :)
egyébként meg ez ilyen modern vallásféle ami neten terjed
egyébként meg ez ilyen modern vallásféle ami neten terjed
nem követelõzöm... csak szerintetek egyértelmû hogyan készültek (legalábbis Zero szerint) szerintem meg nem...
persze, sok a megválaszolatlan kérdés, és szerintem sem tudják pontosan... de én egy szóval sem mondtam, hogy az ufók csinálták...
én csak megkérdõjelezem, hogy akkori eszközökkel az akkori emberek hogyan voltak képesek ilyenre
tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani a megmunkálás korát... mit akarsz ezzel mondani?
persze, sok a megválaszolatlan kérdés, és szerintem sem tudják pontosan... de én egy szóval sem mondtam, hogy az ufók csinálták...
én csak megkérdõjelezem, hogy akkori eszközökkel az akkori emberek hogyan voltak képesek ilyenre
tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani a megmunkálás korát... mit akarsz ezzel mondani?
Bazinga!
mutassák meg, hogyan kell akkori eszközökkel ilyen lyukat vágni egy hegy oldalába
Nem értem mire ez a fene nagy követelõzés. Tudod elképzelhetõ, hogy nem tudják. Nagyon sok kérdés megválaszolatlan ezzel a korszakkal kapcsolatban, de ebbõl még nem következik, hogy a UFÓ-k voltak.
És még egy, bár gondolom ez sem fog tetszeni: a jelenlegi tudományos módszerekkel gyakorlatilag lehetetlen pontosan belõni, hogy az 1000 éves kõkockába 1000 éve került-e az a bizonyos vágás.
Nem értem mire ez a fene nagy követelõzés. Tudod elképzelhetõ, hogy nem tudják. Nagyon sok kérdés megválaszolatlan ezzel a korszakkal kapcsolatban, de ebbõl még nem következik, hogy a UFÓ-k voltak.
És még egy, bár gondolom ez sem fog tetszeni: a jelenlegi tudományos módszerekkel gyakorlatilag lehetetlen pontosan belõni, hogy az 1000 éves kõkockába 1000 éve került-e az a bizonyos vágás.
Szóval most már mûveletlen is vagyok :) jó tudni... eddig még csak balf*sz idióta voltam... fejlõdöm...
igenis érdekel a szakemberek véleménye, amiket linkeltetek azokat is megnéztem... nem volt egyértelmû a dolog, csak elméletek azok is, de persze ugyanúgy fenntartom a lehetõségét annak is, hogy igazak azok a feltevések... nem találtak semmi olyasmi szerszámot amit õk említenek és nem reprodukálták a folyamatot sem (én legalábbis nem találtam ilyesmit)
hallottam már nyilatkozni neves amerikai egyetemek professzorait vagy ott végzett és évtizedek óta a szakmájukban dolgozó mérnököket is nyilatkozni, úgy, hogy férfiasan bevallották, nem tudják hogyan lehet az akkori eszközökkel ilyet létrehozni... de õk nyilván az agymosott szakemberek akik nyitottak a hülyeségekre
igenis érdekel a szakemberek véleménye, amiket linkeltetek azokat is megnéztem... nem volt egyértelmû a dolog, csak elméletek azok is, de persze ugyanúgy fenntartom a lehetõségét annak is, hogy igazak azok a feltevések... nem találtak semmi olyasmi szerszámot amit õk említenek és nem reprodukálták a folyamatot sem (én legalábbis nem találtam ilyesmit)
hallottam már nyilatkozni neves amerikai egyetemek professzorait vagy ott végzett és évtizedek óta a szakmájukban dolgozó mérnököket is nyilatkozni, úgy, hogy férfiasan bevallották, nem tudják hogyan lehet az akkori eszközökkel ilyet létrehozni... de õk nyilván az agymosott szakemberek akik nyitottak a hülyeségekre
Bazinga!
A mindenre nyitottság más szavakkal azt jelenti, hogy nem tudod eldönteni a hallottakról, hogy valóság vagy kitaláció. Vagy nevezhetjük hiszékenységnek is. A hülyeségre való nyitottság nem egy pozitív tulajdonság, bármennyire is büszke vagy rá. És ennek egyébként a tudáshiány és a mûveletlenség az oka, ha kicsit is képben lennél a témával, meg a világgal, te is csuklóból ki tudnád szûrni a hülyeséget.
Egyébként meg még ez a nyitottság is hazugság, mert a tudományos magyarázatra meg kurvára nem vagy nyitott, olyan szinten, hogy egyáltalán el sem olvasod, mit mondanak errõl azok az emberek, akik ezzel foglalkoztak egész életükben, meg azért kapják a fizetésüket, hogy értsenek hozzá.
Téged csak a miszticizáló nethuszárok balfaszsága érdekel, mert az ókori kõvágó szuperlézer sokkal izgibben hangzik, mint az, hogy egy ember 10 éven keresztül húzogat egymáson két követ.
És nem, baromira nem véletlen, hogy ugyanazt nyomatjátok, ismerem a forrásaitokat, csak én vettem a fáradtságot, és nem álltam meg a fantáziálgatós hülyeségeknél.
Egyébként meg még ez a nyitottság is hazugság, mert a tudományos magyarázatra meg kurvára nem vagy nyitott, olyan szinten, hogy egyáltalán el sem olvasod, mit mondanak errõl azok az emberek, akik ezzel foglalkoztak egész életükben, meg azért kapják a fizetésüket, hogy értsenek hozzá.
Téged csak a miszticizáló nethuszárok balfaszsága érdekel, mert az ókori kõvágó szuperlézer sokkal izgibben hangzik, mint az, hogy egy ember 10 éven keresztül húzogat egymáson két követ.
És nem, baromira nem véletlen, hogy ugyanazt nyomatjátok, ismerem a forrásaitokat, csak én vettem a fáradtságot, és nem álltam meg a fantáziálgatós hülyeségeknél.
nekem egyáltalán nem tûnik egyértelmûnek pl 1:07 -nél lévõ vágás módja, vagy az utána lévõ a hegy oldalában lévõ mélyedés készítésének módja
mutassák meg, hogyan kell akkori eszközökkel ilyen lyukat vágni egy hegy oldalába
az obszcénkodást és személyeskedést pedig felejstd el ha kérhetem... nálam azzal nem érsz célba
Bazinga!
én nem vagyok senkinek a klónja... de ha mások is ugyanezeket mondják neked, az biztos csak a véletlen mûve lehet...
az én agyamat nem mossa ugyan senki :) én kb. mindenre nyitott vagyok, mindent és mindenkit meghallgatok és utána magam vonom le a következtetéseket és gondolkodom el a témán... van saját véleményem, nem vagyok "vallási" fanatikus...
az én agyamat nem mossa ugyan senki :) én kb. mindenre nyitott vagyok, mindent és mindenkit meghallgatok és utána magam vonom le a következtetéseket és gondolkodom el a témán... van saját véleményem, nem vagyok "vallási" fanatikus...
Bazinga!
Félkész kõkocka.
Kicsit unom már, hogy mintha egymás klónjai lennétek, sorban, mindig, feszt ugyanazt mondjátok. Nyilván, mert ugyanonnan mossátok át az agyatokat, de én ezt pont leszarom. A normális kérdésedet már vagy tucatszor megválaszoltam az évek folyamán itt a fórumon, mivel szemmel láthatólag "ismersz", ezért nyilván már olvastad is.
Ott van a segged alatt az internet, neked kicsit kevesebb energia utánanézni, mint nekem elmagyarázni. Én közlöm veled az információt, amire kíváncsi voltál, de pont nem foglak gyõzködni, ha nem látod be, hát a te problémád.
Egyébként meg a normális eszmecserébõl ott szálltál ki, hogy hazudoztál róla, hogy a kõmegmunkálásról nem létezik információ, mert a régészek nem szeretnek róla beszélni. Ezt sok mindennek lehet értelmezni, csak éppen egy semleges beszélgetés felütésének nem. Innentõl meg amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...
Nem, nem vagyok tévedhetetlen, de abban biztosan nem tévedek, hogy egy kibaszott kõ megfarigcsálásához nem kell sem high tech, sem misztikum. Egy másik ugyanolyan kõ kell hozzá, meg kurvasok munka és türelem, semmi más.
Ott van a segged alatt az internet, neked kicsit kevesebb energia utánanézni, mint nekem elmagyarázni. Én közlöm veled az információt, amire kíváncsi voltál, de pont nem foglak gyõzködni, ha nem látod be, hát a te problémád.
Egyébként meg a normális eszmecserébõl ott szálltál ki, hogy hazudoztál róla, hogy a kõmegmunkálásról nem létezik információ, mert a régészek nem szeretnek róla beszélni. Ezt sok mindennek lehet értelmezni, csak éppen egy semleges beszélgetés felütésének nem. Innentõl meg amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...
Nem, nem vagyok tévedhetetlen, de abban biztosan nem tévedek, hogy egy kibaszott kõ megfarigcsálásához nem kell sem high tech, sem misztikum. Egy másik ugyanolyan kõ kell hozzá, meg kurvasok munka és türelem, semmi más.
a 2. nem tudom mi lehet...
az elsõnél látszik, hogy kivágtak egy darabot a szikladarabból csak tovább ment a szerszám amivel vágták
van olyan szikladarab is aminél ugyanez van, csak vízszintesen is be van vágva, látszik, hogy kimetszettek belõle egy darabot, ott is függõlegesen lefelé tovább ment a vágás... tehát elõször vágtak egyet lefelé, függõlegesen, majd vízszintesen is befelé egyet (feljebb/magasabb ponton) mint a függõleges vágás vége, így metszve ki egy darabot
az elsõnél látszik, hogy kivágtak egy darabot a szikladarabból csak tovább ment a szerszám amivel vágták
van olyan szikladarab is aminél ugyanez van, csak vízszintesen is be van vágva, látszik, hogy kimetszettek belõle egy darabot, ott is függõlegesen lefelé tovább ment a vágás... tehát elõször vágtak egyet lefelé, függõlegesen, majd vízszintesen is befelé egyet (feljebb/magasabb ponton) mint a függõleges vágás vége, így metszve ki egy darabot
Bazinga!
Egyébként tudni arról valamit mire szolgáltak ezek a bevagdosások?
néha azért leszállhatnál a magas lóról... akkora arcod van, csak nem tudom mire fel...
az eddigi személyeskedõ beszólásaidra sem reagáltam direkt
normálisan kérdeztem, beszélgetni akartam egy témáról, de te csak obszcénkodni tudsz és idiótának nézni a másikat
mert te aztán nyilván tévedhetetlen vagy, mindenhez értesz, és mindenki más egy f*sz aki mást gondol amit te :)
csak a neten vagy ekkora tirpák vagy élõben is ilyen stílusban beszélsz az emberekkel?
az eddigi személyeskedõ beszólásaidra sem reagáltam direkt
normálisan kérdeztem, beszélgetni akartam egy témáról, de te csak obszcénkodni tudsz és idiótának nézni a másikat
mert te aztán nyilván tévedhetetlen vagy, mindenhez értesz, és mindenki más egy f*sz aki mást gondol amit te :)
csak a neten vagy ekkora tirpák vagy élõben is ilyen stílusban beszélsz az emberekkel?
Bazinga!
Ja, csak azt képtelen elképzelni is, hogy milyen az, ha valaki ért valamihez. Ez jellemzõen olyanoknál fordul elõ, akik maguk nem értenek az égvilágon semmihez.
Már régebben gondolkoztam ezen, hogy milyen munkát lehet abszolút nulla tudással végezni, de igazából eléggé sokat. Komplett szolgáltatóipar, államigazgatás, rendészet, betanított munkások... Nagyon sok minden van, amihez elég annyit tudni a világról, hogy még épp ne dögölj éhen...
Már régebben gondolkoztam ezen, hogy milyen munkát lehet abszolút nulla tudással végezni, de igazából eléggé sokat. Komplett szolgáltatóipar, államigazgatás, rendészet, betanított munkások... Nagyon sok minden van, amihez elég annyit tudni a világról, hogy még épp ne dögölj éhen...
Kõvel is lehet követ forgácsolni, meg acéllal acélt, stb.
Most lehet hogy meglepõt mondok, de a kõkorszakba veszettül értettek ám a kõ megmunkálásához, ezért hívják kõkorszaknak. Az Inkálnál ez kicsit tovább tartott mint nálunk, meg is lett az eredménye. Tudom hogy azt szeretnéd ha varázsoltak volna, de sokkal valószínûbb hogy csak értették a dolgukat, semmi lehetetlent nem csináltak, csak jók voltak valamiben.
Most lehet hogy meglepõt mondok, de a kõkorszakba veszettül értettek ám a kõ megmunkálásához, ezért hívják kõkorszaknak. Az Inkálnál ez kicsit tovább tartott mint nálunk, meg is lett az eredménye. Tudom hogy azt szeretnéd ha varázsoltak volna, de sokkal valószínûbb hogy csak értették a dolgukat, semmi lehetetlent nem csináltak, csak jók voltak valamiben.
Ezt erõsen kétlem, és a lényegen nem változtat.
"Az meg elég idióta ötlet, hogy "majd levágták a tetejét"."
nem én találtam ki, hanem egyiptológusok és régészek
nem én találtam ki, hanem egyiptológusok és régészek
Bazinga!