Star Wars: Rebels(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Amúgy igen, ez az évad elég hullámzó volt szerintem is, az első fele jobb volt, mint a második. A legutolsó rész azért elég jó volt. Nekem nem hiányzik mindig Thrawn, de a birodalmi részek sztem jobbak, mint azok, amikor valami übermisztikus dologba botlanak.
Thrawnból még nem jön az át amire vártam, mintha még mindig tartogatná a Disney belőle a király dolgokat (vagy nem is akarják előhozni)
De az előző részben amikor a 2 harci robottal gyakorlatozott, ott azért néztem egy csúnyát
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Köszönjük, hogy tegnap kapcsolatba lépett velünk. Öröm hallani, hogy SW Lázadók rajongó vagy.
Sajnos én nem vagyok képes megerősíteni, hogy a sorozat visszatér. Azt tanácsolom tartsd figyelemmel a honlapot(amit megadtak).
Itt találod a híreket és az infókat a kedvenc sorozataidról.
Ha lenne egyéb kérdésed ne félj kapcsolatba lépni velünk.
A legjobbakat.
Nem tökéletes fordítás viszont a lényeg benne van. Egyébként a harmadik évad tényleg fut már de még csak angolul magyar felirattal ha jól tudom. Sorozatgyűjtő oldalakon nyugodtan keress rá.
Remélem segítettem :)
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Írtam a Disney-nek hogy mikor lesz a Lázadók 3.évad.
Válaszoltak is de sajnos angolul. Itt a válaszuk kimásoltam. Letudná nekem valaki fordítani, hogy mit válaszoltak?
Hi Imre
Thanks for contacting us today, it is great to hear that you are a fan of Star Wars Rebels.
I will be unable to confirm when this show will be returning and I would advise keeping an eye on the Disney Channel website http://disneycsatorna.disney.hu/
Here you will find news and details about your favourite TV shows.
If you have any other queries Disney related, please do not hesitate to contact us!
Best wishes
Köszönöm
A Star Wars Lázadók című animációs sorozatot kerestem vasárnap a Disney-n de nem volt. Ezen a csatornán vajon mikor lesz látható? Leadtak először kb 3 részt 44,45,46. utána semmi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
lesznek itt még bonyodalmak :)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.26. 17:16:48
Köszönöm. <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.21. 22:26:02
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
hát nem túl sok mindent... az eddig elkészült 7 film + clone wars anim sorozat és a mostani rebels meg talán az SW tor mmo játék de ebben nem vagyok biztos.
Én is szeretnék kérdezni. Mit jelent a mostanában SW-ben a kanon kifejezés? <#integet2>#integet2>
a Chiss, mint faj van a star wars the old republic játékba
Utoljára szerkesztette: Master91, 2016.07.22. 14:18:02