Star Wars: Rebels(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
angelus1991ster.blogspot.hu
Vadernek mikor megsérült a sisakja és kimondta hogy Ashoka, és látni lehetett az arcát :D nekem az a jelenet is tetszett nagyon
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
amikor Maul elvakította a templom tetején, és végezni akart vele, aztán Ashoka közbelépett, felcsendült az a zene... de kibaszott libabőrös lettem :D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Az viszont biztos, hogy ősszel várható egy könyv vele, amely a TCW és a Rebels közötti időszakáról szól.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: WinStar, 2016.03.14. 23:40:22
Semmit nem ideologizáltam meg és semmire nem mondtam, hogy helyénvaló.
Az új rész nekem sem azt adta amit vártam tőle.
De! Ne végletekben gondolkodjunk már (a IV. rész tökéletes, a VII. tök sz.r?) és pláne ne kettős mércével.
Az Egy új remény sem volt mentes a rengeteg logikai hibától és még annyira eredetinek sem mondanám az alapsztorját.
(csóró szegénylegény elindul megmentetni a királylányt/hercegnőt, ott a gonosz fekete lovag meg egy jóságos öreg varázsló).
Anno az új környezetbe/műfajba helyezett történet miatt tudott korszakalkotó lenni de akkor sem volt hibátlan.
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.03.14. 00:59:11
Vagy pl. a Diablo-n..... meg sorolhatnám.
Az ewokokat meg az utóbbi másfél-két évtizedben utólagosan iszonyú sok kritika éri, főleg mióta az internet-generáció korában annyira divat fikázni mindent, és a Star Wars esetében is úgy tesznek, mintha annak minden percében valami vérkomoly, darkos, R-besorolású, felnőtteknek szóló valaminek kéne lennie, nem pedig űrben játszódó, erkölcsi mondanivalóval átitatott, fiataloknak szóló tanmesének.
Mondjuk egy olyan korban, ahol minden filmre csak a "badass", a "cool", meg az "awesome" jelzőket tudják használni, felesleges meglepődni bármin is.
Az idegesítő ewokokról nem is beszélve.
Bár felíratosan nézem,de eléggé fura hogy még nem kezdtél el.
Az viszotn elkepzelheto, hogy elindult egy folyamat nala, ami miatt egy kritikus/fordulopontban megkerdojelezi az adott feladat celjait, es ez lesz a csipetcsapat segitsegere. Ha le is lep a Birodalomtol, akkor is max - szerintem - egy fuggetlen, harmadik fel (informacio forras) lesz belole, kizart, hogy azok utan amit tett eddig, befogadna barki is.
De az is lehet, hogy minden folytatodik ugy ahogy eddig, megrazza magat es tovabbra is peches ellenfele lesz a csapatnak, a fakezu rohamosztagosaival :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.02.26. 21:11:45
Az Ébredő Erő azzal együtt, hogy szórakoztató és látványos film, semmilyen új és eredeti ötletet nem tudott felvonultatni sem a történet, sem a karakterek, sem a képi világ szintjén. 80%-ban az Új Remény remake-je, 10%-ban nyúl a Jediből és a Birodalomból, a maradékot meg a törölt Expanded Universe-ből ollózta ki.
Ahogy lentebb írták, ami hivatalos, az a hat mozifilm, valamint a két animációs sorozat, A Klónok Háborúja és a Lázadók. Illetve ezt azóta folyamatosan egészítik ki azok a képregények és regények amelyek már az új jogtulaj alatt jelennek meg.
Felesleges már azon agyalni, hogy van-e Thrawn meg Mara Jade, vagy Jacen és Jaina, ezek a karakterek és a történeteik már egy alternatív Star Wars univerzumot képeznek.
Mondjuk az megint más kérdés, hogy az Expanded Universe eltörlése után Abrams és "feldolgozásfilmje" gyakorlatilag a legpofátlanabb módon lopott össze mindent a regényekből/képregényekből is.
Van a star wars 1-2-3-4-5-6 most már a 7 meg a Rebels (?)
Minden más kuka a Disney szerint.
Mert ügye van egy Jacen Solo/Darth Caedus Jaina Solo iker testvére Jacen-nek, és egy Anakin Solo nevű gyerekük. Akkor hogy lett ez a Ben Solo nevű "gyermek"?
ha nagyon végletekben szeretnénk maradni akkor lucas bá marhaságát se lehetne "hivatalosnak" tekinteni mivel egyik filmben se említették a sithek származását, tehát ha csak a filmeket nézzük akkor lényegtelen lucas mihez ragaszkodott régebben, mert ugye vannak akik nem néznek sw animációs sorozatot vagy nem olvasnak sw könyveket csak a filmeket tartják hivatalosnak.