Star Wars: Rebels(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Én is nagyon sajnálom, hogy a Disney lelőtte a sorozatot, mert bár kedvelem a Rebelst, de szerintem semmilyen szempontból nem tudja megközelíteni a TCW-t.
És igen, <#violent>#violent> Di$ney :S
ohh hogy én mit találtam a youfailon, legyen átkozott a neve akinek megszületett a fejében az ötlet hogy törölni kell ezt a sorozatot. <#sir>#sir>
már jó régóta megfeledkeztem erről a rebelsröl de ezt a videót látva lehet adok még egy esélyt a sorozatnak.
#31: Úgy látszik, a készítők szeretik a párhuzamokat :)
Egyébként észre vette valaki, aki nézi a sorozatot, hogy ez a Lothal teljesen olyan mintha a Tatooine Mos Eisley lenne mert volt egy rész amikor egy "idős házaspár" farmját akarták megvenni a birodalmiak, de az öreg nem adta el nekik, és ezért szét lőtték a házát ami pont úgy nézett ki mint amiben Luke Skaywalker lakott. És itt Lothalon pont olyan párologtató oszlopok is vannak. És ráadásul sivatagos is.
A rész címe. vadász kaland legalábbis a magyar fordítás szerint <#wave>#wave>
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
Ajánlom a SeriesGuide alkalmazást mobilra, szépen lehet rendezni a sorozatokat és látni, hogy mikor lesz a következő epizód. :))
Tudja valaki, hogy mikor lesznek új részek a SW rebels sorozatból? Mert eddig csak ismétlések voltak a Disney- n.
Előre is köszönöm. Imre <#wave>#wave>
Az nekem is feltunt, hogy ezuttal nem csak potyafragok voltak a trooperek, bar ellenfelnek tovabbra is csak papirkutyak, nem tobbek :) Jo lenne, ha vegre az Inkvizitor es az Ugynok is "nyerne" egy-egy talalkozast, mert rajuk ferne. Meg a klasszikus triologiaban is megszorultak neha a hoseink egy-egy buliban. Itt sem artana, nagyon lejt a palya jelenleg :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.11.12. 22:37:00
Tegyuk hozza, hogy azert akkora nem nagy csoda ez a jelenseg, az utobbi 10 evben a gyereket/kistesot/szomszedbol kolcsonkert kolykot csak disznek vittuk a moziba, hogy ne nezzek az embert total hulyenek, ha beul egyedul a legujabb animacios csodara :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.11.12. 00:00:44
Emipre Day:
Szerintem az előző rész a Rise of the Old Masters kifejezetten jóra sikerült és ez a sötétebb tónus is jól áll a sorozatnak.
A Klónok háborújának is idő kellett, hogy kialakuljon, de nagyjából a 3.évadtól az epizódok többsége már hozta a szintet. (Az 5.évad és az utólag kiadott fél 6. évad kifejezetten kedvencem)
Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2014.11.02. 16:07:55
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.10.22. 09:59:57
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Clone wars "folytatása?" (azt is valahogy 3. évadnál hagytam abba..)
REAL MADRID
REAL MADRID
Eggyértelmû az egész.....

REAL MADRID
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ati