Star Wars: Rebels(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Korriban, Moraband, ugyanaz a hely, ráadásul az új SW éra szerint utóbbi a helyes és "kánon". A Korriban a képregényekből jött, mint kitalált hely és nem a licencelő Lucasfilm mondta meg, mi legyen a neve, hanem a Dark Horse írói találták ki. Az ominózus CW rész előtt fel is merült, hogy maradjon, de végül Lucas ragaszkodott hozzá, hogy Moraband legyen a neve. A Disney átvétel idején történt nagy tisztogatásban a Korriban név is átment Legends kategóriába (mint ahogy egyébként minden más is a filmeken, meg pár új könyven kívül) és Moraband maradt a hivatalos. De a két név ugyanazt a bolygót jelöli, térképen is ugyanott vannak.

#88: A hosszú sorozatok döntő többsége téli szünetre megy a karácsonyi időszakokban és január/februárban folytatódnak. A Rebels is pont ugyanilyen, már a szkriptek írásánal így tervezik, hogy a félbevágás valami cliffhangerrel fejeződjön be, hogy a visszatérésig fenntartsák az érdeklődést. Ez így megy már évtizedek óta, szóval a nagy rácsodálkozást nem igazán értem.

#86: Azt azért el kell mondani, hogy volt egy jó nagy lükeség ebben a részben, nem is értem, hogy mehetett át. Igen, a fénykard vs At-AT...
de az... Korriban, csak néhány elmeháborodott úgy gondolta milyen jó fun lenne átnevezni pár dolgot az sw világában.

ezt a moraband ökörséget meg senki nem veszi komolyan.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ezt a klónok háborúja anim sorozatot is befejezték. A 6. évad utolsó részében volt egy rész ahol Yoda a Moraband-ra utazik a Sith-ek ősi bolygójára, hogy ott válaszokat kapjon a qui gon jinn mester hangját hallva illetően. De a Sith bolygó nem a Korriban volt?
Akkor ez nem a második évad vége volt? Mert hogy ilyen hosszú szünet van a folytatás között.
PiszkosFred
Par kommenttel korabban volt a 3 perces, kisse spoileres promo, abban is lehetett latni oket, jonnek ok meg kepernyore. :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PetruZ
Most volt a héten az újraindulás. A 2x10 rész ment le, "A Princes on Lothal" címmel, pont most néztem meg.
Szünet volt.26.-án indul a folytatás ha jól tudom.
A 3. évad meg szerintem ősszel jön.

Sziasztok.
Azt szeretném tudni, hogy mikor lesz az SW Lázadok következő évada? Ugyanis az előző évadban voltak az öreg klón katonák. És olyan mintha nem lett volna vége. Vagy csak szünet van a folytatás között?
Előre is köszönöm. Imre
Na kiváncsi leszek mit csinálnak Ahsoka-val. Ha már belevonták a történetbe.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

PiszkosFred
Volt ebben a 3 percben minden, mint a bucsuban... :)

igen csak hangulatosra sikeredet.

PetruZ
Az évad január 20-án tér vissza a folytatással. Beharangozó videó sok spoileres jelenettel.
mijki
De ilyen jedi wannabe féle. :D
Am pl.: szürke jedik is lehetnek még, ha a "hagyományos" értelembe vett jedik már nem annyira. Vagy nem?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ezra nem jedi, és kezd a drágalátos mestere is igen nehezen beleférni ebbe a kategóriába.(ami érthető is)

mijki
Ezra a legutóbbi részben hasonlóan viselkedett mint Anakin, elragadták az érzései. Egy jedinél ez nem szerencsés.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

PetruZ
Na, a tegnapi rész a vége alapján elkezdte felvezetni Ezra háttérsztoriját. A 75-ben rosszul írtam, hogy egymás utáni napon lesz a maradék idei két rész, rendesen fognak jönni jövő hét csütörtökön és egy héttel utána.
Amúgy jó rész volt ez is, főleg a badass Ahsoka miatt. :)
PetruZ
A számozás összevissza van a nyári Siege of Lothal epizód miatt, amit az egyik oldal 2x00-nak, a másik meg 2x01-nek (és a dupla hossz miatt van, ami 2x00-01-nek) számol. A "hivatalos" release sorszám a 2x07-es, ami a Stealth Strike címre hallgat, és már nov. 25-én lement, én erről beszéltem. Egyébként sem igazán hétvégén megy, hanem péntekenként (ami nálunk általában csütörtök éjszaka, mivel a kábeles elősugárzás miatt gyakran hamarabb kijön), eddig nem volt kimaradás. Sőt, jövő hét péntek-szombaton két egymás utáni napon is lesz epizód, a félévad zárásaként.
Egyébként jól megy a sorozat, nemrég bejelentették a harmadik évadot is.
Hol láttad te a 7. részét? :D
Tudtommal szünet volt a hétvégén s nem jött ki új sorozat.Csak 6 rész van még.

Master91
Jól elfelejtettem az egészet, már 7. rész van :O
én még nem láttam az e heti rész, na majd éjszaka.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.01. 18:33:59

PetruZ
Nem tudom, ki hogy van vele, de ez a 2x07 epizód k* jó volt (annak ellenére is, hogy kissé emlékeztetett az Ep4-re). Láttuk az első Interdictor teszt-hajót, Ezra is megmutatta magát, hogy nem csak ballaszt a hajón, hanem tényleg tanult már dolgokat. A végére odatették magukat a speciális effektusokat kezelők is, már-már filmszerű volt. Az egyik korábbi részben a B-Wing prototípus akciója is jól nézett ki. Egyedül azt a hadonászva méltatlankodó, önérzetes robotkukát nem csípem, valahogy nem illik az egészbe...
Szerintem is nagyon jó rész volt,egy kicsit jobban ráfeküdhetnének az animációkra mert Darth Vader szerintem szörnyen fest :D Meg úgy mindenki más,a klónok is továbbra is gagyik szerintem.Nem hiszem el hogy nem tudnak pár Clone Wars animációt felhasználni :S

PetruZ
Jó rész volt. Már az előzetesek is érdekesebb évadot vetítettek előre, úgy tűnik, valamivel felnőttesebb is lesz. Érdekes volt a régi arcok felbukkanása, bár szintén felbukkantak korábban az előzetesben, így nem volt annyira poén. De jó arcok lesznek ők is - ismét. :)
BEAST
Ha minden igaz akkor ma. :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mikor jön 2 season 2 része?
szomferi
csak a videó borítóját meglátva: WTF :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

//www.youtube.com/embed/b0cZ4_du1OI

PetruZ
Megjött a dátum: október 14.
PetruZ
Nincs még pontosabb infó, de valószínűleg igen, szeptemberben.
Szeptemberben jön a második évad?

PetruZ
Igen. Tavaly is hasonló volt, csak akkor augusztusban volt a kezdő dupla és októberben a sorozat. Egyelőre pontos dátum nincs, csak annyi, hogy "this fall", azaz valamikor ősszel. A szeptember/október a legvalószínűbb.
ez most komoly?

MI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de miért?
PetruZ
Majd ősszel valamikor.
mi van le ált 2.évad 1.résszénél vagy mi?
mikor lesz kövi?
PetruZ
Tegnapelőtt kezdődött.
Master91
Lemaradtam. Megy a 2. évad ? Hol tartunk ?
PetruZ
Nekem viszont jobban bejött, mint az 1x01. Végre elmozdultak arról a r*hadt bolygóról és most már kint lesznek, ami persze hozza majd az új problémákat. Viszont sejtésem szerint Vaderrel ellőtték a puskaport, túl hamar dobták be, és egy darabig most nem is lesz. Az viszont érdekes lesz, mit kezdenek majd Ahsokával most, hogy ennyire bevonták a dologba, vagy ejtik őt is.
szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tudja valaki mikor lesz felirat a Siege of Lothal-hoz? Vagy ha már van hol találom meg.
Kint van a Siege of Lothal.
Én valahogy nem erre számítottam, az évadzáró után bizakodtam, de valahogy ez nagyon nem jött be.

The Old Republic Hungary ----- swtor.hu

tudja valaki melyik weboldalon látható már 2 seson
PiszkosFred

Honnan tudod, hogy meghalt? <#ravasz1>

REAL MADRID

az nem sith volt hanem egy játékszer/eszköz az igazi sith lord(vader) kezében, lesz még belőlük több is.

Sziasztok.
Néztétek az első évad 15.-részét?
Milyen "csúnya halála" volt annak a Sith-nek. Öngyilkos lett. Szerintem ilyet egy Sith sosem tesz. És hol van Obi-van ő ki sem mozdul a Tatooine-ről? Elég zavaros.
PetruZ
Friss bejelentés: a 2. évad június 20-án indul.
valaki tudja hogy mikor lesz 2.évad a netten?
Egy csomó TCW-s anyag volt a Celebrationon:
- Bemutattak egy befejezetlen animációs jelenetet a Bad Batch sztoriszálból, ahol a klónok vukikkal együtt menekülnek a Kashyyyk bolygón, majd felbukkannak olyan hálót köpködő, rovarszerű lények is, amelyek a KotOR játékokból lettek átemelve.
- Bemutatták azt a jelenetet, ahol Quinlan Vos és Asajj Ventress először találkoznak egy négykarú idegen üldözése közben (a Dark Disciple regény biztos leírja majd ezt a jelenetet is).
- Visszatért volna Boba Fett is, akit Cad Bane képez ki. Egy jelenetben a Tatooine-on ülne, majd buckalakók ütnek rajtuk, Cad Bane kérésére Boba pedig szándékosan elfogatja magát.
- Egy másik jelenetben a klasszikus páncélt viselő Boba Fett (rajta kívül még Bossk és Embo is) próbálja meg elfogni Dooku grófot, de az öreg lerendezi őket az Erő, no meg Sith-villámok segítségével.
- Mutatták Ahsokát is, ahogy a Coruscanton akciózik a siklójával, majd a jelenet végén bámulja őt egy fiatal srác, aki nagy valószínűséggel Lux Bonteri.

Emellett még azt is elmondták, hogy a sorozat úgy ért volna véget, hogy a befejezés párhuzamosan futott volna az EpIII-mal, és kicsit még túl is megy azon, valamint láthattuk volna Ahsoka sorsát is.
<#eljen>