Star Wars: Rebels(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#88: A hosszú sorozatok döntő többsége téli szünetre megy a karácsonyi időszakokban és január/februárban folytatódnak. A Rebels is pont ugyanilyen, már a szkriptek írásánal így tervezik, hogy a félbevágás valami cliffhangerrel fejeződjön be, hogy a visszatérésig fenntartsák az érdeklődést. Ez így megy már évtizedek óta, szóval a nagy rácsodálkozást nem igazán értem.
#86: Azt azért el kell mondani, hogy volt egy jó nagy lükeség ebben a részben, nem is értem, hogy mehetett át. Igen, a fénykard vs At-AT...
ezt a moraband ökörséget meg senki nem veszi komolyan.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A 3. évad meg szerintem ősszel jön.
Azt szeretném tudni, hogy mikor lesz az SW Lázadok következő évada? Ugyanis az előző évadban voltak az öreg klón katonák. És olyan mintha nem lett volna vége. Vagy csak szünet van a folytatás között?
Előre is köszönöm. Imre
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Am pl.: szürke jedik is lehetnek még, ha a "hagyományos" értelembe vett jedik már nem annyira. Vagy nem?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Amúgy jó rész volt ez is, főleg a badass Ahsoka miatt. :)
Egyébként jól megy a sorozat, nemrég bejelentették a harmadik évadot is.
Tudtommal szünet volt a hétvégén s nem jött ki új sorozat.Csak 6 rész van még.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.01. 18:33:59
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
de miért?
mikor lesz kövi?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Én valahogy nem erre számítottam, az évadzáró után bizakodtam, de valahogy ez nagyon nem jött be.
The Old Republic Hungary ----- swtor.hu
REAL MADRID
Néztétek az első évad 15.-részét?
Milyen "csúnya halála" volt annak a Sith-nek. Öngyilkos lett. Szerintem ilyet egy Sith sosem tesz. És hol van Obi-van ő ki sem mozdul a Tatooine-ről? Elég zavaros.
- Bemutattak egy befejezetlen animációs jelenetet a Bad Batch sztoriszálból, ahol a klónok vukikkal együtt menekülnek a Kashyyyk bolygón, majd felbukkannak olyan hálót köpködő, rovarszerű lények is, amelyek a KotOR játékokból lettek átemelve.
- Bemutatták azt a jelenetet, ahol Quinlan Vos és Asajj Ventress először találkoznak egy négykarú idegen üldözése közben (a Dark Disciple regény biztos leírja majd ezt a jelenetet is).
- Visszatért volna Boba Fett is, akit Cad Bane képez ki. Egy jelenetben a Tatooine-on ülne, majd buckalakók ütnek rajtuk, Cad Bane kérésére Boba pedig szándékosan elfogatja magát.
- Egy másik jelenetben a klasszikus páncélt viselő Boba Fett (rajta kívül még Bossk és Embo is) próbálja meg elfogni Dooku grófot, de az öreg lerendezi őket az Erő, no meg Sith-villámok segítségével.
- Mutatták Ahsokát is, ahogy a Coruscanton akciózik a siklójával, majd a jelenet végén bámulja őt egy fiatal srác, aki nagy valószínűséggel Lux Bonteri.
Emellett még azt is elmondták, hogy a sorozat úgy ért volna véget, hogy a befejezés párhuzamosan futott volna az EpIII-mal, és kicsit még túl is megy azon, valamint láthattuk volna Ahsoka sorsát is.