XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöszőr is köszönöm hogy bevettetek másodszor egy ismerősőm árulja a gépet, hibátlan alig használt álapot, day one edition, kinectel, pár tartozék még ki sem volt bontva, pár játékkal cd-s játékok: Skylanders , Kinect Rivals Letöltő kódok: Fifa 15 ,Dance Central plusz kicsit több mint 1 hónap live még és EA Acces.
Ár 140 k, személyesen miskolcon futár bárhova de nyugodtan meghalgat ajánlatokat csak ne nekem irjatok hanem neki üzenetbe az oldalon.. köszönöm.
http://olx.hu/hirdetes/xbox-one-day-one-kinect-jatekok-22-honap-garancia-extra-ID2Pfst.html
Ez nagyon jó lenne, mert a Forzáknak csak kormánnyal van értelme, de azt eltudná nekem valaki magyarázni, hogy ezt hogyan kéne alaklamzni az Xbox One-ban? Ezzl kapcsolatban a másik dolog ami a fejemben motoszkál, hogy az ilyen beleavatkozással nem érintek-e olyan területeket amivel elvesztem a garanciát?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Érdemes az AC Unity miatt ONE-ra váltani 360-ról? Vajon mennyiért tudnám eladni az 5 éves boxomat az összes játékommal együtt? (kb 10 db)
Nothing is True, Everything is Permitted
TALÁN A Bloodborne ösztönözni fog hogy elővegyem feltéve hogy jól sikerül, ha nem akkor gyakorlatilag a polcon fog rohadni amíg nem jön az Uncharted vagy nem sikerül kiadniuk problémamentesen egy olyan exkluzívot amire elismerően lehet csettinteni...Ez idáig nem igazán sikerült...Mindemellé betársul az ótvarfos PSN aminél állandóan vagy a dögvész sebesség vagy a manitenance felirat fogad, mindezt úgy hogy közben fizethetek a multiért igen szép mennyiségű pénzt , amiért Indie szarokon kívül mást nem igazán tolnak az arcomba (ja de majd most jön a középszar Infamous tolható DLC-je és még egy csoda...szuper...)... Ehhez képest a One fel tud mutatni rendes exkluzívokat,főként autós játék terén, messze nem egy halo-val szúrják ki a szemed, a gold színvonala,szolgáltatása messze a PSN fölött jár, és bő 4-5 gurigával is olcsóbb. Ennyi pénzért aki óhajtja már majdnem vesz egy EA acces-t is a GOLD mellé (és nagyjából annnyiba volt neki mint a PS4-re a plus) amibe legalább raknak rendes AAA címet ingyen nem csak szart....
Nem véletlenül vagyok itt is egy ideje, a karácsonyi leárazásban azonnal beszerválok egy One-t a döglődő (gyakorlatilag az eladásokon és a felbontásháború megnyerésén kívül lószart nem tudnak felmutatni) ps4 mellé....
A multiplatformok meg mennek szépen a pc-re...Vicces de míg az előző genben a pc mellett inkább a ps-t részesítettem előnyben, egyre inkább körvonalazódik hogy ebben a genben a PS4 maximum 1-2 exkluzív címre lesz jó....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
kb 2 hónapja van egy xbox one a háznál, jó lenne magyarokkal gamelni, vegyetek fel bátran, gamertag: weirdomatic
most ezek vannak meg: cod: aw, cod:ghosts, nfs rivals, bf4, mondjuk amióta kijött az advanced warfare csak az pörgött
közeljövőben tervezem beszerezni a destinyt meg a gta5-t, ha megjelent
puszi pacsi
Nem tudjátok, hogy a Forza 5-be érkeznek e még autó csomagok, vagy most már csak a horizon 2 kap bővítést?
Mostanában szeretnék venni én is egy ONE-t, olyan kérdésem lenne, hogy az írott cd-t, illetve dvd-t amin filmek illetve zene van le lehet vele játszani?
Pár napja vettem egy xboxo-t, ha akartok vegyetek fel, gamertag: AttysonZ , folyamatosan vásárolom hozzá a játékokat is, úgy hogy amivel többen játszotok beszerzem rögtön és csatlakozok.
miertelme a prtforwardnak ha mar dmz -ben van ? 😊 enis dmzben hasznalom (open nat miatt), nemlehet hogy a szolgaltatod szuri a mac adress-t ?
en megprobalnam wired -el is...
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.08.20. 18:29:18
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Bocs, h ide írok, de nem találtam Xbox 360 témát.
Adott egy karácsonykor vásárolt Xbox 360, ami teljesen gyári, semmi moddolás, semmi flash.
WiFi-n keresztül kapcsolódik a routerre, ahol fix IP-t kap.
Az IP benne van a DMZ-ben, valamint az Xbox Live portjai egyenként portforwardolva vannak az Xbox IP-je felé.
Szeretnénk aktiválni az ajándék Xbox LIve Gold kártyát, de folyton a 8007000B hibába ütközik.
A Test Xbox Live connectionnél minden rendben van, mindenhol pipa, zöld csíkok.
Hol lehet a bibi, miért nem tudjuk aktiválni a gold kártyát?
Köszi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
van barkinek arrol informacioja , hogy a Razer Kraken 7.1 jo az xbox one-hoz ? ha nem akkor hasonlo arban mi lenne a jo .... Elore is koszonom
ゾルターン
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
De mind1 megyek inkább játszani kipróbálom a ps4 ex Murdered Soul Suspectetet a warezos 360on majd írok,hogy miként kellene futnia a csodálatos ps 4en...<#vigyor0>#vigyor0>
Next PC upgrade: 2022
mióta?
Murdered : SoulSuspect
WAR Thunder
The Order: 1886
The Witness
RIME
es van egy tonna jatek ami kijon mas platformra is de XO -ra nem
"Multipkatok" =)
amugymeg : PS4_Games_vs_Xbox_One_Games
veletlenul sincs tobb title ps4 -re 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Witcher 3
Tehát Multiplatformok más gépekre is jön nem csak ps 4 re mitõl lenne ez nagy szám hogy ps 4 re jön...
SunsetOverdrive meg csak X1 en van...
"Multipkatok" ? ha csak kukacoskodni akartál akkor ne olvasd tovább de van,hogy mellé üt az ember(1el balra).
Multipkatok=Multiplatok=Multiplatform,de hívhatod cross platformnak tömören más gépre is jön és meg is van a megoldás...<#vigyor0>#vigyor0>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS4re mik azok a király címek? Szerintem alig van 1-1 érdekes cím Xre meg PSre is. Quantum Break , Halo , Sunset Overdrive , Killzone , PS4ex Souls játék (ez csak pletyka)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MResistance felhasználói adatlapja A felhasználó nincs chaten
Hozzászólásainak hasznossága: 0 (0/0)
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva
Regisztráció idõpontja: 2014. 05. 15.
Utolsó üzenet idõpontja: 2014. 05. 16. 15:49
Utolsó látogatás idõpontja: 2014. 05. 16. 16:07
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Én is day1 vettem 153k-ért.