XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv,

Elöszőr is köszönöm hogy bevettetek másodszor egy ismerősőm árulja a gépet, hibátlan alig használt álapot, day one edition, kinectel, pár tartozék még ki sem volt bontva, pár játékkal cd-s játékok: Skylanders , Kinect Rivals Letöltő kódok: Fifa 15 ,Dance Central plusz kicsit több mint 1 hónap live még és EA Acces.
Ár 140 k, személyesen miskolcon futár bárhova de nyugodtan meghalgat ajánlatokat csak ne nekem irjatok hanem neki üzenetbe az oldalon.. köszönöm.

http://olx.hu/hirdetes/xbox-one-day-one-kinect-jatekok-22-honap-garancia-extra-ID2Pfst.html
Kit--Kat
Sziasztok! Az elkövetkező 1 hónapon belül tervezek One-t venni. Ami nagyon bosszant, hogy a 360-as wireless speed wheelem (a giroszkópos kormány) nem tudom használni az újhoz és nem hoztak ki a one verzióját.. Azonban találtam egy fórumon egy scriptes megoldást (http://controllermax.com/forums/showthread.php?t=143507).

Ez nagyon jó lenne, mert a Forzáknak csak kormánnyal van értelme, de azt eltudná nekem valaki magyarázni, hogy ezt hogyan kéne alaklamzni az Xbox One-ban? Ezzl kapcsolatban a másik dolog ami a fejemben motoszkál, hogy az ilyen beleavatkozással nem érintek-e olyan területeket amivel elvesztem a garanciát?

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CroftManor
Sziasztok

Érdemes az AC Unity miatt ONE-ra váltani 360-ról? Vajon mennyiért tudnám eladni az 5 éves boxomat az összes játékommal együtt? (kb 10 db)

Nothing is True, Everything is Permitted

Nagyszerű, sőt remek. PS4 nagyjából lassan 3 hete rohad a polcomon, az egyetlen cím ami exkluzív és élménydús volt rajta, a Last of us remastered. Az összes többi exkluzívja tucatközép cím maximum látványban tudnak felmutatni valamit. És ez így is marad jóideig, az Order sem lesz megváltás, egy primitív akcióhent az eddigiek alapján, ráadásul elég bárgyú világgal és rém unszimpatikus főszereplővel.
TALÁN A Bloodborne ösztönözni fog hogy elővegyem feltéve hogy jól sikerül, ha nem akkor gyakorlatilag a polcon fog rohadni amíg nem jön az Uncharted vagy nem sikerül kiadniuk problémamentesen egy olyan exkluzívot amire elismerően lehet csettinteni...Ez idáig nem igazán sikerült...Mindemellé betársul az ótvarfos PSN aminél állandóan vagy a dögvész sebesség vagy a manitenance felirat fogad, mindezt úgy hogy közben fizethetek a multiért igen szép mennyiségű pénzt , amiért Indie szarokon kívül mást nem igazán tolnak az arcomba (ja de majd most jön a középszar Infamous tolható DLC-je és még egy csoda...szuper...)... Ehhez képest a One fel tud mutatni rendes exkluzívokat,főként autós játék terén, messze nem egy halo-val szúrják ki a szemed, a gold színvonala,szolgáltatása messze a PSN fölött jár, és bő 4-5 gurigával is olcsóbb. Ennyi pénzért aki óhajtja már majdnem vesz egy EA acces-t is a GOLD mellé (és nagyjából annnyiba volt neki mint a PS4-re a plus) amibe legalább raknak rendes AAA címet ingyen nem csak szart....
Nem véletlenül vagyok itt is egy ideje, a karácsonyi leárazásban azonnal beszerválok egy One-t a döglődő (gyakorlatilag az eladásokon és a felbontásháború megnyerésén kívül lószart nem tudnak felmutatni) ps4 mellé....

A multiplatformok meg mennek szépen a pc-re...Vicces de míg az előző genben a pc mellett inkább a ps-t részesítettem előnyben, egyre inkább körvonalazódik hogy ebben a genben a PS4 maximum 1-2 exkluzív címre lesz jó....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hi mindenki.
kb 2 hónapja van egy xbox one a háznál, jó lenne magyarokkal gamelni, vegyetek fel bátran, gamertag: weirdomatic
most ezek vannak meg: cod: aw, cod:ghosts, nfs rivals, bf4, mondjuk amióta kijött az advanced warfare csak az pörgött
közeljövőben tervezem beszerezni a destinyt meg a gta5-t, ha megjelent
puszi pacsi
w77d
Hali!

Nem tudjátok, hogy a Forza 5-be érkeznek e még autó csomagok, vagy most már csak a horizon 2 kap bővítést?

Sziasztok!

Mostanában szeretnék venni én is egy ONE-t, olyan kérdésem lenne, hogy az írott cd-t, illetve dvd-t amin filmek illetve zene van le lehet vele játszani?
Üdv,

Pár napja vettem egy xboxo-t, ha akartok vegyetek fel, gamertag: AttysonZ , folyamatosan vásárolom hozzá a játékokat is, úgy hogy amivel többen játszotok beszerzem rögtön és csatlakozok.
AnarchoiD

miertelme a prtforwardnak ha mar dmz -ben van ? 😊 enis dmzben hasznalom (open nat miatt), nemlehet hogy a szolgaltatod szuri a mac adress-t ?

en megprobalnam wired -el is...

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2014.08.20. 18:29:18

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

moonster
Sziasztok!
Bocs, h ide írok, de nem találtam Xbox 360 témát.
Adott egy karácsonykor vásárolt Xbox 360, ami teljesen gyári, semmi moddolás, semmi flash.
WiFi-n keresztül kapcsolódik a routerre, ahol fix IP-t kap.
Az IP benne van a DMZ-ben, valamint az Xbox Live portjai egyenként portforwardolva vannak az Xbox IP-je felé.
Szeretnénk aktiválni az ajándék Xbox LIve Gold kártyát, de folyton a 8007000B hibába ütközik.
A Test Xbox Live connectionnél minden rendben van, mindenhol pipa, zöld csíkok.

Hol lehet a bibi, miért nem tudjuk aktiválni a gold kártyát?
Köszi.
Nem semmi cuccok.Ezt elmentem hátha még jól jöhet nekem is😊
The Norberto
USB-s szóval nem jó. Csak azok jók amik kifejezetten Xbox One-hoz készülnek. Turtle Beach-nek van pár.
DarkSector
hehehe 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gurubefree
sziasztok

van barkinek arrol informacioja , hogy a Razer Kraken 7.1 jo az xbox one-hoz ? ha nem akkor hasonlo arban mi lenne a jo .... Elore is koszonom

ゾルターン

Ricsi234
<#szeret>

grebber
Nem is mert én ps3-on toltam végig<#crazya>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem kell cáfolgatni semmit, az nem elég hogy warezba már x360-on véégigjátzsották? 😄DDDDDDDDDDDDD

Harlekin
És tudod ebben a borzasztóan nevetséges az,hogy elkezdi a sort ps ex ként a murderedel és berak 1 linket amin a jobb oldali hirdetésben ott virít a cáfolat!<#vigyor><#vigyor>
Renjike
A lista 90%ban indi játékokból áll ami van pcre és nem vennék mérget hogy hamarosan nem jönnek XOra

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Harlekin
ÓÓÓ bocsi a titanfall-t kihagytam ami szarrá vert eladásokban mindent.Lehet ez is jön majd ps4 re.Mert ugye csak ps re nem jött ki,de lehet hamarosan lesz ps4 re x360 emulátor és akkor legalább úgy lehet majd rajta nyomni!<#eplus2>
Harlekin
Ahha értem szóval tonna!Akkor gondolom a ryse son of rome is hamarosan lesz ps 4 en és a forza 5 is meg talán a Dead rising 3 at is kitolják rá a kinect sport riválsrol nem is beszélve.De tényleg a PS 4 felülmúlhatatlan...Azt nem értem már csak,hogy miért nem ps4ed van,ha meg az van akkor neked ez miért baj hogy x1 re nincs ez meg az?<#vigyor>

De mind1 megyek inkább játszani kipróbálom a ps4 ex Murdered Soul Suspectetet a warezos 360on majd írok,hogy miként kellene futnia a csodálatos ps 4en...<#vigyor0>
Harlekin
<#vigyor>
DarkSector
😄DDDDDDDD

grebber
De 4 év múlva igen ,de akkor se lesz pc-re 😞

DarkSector
ugysem futna agépünkön.

grebber
Kár hogy a gyökér MS a pc-t hanyagolja 😞

a.carkey
Amúgy, Fable Legends:

A medve nem játék.

valahogy ez most nem a te meneted 😊
DarkSector
😄

grebber
Nyilván semmióta mert xbox360-on és ps3-on kint van már és pc-re is napokon belül érkezik.

DarkSector
Murdered??????????????????????????????????????????????????????????????
mióta?

AnarchoiD
ps4 exkluzivok:

Murdered : SoulSuspect
WAR Thunder
The Order: 1886
The Witness
RIME

es van egy tonna jatek ami kijon mas platformra is de XO -ra nem

"Multipkatok" =)

amugymeg : PS4_Games_vs_Xbox_One_Games

veletlenul sincs tobb title ps4 -re 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Harlekin
Destiny
Witcher 3
Tehát Multiplatformok más gépekre is jön nem csak ps 4 re mitõl lenne ez nagy szám hogy ps 4 re jön...

SunsetOverdrive meg csak X1 en van...

"Multipkatok" ? ha csak kukacoskodni akartál akkor ne olvasd tovább de van,hogy mellé üt az ember(1el balra).
Multipkatok=Multiplatok=Multiplatform,de hívhatod cross platformnak tömören más gépre is jön és meg is van a megoldás...<#vigyor0>
AnarchoiD
"Multipkatok" ?

Totti5
Multipkatok a sunset meg xbox exkluzív

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

AnarchoiD
destiny,witcher3,sw:battlefront,SunsetOverdrive,Destiny stb stb

Mondj már párat abból az ütõs címbõl <#conf>

DarkSector
Ezt nem kell magyarázni.

Renjike
Nagyon jó hangulat árad belõle és valami új. Halo meg mindig is lesz ahogy PSre Killzone meg Uncharted 😊

PS4re mik azok a király címek? Szerintem alig van 1-1 érdekes cím Xre meg PSre is. Quantum Break , Halo , Sunset Overdrive , Killzone , PS4ex Souls játék (ez csak pletyka)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

AnarchoiD
Hat ebben semmi utos nincs, nemtudom mi basz ezen nalad oda... ps4 re meg jonnek ki a tenylegesen utos cimek, mink meg megvagyunk verve n+1 edik haloval meg ezzel

DarkSector
Uramisten, tudtam hogy oda fog BASZNI!!!!!!!!!!!!!!

thanks!!! 😊
DarkSector
ok intézem.

jobb lenne link az ilyen "filmek" helyett mert a mobilnet lehal miatta teljesen...
DarkSector

ez csak egy troll. eleg megnezni a regisztraciojat:

MResistance felhasználói adatlapja A felhasználó nincs chaten
Hozzászólásainak hasznossága: 0 (0/0)
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva

Regisztráció idõpontja: 2014. 05. 15.
Utolsó üzenet idõpontja: 2014. 05. 16. 15:49
Utolsó látogatás idõpontja: 2014. 05. 16. 16:07
gduck
Tudom hogy manapság ez trendi, de hidd el jobban jársz, ha más szemmel nézed a világot <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Hol vetted?
Én is day1 vettem 153k-ért.