XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Jah egy rendes videokari 200+k

ehez kepest az en day one 200k-s XO -m nemis olyan veszes 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ahoz a 4k monitorhoz vehetsz majd egy jó vidkarit, ami minimum magában annyi min a nevetséges konzol. 😄

MResistance
gondoltam veszek új konzolt, de utánanézve, nevetségesek ezek a mai konzolok, az elõzõ genben PS3-at és X360-at is vettem, de ezek...
792p meg 900p??? 2014-ben?

na, inkább majd veszek egy 4k monitort év végén meg egy fasza videókarit, mint ezeket a nevetséges konzolokat...

"nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek" -RICHARD DONKIES

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

The Norberto
Én is USA-ból vásárolok 60$ a játék. És nincs ÁFA.
AnarchoiD
viszont amivel multizok : titanfall & bf4 (ez utobbi lemezes) mind olyan gama amiknek a xboxlive -tol fuggetlen szerverparkuk van (jatszhatsz akarmelyik regioban) igy nemtudom mennyire transzparens a rendszer, ugyanakkor le kell szogezni hogy x360-on hiaba allitgatod mas orszagra a lokaciot , attol meg csak a sajat xboxlive accod regiojat fogod csak tudni elerni...

Arnoux
Köszönöm szépen a választ ez jól hangzik!

60 dollárért vettél Titanfallt, áfa mentesen, ugye?

AnarchoiD
Júniustól az Xbox One-tulajdonosok is örülhetnek ajándék játéknak az Xbox Live Gold elõfizetésükért cserébe - mindjárt kettõnek. A sort a Max: The Curse of Brotherhood és a Halo: Spartan Assault nyitja.Barcsak fallout4 is kojonne most karira, isten adja hogy tevedek (2015 oktober elegge tavolinak tunik jelenleg ;( )

Arn : nekem jelenleg UK regisztracioju a live-m de a konzol usara van allitva, igy elso nap megvehettem a titanfall-t usa storeban es jatszhattam azonnal...

Arnoux
Sziasztok.
Olvastam a Knitec nélküli Xbox One hírt. Így már engem is érdekel az Xbox One.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e itthonról 60 dollárért digitális játékot venni? Gondolom egy USA accounttal lehet, de ha megvan a játék, akkor azt tudom használni Európai accounttal is? Mi van a DLC-kkel. Meg tudom azt is venni US accounttal és majd használni az EU-sal?
Amit szeretnék: olcsó játék+DLC és európaiak ellen játszani (kicsi ping). Csak multiplayer játék érdekel.

Amit tudok, hogy PS4 digitális játékot lehet venni 60 dollárért az amazonban. Ha Xbox One-nal is lehet hasnló áron, akkor komoly érdeklõdõ leszek 😊

AnarchoiD
elfelejtettem oddairni , mindez nem most 2015 oktober a fallout4 😉 a masik szinten jovore

mindez E3 2014 keretein belul lesz bejelentve,

Renjike
pletyka pletyka pletyka!

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

The Norberto
Még csak hasonlót sem olvastam sehol. Forrás?
AnarchoiD
wow

....

- Xbox One-on is elrajtol a Games with Gold, a jelenlegi akcióhoz hasonlóan havonta egy AAA-címmel és egy kisebb, letölthetõ játékkal.

de ami leverte nalam igazan a biztositekot : Fallout 4 ....

VÉGRE!!!!!!!

AnarchoiD
en az XO belassulasait ruhellem, dvr al felveszek valamit es homokorazik , hogy "menti" es elkezd beszaggatni, lassulni a BF4 es lelonek egy lag spike tetejen 😉 hat ez aztan "nagyon buli" neha teljesen "unresponsive" -ve valik maskor kimegy home-ba es elveszti a fokuszt (erdekes modon ilyenkor kontrolerrel nem, de hangvezerlessel vissza tudok valtani a jatekra) ezekhez kepest egy lemezcsere smafu

The Norberto
Én csak a cserélgetést rühellem BF4 meg DR3 van meg lemezen de ha kimaxolom a DR3-mat adom is el😄
meg nem kell azt a kurva optikai lemezt cserelgetni. ruhhelem az egesz elobb utobb (inkabb elobb) meghalo lezerfejes technikat mar a cd ota... 😊
The Norberto
A letöltöttnek van még 2 elõnye:
-olcsóbb, fõleg ha USA-ba regisztrálsz, például Oregon állambeli lakcímet adsz meg mert ott nincs "sales TAX".
-megoszthatod a haveroddal. Ennek feltétele hogy legyen Xbox One mind a kettõtöknek és legyen Internet elérésetek. Te az õ gépét állítod be HomeXbox-nak az accountodhoz õ pedig a tiédet. Így tudtok egymás játékaival játszani.
Pontosan ennyi a különbség.

Sziasztok,

ma végre én is Xbox1 tulaj lettem, 123k volt a gep 😊
elsõ konzolom így azt hiszem van mit olvasnom és majd lehet jönnek a láma kérdések, azokért elõre is bocsi.
Itt is az elsõ...mi a különbség a letöltött és a vett játék között (elõny-hátrány) ? Azonkívül hogy a letöltöttet nem tudod eladni.

Üdv,
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

AnarchoiD
3napos reg - micsoda troll 😉

Botond
Összes konzolos topikba beírt vmi provokatívat. PS4 topikba, hogy az a szar, nem kell törõdni vele.
Ezt mibõl szûrted le?
Akkor most adhatom el a ONE-t? <#zavart2>

MajczMilena
PS4 szarrá veri az XBOX ONEt

Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

Koszonom szepen!!!!

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

AnarchoiD
amugy updatet akarki felteheti a kontrollerre 😉 semmi hatranyt nemjelent ha nincs adaptered, legalabb frisebb lessz a fw benne 😉

AnarchoiD
Miutan updateoltad ez ezzel az adapterrel radugsz egy fulest, hallani fogod a jatekot es a chat -ot is egyszerre, van rajta 2 gomb (baloldali 2) amivel kulon allithatod hogy a hangeroszabajzo a chatra vagya jatekra vonatkozzon-e

Bocs, tudom, hulye vagyok ehhez, de nem ertem.

Tehat nekem van olyan adapterem. Ha megcsinalom a lentebb leirtakat, akkor at tudom rakni az egesz hangot a fullhalgatoba?

Vagy meg mindig csak a chat fog mukodni?

(bocsi meg1x, lassu ma az agyam)

AnarchoiD
bad company 2 idejeben szomszedok ugy hivtak "aki arabul/ruszkiul kiabal" bc2 ben ment az arab uvoltes + fullhangeron toltam LMG-vel WAR TAPES beallitasokkal ejjel/nappal 😉 (imadtam, hogy nem angolul ment a duma hanem annak a frakcionak a nyelven akivel eppen voltam)

amugy tegnap vettem eszre... xbox volume up -ra ugye hangosit a gep... 😉 most vettem eszre hogy nem a gep hangositott, hanem tekerte fel az erositon a hangerot 😉 nemistudtam, ez ilyenre is kepes 😉 gondolom a hdmi csatin keresztul lehet ilyesmit csinalni

"amugy egy gamma ugy az igazi ha bombol a 5+1 100 watt 😉"

Ezt meséld el az asszonynak is, amikor este 9 után nyomjuk a titanfall-t :-D

AnarchoiD
Ha ilyened van es nem kevered, akkor updatelned kell a kobntroller firmwarejat!!!

amugy egy gamma ugy az igazi ha bombol a 5+1 100 watt 😉

Update your Xbox One Controller to use the Stereo Headset Adapter

De ilyen volt hozza, viszont nem jott ki hang belole, csak chat-re lehetett hasznalni 😞

Azt hiszem, ha veszek egy atalakitot, akkor ki tudom vezetni a Xbox-bol az atalakitoba es onnan a headsetbe 😊

The Norberto
Hát igen az nem az igazi. Nekem a TV-bõl jön a hang a fülsebe és a controllerbõl a chat. Kis forrasztgatás volt az egész.
De ez rajtad nem segít. 😞
Kell hozzá egy ilyen:

Sziasztok,

Az lenne a kerdesem, hogy van e mod arra, hogy a Xbox One-bol kivezetni a hangot fullhalggatoba?

Mert sajnos monitoron jatszom, es a monitoron nincs hang kimenet. A PS4-nel csak be kell dugnu a kontrollebe, de az Xbox-nal nem jon ki hang, csak chat-re jo.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát én MW2 & Mw3 félét vártam. Nekem ez elsõ látásra hatalmas csalódásnak tûnik, gondolom a multija is hasonló lesz! <#shakehead>

grebber
"Idõ elõtt"<#nyes> Jóféle marketing ez nem idõ elõtti cucc....
Megnézik ,hogy fogadja a nép.
Én jól és epekedve várom!

Next PC upgrade: 2022

Idõ elõtt kikerült az új trailer ! (ami X-Box One-on fut)

DarkSector
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes - már nem exkluzívak a DLC-k
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

eleve tomoritve ment, majd ha hozzanyulsz az upload studioval akkor megint tomorites. dehogy az onedrive-ra feltoltve miert van ujra tomorites az mar erdekes, mert egyebkent miert romlana? csak az ujratomorites miatt romolhat...
Harlekin
drv nél még minden fasza volt.Aztán jött az uploadstudio és már romlott a minõség,majd ment one drivre és még romlott.Majd lementés PC re és töltés youtubera.Csoda hogy látszik valami....
Harlekin
Pontosan ennyi se több se kevesebb...
Harlekin
a többihez képest írtam!

szerintem kar ezzel kinlodni, ez a funkcio arra jo hogy ha valahol elakadsz vagy valamit nem tudsz akkor azt a reszt lemented es forumba mondjuk be tudod mutatni hogy ott akadtal el. vegigjatszasokhoz ugyis keves az az 5 perc amit rogzit, akkor meg nem teljesen mindegy milyen minosegben rogzit?
muhahaha
AnarchoiD
Hat az ujat meg nem probaltam, de nekem minden DR3 videom hott maszatos volt 😉(vagy mas elkepzelesunk van a "nagyon jo" -rol 😉

Harlekin
Amúgy érdekes a dolog,mert itt a trials azon nagyon jó a minõség tömörítés ide vagy oda...Viszont titanfall nál még mindig kicsit sántít a dolog.

De a régi rendszerrel pl pegle2,DR3 nál nagyon jó videokat csináltam ott nem volt ez a moslék kockásodás.Ellenben ryse,forza 5 már nem annyira jó volt.Nem értem mi befolyásolja a tömörítést.Vagy is azt észrevettem,hogy minél nagyobb volt a videó mérete annál szarabb lett.
Harlekin
AnarchoiD
youtube appba bejelentkezel es feltoltod 😉 a felho ikonnal 😉 az elso kocka kivalasztasaval, sokkal gyorsabb mint a onedrive -os szenvedes