XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehez kepest az en day one 200k-s XO -m nemis olyan veszes 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
792p meg 900p??? 2014-ben?
na, inkább majd veszek egy 4k monitort év végén meg egy fasza videókarit, mint ezeket a nevetséges konzolokat...
"nem mondom el nektek, mert úgysem értenétek" -RICHARD DONKIES

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Arn : nekem jelenleg UK regisztracioju a live-m de a konzol usara van allitva, igy elso nap megvehettem a titanfall-t usa storeban es jatszhattam azonnal...
Olvastam a Knitec nélküli Xbox One hírt. Így már engem is érdekel az Xbox One.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e itthonról 60 dollárért digitális játékot venni? Gondolom egy USA accounttal lehet, de ha megvan a játék, akkor azt tudom használni Európai accounttal is? Mi van a DLC-kkel. Meg tudom azt is venni US accounttal és majd használni az EU-sal?
Amit szeretnék: olcsó játék+DLC és európaiak ellen játszani (kicsi ping). Csak multiplayer játék érdekel.
Amit tudok, hogy PS4 digitális játékot lehet venni 60 dollárért az amazonban. Ha Xbox One-nal is lehet hasnló áron, akkor komoly érdeklõdõ leszek 😊
mindez E3 2014 keretein belul lesz bejelentve,
....
- Xbox One-on is elrajtol a Games with Gold, a jelenlegi akcióhoz hasonlóan havonta egy AAA-címmel és egy kisebb, letölthetõ játékkal.
de ami leverte nalam igazan a biztositekot : Fallout 4 ....
VÉGRE!!!!!!!
-olcsóbb, fõleg ha USA-ba regisztrálsz, például Oregon állambeli lakcímet adsz meg mert ott nincs "sales TAX".
-megoszthatod a haveroddal. Ennek feltétele hogy legyen Xbox One mind a kettõtöknek és legyen Internet elérésetek. Te az õ gépét állítod be HomeXbox-nak az accountodhoz õ pedig a tiédet. Így tudtok egymás játékaival játszani.
ma végre én is Xbox1 tulaj lettem, 123k volt a gep 😊
elsõ konzolom így azt hiszem van mit olvasnom és majd lehet jönnek a láma kérdések, azokért elõre is bocsi.
Itt is az elsõ...mi a különbség a letöltött és a vett játék között (elõny-hátrány) ? Azonkívül hogy a letöltöttet nem tudod eladni.
Üdv,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akkor most adhatom el a ONE-t? <#zavart2>#zavart2>
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Tehat nekem van olyan adapterem. Ha megcsinalom a lentebb leirtakat, akkor at tudom rakni az egesz hangot a fullhalgatoba?
Vagy meg mindig csak a chat fog mukodni?
(bocsi meg1x, lassu ma az agyam)
amugy tegnap vettem eszre... xbox volume up -ra ugye hangosit a gep... 😉 most vettem eszre hogy nem a gep hangositott, hanem tekerte fel az erositon a hangerot 😉 nemistudtam, ez ilyenre is kepes 😉 gondolom a hdmi csatin keresztul lehet ilyesmit csinalni
Ezt meséld el az asszonynak is, amikor este 9 után nyomjuk a titanfall-t :-D
amugy egy gamma ugy az igazi ha bombol a 5+1 100 watt 😉
Update your Xbox One Controller to use the Stereo Headset Adapter
Azt hiszem, ha veszek egy atalakitot, akkor ki tudom vezetni a Xbox-bol az atalakitoba es onnan a headsetbe 😊
De ez rajtad nem segít. 😞

Az lenne a kerdesem, hogy van e mod arra, hogy a Xbox One-bol kivezetni a hangot fullhalggatoba?
Mert sajnos monitoron jatszom, es a monitoron nincs hang kimenet. A PS4-nel csak be kell dugnu a kontrollebe, de az Xbox-nal nem jon ki hang, csak chat-re jo.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnézik ,hogy fogadja a nép.
Én jól és epekedve várom!
Next PC upgrade: 2022
Egy hét múlva bárki letöltheti a Déjà-Vu és Jamais-Vu küldetéseket függetlenül attól, hogy Sony vagy Microsoft konzol van a birtokában.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De a régi rendszerrel pl pegle2,DR3 nál nagyon jó videokat csináltam ott nem volt ez a moslék kockásodás.Ellenben ryse,forza 5 már nem annyira jó volt.Nem értem mi befolyásolja a tömörítést.Vagy is azt észrevettem,hogy minél nagyobb volt a videó mérete annál szarabb lett.