The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Supra hangja elég jó lett. Mellé lesz még '92 Honda NSX is 😊

és vannak repülők is :/
Szabi
Hát Subaru még nincs, de Spyker és Toyota legalább van 😄
//www.youtube.com/embed/c3d3GQnmilw
//www.youtube.com/embed/BjwX9JNP4Fc
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2023.02.16. 21:49:47

"Nulla tenaci invia est via"

Kösz! Már tegnap is volt pár óra 😊 32GB csak. Írjak pár részletet vagy legyen meglepi? 😄

Szabi
WTF, még korábban megvettem a kék neon-t a kocsik alá, erre lila lett belőle, látványban és megnevezésben is.. hát így elég fura lett a 2F2F dizájnos dragter Skyline-om 😞

Szabi
grat 😊

hát ide nem jött semmi, hétvégén már lesz is tesztidőszak ?
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2023.02.16. 11:42:17

Ma jött az e-mail hogy beválasztottak az Insider programba. Telepíthető a játék.

Szabi
a TDU 2006-os az első Horizon meg 2012-es 😄

Jó, de a FH meg a TDU-t másolja, amit meg szegről-végről a Crew készítői csináltak.
Ha meg másolja, lemásolhatná a fizikáját meg irányítását is...

Csak nekem van olyan érzésem hogy a Forza Horizon-t akarják másolni?
😄 Na jó, akkor a 12 pár új autón kívül amiket láttam 😄

Szabi
itt pl. egy képen van három új autó 😄

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2023.02.05. 21:02:39

Az új járműparkról annyit, hogy a pár új autó kivételével mind a Crew 2-ból van átrakva. Summitos és Motorpassos kocsik is egyaránt.

Láttam pár új járműről képet de Subarut még nem de hátha most lesz 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2023.02.03. 19:31:12

Vajon a supra hangja is supra lesz v vmi fake?
Szabi
az 516 autó és a Supra bíztató, remélem lesz Subaru is 😄

quad is ujdonság

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2023.02.02. 22:16:24

//www.youtube.com/embed/WXPZIwzojFE

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jobb hírem van. Összes Crew 2-ben lévő járműkategória meglesz itt is + 2 féle Street kateg lesz.
Ja és lesz Mk4 és Mk5 Supra 😄
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2023.02.02. 19:31:16

WinT
Hát pedig ezt a vonalat nyugodt szívvel elengedhetnék és ráfeküdhetnének helyette egy kicsit a jobb járműfizikára. 😞
Szabi
az első 9 mp-et biztos nem autóból vették fel 😄

TDU 1,2, The Crew 1-2 zárt béta teszter voltam, vetem bőven dlc-ket is, remélem kapok megint meghívót 😊

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2023.02.01. 19:27:47

Pedig lesz mindkettő (és még kitudja mi). Annyit tudok még hogy nem 1:1 méretarány.

WinT
Nem láttam a trailerben egy darab repülőt vagy hajót sem, ez már egy óriási plussz kezdésnek. 😊
Szabi
//www.youtube.com/embed/xF45nzjSq2E

//www.youtube.com/embed/0mnnddEY1W4

//www.youtube.com/embed/yKDx22ZXq6g

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
pfuuu de unalmas volt elmenni a képeken lévő helyekre <#idiota>

Szabi
ez mondjuk így eléggé hangulatosnak tűnik.. na majd meglátjuk milyen valójában.. 😄
//www.youtube.com/embed/vb9X8FJQ0y4

Szabi
//www.youtube.com/embed/JQDmtZwRFm8

Metalmilitiakid
Sziasztok!

The Crew 1-el kapcsolatban szeretnék egy kis technikai segítséget kérni. Amint betölt a játék térkép része istant leveszi hangot nekem minden más folyamatról a játék(saját zenét szeretnék hallgatni). A google-t bújtam már vagy egy órát de nem jutottam közelebb a megoldáshoz. Hang beállításban be van állítva hogy "Nincs művelet", minden létező ubisoft és crew exe-t rendszergazda és win7 módba raktam. Próbáltam azt, hogy kikapcsoltam a rádiót és 0-ra vettem a music hangerőt, de az se segített. Régi megoldások közt volt egy Uplay voice chat kikapcsolás, de az már nem létezik. Van vmi csoda megoldás erre?

Előre is köszi a segítséget!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Szabi
//www.youtube.com/embed/cslbBH92lLw

Ez is megvan
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2021.01.30. 22:22:45

Úgy néz ki hogy lesz neked Subaru BRZ, de nem tudni mikor 😄

Ha csak az autózgatás érdekel, akkor elég ha csak a streetes versenyekkel foglalkozol kicsit hogy legyen kis pénz a drágább kocsikra. Na meg ugye vásárlás után még fel is kell őket tuningolni hogy gyorsabban menjenek, amit hamar le is lehet tudni ha egy kocsit kimaxolsz és azzal nyersz maxos alkatrészeket a többi kocsihoz.
Crew 1-ben sokkal több időbe telik a kocsikat összeszedegetni és feltuningolni.
Én a 2. részével sokkal jobban elvagyok mint az elsővel. Több mint 2000 órám van már benne.

Próbáld ki inkább az első részét. Abban nem volt ennyire túltolva a trendiség. Meg nem is ennyire arcade.

Xbox X en van meg,, és egy 4k TV vel nagyon szépen mutat,de valahogy már a menüben is alig tudok eligazodni,mi merre,meg egy csomó olyan funkciót raktak bele ami gondolom a fiatalabbaknak fun ,de nekem csak felesleg! Mire nagynehezen betölt a sztori mód már kezd elmenni a kedvem, utána meg ezek a fényképezzek le egy Keselyűt dolgok, hát...😊)) Még adok neki 4-5 órát ha már megvettem, remélem az alatt kikeveredek annyira a sztori modbol hogy lehet már free drive olni.
Köszönöm a válaszokat!Igen ha elérhető lenne minden akkor értem én amit mondasz,csak egy olyan opció lehetne hogy aki nem akar belemerülni a történetbe mert nem érti,vagy nem érdekli,vagy mindkettő,az csak úgy fun bol autózgathatna csak úgy minden cél nélkül!Valszeg én vagyok az egyetlen akinek erre igénye van,de valahogy sohasem vonzottak ezek "fast and furious" gyorsulási,meg mindenféle illegális versenyek és a köréjük épülő hájp etc etc.Csak egy nehéz nap végén meghajtanék egy Ferrarit,ha az életben "csak" egy Seat jutott!
plusz ez mmorpg lenne
Ha egyből elérhető lenne minden, akkor nem sok értelme lenne játszani. Én szeretem ha valamiért meg kell dolgozni 😄

Pl a Project Cars 2 ben van olyan mód de hogy az összes pálya és autó kombóval lehet csapatni egyből,de az Assetto Corsában dettó.Ja hát azok szimulátorok,de nagyon adják!Itt meg nekem a sima szabad száguldozás adná,nem mindenki akar órákat farmolni valami szarért, azért legalább a lehetőséget megadhatták volna!Pcn régen voltak ilyen unlock csit kódok,de azoknak az időknek is vége már!
Szabi
nemigazán tudok olyan játékot, amibe első elindulásnál elérhető lenne minden 😄

Amúgy az első rész is ilyen,mert ha van free ride mód benne akkor ezt törlöm és inkább felrakom azt?! Az első részből az a felújított verzió van meg!
Köszönöm a választ! Azért az mekkora szar már hogy 30-40-50 euróért veszel egy játékot és nem élvezheted a maga valójában mert még bele kell ölni vagy 20-30 órát hogy egy normális kocsival vezethess!Nem tudom melyik cég fejéből pattant ez ki,de remélem ugyanezt a hozzáállást kapják életük során mindenhol!
Szabi
Hali, nincs sajnos ilyen játékmód, de ha az elején beéred egyszerűbb autóval, csak random mászkálva is kapsz pénzt, abból meg vehetsz drágább járgányt, van sok ami szintlépéshez, eventhez vagy egyéb hülyeséghez van kötve, azokkal viszont így nem mehetsz 😄

Sziasztok!Boxon van még a második rész.Kezdtem ilyen fényképezzél le egy Keselyűt a sivatagban stb stb.kérdésem az lenne hogy hogyan lehetne kihagyni a kampányt és csak egy választott autóval szabad módban vezetni!Lehet ezt vagy végig kell vinni ezeket az agyzsibbasztó szarokat,mert erre sem időm sem kedvem! Köszönöm
Alapból benne kéne hogy legyenek a játékban, nem is értem komolyan hogy lehet ekkora visszalépést tenni egy nem is rossz első rész után...
Nekem inkább egy security kocsinak tűnik 😄