The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz keresd ki, hogy melyik a legjobb AR gép és azzal csináld, vannak különbségek, pl amelyik behúzza a futóművet az kb olyan mint egy repülő tégla, de egyenesben legalább gyors. Nekem a Harmon Rocket III vált be legjobban, mind versenyre, mind acrobaticra. Ja és nem árt, ha a gép szintjének megfelelő versenyt csinálod. Ha nincs elég alkatrészed rendes szinttel, akkor vadássz live reward dobozokat, kis szerencsével gyorsan lehet fejleszteni.
Visszarakom én szerintem az első részt, abban nem kell ilyen baromságokkal szenvedni, autózni viszont ugyanakkora fun mint ebben. Nagyon mellényúltak ezekkel a jármű típusokkal szerintem.
Nem tudom mivel irányítod, de ha billentyűzettel, akkor azzal biztos nem egyszerű.
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2020.08.06. 17:48:38
Ezeket baszki, hogy a túróba kellene teljesíteni? Tinédzser korom óta imádom a repülőszimulátorokat, szóval nem jövök zavarba ha a levegőben kell manőverezni, de ez a repülési modell még árkád létére is akkora irányíthatatlan foshalmaz, hogy egyszerűen nem értem, hogy gondolhatták komolyan.
Két óra gyakorlás után, egyszer sikerült nagyjából pontosan végigmenni a kijelölt pályán úgy, hogy mindenhol megfelelő pozícióban álltam, de több mint fél perccel elmaradtam a teljesítendő időtől. Ezt nem hiszem el, hogy meg lehet csinálni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Nulla tenaci invia est via"
és a Racerrel megindult a Crew1 módra csillaggyűjtés
... van bőven olyan feladat, ami azért nem olyan egyértelmű, nem lesz tele az utca az exkluzív járművekkel
pfúú erről most eszembe jutott,hogy mennyit szenvedtünk az első részben néhány acsiért, amikor hiába jártuk be a helyeket konvojba, nem adta meg az acsikat <#idiota>#idiota>
"Nulla tenaci invia est via"

Eddig jó véleménnyel voltam erről a játékról de most nagyon felidegesített. Mondom majd lesznek jó kis multi versenyek, hát lószart. Ennek így az égadta világon semmi értelme.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.04.12. 22:55:51
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ami nagy negatívum számomra, hogy elég kevés verseny van, több kategóriában azt láttam hogy jó ha 10 verseny van összesen oda... :\ Egy ekkora méretű mapra nem hiszem el hogy csak ennyi versenyt lehetett csinálni. Minimum +100 verseny kéne legalább Street Race és Hyper Car kategóriákhoz, változó nehézségben és hosszúságban. Remélem ha később már nem is adnak hozzájuk újabbakat, legalább azt berakják hogy userek is tudjanak kreálni bármilyen hosszúságú pályát mint az első részben is volt, vagy akár saját pályalistát. Azzal kb végtelenre ki lehetne tolni a játszhatóságot.
Én Dirt Rallyztam egy keveset, az bejön. 😊 De egy open world gameben ilyen szintű szimuláció nekem nem hiányzik. Inkább egy igazán jó simcade, mint a TDU1 volt.
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: ntex, 2020.04.05. 19:07:47
A Crew 1 nem volt rossz, azzal még úgy ahogy el lehetett lenni, ez a 2 nekem abszolút nem jött be, nem is vettem meg. A FH nem lenne rossz, de borzasztó kicsi a térkép. Időnként még mindig előszedem a két TDU-t modokkal 😊 TDU3-mal valóban nem lesz egyszerű dolguk, én kiváncsi leszek mit hoznak ki belőle. Ha fizika szintjén hozza az első részt és hangulatban megközelíti már örülni fogok 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*