The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha jól figyeltem a játékban - és nincs meg a Warlords of New York kiegészítő, - a tárgyak, felszerelések maximum gear score (vagy pontértéke) értéke 515 pont lehet. Ha van egy tárgyam, aminek a pontértéke pl.: 495 pont, azt lehet e bárhol „húzni,” növelni egy kis anyagi ráfordítással vagy ilyenre egyáltalán nincs lehetőség?
És mitől függ a talált tárgyak pontértéke? Régebben könnyebbek jöttek akár az 515 pontértékű tárgyak, de mostanában alig „dob a gép” 500-as pontértékűt is. Pedig hard meg challenging fokozaton is teljesítem a küldetéseket folyamatosan.
Tárgykészítésnél a fehér házban, ha szeretnék készíteni egy tárgyat, akkor azt írja, hogy a maximum pontértéke 505 pontos lehet. Megéri készíteni? Vagyis számomra akkor érné meg, ha utána odamehetnék egy másik munkapadhoz és tovább húzhatnám a pontértékét? Szóval Te szoktál készíteni tárgyakat? Vagy csak ideiglenesen, ilyen pótlónak, hogy megadja a bónuszt, hogy ki legyen a harmadik darab és utána keresgélsz jobbat?
Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm szépen.
Ready Player One
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha jól figyeltem a játékban - és nincs meg a Warlords of New York kiegészítő, - a tárgyak, felszerelések maximum gear score (vagy pontértéke) értéke 515 pont lehet. Ha van egy tárgyam, aminek a pontértéke pl.: 495 pont, azt lehet e bárhol „húzni,” növelni egy kis anyagi ráfordítással vagy ilyenre egyáltalán nincs lehetőség?
És mitől függ a talált tárgyak pontértéke? Régebben könnyebbek jöttek akár az 515 pontértékű tárgyak, de mostanában alig „dob a gép” 500-as pontértékűt is. Pedig hard meg challenging fokozaton is teljesítem a küldetéseket folyamatosan.
Tárgykészítésnél a fehér házban, ha szeretnék készíteni egy tárgyat, akkor azt írja, hogy a maximum pontértéke 505 pontos lehet. Megéri készíteni? Vagyis számomra akkor érné meg, ha utána odamehetnék egy másik munkapadhoz és tovább húzhatnám a pontértékét? Szóval Te szoktál készíteni tárgyakat? Vagy csak ideiglenesen, ilyen pótlónak, hogy megadja a bónuszt, hogy ki legyen a harmadik darab és utána keresgélsz jobbat?
Sajnos én nem vagyok fent az arckönyvön.
Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm szépen.
Ready Player One
Ready Player One
Meg ennél a játéknál ha leállnak a szerverek akkor mivan?
Ready Player One
Ready Player One
Köszönöm szépen a múltkori segítséget, tanácsokat Sunrider924.
Elértem a 30-as szintet.
Specializációt (robbantós, gatlingos stb.) akkor fogom tudni majd kiválasztani, ha a három pirossal jelölt küldetést megcsinálom? Térkép szélein találhatóak.
Valamint érdeklődnék, hogy zöld szetteket honnan tudok majd szerezni? Csak raid-ekből és dark zone-ból? Vagy event-ek során (időszakos események)?
Valamint a raid-ek mikor jelennek meg a térképen? Specializáció megjelenése után (esetlegesen a három piros küldetés teljesítését követően)?
Valamint nem nyitottam ki egy supply room-ot sem még a térképen. Elfoglaltam az összes control pointot, de a supply room-jaikat nem nyitogattam ki. Érdemes előtte a control point officereknél feljebb tornászni a control point szintjét, food és water adományokkal, vagy az a supply room-ban lévő "kincsekre" (felszerelések, fegyverek stb.) nincs semmilyen hatással, szóval nyugodtan menjek végig az összesen és nyitogassam őket bátran?
Valamint van e olyan felszerelés, ami a skill-re is ad egy pontot és még az assult rifle sebzését is növeli 10%-al? Olyan felszerelés van, rögtön az első szintje az (ha csak egy darabot birtokolunk a felszerelésből), hogy 10%-ot ad az assault rifle sebzésére, de a skill-re nem ad pontot.
És a fegyver kiegészítőknél (távcső, tár stb.) melyikek a "jobb" vagy "hatékonyabb" kiegészítők, amit SHD pontokból tudunk kiváltani a skill-es csávónál a fehérházban vagy amit küldetések (project) során tudunk megszerezni tervrajzok? Szóval érdemes e SHD pontokat költeni a skill-es gyereknél a kiegészítők kiváltására?
Válaszaitokat és segítségeteket ismételten köszönöm szépen előre is, és mindenkinek jó játékot! 😊
Meg ami nekem is bajom a WoNY-val, hogy, megint a dolog könnyebbik végét fogták meg, és rámentek a nosztalgia érzésre, nesze nektek 5 küldi oszt jónapot. Ne mondják már nekem, hogy a grind fogja életben tartani a játékot mert nem fogja.
Olyan nehéz lett volna berakni mondjuk new york-ba egy underground 2.0-t, ha már az alagútfúróval a story szerint a cleanerek hónapok óta jobb-balra keresztül-kasul furkáltak, nem kellet volna mást csinálni, csak azt a küldit amikor Kajika-t kergetjük berakni a pályát és a pálya elemeit random generálva berakosgatni, storynak-nak meg betenni, hogy le kell menni stabilitási méréseket végezni. Esetleg még a cleanerek mellé még beengedni a rikereket, meg mondjuk a black tuskot, plusz nyakon önteni a random érkező rouge agentekkel, rengeteg embernek bejött volna valószínűleg. Másik ami így hirtelenjében eszembe jutott, az meg hogy washington mellett tuti, hogy van valami kisváros erdőkkel, meg dombokkal, esetleg 1-2 barlanggal. Na és ott megcsinálni a survival 2.0-t, a ködös-esős időjárás még 1 jó kis silent hill hangulatot is adott volna a dolognak, azzal kezdve, hogy a black tusk valamivel csapdába csalja az agentet, lelövik a helikopterünket, és zavarják a kommunikációt már adta volna magát 2 objektív, hogy serült vagy, keress valamit amivel meggyógyítod magad, plusz teremts kapcsolatot újra a divisionnel, és maradj életben amíg érted nem jönnek, plusz juss el a kivonási pontra. Most így reggelizés + kávékészítés közben gondolkoztam kicsit, azaz 10 perc alatt, már ez így beugrott, nem hiszem, hogy a massive-os arcoknak sokkal kevesebb idejük lenne kreatívkodni, és nem tudtak volna valami hasonlóval előrukkolni.
Na de mindegy, hagyom is a fenébe az egészet mert csak ideges leszek.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.22. 08:49:51
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A loot továbbra is egy kalap bikaürülék, az ellenfelek már-már félisten szinten vannak hp-val, és sébzéssel dmg builden 3 golyó vagy egy sima elite lila enemynek challange-en, miközben az ember azt érzi, hogy őket mintha vízipisztollyal lőné, közel god rollos fegyverrel a kezében, és ez így jól van... Másik, hogy nerfelni kell azt a 2-3 itemet majdnem 50%-al ami már már olyan szintre emelte a sebzést, hogy az ember azt mondta rá, hogy ok ez már jó lesz, nem azt hogy húha végre faszán sebzek, csak szimplán ez már ok sebzés..., eközben javítottak egy láthatatlan dobozt, miközben a world tier váltós bug visszatért, zseniális tényleg.... Csak úgy próbaképp ránéztem a discordra, az a dedikált klán discord ahol pár hónappal ezelőtt napi szinten több tucat ember volt jelen és tolta a div 2-t egyszerre, és aminek van 100+ tagja, ahol naponta mentek (akár többször is) egyszerre 2-3 csapattal raid-et, azon a discord-on most 100+ emberből 1 azaz EGY ember aki aktívan nyomja a div 2-t...... Biró Úr / Asszony köszönöm ennyi volt...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.21. 11:29:34
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
@Maala
Ezt hogy érted? Kifejtenéd bővebben? Akár privátba is mehet, hogy ne offoljunk.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.19. 18:41:46
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
talán fél év múlva már nem lesz ennyi bug és szívatás a fejlesztők részéről
addig meg nagyon jól el leszek a Monster Hunter World-vel 😊
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Szóval röviden, múlt héten már megkapta az uninstal-t és kész nem tud már érdekelni sajnos a játék, pedig megjelenéskor vártam mint a messiást...
Honnan tudom, hogy a world most milyen tier-ben van? Vagy erre szolgál a world normal...stb. beállítás? Bocsi a láma kérdésért..😊
A tavcsovel kapcsolatban ugy tudom 8x alatt valaszthato hogy zoomolva lassal vagy ne, en alap billentyukiosztast hasznalok nalam a TAb gomb megnyomva valtok zoom-ra, 8x vagy afolotti tavcsonel csak zoomolva tudsz celozni.
Jelenleg rifle+lmg az egyeduralkodo build de a kovetkezo title update-el le fogjak venni az M1A rifle sebzeset es emelle kicsivel emelik az assault rifle sebzest. Hogy kinek mi jon be az nagyon egyenfuggo, az M1A puska most meg irto nagyot ut es a tuzsebessegehez kepest nincs recoil(visszarugas) szoval marha pontosan lehet vele loni meglehetosen gyorsan/surun, ezt fogjak valtoztatni mivel egyetlen masik puska sem ennyire jo igy nem is nagyon kiserleteznek vele a theorycrafterek, ertelmetlen.
Light machine gun meg akkora tuzsebesseg es sebzes hogy mindent borit, miek erolkodjon valaki smg-vel ha a megfelelo lmg(Negev/MG5) sokkal durvabbat sebez? Sniper az jol hangzik es borit ha talal, emiatt is foleg a Nemezis nevu exotic snipert tolja mindenki, problema csak az Ubi szervereivel van amikor 3 lovesedbol csak 1egyet regisztral. Mint mondtam egyenfuggo, hogy neked milyen fegyverparositas jon be, milyen sarga 3as set kombinacio erdekel vagy milyen 4es zold set tetszik, sajna jo ideig a zold set-ek nem mukodtek, mostanaban kezdi javitani oket a Massive, True patriot ami a kepen van altalanos kedvenc, tobbivel nem igazan talalkoztam random partyba. Sarga set-ekbol Providence 3/3, Contractor gloves, Fox prayer kneepads es innen sajat izles dolga hogy mi legyen a 6ik darab, aszerint valasztjak hogy milyen fegyverrel akar jatszani az illeto, AR buildhez Fenris set egyes bonus miatt, ha mas fegyvertipus arra is van Petrov az lmg, Sokolov smg stb
Köszönöm szépen a gyors válaszodat. Nem tudtam, hogy több assignment küldi is an, nekem csak egyet mutat a "radar." De jutub barátunk segített, ahogy írtad. Köszönöm még egyszer. Esetleg még a lentebbi fellött piros sos rakétámra nem tudsz pár tanácsot adni (bejegyzés: tegnapelőtt, 13:07; #7553)?
Válaszodat ismételten köszönöm szépen előre is.
Egy tanacs azert, maskor ha segitseget kersz adj meg annyi reszletet amennyit csak lehet, ez a dupla kep ez kb szarnak egy pofon, senki az egadta vilagon nem fogja tudni megmondani hogy hol vagy milyen kuldetesben.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.04.08. 13:36:01
Még egy dologban szeretném a segítségeteket kérni. A mellékelt képen lévő helyen (Classified Assignment), hogy tudom megszerezni a backpack trophy-t?
Segítségeteket köszönöm szépen.
Aki kiakad az alternatív Hitleres videóktól ne nézze meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdeklődni szeretnék, hogy a képen, pirossal bekarikázott részek, mit jelentenek a karakterlapon, illetve a felszereléseknél, hátizsák, térdvévő stb., milyen implantátumot lehet beleültetni, mert én még nem találtam semmi olyat, ami oda illene. Igaz, csak 21. szintű vagyok.
Valamint egy irányításbeli (technikai) kérdést szeretnék „kérdezni”… Ha egy fegyverre ráteszek egy távcsövet, akkor ha zoom-olok, akkor már csak „távcsőnézetben” a távcsövön keresztül tudok csak zoomolni vagy van esetleg lehetőség, hogy úgy zoomoljak, hogy elnézzen a karakter a távcső, mellett, felett stb.? Vagy ehhez mindenképpen le kell szerelni a távcsövet?
És még egy szubjektív jellegű kérdés… Nektek melyik a kedvenc fegyveretek az assault riflék csoportjából és DMR-ek közül? Exotic és nem exotic-ban is …
Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Attól, hogy "ez a munkája", még nem az a munkája, amit te, vagy én megmondunk neki. Ha ez neked, vagy nekem nem tetszik, akkor adott kontentkészítő elvesztett minket. Ez az ő baja.
De ettől még nem rabszolga, hogy megmondják neki, mit csináljon. Ha ilyet akart volna, XY kontentkészítő is inkább irodában dolgozna.
2. - Se időm, se technikám nincs meg az ilyen videók elkészítéséhez.
3. - Nekik pont az a munkájuk, hogy játszanak a játékkal, ezáltal nézettséget generálva, egész nap, nekem meg más a munkám napi 8 órában (sőőt most home office miatt páran a cégnél úgy gondolják jó lesz a 7/24 is, de az nem ide tartozik).
4. - Az első 3 pont miatt nekem a játék szórakozás nem munka, mikor hazajövök és leülök a gép elé én a gőzt szeretném kiengedni, 2-3-5-akárhány órában amikor gamelek.
Volt nekem is tryhard korszakom a gamingben amikor képes voltam kegyetlen rage-eket kivágni semmiségek miatt, már túl vagyok rajta, nem fogok agyérgörcsöt kapni miatta ha valami nagyon nem megy akkor alt+f4 azt csókolom pá puszi, majd jövök fél óra múlva. Részemről nem ér annyit, hogy rámenjen az egészségem az ilyen idegeskedésekre, plusz mivel megvan a havi betevő amellett ez csak gőzkieresztés mint mondtam.
Még a kieg előtt lvl 30-on is volt rengeteg olyan emberhez szerencsém, aki jóistennek se akarta felfogni, hogy a revive hive nem azért kell hogy szépen himbilimbizzen a seggednél, hanem ha a csapattárs elhullik azzal fel lehet szedni távolból is (már ha épp működik ugye...<#idiota>#idiota>), vagy a másik része az amikor a kedves csapattársak nem figyelnek arra, hogy csapatban táposabbak pl. az ellenfelek, és rohan be középre mint ha a solo-zna, aztán mikor bedarálják akkor megy a sírás. Másik ilyen probléma amit én látok az a kommunikáció hiánya, itt a 2-ben végre van egy használható ingame voice comm, de ha azt nem is használja legalább írásban nyögjön már pár szót, az meg a csúcs, hogy ha bejön valaki, vagy belépek valahova (vissza)köszönni se képtelen az emberek 90%-a. A weak pointokról ne is beszéljünk, nem azért szoktam én se pl. a hiénáknak a csapkodós tasiját szétkapni mikor csapatban vannak mert jól néz ki, hanem mert taktikai előnyt ad pár másodperc erejéig. Lehetne itt sorolni az ilyeneket napestig, sajnos a gond nem ott van a balance-al sem ahol a massive-os arcok látni szeretnék, illetve player oldalról a fejekben van hatalmas probléma, és ezeket az úgynevezett "content creater"-ek pl. azzal, hogy elmagyaráznának pár dolgot, és nem csak az "ilyen baszó buildet csináltam" videokat raknák fel folyton, ezzel segíthetnének eloszlatni, de ugye nekik nem áll érdekükben, pedig szerintem 1-2 ilyen videót csinálnának azzal hosszabb távon maguknak és a community-nak is segítenének.
Tehát a lvl 30-as GS (GearScore) 500-as player lvl 30-asokkal megy conflict-ban és a DZ-ben is, a lvl 40-esek meg meg lvl 40-esekkel mennek conflictban és DZ-ben is.
A PVE rész kicsit katyvasz, ugyanis ott úgy néz ki, hogy a lvl 30 GS 500-as emberekhez a lvl 40-es be tud csatlakozni, de ekkor életbe lép a korábbról már ismerős szinkronizálás, azaz a nehézsége az ellenfeleknek valahol lvl 30 és 40 között lesz, plusz a lvl 40-es társ kicsit le lesz gyengítve, míg a lvl 30-as kap némi stat buffot, hogy ne csússzon el a banánhájon azonnal. Viszont a lvl 40-es karakter-hez a lvl 30-as már nem tud becsatlakozni. Remélem érthető volt.