The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mar volt rola szo hogy a solo jatek nehezsege teljesen mashogy skalazodik mint a 3 es 4 emberes, kb nincs is ertelme osszehasonlitani, ami neked 1-2 emberesbe laza az mar egyaltalan nem lesz az 4 emberesbe. Ertenek a massive-os fiuk a matekhez.
AR buff kell? kinek? 3piece providence, fox prayer, contractor, fenris az AR miatt, Famas+ akarmi, talentek Vigilance/obliterate/glass cannon, speed runoljak vele solo heroicot live streamen es nem, nem glitchel, amikor hibazik lefekszik.
Neked a lvl 3-4 shd a problema? nekem a 150 alatti, akkora hulyek hogy a fal adja a masikat, ilyenekkel egy csaptba ha lefekszek jo eselyel wipe... erdekes hogy 150 folottiek tudjak hogy a revive-os hive-ot oda is lehet dobni a masikra nem kell kifutni fedezekbol, hogy amikor a granatos rakezd a tripla combora akkor pucolni kell nem egy helyben varni, hogy nem egyszeruen csak fejre kell loni, ott a weak point mindegyik mobnak, nem nyilegyenesen kell rohanni a mobokra hanem flankelni stb
Az alakul a dolog az kb ugy fest jelenleg hogy mindig megy a fogadas vajon mit basznak el a jatekban a legfrisebb javitassal, de igen, alakul, mint pupos gyerek a pres alatt.
Szemely szerint azt varom hogy mikor veszi ki az Ubi a Massive elbaszott kezebol ezt a project-et es adja oda egy normalis programozo brigadnak hogy rakjak valahogy rendbe. Ennyi javitas utan is falba/kontenerbe ragadva spawnolnak kuldetes/insta mobok, hagyjuk mar...
Viszont azzal egyetértek, hogy a playerekkel van baj. Még pedik, hogy elérik a 40-et és egyből challengingen akarnak menni, aminek semmi értelme. Én challengingen tolom egy jó ideje (nekem lila max 10-15% esik), és soloban semmi gond: egy lvl3 CP max 5 perc, egy lvl4 meg max 10-12, de Heroic bountyt is lesoloztam tegnap kb 8-9 perc alatt, DPS buildem van. AR buff meg kell.
Csapatban sokszor jönnek ilyen 3-4 SHD lvl-esek... Katasztrófák.
Szóval vannak gondok, de alakul azért a dolog.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.04. 12:43:26
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Arra reagálva, hogy a Contractor kesztyűt, és a Fox térdvédőt nerfelik "mert túl sok build használja" vagy valami hasonló bullshit indok miatt, üzenném a kedves fejlesztőknek akik megint a dolog könnyű végét fogják meg, hogy srácok el kéne gondolkozni azon miért használják ennyien. Talán csak nem azért, mert ezeknek a kombinációjával lehet az ellenfelekről hatékonyan leszedni az armor-t? Esetleg nem az lenne-e a megoldás, hogy a többi szettet megnézzük és megváltoztatjuk a szett bonuszokat armor ellenesre 1-2-n mondjuk a 3-ik bónuszt (fenének kell 3 szett ami crit dmg-es), esetleg a ha már ezek jönnek kifejezetten damage to armor stattal akkor mondjuk levehetővé és más cuccra rárakhatóvá tesszük, neem azt nem, de az AR-ek kapnak hp sebzés növelést... Gratulálok előtte fél órán át lődd az ellent a lőszerkészleted 80%-át felhasználva, és mikor nagy nehezen leszeded a páncélt 2 golyó a fejébe és fekszik az ellenfél.... Kicsit sarkítva, némi szarkazmussal megtoldva, de ez kb. a helyzet. Az exotic droppok elérhetősége szintén trágyadomb minőségű. A skillek szarul működnek, nekem a lángszorós turret pl. mai napig szar, satöbbi, satöbbi Egyszer már leraktam kb. 3-4 hónapra a játékot gondolkozom megint egy pihenőn, amiből lehet nem lesz visszatérés.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.03.24. 10:09:30
Szóval ahhoz, h bármilyen exotic cuccot összerakjak V4 kell hozzá?
Ready Player One
Ready Player One
I7, GTX1070, WIN10.<#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Titan, 2020.03.17. 17:27:07
@ Daermon en a te helyedben nem ajanlgatnam ilyen nagy lelkesedessel ezt a felkesz sz@rt megvetelre: tesommal partyzva akartam felfejlodni egy karakterrel, megvettem en is az alapjatek +Warlords kiegeszito csomagot de mondom rendes leszek es nem boostolom magam 30ra, hanem szepen vegig megyek az alapjatek storyjan. Mivel a tesom mar regebb ota jatszik bejott lootot adni amit equipeltem es lett friss 30as karival 470es gearscore. Ez azt eredmenyezte hogy a jatek meghulyult es nem tudta megoldani a dilemmat hogy akkor en most world tier 5 gearben vagyok holott a personal progressem alapjan world tier 1 es, elojott az a gamebreaking bug amit 2019 marciusaban ! javitottak, allitolag, elvesztettem a world tiert, wt3-on ragadtam a karival es semmi esely a tovabblepesre, 60 oranyi jatekidot toroltem mergemben amikor forumozas kozben megtalaltam hogy ezt mar b@szhatom....
@Toby Akinek megvan a dlc az tudja hogy egy teljesen uj rendszerben jatszik ami nem gearscore alapu mint az alapjatek, ez tovabbi problemakat fog majd okozni egy olyan jatekban ami alapvetoen coop orientalt...szoval igen, ha ket haver egyutt akar jatekelmenyt keresni ebben a bughalmazban akkor legyenek legalabb mindketten ugyanabban a cipoben vagy mindketten dlc karival toljak vagy a dlc jatekosnak legyen egy lvl 30as karija amivel marad washingtonban es remelhetoleg sikerul vegig vinni a world tier progresst is bug nelkul, En szemely szerint nem ajanlom most megvetelre ezt a jatekot meg igy learazva sem, egyre masra jonnek a szerver restartok, a fejlesztocsapat a Massive mar az elso resszel is "bizonyitott", hiaba volt paratlan hangulata es tortenete a jateknak ezek az amator balfaszok nem tudnak programozni basszameg desync es anticheat hianya ez a ketto olte meg az elso reszt, na a desync az megvan most is, amikor nyilegyenesen lovod a mobot ami feledrohan es a lovesek felet elviszi a rezfaszubagoly.... mert az hogy a strafe-elo mobot nem tudod eltalalni az mar nem szamit ujdonsagnak, fincsi dolog ez a netkodolas nem is megy az mindenkinek, a Massive-os fiuknak sem...
Szoval szerintem ezzel meg varni kell par hetet amig talan valahogy stabilizaljak, mert ugye friss "baki" hogy sima dz farmolassal lehetett az abszolut baszo/legmagasabb szintu/heroic level geart szerezni (amig eszbe nem kaptak a fiuk hogy hoho szar van a palacsintaban...).
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.03.09. 16:23:45
Miután New Yorkban elértem a 40-es szintet és visszamegyek DC-be, tudok még érdemben azokkal az ismerősökkel játszani, akiknek nincs meg a DLC?
Ready Player One
Ready Player One
Magyar clan-t keresek , add me on Uplay : B52-OreaL
De clan nelkul is addolhattok , legalabb lesz kivel jatszani.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.03.05. 02:45:07
A végét felvettem, ha érdekel valakit, de spoileres természetesen.
Lenne egy amatőr kérdésem az endgame tartalommal kapcsolatban. A Fehér Házban kiválasztottam egy specialization-t level 30 után. A neten mindenhol azt írják, hogy ez szabadon cserélgethető, nem vagy ahhoz az egyhez kötve, amit kiválasztottál. Nálam viszont az első kiválasztotton kívül az összes többinél egy lakat van, nem tudom őket aktiválni. Mi erre a magyarázat?
Lvl 10 környékén járok, van esetleg magyar Discord szerver? Jó lenne néha csapatba játszani, randomokkal is ellehet lenni, de az mégse olyan fun 😄
I S A e o e m o w s m !
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Ami az akadást illeti, a proci lehet kevés, bár nekem a konfigom simán viszi, de múltkor mikor visszaraktam 2 hónapja tán hasonló bajaim voltak. Nálam játék közben eltünedeztek a textúrák, átestem a földön, fps esések stb. A megoldás nálam a driver frissítés volt.
Illetve beállításoknál nézd meg, hogy ha win 10-ed van akkor esetleg nem akar-e véletlen dx12-ben elindulni mert azt nem bírja.