Mad Max
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fal...
Utoljára szerkesztette: Ombika, 2023.05.13. 20:11:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Írom spoilerbe
Azután mentem Pink strongholdjához, először beköszönni. Az átvezető videóban a már említett vörös nő volt az elmenekülő autóhoz kötve. Na most az hogy került oda? Kihagytam valamit? Előtte még a ketrecben volt. Vagy ez egy másik nő, csak lusták voltak új textúrát csinálni? 😊
köszi a választ
Nincs olyan trainer , csalás a játékhoz amivel bármikor vihart tudok előidézni? Ha ilyesmiről tudok akkor azt megköszönném.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Nem tudom volt-e már kérdés, de nincs valami mod vagy akármi, hogy bal oldali legyen a kormányzás az autóban? 😄
http://www.akciofigura.hu
kicsit megzavart, hogy azt feltételeztem, hogy gastown már csak a végjátékban érintett helyszín.
Más kaptam egy kék küldetést, hogy öljek meg egy top dog-ot de az 5ös erősségű helyen van. mi ebben a logika? pink eye területén van talán a hely nem értem..
A zöld fő küldetéseknek az a vége hogy megszerzi a V8-t? Vagy még van azután is főküldetés?
Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2020.05.05. 19:57:04
Köszönöm, kicsit utána olvastam és az lett a megoldás, hogy újra kellett kezdenem (grrr 😞 ) és elmenni a Jeet bázisra ott meg is tudtam csinálni.
ez felvetett még egy kérdést: más ilyen ismert "kulcspont" is van a játékban vagy most már csinálhatom ahogy akarom a küldetéseket (a kékeket) vagy időnként kell a zöldeket is csinálni? az autósnál át kellett menni a következő bázishoz (nem tudom mi a neve nagy tankhajó) de Jeet területe még nincs megcsinálva zöldre.
A tervem hogy kimaxolom Jeet területét és csak ezt követően megyek át a másik nagy területre. Ez így működik vagy össze vissza kell autózni a zöld küldetéseknek megfelelően és közte csinálgatni a kék küldiket?
Üdv
Miért nem látszik a buggy az autók között amivel az aknamezőket kéne hatástalanítani?
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Látod már az alagút végét ,hogy kb mikorra készül el, 2020 nyara előtt várható?
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Nulla tenaci invia est via"
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/397MADMAX.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/678MADMAX2.jpg
t
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.04.28. 15:42:03
"Nulla tenaci invia est via"
Végigjátszottam a játékot.
114 órát tettem bele. Összességében nagyon tetszett, az én ősrégi gépemen is nagyon szépen futott. Aki szereti a poszt apokos, játékokat annak ez kötelező. Illetve a Mad-Max és a gyűjtögetést kedvelőknek is... 😄 A küldetések nagyon jók. A szintlépések is, tetszenek, de azért az egy kicsit kemény, hogy a 20 szint végén Max-et már nem lehet tovább fejleszteni. Később nincs eredménye a szintlépéseknek. Én lvl 86 szintig vittem.
Legjobban a konvojok elleni harcok tetszettek, talán a film miatt.. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.14. 16:16:18
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
http://www.cdkeys.com/pc/games/mad-max-pc
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
steam_api64.dll
De megnézheted a Crack-ben is, illetve átmásolhatod a file-okat újra (újra krekkeled).
Vagy, mint Merlin is javasolta, érdemes megvenni, mert nagyon jó játék és azt az árat bőven megéri!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"