Mad Max

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Konvojtámadáshoz javaslom a következő soundtrack-et. Valami hihetetlen hangulata van így. Mintha a filmben lennénk.

Ombika
Kesz az erod, de hiaba megyek oda nem enged be. Pedig minden megvan hozza... :S

Az erődök küldetéseit csináld és akkor fog idővel elküldeni a keresett konvojhoz. A kaput meg szintén a fő küldetések során nyitod ki ha már meg lesz a robbanó szigony

Ombika
Van egy resz ,ahol kiirja ,hogy van meg 1 konvoj, de semmit nem talalok?! Tobbi kimaxolva, es itt akkor fog tudni atengedni vegre?

Fal...

Utoljára szerkesztette: Ombika, 2023.05.13. 20:11:20

MerlinW
Naponta 650-en világszerte 😊

[merlinw.org]

Ombika
Jatszik meg vele vki?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gutgash ha jól sejtem egy rabszolgakereskedő. Eladta Hope-ot és az anyját, igy kerültek el a ketrecből
Konkrétan nem megállva voltak, hanem be voltak zárva egy ketrecbe, azért néztem nagyot, hogy hogy a görcsbe került az autóhoz láncolva egy teljesen másik jelenetben. Kihagyhattam valami fontos részt, mikor eladták, megszökött, stb.. vagy nem tudom, mert valahogy csak odakerült, és erről semmi említés nem történt. Lehet később magyarázzák, de így idétlen.
Ha ez az akire gondolok és jól emlékszem, Gutgashnál csak átmenetileg álltak meg, a nő és a lány (Glory és Hope) rabszolgák és a történet további alakulásának is fontos szereplői lesznek
Légyszi segítsetek, valami nem világos.
Írom spoilerbe
Gutgasnál van egy vörös nő egy ketrecben a lányával. Adott kék küldit, fegyvertárbővítő cuccot szereztem. Vissza is mentem, köszi köszi, de ő még a ketrecben maradt.
Azután mentem Pink strongholdjához, először beköszönni. Az átvezető videóban a már említett vörös nő volt az elmenekülő autóhoz kötve. Na most az hogy került oda? Kihagytam valamit? Előtte még a ketrecben volt. Vagy ez egy másik nő, csak lusták voltak új textúrát csinálni? 😊

köszi a választ
Dency
Hello.
Nincs olyan trainer , csalás a játékhoz amivel bármikor vihart tudok előidézni? Ha ilyesmiről tudok akkor azt megköszönném.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Készül a folytatása végre.
cikasz
Igen

http://www.akciofigura.hu

Magyarul tolod?
cikasz
Sziasztok.
Nem tudom volt-e már kérdés, de nincs valami mod vagy akármi, hogy bal oldali legyen a kormányzás az autóban? 😄

http://www.akciofigura.hu

ok köszi...
kicsit megzavart, hogy azt feltételeztem, hogy gastown már csak a végjátékban érintett helyszín.
Más kaptam egy kék küldetést, hogy öljek meg egy top dog-ot de az 5ös erősségű helyen van. mi ebben a logika? pink eye területén van talán a hely nem értem..
Gas Town-ban lesz egy verseny, amin le kell győzni a Big Chief-et! Utána meg kell keresni hova rejtették, abban van a V8!

Kb. hanyadik küldetésre kapom meg a V8-t? már össze vissza küldözgetnek de még se híre se hamva...
Az a problem a V8 motorral, hogy a cockpit nézet onnantól lényegében ugrik, mert a motor kitakarja a kilátást. Küzdöttem egy hatalmasat a motorért, aztán mikor beszereltem, káromkodtam egy nagyot. Utána abba is hagytam, mert nem akartam gyengébb motort, de viszont a nagymotor meg kénytelmetlenné tette az autózást.
thx.
Van még utána is.

Köszi!
A zöld fő küldetéseknek az a vége hogy megszerzi a V8-t? Vagy még van azután is főküldetés?
Én második és sokadik végigjátszás során mindig arra hajtottam, hogy meg legyen e V8, utána jöhet a többi küldetés!😊
Utoljára szerkesztette: El Gigante, 2020.05.05. 19:57:04

Szia!
Köszönöm, kicsit utána olvastam és az lett a megoldás, hogy újra kellett kezdenem (grrr 😞 ) és elmenni a Jeet bázisra ott meg is tudtam csinálni.
ez felvetett még egy kérdést: más ilyen ismert "kulcspont" is van a játékban vagy most már csinálhatom ahogy akarom a küldetéseket (a kékeket) vagy időnként kell a zöldeket is csinálni? az autósnál át kellett menni a következő bázishoz (nem tudom mi a neve nagy tankhajó) de Jeet területe még nincs megcsinálva zöldre.
A tervem hogy kimaxolom Jeet területét és csak ezt követően megyek át a másik nagy területre. Ez így működik vagy össze vissza kell autózni a zöld küldetéseknek megfelelően és közte csinálgatni a kék küldiket?

Üdv
Chum Bucket adott küldit Jeet bázisán a kutya "Dinky-Di" visszaszerzésére. Kék pötty jelöli a térképen Chum régi rejtekhelyét ahova vissza kell menni a kutyáért. Ez után elérhető Chum Buggy-a amiben a kutya csücsül, ha ezzel hagyod el a bázist.

Sziasztok!

Miért nem látszik a buggy az autók között amivel az aknamezőket kéne hatástalanítani?
Tuti! <#eljen> Fearkától megkaptam minden segítséget, most már nem kell fél napot várni arra, hogy minden videós fájlt visszacsomagoljon a program. 😄

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

grebber
Amióta a game megjelent azóta várom már a magyarítást ,hogy elkezdhessem játszani.
Látod már az alagút végét ,hogy kb mikorra készül el, 2020 nyara előtt várható?

Next PC upgrade: 2022

Mad Max magyarítás előzetes. 😉

Loál János
htx

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Hamarosan érkezik egy pofás előzetes a game fordításából! 😉

grebber
Részünkről pedig öröm látni, hogy valaki foglalkozik a játék magyarításával <#worship>

Öröm látni, hogy ennyi mániákus van! 😉

Ebben a játékban az összes konvojt ezzel a zenei aláfestéssel támadtam be. Valami eszméletlen hangulata van így. Most akkor újra fogjuk kezdeni. 😊

Nemár! Nincs időm végigjátszani ki tudja hányadjára😊

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Köszönjük <#eljen>

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Készülőben a magyarítása! <#violent>

DarkSl4yer
A rács fölött bedobsz egy benzineskannát és bumm.Egyszerű.
Szabi
a terület nevére keress rá jutubon és nézd meg.. volt 1-2 hely ahol nem bírtam továbbjutni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

van valakinek ötlete hogy a rákba tudnám felrobbantani azt a tartályt ha mindenhonnan védve van? ez az egy kell már csak, 20 percet szarakodtam a bázissal most meg nem tudom az utolsó objectet teljesíteni.

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/397MADMAX.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/678MADMAX2.jpg

t

Szabi
elméletileg nem lehet fordítani
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.04.28. 15:42:03

"Nulla tenaci invia est via"

Bone-Cracker
Üdv. Magyarítás? Tervezi valaki hogy csinálja, vagy készülőben, vagy fordíthatatlan? Köszi ha valaki válaszol<#miaz>!
Papa01
Sziasztok!

Végigjátszottam a játékot.
114 órát tettem bele. Összességében nagyon tetszett, az én ősrégi gépemen is nagyon szépen futott. Aki szereti a poszt apokos, játékokat annak ez kötelező. Illetve a Mad-Max és a gyűjtögetést kedvelőknek is... 😄 A küldetések nagyon jók. A szintlépések is, tetszenek, de azért az egy kicsit kemény, hogy a 20 szint végén Max-et már nem lehet tovább fejleszteni. Később nincs eredménye a szintlépéseknek. Én lvl 86 szintig vittem.
Legjobban a konvojok elleni harcok tetszettek, talán a film miatt.. 😊
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.14. 16:16:18

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ennyit bőven megér
Én itt találtam most a legolcsóbban:
http://www.cdkeys.com/pc/games/mad-max-pc

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Hol is lehet megvenni?

Az biztos, hogy nagyon jó játék 😊

Tippelek:
steam_api64.dll
De megnézheted a Crack-ben is, illetve átmásolhatod a file-okat újra (újra krekkeled).

Vagy, mint Merlin is javasolta, érdemes megvenni, mert nagyon jó játék és azt az árat bőven megéri!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Oldal 1 / 10Következő →