Under The Dome / Búra Alatt (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cassoneitaly
Under the Dome 2x04 Magyar felirat beküldve...

(WEB-DL.720p-1080p) időzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS

Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cassoneitaly

Under the Dome 2x04 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

SzirmosSzisza
Szerintem amúgy az utolsó két rész már-már tűrhető volt, legalábbis az eddigiekhez képest.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Na egyik jelenetnél már én is felröhögtem.

Amikor Barbi a windows-os notebook-ról felolvasta az Internet explorer nincs internet üzenetét. :D

Tényleg elég béna sori, de azért nézem. Jó ez mert nem úgy állok hozzá, hogy valami komoly scifi lenne. .D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost
Hát egynéhány jelenet alá annyira adná magát a röhögés :D :D Ha értenék a videószerkesztéshez, tuti csinálnék egy összeállítást :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Narxis
Jó te úgy nézed, hogy aláképzeled a konzervröhögést. :D

stargatelost
Szánalmas rész volt, hogy láthatod ezt jónak? :D Egyszerûen KABARÉ ez a sorozat:

De human írásai miatt a junkien, meg a tv.com-os csávó képes elemzése (itt a 2x03) miatt még kitartok :D ezekért megéri, úgyis netezés mellé lövöm be ezt a szart :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

cassoneitaly

Under the Dome 2x03 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

Narxis
Aztarohadt ez milyen rész volt már! Na ez már yo volt! A csajok szvsz menstruálnak. :D

stargatelost
Két hét telt el kb. Ennek fényében még gázabb az egész :D

Coffee, anyone?

Narxis
A kávés poénon röhögtem, meg 1-2 dolog nekem is furcsa, pl. Angie kivitte a szemetet az üres vagy max félig teli kukába. Szóval hirtelen olyan civilizált lett a kocsma vagy mi környéke, hogy csak na de a pillangókba sztem már túlzás bele kötni. Egyrészt ott repkedtek a vörös körül az elõzõ évad végén másrészt láthattuk, hogy a tojás burájában is kikelhetett 1, akkor a búra miért nem hibernáltathatja õket lárva állapotban vagy teremt a semmibõl pillangókat? Én ezt simán a misztikum számlájára írom.

Azt se felejtsük el, hogy elég rövid idõ telt el a búra megjelenése óta. Mennyi lehet? Max. fél év? De sztem csak 2-3 hónap de lehet még annyi se. Mondta is a tudós csaj, hogy problémák lesznek a kajával.

Összességében béna a sorozat, gyengék a színészek de azért nem kell átesni a ló túloldalára.

Narxis
Ne csúfoljátok ezt a sorit! :P

stargatelost
Jah baszki, hiszen innen léptem át erre az oldalra, mekkora fail :D mindegy, akkor thx a linkért :D

stargatelost
2x02 review képekkel illusztrálva :D :D hát ez kurva nagy :D nemtom voltak e ilyenek tavaly, de örülök, hogy egyre többen felfedezik a nyár vígjátéksorozatát :D

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

cassoneitaly

Under the Dome 2x02 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

SzirmosSzisza
Szerintem ebben a részben semmi se volt jó :/

Narxis
Nekem ez már tetszett, tetszik az új Big Jim. :D Szegény Phil meg lelkiismeretes rendõr lett csak kár, hogy semmit se ért hozzá. :D

Ez a Sam nagyon titokzatos. Junior pedig hááát azért elviselhetõ õ is.

ez a 2x02 de béna volt.
szerintem ezzel végeztem is, pedig már az idegesítõ rendõr csaj sincs.. na, mindegy
cylonflatus
Vao, azért ez nem kevés különbség. Köszi.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

SzirmosSzisza
Az alaptörténet ugyanaz kb, van egy búra, Jim hatalom éhes, van drogbiznisz, de ezeken kívül kb semmi közös nincs, a sorozat teljesen más.

Pl Barbi az szakács a könyvben és ott él, a 3 gyerek ugyanúgy megvan, de Norie az a városban lakik (és nem leszbikusak a szülei:D), Ifi egy picit betegebb, Jim az kb rendõrállamot akar csinálni a búra alatt, 2-3 nap alatt a könyvben kb 20-30 rendõrt toboroz, akik kb végzõs középsulis korban vannak és kurvára nem rendõrnek valók (van olyan rész benne pl, hogy 4-en megerõszakolnak egy lányt, ezt gondolom nem akarták berakni a sorozatba). Illetve pl a városnak van még 2 tanácsosa, nem csak Jim ahogy a sorozatban. Illetve a vallásosság is picit több szerep kap.

cylonflatus
A könyv milyen volt (mondjuk a sorozathoz képest + vagy -, bár sejtem melyik)? Amúgy a készítõk csavarnak egyet a könyvön, azt nyilatkozták, hogy kibõvítik a sztorit és hozzáírattak még S.Kinggel, konkrétan a búrával kapcsolatos misztikumhoz, ha jól emlékszem.

SzirmosSzisza
Elõzõ részek alapján nem igazán várok sokat, illetve ma fejeztem be a könyvet, szal a sorozatban már akármi történhet, úgyse éri el annak a színvonalát :D

Narxis
Ez se lesz valami érdekes...

SzirmosSzisza

Pont akkora fasság maradt, mint eddig volt :D
King bácsi bekávézott...! :D
cassoneitaly
(WEB-DL.720p-1080p) idõzítés J1GG4 jóvoltából: LETÖLTÉS

Cassone

stargatelost
Na visszatért a nyár legjobb vígjátéksorozata. Önkéntelenül is ott csengett a fülemben a konzervröhögés megannyi jelenetnél.

Linda halála mekkora értelmetlen fasság volt? A DJ meg sheriff lett LOL. Sajnos ez már annyira szar, hogy már szar, és nem jó, úgyhogy szerintem én suhintok is egy kaszát. Na jó, ha human ír jövõ héten is róla junkien, akkor még ránézek a második részre :D

cassoneitaly

Under the Dome 2x01 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

Narxis
Fain volt, vége fõleg.

SzirmosSzisza
Mi a kurvaisten volt ez :D

Amúgy egész korrekten hozták be az új szereplõket, nem úgy mint azt a szöszit, Õ amúgy él még?

cassoneitaly
http://www.youtube.com/v/cJ5odO5giDk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/9CZ7R-F0ZEY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

btw neki estem a könyvnek és azon kívül, hogy van egy búra tényleg nincs sok hasonlóság :D

Mert melyik rész nem volt szánalmas? :)
akyyy
mivel múlt hét szerdán adták le itthon, ahol volt a rész, nem fogom elolvasni a tartalmát elõtte, mert akkor minek nézem. :)

elég szánalmas lett amúgy az utõlsó rész <#ijedt>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis

SzirmosSzisza
Azért mert csak a búra egyik oldalán sérült a táj, késõbb mikor voltak távoli képek látszott is, hogy az egyik oldalán fekete, a búra túloldalán meg nincs probléma.

ennél a sorozatnál ilyesmin nem kell meglepõdni :)
akyyy
valaki monjda el, valahol nemtudom melyik részben ugye rdobtak a katonák egy nagyon erõs bombát. elvileg nem atomot, hanem mást. mutatták a végén a képet, ahogy mindenhol ugy nézett ki a táj, mint egy szántóföld, és a búra vonalán belül meg minden normálsian, ott az út, a házak, szoval semmi se történt a burán beül.

mégis a 12-részig akármikormutatták a burán kivüli részt, mintha nem is történt volna semmi :S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Amin egybõl fennakadtam, hogy Linda honnan tudta, hogy Angie elvitte Juliat a mentõben?
Hisz mikor odaért Linda, õk már nem voltak ott, és Juniorral sem beszélt még, mikor ezt leadta rádión... sehonnan se tudhatta...
stargatelost
Linda érdemelte ki a segghülye címet az évad végére. Mi szar volt ez már? Ez nem cliff, ez egy nevetségesség.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Ez eléggé gyenge lett évadzárónak.

cassoneitaly
Under the Dome 1x13 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Victor1103
Jézusom ez a finálé... Lindara tényleg igaz a kifejezés: "hülye mint 6 pár rendõrcsizma":D Junior se különb. Válójában a búra jól összegyûjtötte Amerika leghülyébbeit és most szelektál. A cliffhanger miatt pedig nem fogom csontig rágni a körmeim úgyis tudja mindenki mi lesz.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Narxis
Durva egy rész volt és jól mondtam, hogy a búra egyik felén perzselõdött fel a külsõ terület, 2-szer is lehetett látni. :)

cylonflatus
Homlokállat :)

Narxis
vááááá<#vomit>

SzirmosSzisza
:DD