Under The Dome / Búra Alatt (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
:DDDD

Ifi vagyok, na neeee :DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A pinket meg nem fordították le :)
cylonflatus
Mert a könyvet is egy barom fordította. A beszélt magyarban senkit nem szoktak így nevezni, ezért szerintem nem is kellett volna lefordítani. Junior és ennyi.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Már csak egy rész és vége. Ezt még megnézem, de a következõ évad nálam cancel.

Nekem nagyon tetszik a sorozat. A könyvet nem olvastam, de biztos elfogom majd.

A magyar szinkron viszont nagyon nem tetszik, fõleg az " Ifi" dolog :)

Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az utolsó részben.
A könyvben is Ifinek hívják, szóval könyv-hû lett a fordítás ebben az esetben.
Tartott egy percig mire eljutott, hogy mi akar ez lenni. Bele is fájdult az oldalam.
Én odáig bírtam, amikor elõjött Junior, és bemutatkozott, hogy "ifi vagyok". Itt hirtelen agyvérzés miatt el kellett kapcsolnom.
cylonflatus
A tv2 mától vetíti, kíváncsi vagyok a fórumon ez majd meglátszik-e.

Narxis
Pedig nekem az jutott eszembe, hogy csak a búra egyik felén van. Mindig olyan helyszíneket mutogatnak amitõl úgy gondolom, hogy jóval nagyobb területû ez a város mint elsõre gondoltuk.

fennakadtam rajta én is, de gondoltam, úgyis tele van fassággal akkor inkább hagyon, és nézem tovább :D

a búra másik oldalán is mutattak szép zöld növényzetett pedig a rakéta elvileg lenullázta környéket, biztos nem csak egy részen volt hatása
cassoneitaly
Under the Dome 1x12 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska

szuladam nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

cylonflatus
Sajnos igen. A másik, hogy -bár egyéni szoc.prob.- engem piszkosul irritál a legtöbb szereplõ. De most már végignézem mert kíváncsi vagyok a végére.

Narxis
Junior gyorsan elmondta neki. :D

Az hogy volt hogy a kórháznál Linda Barbie elfogása után egybõl rádiózik és jelenti hogy Angie elvitte Juliát egy mentõvel. Kérdem én honnan tudott errõl? A mentõ már eltûnt az utcából mikor Linda a másik irányból megérkezett. Junior még kiütve feküdt a bejárat elõtt és ha jól emlékszem csak annyit jelentett hogy Barbie ott van. Rosszul figyeltem vagy Lindának természetfeletti látnok képességei vannak? :)

SzirmosSzisza
Úha, nagyon kemény volt a vége! /s

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor hasonló lehet a Jerichóhoz ahol Hûûû ATOMHÁBORÚÚÚÚÚ! aztán nézhettük a Bartok közt - Farm Ahol Élünk hibridet.
modellmaker
Napkollektor, szélerõmû. Elektromos áramot egyszerûbb elõállítani, mint fosszilis tüzelõanyagot. :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

N o N a m e
de ha nem lesz propán megszívták az elektromos autók is... :D
Ja. Egyébként 110V
Azon röhögtem volna, ha valaki kirúgja a töltõkábelt és akkor kezdheti elõrõl... :)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

modellmaker
Reklám. Hogy így is felkészítsék az ami polgárokat a világvégére. Ha beüt a krach, és elfogy a benya, a te autódból ne tudják kilopkodni. Te meg jól kiröhögsz mindenkit, és 220-ról teletöltöd az autódat. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

szokásos marhaságokon kívül kurvára nem értem miért kellett mutatni a prius töltését
cassoneitaly
Under the Dome 1x11 (hdtv-lol, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

SzirmosSzisza
Kicsit erõs kezdés volt :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

1976 a "város" létszáma elvileg
mínusz a halottak
genndy
Köszönjük a folyamatosan érkezõ feliratokat! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

cassoneitaly
Under the Dome 1x10 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

Narxis
Az eddigi részeket nézve ez akár évadzáró is lehetne, egyértelmûen túl sokáig húzták ezt az egészet.

Egy városban?

Victor1103
Most már legalább történt végre valami, de a szereplõk még mindig olyan sablon az összes. Meg ez a gonosz picsa aki eddig egy házban volt megbújva elég vicces volt hogy csak úgy kisajátította a cementgyárat magának és már majdnem minibirodalmat épített ki magának. Úgy hogy eddig egy házban bujkált.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

SzirmosSzisza
Durva, hogy csak 8 napja vannak bent, sokkal többnek tûnt (ezt már múlt héten is le akartam írni :D)

Azt mondjuk nem értem, hogy honnan van mindig ilyen rohadt sok új ember, én úgy képzeltem el, hogy sokkal kevesebben vannak.

SzirmosSzisza
Itten kérem elírás történt, de értjük mire gondolsz.

Sir Quno Jedi
Az a baj, hogy egy szar könyvbõl is lehet jó filmet csinálni, de a világ legjobb filmjébõl készült filmet is el lehet kúrni, de csüdig. Evvan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gondolom a konyvet olvastad, igy sejted, hogy az elvaras es a megvalositas nem igazan talalkozott a sorozatot nezo es konyvet is olvaso emberek szemeben.

http://gaborszantai.co.uk/

bosco05
elbaxxott szinkronnal biztos jobb lesz :)
szept 11. TV2 - A búra alatt
Sir Quno Jedi
Gyárekök mit vártatok úgy mégis? Egy búra alá összezársz néhány siralmas vidéki tahót és nézed ahogy igénytelen módon felzabálják egymást. Minden ilyen sorozat így folyik le. A lehetõ legkisstílûbb "dráma", ami néhány jelentéktelen és szánalmas ember között zajlik az isten háta mögött, az mégis KIT ÉRDEKEL?!?!? Ugye. Ha meg majd leállítják, jön a szokásos sipákolás, hogy a scifi nem érdekli a nézõket!!! CSAKHOGY EZ NEM SCIFI! Ez szokványos szappanopera amcsi tanyasi redneckekkel...

Nem kérünk ilyeneket! Kaszálják el, sõt ne is engedjék adásba soha az ilyeneket...

Ezek a filmgyártás szégyenei és különösen dühítõ, hogy azzal akarják feldobni, hogy hûûûûûûûûûûûûûûûha milyen érdekes misztikus cájenfingsöny ez! DE NEM AZ!

Aki nem nézi a gazda feleséget keres szarságokat, ezt minek nézné úgy mégis?! Nóóóómális?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narxis
Am. az a baj, hogy egyetlen fõszál van és az is borzasztóan nyújtva, lassan és ÉRDEKTELENÜL adagolva. Az, hogy az emberek így vagy úgy egymásnak esnek egy ilyen zárt helyen alap dolog viszont ezt is sikerül, szarul, unalmasan, hülyén, egyszerûen a nézõ elé tárni.

Egyszerûen annyira UNALMAS az egész, hogy hihetetlen. Több misztikumot kellett volna belekeverni és valahogy a karaktereket összetettebbé tenni, legalábbis a fõszereplõket. Mindegyiket 1 szóval tudnám jellemezni. Persze a franc tudja milyen könyv, de amit itt olvastam, hogy miben más az alapján érdekesebbnek tûnt.

Narxis
Jah, milyen sorozat lehet ha már nekem se tetszik? :D Pedig elvileg sci-fi. :D

stargatelost
wow, durva ilyet hallani tõled :D

a tini srác egyébként nálam most az élen jár irritálósságban, ahogy beszél, amilyen fejeket vág, ütném.
az meg ahogy feltûnt az a nõ... nevetséges, persze eddig megbújt egy házban, aha.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

N o N a m e
Hanket manapság az ág is húzza, vasárnaponként egy drogdílert üldöz hétfõn meg búra alá zárják, miért lenne boldog? :D
Victor1103
Tényleg nagyon vontatott az egész. Amilyen korrektül kezdõdött sokan azt gondolták, hogy akár még egy Losthoz hasonló imitáció is kisülhet belõle de ez még mindig fényévekre van attól. Ha én a búra alatt lennék engem az unalom ölne meg. Mert ahogy ezek ábrázolva vannak elég unalmas karakterek egytõl egyig. Még Hank Schrader se úgy muzsikál..

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Narxis
Már azon gondolkozom, hogy kaszálom... borzasztóan vontatott, idegesítõ karakterek, gyenge színészek. Nincs egyetlen egy karakter akit egy kicsit is kedvelnék, remélem mind megdöglik a búra alatt.

bosco05
köszi!
Köszönjük!

cassoneitaly
Under the Dome 1x09 (hdtv-lol, hdtv-afg, 720p-dimension) Magyar felirat beküldve...

LETÖLTÉS:

Cassone

SzirmosSzisza
Ez egész korrekt rész volt, végre haladtak a rejtéllyel is.

Norrienak mondjuk megint nagy volt a homloka :(

Sziasztok , akit érdekel a magvar rajongói oldal, az látogasson el ide: Búra alatt weboldal
ForzaInter
Na meghalt a legröhejesebb karakter, kár érte.😄

Yo, Bitch!

SzirmosSzisza
Ja, de az egész lenne 40 perc :D