War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
De azért erre nem egyszerű választ adni , attól is függ melyik nemzetnél merre tartasz repcsi/tank/(mazohisták hajó/heli) meg melyik amelyik érdekelne vagy segítene előre jutni az adott tree-be .
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Csak is a britt Harriert vedd meg !!!! ;)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Kaptam egy 90%-os akciós kupont amit 'ingame premium' tankokra tudok elhasználni. Melyiket ajánljátok?
Válaszokat előre is köszönöm!
angelus1991ster.blogspot.hu
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
szerintem a kv-2 és társai is majd szépen menni fognak felfelé ezzel az új HE postpen rendszerrel, tegnap mentem egy kört a kv-2/1940 és a su-152 tankommal, a csatát azt elbuktam de összejött közben 8 kill, mindegyik egy lövés volt.
ne érjen senkit meglepetésként mikor menni fognak felfelé.
Az EBR 3.7ben kezdte , majd felrakták 4.7 aztán 5.3 xD nevetséges a gazsi ! -.-
am hajózni viszont most majd érdemes lesz :D
Érdekességek tényleg vannak. Az EBR-nek meg reszeltek, én 5.0-ban látom a helyét, fölötte már karcsú az a lőszer. Főleg ha figyelembe vesszük azt hogy az M4A4 (SA50) ugyanazzal az ágyúval, és lőszerrel szintén 5.0-ban van.
Játszhatatlan számomra az összes pálya, ahol van fa.
Szinte mindenki a pálya másikvégénől vág ki.
5.7 körül..
vannak ám érdekességek, ebr megy fel 5.7-re :D szerintem meg se fog állni 6.7-ig.
megnéztem ennek az m6 mutánsnak a páncélzatát "armor protection" nézetben, úgy megy keresztül rajta az apds meg heatfs mint forró kés a vajon, ugyanakkor szemből nézve a kezelőszemélyzet elégé tágasan van elhelyezve ahhoz hogy a minimális post pen sebzést okozó lövéseket(apds, ap) akár túl is tudják élni, pl ha pont középen lövöd meg a frontpáncélzatot apds lőszerrel akkor maximum csak a motort fogod feketére lőni, de még az APHE löszereknek is rendesen meg kell dolgozniuk az "one shoot kill-ért".
brain storm: off
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2021.05.13. 17:30:55
o7
Ennyit arról a tervemről hogy majd ennek az árából veszem meg a kövi bp-t.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2021.05.09. 13:36:44
Láttam olyat is akinek az oldotta meg hogy lejjebb vegye a felbontást/ grafikát de az megint olyan hogy mindegy hogy milyen felbontáson/ grafon játszok mert ha kékhalálozós napja van akkor így is úgy is megkapom az összes csatában.
Azt a memória leak-es változatot én is láttam de nem tudom hogy mit is jelent.
Illetve a problémám az hogy nem tudom úgy igazán leszűkíteni a lehetőségeket mert ha újrarakom a játékot akkor varázsütésre megfeledkezik róla pár nap erejéig a gépem.
Ha a file integrity-t a játékra érted akoor igen olyannal is próbálkoztam de az sem segített.
Illetve sajnos olyan kommentet is láttam hogy felesleges ezzel a problémával a supporthoz fordulni mert szimplán elutasítják hoz ez nem a játék hibája.
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2021.05.09. 12:56:05
esetleg használsz új joystick-et a játékhoz? 1 éves reddit post-ban valakinek ez volt a problémája.
a hivatalos fórumon valakinek a bios frissítés hozta rendbe mert AMD Ryzen-t használt.
egy harmadikban pedig memória hiba miatt okozott BSOD fagyást.
file integrity check megvolt?
le kéne szűkíteni a lehetséges probléma forrásokat.
Engem a tankos része érdekel úgy igazándiból és ott is időm nagy részét még árkádban töltöm(ha épp van kivel akkor elbohóckodom rb-ben is) így aztán annyira nem mozgat meg ez a repülő, ha meg tényleg el lesz árasztva vele a market és ez is 4-5 környékén lesz akkor max visszaveszem.
szerintem jobban megéri kivárni, én felhasználtam a kupont és nem bántam meg, egy igazi darálógép az ITP, csak a bf-109 és hasonló izom gépek tudják felvenni a versenyt vele, mint például typhoon mk1a vagy p-38, nem lepődnék meg ha fel is menne a br szintje 4.0-ig.
lehet hogy a front páncélzatot nem fogja átütni, és most így belegondolva talán még a heatfs-nek is problémái lesznek vele mivel "spaced armor-nak" fog számítani, de ugyanakkor a toronynak nincs extra védelme, kb 200mm vastag a torony front, oldalt meg 100mm környékén lehet így tippre.
"Az a ruszki fos ladik nem kell , tuti eladom , meg azokat a fos matricákat is !"
hát igen... ruszkiknak nem nagyon kellet egy újabb hajó, már így is teli van a "padlás" az event/prem orosz hajókkal.
" az a francia P-39 nagyon tetszik "
én meg pont az ellentétét érzem, azonkívül hogy lesz egy extra toll a propelleren és ebből kifolyólag TALÁN jobb lesz egy kicsit az FM-je, nem tudott meghatni engem, ha jól tudom akkor nem a toldi hanem a p-39 lesz az ingyenes.
tutyimutyi2*
azért tartom fölöslegesnek az extra front páncélzatot mert ez csak még jobban felnyomja a br szintet, már így is 6.3 vagy e felett lesz a 105mm ágyú miatt én szerintem, extra páncél nélkül viszont betudnák lőni a tigrisek és a párducok és mehetne 6.0 vagy 5.7 szintre, a magassága miatt pedig simán átlehetne lőni kisebb akadályok és dombok felett.
(+ a freeaboo emberkék is csöndbe lennének néhány hónapig mert kaptak egy tiger panther clubber tankot.)
őszintén szólva engem nem nagyon tud érdekelni hogy történelem hű e vagy se, ami engem zavar itt az hogy gajjin megint szarik a saját felállított szabályaira, 4 német tankot azért vettek ki a tech tree-ből mert valójában soha nem készültek el ahogy elképezték őket, csakhogy az m6 se készült el soha az extra páncélzatával mert véget ért a háború :DD szép kis önellentmondásba rakták saját magukat.
Angelus1991ster*
miután kipengetted a 2000 aranytyúkot utána minden nap be kell jelentkezni a játékba hogy előre haladj a BP szinteken, lvl 14 szinten lehet megkapni a toldit, hamarább is meglehet szerezni ha megcsinálod a napi két küldetést amik szerencsére elég könnyűek szoktak lenni, special task-ok elvégzése is előre visz a BP szinteken.
dióhéjban ha nem akarsz grindeli és csak a toldi kell akkor a 2000ge kifizetése után elég napi egyszer belépned és két hét alatt meg is lesz mivel a toldi az első nyeremény amit meglehet szerezni.
Battle Pass: Season III, "Strength athletics"
mennyire kell megszenvedni a Toldiért?
angelus1991ster.blogspot.hu
Az a ruszki fos ladik nem kell , tuti eladom , meg azokat a fos matricákat is ! :O viszont a prém cuccok nagyon jók , az a francia P-39 nagyon tetszik :D meg a Toldi alap :)
Bár ha belegondolsz az összefosós meg akármilyen eventbe mostanság a top jármű soha nem pérm kategória, sajnos :(
kár hogy az m6 megkapta azt a soha el nem készült fantasy páncélzatot, így csak céltábla lesz a heatfs meg apds használó tankoknak.
M6A2E1 a top nyeremény és az prém járgány ! Egyedül a hajós lesz event jármű ami nem kap prémium státuszt !
Viszont kár hogy a Toldi csak rank I lesz :(
Bár a többi cucc (matricák és társai ) szerintem hulladékok ! :D
Na mind1 legalább nem bánom majd, h nem fizetek be rá! <#nevetes1>#nevetes1>
Kizárólag a WT csinálja ezt és csakis csatában, amíg a garázsban vagyok addig semmi illetve van egyéb játékom ami sokkal jobban kihasználja a gépemet de ott semmi problémám nincsen.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci