War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
https://www.twitch.tv/sturmovik_1946
Hogy bent voltak e a csatában a nyavaja tudja, csak a csata végén láttam hogy mi van itt. Viszont ez nem egyedi eset volt, mostanában elég gyakran tapasztalom hogy az egyik, vagy éppen mindkét csapat erősen hiányos létszámmal vesz részt a csatában.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2021.12.06. 22:59:27
https://kepkuldes.com/images/f146b1a24b38e8a5e63ab90970971110.png
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2021.12.06. 17:23:15

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2021.12.04. 19:00:57
Köszönöm, hogy megvilágosodhattam.
(:-)
(majd nemsokkal ezután, gazsigame DEL forever vagy stílusosan, das ist unwiederuflich löschen)
Ha'd lám, hogyan is kell ezt csinálni !
Lsd.37252
:-)
Botokkal voltam végig ? :-)
És most még azt sem mondhatom, hogy low tier volt. A játékosok 85%-a fullba tolja a kretént.

Nem lehet, hogy valami más a baj ? :-)
Utoljára szerkesztette: METALEX3, 2021.11.22. 22:09:50
Elértük a wot színvonalát, a -1 tier egyenlö azzal, hogy folyamatosan ledarál az erösebb ellenfél.
Epekedjetek eme remek statot nézve:

Utoljára szerkesztette: METALEX3, 2021.11.22. 20:02:26
én megpróbálok venni egy mohawk rombolót ha tudok, + a war bond shop-ból is beszerzem a jervis-t, garland már megvan, így már elég erős kezdéssel tudok nekiállni a brit rombolók grindeléséhez.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
gajjinak meg kéne mozdítania a seggét hogy végre vonzóbbá tegye a craftolás is, pl minden egyes alkatrész sor befejezése után kapna a játékos 500ge vagy 3 nap prémiumot (összesen 9 nap prem vagy 1500 ge), mert ez így hogy mindenki csak elad és folyamatosan alá licitálnak az emberek egymásnak az senkinek se jó, főleg így hogy már az első nap földet ért az egész piac.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
elég nagy fail ez az event a parts meg technical manual eladások szempontjából.
a brit romboló is hasznos lehet majd, mind a 8 fő ágyút tudja használni egyszerre oldalsortűznél, kár hogy nem tier 3.
ami biztos a svéd kerekes :D
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2021.09.22. 22:15:52
ne aggódj senki nem érti, még mindig nincs részletekbe menő hír arról hogyan fog a crafing event lezajlani.
Nem olvastam el a hírt, csak láttam. Mondjuk nem is értettem az export ordert. :D
f-5a amcsiknak, fogalmam sincs hogy menyire lesz hasznos.
leo2 pt16/t14 : 120mm ágyú 4 másodperces újratöltéssel 9.7 szinten.
pansarbil m/40 : low tier svéd autó 20mm gépágyúval
hms mohawk l31 : brit romboló 8 darab ágyúval 4.7 szinten
leo2 mindenképpen beszerzem, és ha futja még a keretből akkor a brit rombolót is.
Ezen kívül mást nem vesztesz.
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy 2013-ba regisztráltam 1 accountot a WT-be de nem játszottam szinte semmi a játékkal. Sok mindent buktam 1 ilyen account törléssel vagy nem és inkább jobb újra regisztrálni a játékba most amikor már több minden van benne. Kb. 5 éve töröltem a régi accountot. Elnézést a béna kérdésért, de ismerőssel kezdeném el újra és érdekel a véleményetek.
Üdvözltem
egyedül az összeszerelős event nyereményeknek az árai szoktak magasan kezdeni, pl a xm8 tankot is csak 65 gjn-ért tudtam megvenni, ennél alacsonyabbra sose ment az ára, ezekből mindig érdemes néhány kupont megtartani.
(Szerencse a német Fantom meg a Merkava 3D meg fel szépen :D )
buccaneer is jó pénzt érhet később, 4 agm rakéta tank RB-ben elég meggyőző tud lenni.
busdard, lol hadijuk inkább... még ha kapni is fog FCS-t az új updateben akkor is csak két darab 76mm ágyúról van szó, meglepő lenne ha 50 gjn-nél többet érne egy év múlva.

Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2021.08.29. 13:42:45
bmd-4 ennek az eventnek az ékköve szerintem, ezt mindenképp beszerzem, Buccaneer eléggé halottnak nézett ki amíg meg nem tudtam hogy tud hordozni 4 darab AGM rakétát, myrskyII valószínűleg jó gép lesz low tier csatákban, és már alig várom hogy mindenki a 50.cal géppuskájával hűjére verjen a ka-chi konzerv dobozomban ülve... japanese BDSM simulator.
EBR-t jó lenne megszerezni de most nincs keret rá, talán ha eltudom adni jó pénzért a busardot talán akkor.