Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nem lesz ilyen, nyilván fel se merül. Pedig, milyen marha komoly megoldás lenne, hirtelen nem a Hive lenne az érdekes hanem egy nagy űrhajó
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Regards,
13 éve itt. Szép idő.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
simons<#love11>#love11>
Regards,
nah ez viszont jó hír hogy másik sorozatban szerepelni fognak
Amúgy most szerintem kicsit takarékon kell égniük a Civil War-ig. Első évadban is ez volt.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szerintem nem rossz amugy, sokan a sorozat elejen azert szidtak, mert Marvel letere tul foldhozragadt volt, tul keves foldontuli dologgal, szoval szerintem ezert hoztak be es nyomatjak az Inhumans-t.
Amugy mar csak 1 honap:
Regards,
mi a fasz ez most komolyan? kiírták a legjobb párost a sorozatból miért kellett ez omg, bobbi egy kurva jó csaj volt hunert meg egy idióta humoros gyökér :D de ilyet, akkor rageltem volna igazán ha kinyírják de hát szerencse csak megkapták a boldog happyendes kiszállós boldogon élős lezárást, végén a piás kurva jó volt btw
malick lánya meg jól láttam house-ból cameron? wtf :D mit keres már egy ilyen sorozatba :D jó színész na xD
hát nem tudom, mi lesz ennek az évad vége, kezd lapos fos lenni nem? képregényt nem olvastam soha, de ez a kémes cumó faszának indult de ez a sok inhuman elvitte az egészet olyan irányba kezd unalmas fos lenni az egész... más hogy van ezzel?
Kurva messze van még a március...
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
majd karácsonykor dara
De legalább lesz téma a hátralévő részekre
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
De amugy ami mar be van jelentve:
ABC:
Agent Carter S2
Damage Control
Netflix:
Daredevil S2
Jessica Jones - most jott ki ugye
Luke Cage
Iron Fist
The Defenders
Regards,
Ezt is gondoltam, hogy inkabb fog hasonlitani a Daredevil-hez pl, marcsak azert is, mert ez is ugyanugy a Defenders egy tagja (ahogy Luke Cage, Iron Fist is lesz majd). Amivel amugy nincs is problema :)
Regards,
Mindenesetre más mint a Shield, nem hagyományos szuperhősös, inkább nyomozós, thriller-krimi ez. A szuperhősi dolgok nagyon ritkán kerülnek elő.
Mindenkepp tervezem nezni amugy, csak egyelore nem lattam meg sehol olyan minosegben, amilyenben leginkabb neznem - amit nem nagyon ertek amugy, de tudok varni kicsit...
Regards,
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.11.18. 20:40:34