Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Regards,
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.04. 21:46:06
Regards,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Off: De...egyébként nem elrugaszkodott, már ami Jemma jellemét illeti. Általában, az életben-nem holmi sorozatokban-a legkedvesebbnek , visszahúzódóbbnak, stb-nek tűnőbb nők a legnagyobb ribancok, láttam ezt nem egyszer. Ettől függetlenül: a sorozatban, ha már úgyis egy fantasy-sci-fi sorozat, legalább ott lehetne a csaj tényleg hű és normális...
azért volt a résznek egy hangulat, ez a sötétség végig egész fasza volt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.22. 17:52:12
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Illetve, az a nagydarab fura lény aki szétizélte a falat és nem igazán lehetett megsebezni fura séróval...a kórházban..az ki a bánat volt-kérdem hátha van valaki képregényes dolgokban jártas, és ismeri onnan.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Mondjuk mondhatta volna az egyik szereplő:
-mi tudjuk hogy egy sorozatban szereplünk, és ide nem jönnek át a filmesek.
Itt inkabb arrol van szo, hogy a legtobb ember csak a filmeket latta, nem nezi a sorozato(ka)t. Sok olyan is van, aki a filmekbol is szinte csak az Avengers-eket nezi meg. Mivel az ilyen egyszeru nezoket nem akartak osszekavarni azzal ami kozben Coulson-nal tortent, igy ennek a filmnek a szempontjabol Coulson tovabbra is halott. De ez nem jelenti azt, hogy tenylegesen halott, csak hogy nincs rola benne szo, mert nem akarjak/tudjak elmagyarazni ott, hogy mi tortent vele pontosan. De itt van a sajat szavaival annak akit jobban erdekel.
A sorozatban sok dolog kozvetlenul kihatott a filmre (pl. Sokovia poziciojanak megszerzese, a helicarrier szal). De Coulson "feltamadasa" mar sok lett volna a filmeseknek, ezert arrol a filmben inkabb hallgattak. De ez tenyleg felvet nehez kerdeseket amik inkonzisztenciakhoz vezethetnek, szoval remelhetoleg ugyesen kitalaljak majd a tovabbiakat.
Fury pedig sztem nem allt rendesen munkaba, kb csak egy rovid cameo-ja volt.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.15. 21:20:19
Regards,
Regards,
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.05.15. 20:16:27
Sok kerdest vet fel a vege, szoval elertek h mar most varjam a 3. evadot. Egyebkent furcsalltam hogy miert porgetik be ennyire az Inhumans szalat amikor az Inhumans film 2019-re van bejelentve, es ilyen szinten addig nyilvan nem fog tudni porogni, gondolom kozben elmennek majd mas iranyokba is.
Regards,
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 20:05:34
az úgy van, hogy Joss Whedon (író, rendező) szemében nem léteznek a sorozat eseményei, így Coulson is halott. Nemrég twitteren háborgott és valami interjúban is elmondta, hogy annak idején nem véletlenül ölte meg Coulsont és a halála az Avengers 1-ben az egyik legfontosabb plot device volt (amivel én egyetértek) és hibás döntésnek tartja, hogy a stúdió "feltámasztotta" egy sorozat kedvéért. Whedon ezért nem írta bele az Avengers 2-be Coulsont és ezért jött ott elő a semmiből Fury és ezért egyirányú a dolog (sorozat->film). Akik nézik a sorozatot, tudják, honnan jött a hellicarrier, akik pedig nem, azoknak Fury kaparta elő valahonnan. Igazából lényegtelen. Ami ezen a ponton viszont hülyeség, és Whedon ebbe nem gondolt bele vagy leszarta, hogy az Avengersnek (vagy legalábbis a többségnek) már régen tudnia kéne, hogy Coulson él és nagyon is aktív. A Civil Warba már muszáj lesz belerakni (amit rebesgetnek is), mert így könnyen átmehet mostmár blődlibe.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Regards,
Amúgy épp nemrég morogtam egyet, hogy DC milyen béna Marvelhez képest, hogy mindent újra meg újra rebootolnak, és nem képesek egy globális sztorit és egy curva Justice League filmet összehozni.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az ABC berendelte:
Agent Carter 2. évad !
+ Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évad
By Junkie
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!