Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
ncorera néha beasszák felrakni de minden másra ott a bithumen :D

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

skinnyman
Mi van? Kinek kene mit felvenni? Kint van mar a mostani resz is, 1080p webdl-ben is...

Regards,

A múlt heti részt nem vette fel valaki??? Egyszerűen röhej, ami mostanában megy, hogy mikor kerül fel az új rész. Lemaradtak róla?
skinnyman
Ami engem inkabb erdekel: vajon ki az a Death?
Kicsit valoszinutlen es korainak is ereznem (meg 3 ev az Infinity War-ig), de akar lehetne tenyleg maga Death is, vagy lehet hozza valami koze..

Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.04. 21:46:06

Regards,

Shiwo
Azért egy ilyen Shield-féle aksi, amivel hónapokig elmenne az okostelefon, jól jönne nekem is (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Na igen, értem a kiakadást, ezzel a résszel kapcsolatban. Az írók behozták ez a szálat, hogy most akkor lesz egy szerelmi háromszög...és szegény lány meg kit válasszon, stb. Eléggé unalmas, ezt nagyon sokszor lehetett már látni sok filmben, sorozatban. Aztán idegesítő is, hisz Simmons-Fitz páros az első résztől kezdve benne volt, hogy ők nekik össze kell jönniük. Csak valami mindig közbejön. Ahelyett, hogy boldogok lehetnének most ezzel kell szarakodni. Majd lesz Jemma bűnbánata, mert lelkiismeret furdalása van...de semmi gond, etztől függetlenül rá fogsz mászni majd ismét Will haverre. Fitz meg? Le lesz sajnálva. A hála nem ,,női" kategória. Meglepnének az írók, ha nem ezt a klisés, kitaposott utat követnék, azért remélem nem ez követik. Mindenesetre ez így elég mocsok húzás részükről.

Off: De...egyébként nem elrugaszkodott, már ami Jemma jellemét illeti. Általában, az életben-nem holmi sorozatokban-a legkedvesebbnek , visszahúzódóbbnak, stb-nek tűnőbb nők a legnagyobb ribancok, láttam ezt nem egyszer. Ettől függetlenül: a sorozatban, ha már úgyis egy fantasy-sci-fi sorozat, legalább ott lehetne a csaj tényleg hű és normális...

ToCsEk
Jemma degeci, elmehet a faszba :( mostmár megölheti ward :D :D:D fitz :( meg mint egy hűséges pudli kutya meh :(
azért volt a résznek egy hangulat, ez a sötétség végig egész fasza volt

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

papi08
Ezt csak így csendben itt hagyom..:D

13 éve itt. Szép idő.

Shep
Ezzel a résszel megspóroltak két részre való CGI-t meg egy csomó mellékszereplő gázsiját. Azért azt remélem, hogy Will nem lesz állandó szereplő, mert már így is túl sokan vannak és egyre kevésbé tudnak ennyi karaktert "foglalkoztatni".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

stargatelost
ööö, hát ez elég wtf volt, nem a jó értelemben <#conf>

Ráadásul ez most a Fitz-Simmons shipperségemet is a földbe döngölte :( Ennél bármi jobb lett volna azon a bolygón baszki... azt vártam, hogy csak képzeli Willt, de nem sajnos... Miért kellett ez?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

skinnyman
Arrol nekem is ez ugrott be :)
(de annyira nem volt epic, mint a lost-ban :) )

Regards,

ToCsEk
miután elhangzott a végén egyből ez ugrott be már mint a 3.rész végén :D
//www.youtube.com/embed/0Q14rHLvMco 0:25től XD

minek akar vissza menni Jemma? otthagyta a plüssmaciját?:D :(
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.10.22. 17:52:12

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

papi08
Ezek a srácok tudják hogy kell lecsapni egy rész végét..

13 éve itt. Szép idő.

ToCsEk
jórészvolt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Shep
Hát jó gyorsan lezavarták a Jemmás dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ToCsEk

Na, ez igen érdekes kezdés volt. Bonyolódik a történet. Új ügynökség. Mondjuk a köv részben visszatér Ward meg hydra, az már unom. Jemma idegen bolygón-úgyis vissza hozzák majd valahogy.

Illetve, az a nagydarab fura lény aki szétizélte a falat és nem igazán lehetett megsebezni fura séróval...a kórházban..az ki a bánat volt-kérdem hátha van valaki képregényes dolgokban jártas, és ismeri onnan.
Shep
Sanszos, hogy igen, meglátjuk mit hoznak ki belőle. Kicsit egyébként tartok attól ,hogy a túl sok szál és rengeteg már főszereplővé előlépett karakter miatt egyre kevesebb pénz fog jutni az akciókra és a trükkökre.

cylonflatus
Aki nem ismeri annyira a képregényeket, annak még támpont lehet a Galaxis Őrzői, a filmben Ronan és faja a kree.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ToCsEk
jó kis évadnyitó volt jaja

most Jemma valami Kree bolygón van?:D amúgy nézegettem krees képeket és kb ugyan úgy néz ki mint Prometheusbol az engineerek de gondolom ez csak véletlen :D

Shep
Egész jó volt az évadnyitó, a vége meg aztán. Kíváncsi leszek mit hoznak majd ki belőle!

Az még csak-csak...de az a hülye megoldás, hogy memória törlés, és mézes-mázos blökidoki lesz belőle...lett volna inkább az elmenekül bunyó, szökésben van és bűnöző marad, az még normálisabb vég lett volna. De nem, ehelyett azt kapjuk hogy Jemma...<#falbav> Meg Ward és a hidra...
Shep
Hát igen, az nagyon gagyi volt, legalább a ruháját kitömhették volna, hogy kicsit hasonlítson a képregényhez.

Ilyenkor jön elő milyen jó is lenne ha a film és a sorozat kéz a kézben járnának. Néhány Bosszúálló jó kis balhét hozhatott volna össze :( Nekem a legnagyobb problémám a bepöccent fater volt. Már korábban mondtátok, hogy ő tulajdonképpen Mr. Hyde. Már annyira vártam valami brutális átváltozást, erre kiszúrják a szemem egy ilyen fosadék maszkírozással. Óriási csalódás.

Amúgy meg belekondolva, ostoba volt az Inhumans nő, a szétszabdalt fejével. Na most tök mindegy, hogy a rendező mennyire vette figyelembe a sorozatot, meg a filmet, a lényeg, ez egy univerzum. A sorozatban is utalnak a filmre. Na most, ha nagy gondot okozott volna a Inhumans, mehetne a ,,B" csapat bosszúállók leverni őket. ( Avangersd 2 film végére gondolok, az új tagokra) Jó persze, mi tudjuk hogy nem így lesz, mert a sorozatban a sorozatbéli szereplőknek kell megoldani a helyzetet, csak ez egy forgatókönyv írói hülyeség. Valahogy bele kellet volna szőni az Inhumans miért nem tart az esetleges Bosszúállók támadásától.

Mondjuk mondhatta volna az egyik szereplő:
-mi tudjuk hogy egy sorozatban szereplünk, és ide nem jönnek át a filmesek.
Nagyon jó volt az évadzáró, csak egyet nem értek. Az utolsó jelenetre, mi szükség volt? Hogy legyen egy nagy WTF cliffhanger? Elég mocsok húzás. Inkább lett volna az, hogy Sky elkezdi a feladatát szervezni vagy valami...ráadásul a fekete szmötyi az Inhumans-okra veszélyes akkor...Jemma-t miért kapta el, ő is az lett volna?
Shep
Hát beszarás volt az utolsó 2 rész, sok tekintetben a sorozat jobb, mint a mozifilmek. Ward az új hidra vezér, az nem gyenge.

skinnyman
Ez igy szerintem eros, szoval az, hogy a sorozat esemenyei nem leteznek a Whedon szemeben, az igy ebben a formaban nem igaz. Olyannyira nem igaz, hogy az AoS pilot-jat amiben eloszor feltunik Coulson a halala utan, konkretan o rendezte. :)
Itt inkabb arrol van szo, hogy a legtobb ember csak a filmeket latta, nem nezi a sorozato(ka)t. Sok olyan is van, aki a filmekbol is szinte csak az Avengers-eket nezi meg. Mivel az ilyen egyszeru nezoket nem akartak osszekavarni azzal ami kozben Coulson-nal tortent, igy ennek a filmnek a szempontjabol Coulson tovabbra is halott. De ez nem jelenti azt, hogy tenylegesen halott, csak hogy nincs rola benne szo, mert nem akarjak/tudjak elmagyarazni ott, hogy mi tortent vele pontosan. De itt van a sajat szavaival annak akit jobban erdekel.
A sorozatban sok dolog kozvetlenul kihatott a filmre (pl. Sokovia poziciojanak megszerzese, a helicarrier szal). De Coulson "feltamadasa" mar sok lett volna a filmeseknek, ezert arrol a filmben inkabb hallgattak. De ez tenyleg felvet nehez kerdeseket amik inkonzisztenciakhoz vezethetnek, szoval remelhetoleg ugyesen kitalaljak majd a tovabbiakat.
Fury pedig sztem nem allt rendesen munkaba, kb csak egy rovid cameo-ja volt.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.05.15. 21:20:19

Regards,

skinnyman
Szerintem Jemma vissza fog meg terni. Nem tudom mikor, es milyen formaban, de szerintem tul hirtelen ert volna veget ha ennyi lett volna... Az a Monolith alapvetoen Kree/Inhuman cucc, hogy emberre milyen hatassal van, azt szerintem nem lehet tudni.

Regards,

ToCsEk
évadzáró epic volt azt a kurva
its science biatch :D fitz mi badass volt már, kezdtem örülni végre hogy lesz valami Jemmával erre nem el nyeli az a szar :( ne már bassza meg =(, bobit remélem nem írják ki legjobb csaj a sorozatban jemma rip
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.05.15. 20:16:27

skinnyman
Eleg jo volt ez a dupla-evadzaro, a vege eleg nagy WTF :)
Sok kerdest vet fel a vege, szoval elertek h mar most varjam a 3. evadot. Egyebkent furcsalltam hogy miert porgetik be ennyire az Inhumans szalat amikor az Inhumans film 2019-re van bejelentve, es ilyen szinten addig nyilvan nem fog tudni porogni, gondolom kozben elmennek majd mas iranyokba is.

Regards,

Shep
Ja, így már érthető csak ez így ugye az univerzum szempontjából hülyeség, vagyis a Marvelnek nem lett volna szabad hagynia. Na de majd jövőre meglátjuk mi lesz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.05.13. 20:05:34

Szolnokboy1
Avengers 2 spoilerek!

az úgy van, hogy Joss Whedon (író, rendező) szemében nem léteznek a sorozat eseményei, így Coulson is halott. Nemrég twitteren háborgott és valami interjúban is elmondta, hogy annak idején nem véletlenül ölte meg Coulsont és a halála az Avengers 1-ben az egyik legfontosabb plot device volt (amivel én egyetértek) és hibás döntésnek tartja, hogy a stúdió "feltámasztotta" egy sorozat kedvéért. Whedon ezért nem írta bele az Avengers 2-be Coulsont és ezért jött ott elő a semmiből Fury és ezért egyirányú a dolog (sorozat->film). Akik nézik a sorozatot, tudják, honnan jött a hellicarrier, akik pedig nem, azoknak Fury kaparta elő valahonnan. Igazából lényegtelen. Ami ezen a ponton viszont hülyeség, és Whedon ebbe nem gondolt bele vagy leszarta, hogy az Avengersnek (vagy legalábbis a többségnek) már régen tudnia kéne, hogy Coulson él és nagyon is aktív. A Civil Warba már muszáj lesz belerakni (amit rebesgetnek is), mert így könnyen átmehet mostmár blődlibe.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

ToCsEk
nah ha mát itt járunk Battleshipes idegenek kik az univerzumban?:D Jót mosolyogtam mikor megláttam az öregeket a bulin

Shep
Bosszú Angyalai 2 megnézve és van egy dolog amit nem igazán tudok hova tenni. A sorozatban ugyebár most Coulson a Shield igazgatója de mindeközben a moziban, meg Fury újra munkába állt Hillel együtt és ha jól láttam a vállukon szintén a shield logó volt, akkor, most, hogy is van ez? Valamint ha sorozatban ki tudnak kacsintani a filmekre, akkor ez visszafelé már miért nem működik, ha már egyszer univerzumot építenek?

Szolnokboy1
Jövőre a Cap 3-ban már benne lesz, utána 2017-ben saját filmet kap.

Shiwo
tudtommal nem került vissza, csak egyezségre jutottak a Sony-val

Shep
Ez így van de nem rég visszakerült a Marvelhez, úgyhogy pletykálják is, hogy az Infinite Warsban akár már benne is lehet.

Shiwo
yep.. a filmes jogok eléggé szét vannak szórva...

mrzed001
Valami mintha derengene, hogy Póki liszenszeivel ha jól emlékszem van némi kavarás, és nem is teljesen a Marvel kezébe vannak, nem véletlen maradt ki bosszúállókból is.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

skinnyman
Na AoU megvolt, gyakorlatilag pont azzal indul, amit az AoS legutobb felvezetett a Dirty Half Dozen vegen. Iszonyatosan epic volt :)

Vision egy allat

Regards,

Shep
Pókember, F4 pl :)

Szolnokboy1
A Marvel az MCU-n belül még nem rebootolt semmit. Mire gondolsz?

Shep
Hát azért a Marvel is rebootol bőszen de az tény, hogy jelenleg egy jobban összeálló univerzummal rendelkeznek, mint a DC.

mrzed001
Iggggeeeeeen <#eljen>

Amúgy épp nemrég morogtam egyet, hogy DC milyen béna Marvelhez képest, hogy mindent újra meg újra rebootolnak, és nem képesek egy globális sztorit és egy curva Justice League filmet összehozni.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Shep
Húha ezek után azt hiszem elég kemény lesz a két befejező rész.

Shep
Akkor gondolom Carter megint a téli szünetben jön majd pár résszel.

Shiwo
hoppáhoppá..

Az ABC berendelte:
Agent Carter 2. évad !

+ Agents of S.H.I.E.L.D. 3. évad

By Junkie

skinnyman
http://www.youtube.com/embed/s2bNw5Ye8Ek

Regards,

cylonflatus
Collectornál csak az Aether van. Starlord és Gamora elvitte neki az Orbot, de ugye ők se tudták mi az. Amikor megtudták mit akartak eladni a kitört a zűrzavarban inkább megléptek vele. Szóval a Collector igen rövid ideig örülhetett két kőnek.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!