Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na de mit akar May, Hill ügynöktõl?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Narxis
Remélem Ward nem hal meg, akkor is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hail Hydra!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

skinnyman
Mocskos jo reszek ezek a mostaniak, kivancsi leszek a vegkifejletre.

Regards,

skinnyman
Na megvolt TWS, utana a Turn, Turn, ez igy eleg fasza volt 😊

Regards,

Fabio Capello
Nem mintha ez Furytól egy annyira meglepõ dolog lenne... xDDDD

cylonflatus
Ja, hogy fordítva van, és a sorozat spoilerezi el a filmet? Mondjuk abba már korábban belefutottam, hogy Fury eltûnik, mint hogy a sorozatból kiderült volna, hála egy spoileres kritikának. Na mindegy, megnézzük a keptönt is.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Hüleség, eleve elõre kellett volna megnézni a kapitányt. Most már nem szabad húzni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cylonflatus
Hát jól megkavarták a szart az elmúlt két epizódban, faja. Nem tudom megnézzem-e a Kapitányt a moziban, nem tudom mennyire nyírná ki a sorozatot - már ha tényleg kiderül belõle minden. Most tetszik nagyon és nem akarom elrontani az élményt, szóval Kapitány még várhat, inkább a Transzcendensre ülök be.

Shep
Na de én sem mondtam ,hogy mi lett vele, vagy volt aki elhitte, hogy tényleg, végérvényesen megölték?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

papi08
Megnézem majd. Idõvel. Elõbb láttam a sorozat részt mint a Thor 2-õt, és nem éreztem hogy kimaradt volna valami. Faszányosan körbeírták hogy mi történt a világban, no meg a filmet sem szpojlerûték' le. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Sir Quno Jedi
Na aki amcsikapcsit nem nézte, az ne nézze a a sorozatot senem. Ez nem opcionális, minden marvel filmet nézni kell! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

papi08
Az ilyet kellene spoiler tag-gel használni. A sorozatból nem derült ki Fury tényleges sorsa, és jobb lenne onnan megtudni. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Shep
Jön majd Fury meg Hill ügynök is a sorozatba 1-1 villanásra a következõ részekben, Hill már asszem jövõ héten, Fury meg csak májusban, szóval azért annyira nem egyértelmû.

#174 : 😄DDDDD
Sir Quno Jedi
Há rém 1xû. Láttuk mi lett/lesz a Shield-del a moziban.

Shep
Amerika Kapitány 2 után kíváncsian várom ,hogy a sorozat hogyan folytatódik.

papi08
Azéééért a 17-es rész rendesen odavágott a sztorinak 😄 Persze csupa pozitív értelemben 😄

13 éve itt. Szép idő.

Aki akar látni egy náci fasszopót, kattintson :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=536046376440060&set=a.139364052774963.24349.100001041079857&type=1&theater
Sir Quno Jedi
na én megnéztem a tws-t, jöhet a next ep

cylonflatus
Tök jó kis marhaság lett ebbõl a sorozatból a kezdeti gyengeségek után, most már bánnám ha lelõnék. Remélem nem fogják.

Narxis
Akkor én nem tom mik a spoilerek. 😄 Kb. 3-at számoltam belõle de ebbõl 2 ami nagy de hát akkor passz. Nem várom meg a Blu-ray verziót torrenten hanem elmegyek moziba mert most már látni akarom csak nagyon nem szeretek moziba járni. Nekem túl hangos a mozi...

skinnyman
Pont azt olvastam, hogy mocskosul spoileres, es kb csak a TWS utan van ertelme megnezni.

Regards,

Szolnokboy1
én sajnos megnéztem - az amúgy tényleg kurva jó - részt a CA2 elõtt és tényleg nagyon spoileres volt, már megbántam, hogy megnéztem. szóval a CA2 után nézzétek!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Narxis
Tyûûû ez milyen rész volt már aztarohadt! A végén berosáltam, nagyon váratlanul ért. Kikiáltom ezt a sorit egy nagyon jó sorinak! 😄

Am. sztem aki látta az Amerika kapitány trailerét annak ebben nincs spoiler de ha valaki nagyon biztosra akar menni akkor nézze meg a filmet elõbb sztem csak marketing miatt mondják, hogy kapcsolódik a filmhez.

papi08

ittenem de cukiii

13 éve itt. Szép idő.

skinnyman
TWS-t amugy is elegge dicserik, jelenleg meg a top250ben is benne van, illene megnezni 😊 Kar h itthon meg 3 nap amig megjelenik...

Regards,

stargatelost
Hú de fasza volt 😮 És most egy ilyen rész után kell megint elrakni talonba sorozatot? 😞 Ugyanis azt írják, hogy a Captain America 2-ben lesznek olyan dolgok, amik továbbgyûrûznek a 17-es részben. Na majd megmondjátok, mennyire spoiler 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ToCsEk
hát ez a 16os rész adta nagyon 😮
kíváncsi vagyok mit is hoznak ki belõle 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Sir Quno Jedi
Majd beindul ez, minden sori eleje nyögvenyelõs, még nem tudják merre van az arra. Aztán meg ha túl hosszú, akkor a vége is nyögvenyelõs lesz, mert elfogy a fõsztoriban lévõ potenciál és menet közben nehéz új irányt szabni és új fõvanalat építeni (ehhez nagyon profik kellenek). Ez alól kivétel pl. a The Big Bang Theory. Nade az egy epizódikus sitcom, rövid részekkel és kifogyhatatlan témával (koczkák).

Narxis
Ez brutálisan jó rész volt. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen izgis sorozattá növi ki magát.

Mostantól itt a topikban csak Agent-nek hívhattok. xd

engem meg pont ez kötött le, és a többi 68 nyomozós részt untam már nagyon.
ha ilyen lenne végig, örömmel nézném.
Narxis
looooooool

😄DDD

REAL MADRID

JethroHUN
Eléggé, az akció orientált részek mindig elég bénák. Siettetett, kidolgozatlan jelenetek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Anthrax
Ahhoz képest,hogy Sif is szerepelt, jó unalmas rész volt szerintem

Szolnokboy1
elvileg 22 részes az évad, de most megint szünet lesz április 1-ig, viszont ezt nem erõsítette meg a csatorna. igazából most nem tudni, mikor lesz új rész, még promo sincs. én nem értem, hogy ezt hogy gondolják, és csodálkoznak, hogy nincs nézettség.

ToCsEk
vége megint adta 😄
btw 2rész és vége az évadnak? 😞

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Narxis
Kevés volt a nõ legalábbis akik harcolni is tudnak.

Azért ebben az egészben volt egy hatalmas logikátlanság. ha amúgyis tudták, hogy a férfiak nem tudnak ellenálni a kisértésnek, akkor miért nem csak a nõk mentek? Ez azért baromság volt.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Narxis
😄DD

nekem jobban tetszett a kardos

Szolnokboy1
én annak a csajnak varázslat nélkül se tudtam volna ellenállni...

Narxis
Jó kis rész volt. Bárcsak én is S.H.I.E.L.D. agent lehetnék, én tuti ellenálltam volna a kísértésnek!

papi08

A legtöbb helyen egy Kree-re tippelnek.. na meg hasonlított is rájuk 😄

13 éve itt. Szép idő.

Szolnokboy1

ForzaInter
Nekem épp elég annyi ami itt olvasol.😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Pedig egy ideje már jó részek vannak 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

épp kaszálni akartam, de most már érdekel a következõ is
Narxis
Neeeem, az hogy lett volna õ? :S

Bullet
Szerintem saját maga. Klónozhatták.

Narxis
Chitauri?