Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stargatelost
Mi volt az, amit Coulson talált?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

papi08
Én is valahogy így néztem..😄

13 éve itt. Szép idő.

Narxis
<#szeret>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

papi08
Szerepcsere a jányoknál' 😄

13 éve itt. Szép idő.

Narxis
Na a Thor 2-t megnéztem pár napja és most bepótoltam az azóta leadott SHIELD részeket. Brutáldurvajó sorozat lett, aszittem Coulson sztorija max. évad végén lesz cliffhangerrel, de nem. Nagyon jó lett ez a sorozat, pörögnek a dolgok benne, izgalmas, érdekes stb.

Mostantól minden rész után újra olvashatjátok a professzionális véleményem.

Shiwo
egyet értek, a 6-7. rész környékétõl kezdve egész élvezhetõ a sorozat (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

stargatelost
Na, amilyen ügyefogyott, gaggyer volt az elején, ahhoz képest mostanra tök élvezetes, szórakoztató sorozat lett. Talán részben a karakterek miatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kettejüknek is érdekes, és titokzatos eredetsztorit adtak, amit fel lehet fedezni (Coulson, Skye). Az is jó, hogy ha már románc, nem az elején egyértelmû klisének tûnõ Skye-Ward dolgot lépték meg, hanem elkezdték a May-Ward dolgot. Fitz-Simmons meg abszolút jók a rájuk fókuszáló epizód óta (6. rész)

Most pedig már a sztorit is magasabb sebességbe kapcsolták 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

papi08
Azért elég komoly történetet hoznak még ki belõle a végén 😄

És Õ még így sem csúnya 😛

13 éve itt. Szép idő.

Azért ez egy elég erõs történetszál, nem kaphatunk meg mindent egyszerre 😊

REAL MADRID

Anthrax
Azt csak nem tudtuk meg,hogy hozták vissza az életbe,csak,hogy miért Varázslatos hely Tahiti 😄

Fabio Capello
linkben, vigyázat, spoilerveszély!

katt

ForzaInter
Már kaszáltam a sorozatot, de mi történt?😄

Yo, Bitch!

Fabio Capello
szerencsétlen Coulson, meg tudom érteni, hogy nem akar kb. élni...

papi08
Kicsit rápihentek lehet 😄
Majd én is megnézem a hét végén 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ez az utolsó elég jó rész volt <#wow2>

REAL MADRID

Malakai
Mégha a CW-n futna...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MerlinW
Azon csodálkoznék, mert se pénzük, se nézettségük.

[merlinw.org]

papi08
A 10. rész is csak a végére pörgött be, talán megéli a második évadot..:/

13 éve itt. Szép idő.

MerlinW
Utánanéztem az említett hölgynek, de még csak nem is hasonlítanak egymásra. Mindkettõ ázsiai és ennyi. Az az Akira csaj ráadásul ronda mint a bûn😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
Chun Li, rofl.

cylonflatus
Errõl a csajról (Chun Li) nekem valamiért elsõre mindig Asa Akira ugrik be, és amikor megjelenik, mindig azt várom, hogy a vágás után a következõ jelenetben keményen rakják a seggét. De csak ebben a sorozatban van ez, nem értem miért.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Sir Quno Jedi
Jaja és én pl. nem zavarnám ki az ágyamból. Olyan kellemes mély hangja van. Igaz nálam csak egy tizessel idõsebb. Bent cégnél is van olyan bögyös hölgy, aki szintén egy tizessel idõsebb nálam, de mindenki erõsen megnézi magának, me van mit, köhhh... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Jaja õ volt Chun-Li a '94-es Streetfighter-ben (Van Damme-osban) 😊
Az ázsiai nõk általában jól tartják magukat, aztán 70 körül hirtelen összeesnek😊

[merlinw.org]

papi08
Kamu hír volt, nem lesz sorkatonaság újra 😊

13 éve itt. Szép idő.

Na majd ha nemsoká megint bevezetik nálunk a sorkatonai szolgálatot, ott lehet ezeket (ehhez hasonlókat) magolni! 😉

papi08
b*szki.. jól tartja magát 😄 😮

13 éve itt. Szép idő.

Azért az durva, hogy a középsõ csaj most 50 éves... 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

papi08
Stratégiai Honvédõ Iroda Elhárítási és Logisztikai Divíziója.

Azért nem semmi, hogy ennyi idõ után, a Vasember 1-bõl tudom meg, mit is Magyarul a S.H.I.E.L.D. 😄

13 éve itt. Szép idő.

REAL MADRID

cylonflatus
Jáááj, egyem azt az édi bédi tündi bündi pifi pofikáját a kis cicu micukájának...

papi08
Óóó sorstárs 😄

13 éve itt. Szép idő.

<3 kb miatta nézem még mindig
papi08
Na jó, ez lehet egy kicsit bugyuta rész volt...

De most mondjátok, hogy nem aranyos ez a csaj..😄<#beka2>

13 éve itt. Szép idő.

Ez a 9. rész igencsak gyengére sikeredett :/

REAL MADRID

Szolnokboy1
Szerintem meg épp hogy nagyon fasza rész volt, és most elõször éreztem, hogy tényleg a világot bõvítették, és nem csak a felszínt kapargatták.

Thor 2 ügyben egyáltalán nem spoileres, az mondjuk nem is tetszett, hogy ez a "folytatjuk a Thor 2 sztoriját" duma komplett bullshit volt. Nem kellene egy mozifilmnek ürügynek lennie ahhoz, hogy a sorozat effektíve az MCU-val foglalkozzon. Minden résznek ilyennek kellene lennie.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

miafaxom_ O_O

MerlinW
Én már az elsõ rész után leírtam ezeket, ahogy a sorozatot is. A 5. vagy 6. részbe még belenéztem, de láttam hogy reménytelen.
Kizártnak tartom, hogy hogy ebbõl legyen második évad.

[merlinw.org]

stargatelost
Na mennyire lett spoileres a nyolcadik rész Thor 2 ügyben?

JethroHUN
Ez a sorozat egyre szarabb. Ennyi baromságot és béna jelenetet mint ami a 7. részben volt...

Nem is csoda, rettenetes forgatókönyv, béna színészi munka, (mondjuk a lentebbi horribilis klip után nem is csodálkozom annyira)

7 epizód után nem tûnt fel senki mennyire béna az egész? Ha valami mese csatornán lenne animációs akkor elmenne, de így. Annyira budge megoldásokkal van tele, hogy az fáj.

Én ezt feladom, nem éri meg tovább nézni. <#shakehead>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Narxis
Jaja, zsír rész volt.

há ez most egész jó volt
cylonflatus
Köszi. Én lehet, hogy megnézem a moziban. Viszont van még egy játékos a pályán, az Ender's Game, és csak az egyiket tudom ebben a hónapban megnézni. Még nem döntöttem, de szerintem a Thort nézem meg, az Ender'sbõl úgyis ott a könyv, lehet a film csalódás is lenne.

stargatelost
Nem, a nyolcadik rész lesz az.

cylonflatus
Melyikben lesz a Thor spoiler, a 7.-ben?

stargatelost
Na, de jó volt ez a mostani rész (1x06).

Ténylegesen izgultam Simmonsért, hogy mi lesz vele, pedig az ilyesmi sorozatokban, ha halálközelbe kerül egy szereplõ, már csak legyinteni lehet, de itt jól vezették fel.

Kár, hogy jegelnem kell majd a sorozatot a Thoros rész miatt, mert a film nem ér mozijegyet nekem, de spoilert sem akarok, úgyhogy majd ha kijött blurayen... Vagy majd megmondjátok, mennyire spoilerezik el a filmet 😊

Szolnokboy1
ki mondta volna meg, hogy félig kínai a csaj? 😮

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

papi08
Nem mindig ment ám ilyen jól Hollywood.. 😄

13 éve itt. Szép idő.

cylonflatus
Mi a <#bdead><#heureka><#kocsog><#kerdes>

ÕõõõõÕÕõõõ... <#pardon1>