Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Mostantól minden rész után újra olvashatjátok a professzionális véleményem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most pedig már a sztorit is magasabb sebességbe kapcsolták 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
És Õ még így sem csúnya 😛
13 éve itt. Szép idő.
REAL MADRID
REAL MADRID
[merlinw.org]
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az ázsiai nõk általában jól tartják magukat, aztán 70 körül hirtelen összeesnek😊
[merlinw.org]
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Azért nem semmi, hogy ennyi idõ után, a Vasember 1-bõl tudom meg, mit is Magyarul a S.H.I.E.L.D. 😄
13 éve itt. Szép idő.

REAL MADRID
De most mondjátok, hogy nem aranyos ez a csaj..😄<#beka2>#beka2>
13 éve itt. Szép idő.
REAL MADRID
Thor 2 ügyben egyáltalán nem spoileres, az mondjuk nem is tetszett, hogy ez a "folytatjuk a Thor 2 sztoriját" duma komplett bullshit volt. Nem kellene egy mozifilmnek ürügynek lennie ahhoz, hogy a sorozat effektíve az MCU-val foglalkozzon. Minden résznek ilyennek kellene lennie.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kizártnak tartom, hogy hogy ebbõl legyen második évad.
[merlinw.org]
Nem is csoda, rettenetes forgatókönyv, béna színészi munka, (mondjuk a lentebbi horribilis klip után nem is csodálkozom annyira)
7 epizód után nem tûnt fel senki mennyire béna az egész? Ha valami mese csatornán lenne animációs akkor elmenne, de így. Annyira budge megoldásokkal van tele, hogy az fáj.
Én ezt feladom, nem éri meg tovább nézni. <#shakehead>#shakehead>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Kár, hogy jegelnem kell majd a sorozatot a Thoros rész miatt, mert a film nem ér mozijegyet nekem, de spoilert sem akarok, úgyhogy majd ha kijött blurayen... Vagy majd megmondjátok, mennyire spoilerezik el a filmet 😊
Érdekes marketing fogás és árukapcsolás.