Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
(jójó, leesett, korán volt és még nem láttam hogy már írta Valaki..😄)
13 éve itt. Szép idő.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
13 éve itt. Szép idő.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A következõ részben meghal valaki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert nem lenne ez sem rossz, ha nem a SHIELD-rol lenne szo, hanem mondjuk valami Mikkamakka Rejtelyfelgongyolito Tudomanyos es Innovacios Kft-rol. Ez a legnagyobb baj, szamomra.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

REAL MADRID
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Regards,
"It's official. We've just been picked up for the full first season! Thank you to all of our fans! #AgentsofSHIELD"
Ettõl még elkaszálódhat persze szezon közben.
Nomindegy, azért nem dõlök a kardomba, hogy nézegetnem kell Skye csinos kis popóját, de a véleményem, miszerint jelenleg õ a leggyengébb karakter továbbra is tartom.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Mindég kell egy erõs, önlló, szép, fiatal(os) feministatúltengésben szenvedõ önálló nõtípus, 260-as IQ-val bele, Xéna helyett is, hogy az IT-s dákója álljon. Csekkd!
Egy Whedon sorozatnál szerintem ez nem hiba. 😊
Ugyanakkor lehet egyedül vagyok vele, de Skye-t érzem a leggyengébb karakternek a sorozatban, õ a standard hiperkompetens szuperlány, akinek ha bármi hibája elõkerül, akkor az is csak azért, hogy öt percen belül felülkerekedjen rajta.
Ettõl függetlenül nem kimondottan rossz, csak semmilyen, remélhetõleg árnyalják majd egy kicsit, bár erre kevés az esély.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ja tényleg jobb rész lett.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az elsõ rész eddig, ami magabiztosan meg tudott állni a saját lábán. A színészek jók voltak, volt karakterfejlõdés (!) és kaptunk egy fasza Graviton origin story-t.
Ja és ki nem imádja Skye-t? 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagy ennyire sikeres volt a 7-es szintû titkosítás? 😄
Ja és a filmvégi beszélgetés okán csak nekem tûnt úgy, hogy Coulson kicsit kamuzott a mobil bázisról?
Megnéztem a második részt és "Az elveszett ereklyék fosztogatói" jutott az eszembe. Lehet, hogy még az is komolyabb.
Mit láttunk eddig:
- gyenge 5 szereplõs sitcom, borzalmas színészekkel.
- 10 éveseknek való történetek, idióta kütyükkel, megoldásokkal.
- szerintem a CGI is tejesen átlagos, gond nincs vele, de semmi extra.
- gyenge operatõri munka.
Nem fikázni járok ide, én is csalódott vagyok, hiszen nem sok jó sci-fi sorozat van manapság. Ez pedig sajnos határozottan rossz. Biztos vagyok a kaszában.
[merlinw.org]
Amúgy az elsõ rész annyira nem volt rossz mint itt sokan írták. Lassan indul, de hát egy elsõ rész volt csak. De aztán beindult. Az az unortodox vallatási rész meg kifejezetten üdítõen hatott. 😄
Mondjuk a "mobil bázis" úgy néz ki, mint ha a Knight Rider TEAM-tõl vették volna meg, de hát biztos nem kaptak elég pénzt.
Alacsony költségvetésû tévésorozat létére még mindig sokkal komolyabb, mint a két J.I.Joe film volt.
Coulson eredeti hangja szvsz nem olyan jó, mint a magyar szinkron. Nem tûnik elég komolynak. 😄
Ja igen, jól értettem az elsõ részben utalás szintjén, hogy Coulson ...