Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sorozatban elhangzik, hogy megváltozott minden a new yorki "incidens" óta, mert a hõsök és a SHIELD is ismertek lettek. Eddig következetesen mindenhol igazolták magukat hatóságok felé, hogy õk a SHIELD ügynökei. Így van benne ráció. Bár tény, hogy titkos küldetésre nem egy bazinagy SHIELD logós ménkû nagy repcsivel kéne utazgatni, amikor már a fõ gonoszoknak is saját mûholdjai meg GPS nyomkövetõ, és mi minden áll már a rendelkezésére. 😄

skinnyman
Basszus, akkor erre majd figyelni kell h elotte lassam a filmet, nehogy elspoilerezzek 😊

Regards,

Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

stargatelost

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

papi08
+Amerika kapitány

(jójó, leesett, korán volt és még nem láttam hogy már írta Valaki..😄)

13 éve itt. Szép idő.

Szolnokboy1
+Iron Man filmek

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

papi08
+Thor filmek

13 éve itt. Szép idő.

skinnyman
+Incredible Hulk

Regards,

ForzaInter
Meg az Iron Man, Thor és a Captain America.😄

Yo, Bitch!

stargatelost
Hol éltél, barlangban? 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Az Avengers.

REAL MADRID

Montanosz
irjátok már meg mi volt ennek a elõzmény filmje mert mindig hivatkoznak erre a sztorira és megnézném

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Sir Quno Jedi
beztos hogy nem dobják be csak úgy szezon közepén sima ügynek a fõnök "halálát"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

papi08
Ha csak nem azt csinálják mint a mentalistával, hogy egy naaagy ügyet húznak 6 évig.. már most sokan megunták, és jön még egy évad..

13 éve itt. Szép idő.

Szolnokboy1
nem csak téged. 😊 de az évad végén legkésõbb kiderül.

papi08
Amúgy csak engem érdekel mi történt anno Culsonnal? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Narxis
Biztos, hogy nem a csapatból vagy max. ideiglenesen.

Szolnokboy1
jah nekem is tetszett nagyon. egyre kevesebb a vicceskedés és komolyabb a hangvétel. Életem fordulóponthoz ért, láttuk Skye-t fehérnemûben. 😄

A következõ részben meghal valaki?

Narxis
Nagyon zsír rész volt de

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scorch amikor tûzfalat csinált a háta mögé akkor azért éghetett volna a ruhája is... 😄

PiszkosFred
En maradok egyelore, de tisztara olyan erzesem van, mintha a Warehouse13-at neznem, csak a steampunk beutes helyett most hightech cuccokkal. Ami azert gond, mert a W13-ban legalabb Pete es Myka meg sem probaljak magukat komolyan venni (se a fonokeik, hiaba vagnak neha morcos arcokat), sot, az egesz sorozat egy laza mosolygos kincskeresos ugynokos 40 perc. Itt meg azert komolyabb a "mitologiai" es egyeb hatter ahhoz, hogy egy ilyen "nesze semmit fogd meg jol" dolgot kapjunk.

Mert nem lenne ez sem rossz, ha nem a SHIELD-rol lenne szo, hanem mondjuk valami Mikkamakka Rejtelyfelgongyolito Tudomanyos es Innovacios Kft-rol. Ez a legnagyobb baj, szamomra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tikal
nálam kasza... ez a sorozat ilyen szombat délután Macgyver után talán megnézem szinvonal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sir Quno Jedi
Nem is volt rossz az elsõ három rész. Majd a negyediket is megsasoljuk.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

REAL MADRID

Nekem nagyon létidegen ez az egész csapat, egyszerûen nem hiszem el hogy õk ilyen szupermenõ ügynökség emberei, talán a srác, de egyelõre õ sem gyõzött meg teljesen. Coulsonból meg aki kábé a legtöketlenebb valaki volt evör, most ilyen kimért macsó májer lett, hagyjad már, hacsak nem csináltak vele tényleg valamit. Na mindegy talán belendül a dolog, mint az Arrow.
cylonflatus
Fõznék, mosnék rá, és soha nem panaszkodnék fejfájásra 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Tikal
Veled kell egyetértsek. Második részt nézem, és kínosan forgolódom a kanapén, sajnos az olcsóság nagyon látszik a sorozaton és a csini szereplõlánykák se mentik meg...még egy rész aztán meglátom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

skinnyman
Tetszik nekem is, eddig sztem egyedul a 2. resz volt kicsit gyenge, de a vege annak is karpotolt 😊

Regards,

Narxis
Na mostani részre már azt kell mondjam, hogy kikupálódott a sorozat.

A hacker csaj az egyik ilyen lelkizõs résznél azt mondja a fõnöknek, hogy senki sem értékelte még úgy õt amennyire Coulson. Én értékelném õt úgy, hogy sikongatna... 😄

cylonflatus
Egyem a szívét!

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

ForzaInter
Egész jó rész volt ez, a nagyon gyenge 2 után.

Yo, Bitch!

...mielõtt belekötne valakia karakterek kifejlettségét értem ezalatt...
Azért a Buffy, Angel univerzumot a büdöséletben se fogja utolérni a sorozat Whedon ide Whedon oda...
ezek a gyorsan száradó ruhák a legrosszabbak amúgy
Narxis
El is fog. Max. 2 évad legjobb esetben is.

"A S.H.I.E.L.D. is megkapta a teljes évados berendelést. 22 rész (eddig)."

"It's official. We've just been picked up for the full first season! Thank you to all of our fans! #AgentsofSHIELD"

Ettõl még elkaszálódhat persze szezon közben.

Cuchulainn
Jaj hagyjuk már ezt... Igen, tudom, hogy ez a trend mostanában, és Whedonnál meg mindig is ez volt, de ettõl még nem lesz jó.

Nomindegy, azért nem dõlök a kardomba, hogy nézegetnem kell Skye csinos kis popóját, de a véleményem, miszerint jelenleg õ a leggyengébb karakter továbbra is tartom.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Sir Quno Jedi
Tudják õk mire verik ki a koczkák. Ott van pl. Summer Glau, az is mindég koczka filmekben szerepel és mindenki ráizgul, aki csak geek a föld bolygón. Mondjuk mikor a terminátor soriban nekivetkõzött és a Connor gyerök mellé feküdt, na akkor még jól is nézett ki. Én nem mellé feküdtem volna, hanem...

Mindég kell egy erõs, önlló, szép, fiatal(os) feministatúltengésben szenvedõ önálló nõtípus, 260-as IQ-val bele, Xéna helyett is, hogy az IT-s dákója álljon. Csekkd!

Szolnokboy1
"Ugyanakkor lehet egyedül vagyok vele, de Skye-t érzem a leggyengébb karakternek a sorozatban, õ a standard hiperkompetens szuperlány, akinek ha bármi hibája elõkerül, akkor az is csak azért, hogy öt percen belül felülkerekedjen rajta."

Egy Whedon sorozatnál szerintem ez nem hiba. 😊

Cuchulainn
Nekem tetszett az elején is, és tetszik most is, de egyetértek, hogy eddig ez volt a legerõsebb rész.

Ugyanakkor lehet egyedül vagyok vele, de Skye-t érzem a leggyengébb karakternek a sorozatban, õ a standard hiperkompetens szuperlány, akinek ha bármi hibája elõkerül, akkor az is csak azért, hogy öt percen belül felülkerekedjen rajta.
Ettõl függetlenül nem kimondottan rossz, csak semmilyen, remélhetõleg árnyalják majd egy kicsit, bár erre kevés az esély.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Narxis
Olyat kapna ez a csaj, hogy....

Ja tényleg jobb rész lett.

BEAST
Jaja, Graviton sztorinak én is örültem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Szolnokboy1
1x3

Az elsõ rész eddig, ami magabiztosan meg tudott állni a saját lábán. A színészek jók voltak, volt karakterfejlõdés (!) és kaptunk egy fasza Graviton origin story-t.

Ja és ki nem imádja Skye-t? 😄

PiszkosFred
Idovel biztos lesznek, de eleinte muszaj ismeros nevekkel es korabbi szituaciok emlitesevel/parhuzamokkal ereztetni a nezokkel, hogy ugyanarrol az ismeros "vilagrol" van szo. Az mar mas kerdes, hogy ha nem javul az osszkep, akkor az epizodonkenti 1-1 Stark vagy egyeb "hos poen" sem menti meg a produkciot. Bar kaszalni tuti nem fogjak, az oltari nagy blama lenne, max berakjak oket a negy fal koze, es szepen csendben, fele koltsegvetessel letudjak az elso evadot es csokolom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Anthrax
Eléggé lagymatag a kezdés szerintem, semmi extra, olyan mintha arra akarna sarkalni,hogy nézd/vedd meg az elõzõ marvel filmeket,hogy értsed az utalásokat. A marvel univerzum eléggé nagy, nem értem, hogy miért kell csak olyan dolgokat/történteket berakni aminek köze van a filmekhez,lehetne teljesen új történések.

Narxis
Sztem az a jelenet poénból volt a végén meg egy kis kedveskedés, hogy "elhozták" a filmbõl. Én legalábbis nem tudtam azt a jelenetet komolyan venni.

Hmmm. Coulson ügynökbõl mitõl lett kimért gentleman úriember típusú ügynökbõl nõcsábász gentleman típus? (Lásd nõügyeinek kitárgyalása a mozifilmekben.)
Vagy ennyire sikeres volt a 7-es szintû titkosítás? 😄

Ja és a filmvégi beszélgetés okán csak nekem tûnt úgy, hogy Coulson kicsit kamuzott a mobil bázisról?
Konkrétan azt mondta az már egy véglegesen kiszuperált járgány, amit a kedvéért és direkt neki újítottak fel. Ehhez képest Fury valamiért nagyon ideges volt, hogy át ne alakítsák, mint ha ez vele kapcsolatos régi járgány lenne. Ráadásul ha eleve most volt felújítva, akkor miért akarná "régi" állapotában megõrizni bárki?

MerlinW
Most komolyan. Ha kevés pénzbõl kell/szeretnének sorozatot készíteni, akkor ne Marvel sorozatot csináljanak, mert baromira nem jön össze a kettõ.

Megnéztem a második részt és "Az elveszett ereklyék fosztogatói" jutott az eszembe. Lehet, hogy még az is komolyabb.

Mit láttunk eddig:
- gyenge 5 szereplõs sitcom, borzalmas színészekkel.
- 10 éveseknek való történetek, idióta kütyükkel, megoldásokkal.
- szerintem a CGI is tejesen átlagos, gond nincs vele, de semmi extra.
- gyenge operatõri munka.

Nem fikázni járok ide, én is csalódott vagyok, hiszen nem sok jó sci-fi sorozat van manapság. Ez pedig sajnos határozottan rossz. Biztos vagyok a kaszában.

[merlinw.org]

Szerintem meg nem. Pont arról szól a sorozat, hogy új alegységet szerveznek és a konfliktusok egy része az újoncok és a "vérprofik" közötti feszültségbõl fakad.

Amúgy az elsõ rész annyira nem volt rossz mint itt sokan írták. Lassan indul, de hát egy elsõ rész volt csak. De aztán beindult. Az az unortodox vallatási rész meg kifejezetten üdítõen hatott. 😄

Mondjuk a "mobil bázis" úgy néz ki, mint ha a Knight Rider TEAM-tõl vették volna meg, de hát biztos nem kaptak elég pénzt.

Alacsony költségvetésû tévésorozat létére még mindig sokkal komolyabb, mint a két J.I.Joe film volt.

Coulson eredeti hangja szvsz nem olyan jó, mint a magyar szinkron. Nem tûnik elég komolynak. 😄

Ja igen, jól értettem az elsõ részben utalás szintjén, hogy Coulson ...
... az Avangers filben, azzal ellentétben amit õ elmesél, TÉNYLEG meghalt? Legalább is pont az elõtte is elhallgatott tények erre utalnak. Tehát vagy õt is valami természetfeletti/idegen technológiával hozták vissza vagy simán klón?

WhiteStar
hát skacok, köszi, meggyõztetek hogy ez nekem nem hiányzik 😄DD

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/