Beyond - Two Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így már a végére bele is zavarodtam, csak az irányt kellene megnyomni, nem? Mégse jó. xbox 360 kontrollerrel használom.
https://twitter.com/Quantic_Dream/status/1217016515888807936
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szerk:Azért a Detroit:Become Human kapott magyar nyelvet hála istennek! Már az első nap meg is fogom venni amint kijön Pc-re.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.31. 02:54:33
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Next PC upgrade: 2022
A Nomad Soul meg a Fahrenheit kimaradt az életemből,pedig azt mondják azok is jó játékuk volt!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.29. 21:56:00
Detroit rátett még egy kalappal, ott rengeteg elágazás van ehhez képest
PSN ID.: Beegabor
Na meg mindenre a vállamat rángatom.
Ez a gonoszságom amúgy kihat későbbre is?
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.29. 12:47:44
PSN ID.: Beegabor
(A Detroit és a Beyond pc-n is magyar feliratosak lesznek!)
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
kicsit csalódtam a csajban
1.Fahreheit (iszonyatosan ott volt)
2.Heavy Rain (nagyon jó történet, a hangulat veled maga 1 hétig akárhova mész) és 4 szálon fut
3.Beyond(1 darab szereplõ, 1 db szál, a gyerekkori küldetések többségében csak járkálsz a szobában). A régi gombnyomkodós rendszer teljes hiánya, nem nagyon lehetett hibázni, elszúrni dolgokat, a végkifejletet nem változtatta meg akármit csináltam.
Szóval idáig ez a leggyengébb, nekem az hogy Ellen Page az kevés, lehet sokak imádják ezért már jó lesz a game, de idáig ez volt a legrövidebb és leggyengébb rész. 1 szereplõvel ment végig.
Majd megveszem ha lesz rá keret de következõ játékom tuti ez lesz!
Nem is tudtam, hogy azt a részt el lehet szúrni és kiszabadulhat a dög. Hehe. :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy a játékban NEM lehet meghalni egészen a leges leges legutolsó pár percig.
A nincs kihatással a történetre, amit írtál igaz, bár van egy két pont ahol még is. Pl amikor tiniként ki akar szökni a bárba. Ha sikerül és történik ami történik, akkor máshogy alakul(hat) a randi a késõbbiekben. Illetve vannak karakterek, akik meghalhatnak a játék folyamán és annak is van (nagyon kevés) kihatása a sztori végén.
Amúgy a gyûjtögetõs cuccok nem vészesek én simán összeszedtem mind, pedig nem vagyok nagy gyüjtögetõs. Ám ez a játék megéri. :)
Passz, nem emlékszem de lehet csak átvitt értelemben értette.
Én csak egyre emlékszem, a hajléktalanoknál.
Itt a végén meg csak akkor hal meg ha a Túloldalt választja.
Szóval mikor volt a másik?
Jó játék egyértelmûen de Heavy Rain nekem jobban tetszett/tetszik.
Miért nem lehet egybe végigjátszani? (Kronológia sorrendbe) akári akármit mond ez számomra negatívum. Lehetõségként rakják bele!
Tudom hogy unalmasabb úgy.
Miért nem fejlesztették tovább a "menürendszert"? lehetõségként bejelölhetné a játék, hogy elõzõ menetben miket választottál. (Elszinezi, mellé rak egy jelet) Ez szimpla hanyagság a fejlesztõk részérõl. Teszem azt 1 év múlva ismét elõszedem és puff megint ugyanazt nyomom mert már nem emlékszem csak miután lejátszódik ugyanaz a jelenet.
Persze nyilván papírra is írhatnám de akkor is.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A hétvégén végére értem a "Heavy Rain"-nek. Tényleg ütõs játék remek történet. Ám, ha választanom kell egy paraszthajszállal nálam a "Beyond Two Souls" nyerõbb. Amiben a HR tagadhatatlanul jobb: döntési rendszer, döntések hatása a késõbbiekre és súlya. A sztori ha talán nem is jobb, de SOKKAL jobban van tálalva. A felépítése és végigvezetése sokkal logikusabb áttekinthetõbb mint a BTS-nek. Így aztán a vége is jócskán üt (én komolyan meglepõdtem a végén). Az irányítás is jobb de csak egy hangyányival. A BTS-nak az "interaktív" verekedõs része nekem nem tetszett. Néha nem lehet eldönteni merre mozdul a karakter. Ellenben a HR-ben izgalmas reflexjáték. Sajnos pár helyen kicsit túl komplex is, de hát azt hiszem erre van kitalálva a nehézségi szint (bár a válaszolási idõ rövidsége és a válaszok remegése, kavarás nagyon dühítõ a HR-ben).
Mindennel együtt így is a BTS jobb nekem. Ez elég egyéni dolog, a BTS alap sztorija nekem nagyon bejött. A színészi játék/szinkron is erõsebb. Amiben még jobb (számomra) az a környezet. A HR az végig egyhangú, szürke városi esõben játszódik (értelemszerûen!!), de hát ez kell a nyomasztó hangulatához. Viszont a BTS néhol szemet gyönyörködtetõ tájai nagyon tetszettek. Ez nem hiba a HR felé, inkább csak egy kis pozitívum a BTS számára. Mint ahogy az is, hogy a BTS jóval kevésbé nyomasztó, nem telepszik úgy rá a játékosra.
Szóval nagyon jó játék a "Heavy Rain", de a Beyond egy nagyon-nagyon kicsivel jobban bejött.
Ja és azaz egy darab DLC a HR-hez kicsit csalódás volt a rövidségével. Nem rossz, de marha rövid.
ON
A CIA-s kiképzõ küldi sem volt rossz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Meg mondjuk az egész hajléktalanos fejezet tiszta Farenheit hangulatú.
Elképesztõ hülyén volt ez megcsinálva a HR-ben.
Atmoszféráját tekintve viszont talán az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam az elmúlt 25 évben.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
A Beyondban nem rémlik, hogy a válaszolgatás gondot okozott volna bárhol is, HR-ban nagyon mozog. Arról nem is beszélve, hogy meg is szivat. Pl a jelenetnél mikor a feje tetején van a kocsi és megfordul az irányítás, grrrr, mire rájöttem... azt hittem a kontrolerrel van baj, mert az elsõ jel egy nyil lefele (közbe meg felfele kelletett a fordított irányítás miatt). Meg volt egyszer olyan, hogy tartsam nyomvan elõször R1-et aztán a háromszöget, aztán a kört aztán a NÉGYZETET... át kellet nyulnom a másik kezemmel, hogy nyomva tudjam tartani a négyzetet is....
Igen, jól érzed, a kisfiú meg is halhat akár. De ne aggódj akkor sem, mert újra betöltöd a korábbi chaptert, és másképp döntesz. Józan paraszti ésszel, az érzéseidre hallgatva általában sikerül a jó utat választani. Ha viszont adott helyen QTE-t rontasz, akkor bizony késõbb esélyed sincs helyrehozni..
Viselned kell a következményét. :)
Tegnap haladtam kicsit a HR-rel. Hát az a játék olyan nyomasztó, hogy hozzá képest a Beyond Two Souls vígjáték. Ráadásul most pénteken lesz a fiam 10 éves így a sztori valahogy jobban orrba vág. Ehhez hozzá jön, hogy itt stresszeltettek, ha elcseszek valamit elq*rom az egész sztorit. Nem akarok rossz befejezést (pl a kisfiú meghal, a többi szereplõ kevésbé izgat), már-már hajlok rá, hogy elolvassak egy végigjátszást, hogy elkerüljem, pedig nagyon nem szeretném szétspoilerezni magamnak a történetet. Eddig a magánnyomozó meg az FBI-os marha szimpatikus, az apa is rendben van szurkolok neki, ám az a csaj legjobb esetben is semleges, meg eddig feleslegesnek tartom bele.
(Amúgy ott tartok, hogy a csaj segített az apának az autópályás jelenet után).
ON
Utánna betettem egy órára a Beyondot, hogy kicsit oldjam a hangulatomat. Lol. :)