Almost Human

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Jah :p nézzétek és írjatok

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ProGabe
Elkezdtem nézni a 6-ik részt, 20 perc után feladtam 😞 Ez a sorozat sem jött be, túl erõs a mezõny.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Pörög a topik. <#nevetes1>

Narxis
Ez is jó rész volt.

Narxis
Hatalmas rész volt! 😄

PetruZ
A Dorian-t alakító színész egy hasonló sci-fi kisfilmben.
[NST]Cifu
Én csak most néztem meg. Egy 10-es skálán mondjuk 6-os. Jó átlagos, nézhetõ, de se nem volt különösebben látványos, se nem volt különösebben körömrágós.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narxis
Azt ne mondjátok, hogy ez most nem volt jó rész. 😄

[NST]Cifu
Sajnos de. Fantáziátlan (spoilerezni nem akarok, de rövid úton kitalálható mire gondolok), lapos, a vége pedig már-már gagyi.

Ami még jobban fáj, hogy a poénnak szánt részek meg eszméletlen erõltettek (MX - Ken baba).

Narxis
Nemár, annyira csak nem volt rossz...

ProGabe
Ugyanazt a részt láttuk? :S

E05 - ez már-már rossz volt. Unalmas, nagy nulla.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

j0nNyKa
eyecandy szempontól tuti 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Narxis
Na ez már jó rész volt.

ProGabe
És beraknak 4. résznek egy fillert. Tényleg a FOX a legamatõrebb csatorna.

Herold
Nézd meg a 3. részt, szerintem nem lesz ez rossz.

Szolnokboy1
van benne valami... mindegy, akkor is megvárom a midseasont és ha jó elõveszem újra.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

j0nNyKa
nekem pont az jön le, hogy van/lesz fõszál, esetleg ezekben a részekben szorul hátra, amiket eddig leadtak (?!), és a "végére" hagyják azokat, amik fõszállal foglalkozó részek, tehát amikkel már kevésbé berántható az új nézõ (?!)

Szolnokboy1
jó, akkor ezek szerint fõszált ne is várjak... ok, nálam cancel.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Malakai
Több oka lehet, egyik leggyakoribb, hogy ezek a legvéletlenszerûbb epizódok. Értsd, nem kell láss a sorozatból semmit és akkor is megnézheted. Elején a csatornák fõleg ilyeneket akarnak, hogy minél több nézõt húzzon be a sorozat.
FOX különösen szeret ezzel élni, vágott is már haza sorozatot ilyen lépéssel. Egyik legismertebb, aminél nagyon rosszul jött ez ki az a Firefly.
De van olyan sorozat is, ahol kevésbé zavaró, pl dettó kevesen tudják, hogy House részeket is kavargatták össze-vissza.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Narxis
OMG de mi a francért csinálnak ilyet? :S Ezek nem normálisak.

Malakai
FOX variál a sorrendel, mily meglepõ... <#szomoru2>

@precision: Az lenne a helyes sorrend, csak a csatorna elölrébb hozta ezeket a részeket.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

precision
what? ezt most nem igazán értem... 😊

Bazinga!

stargatelost
A második résszel kaszáltam, de azért ez elég kemény...

"Az Almost Human eddigi epizódjainak sorrendje, ha valakinek fura a fõhõsök hamar barátsága: 1x01, 1x05, 1x06, 1x07, 1x08 + 12.13-án: 1x03. Az 1x02 majd jövõre." forrás: sorozatjunkie

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

jaj, az S01E04 de egy rossz filler volt, meg már azt is tudjuk, hogy a ruhák is maguktól gyógyulnak 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Sajnos abszolút helyén van ez a rating. Nincsenek érdekes karakterek, a sztori lapos, nehezen indul be, a díszlet néhol röhejes. Az alapkoncepció pedig nekem nagyon tetszett de még a fõszereplõrõl se tudunk pár mondatnál többet.

precision
shit.

Bazinga!

ProGabe
On FOX, Almost Human notched a 1.7, down two tenths from last week's 1.9 adults 18-49 rating and the series' lowest rating to date.

Ezért sem értek egyet azzal, hogy "ilyen is kell". Vagyis persze, lehet ilyen laza rész is, mondjuk a harmadik évad hatodik részeként. Azért az elsõ 6-7 részt illene meghúzni egy ilyen sorozatnál.

precision
nekem is bejön, semmi bajom nincs vele 😊
a nézettségrõl tudtok valami infót mondani? jó? rossz? kell aggódnunk kasza miatt esetleg? remélem nem...

Bazinga!

MerlinW
Simán. Ezért örülök a Marvel sorozatnak, mióta láttam belõle 4-5 részt, azóta minden sorozat legrosszabb epizódját is érdeklõdve nézem😊 Mindig van lejjebb!😊

Viccet (nem) félretéve, nincs ezzel a sorozattal semmi gond. Sima popcorn sci-fi a fáradt estékre😊

[merlinw.org]

precision
ja, egynek elment azért 😊

Bazinga!

Narxis
Ez a mostani gyengébb volt. Erõltetett poénok és nagyon egyszerû klisés sztori, de gondolom kell ilyen is néha.

cylonflatus
Amúgy a sorozat világa abszolút a Syndicate címû játék világára emlékeztet, (nem csak a "Szindikátus" miatt), nem a 2012-esre gondolok, hanem még a régi DOS-os verzióra.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

j0nNyKa
ott mintha más lett volna a magyarázat, hogy miért pont õt vették elõ, és ölték meg, nem az, hogy nekik dolgozott
valaki aki nálam kevésbé szenilis, majd leírja 😊

[NST]Cifu
Szerintem ki volt, vagy legalábbis én úgy vélem. Ugyebár az elrabolt rendõrnek (Detektív Gogul, vagy mi volt a neve?), akit késõbb elgázosítottak, úgy mutatkoztak be, hogy "régóta nem láttunk".

Az én értelmezésem szerint õ szolgáltatott nekik információt, és a kivégzésével elvarták a szálakat... Aztán lehet, hogy tévedek...

Van egy Time of Eve (Eve no Jikan) c. androidos anime sorozat, ott androidok feje felett van egy ilyen fénybõl lévõ holografikus "glória", ha éppen egy megbízást teljesít az android akkor piros, egyébként zöld. Persze a bonyodalmak ott kezdõdnek, hogy kiderül ki tudják kapcsolni és akkor elmennek jól kitölteni a szabadidejüket. 😊

Malakai
Ez most lehet hülyén hangzik, de a roboton ez lehet design elem, mármint a sorozat univerzumán belül. Emberire csinálják õket, Dorian modeljét meg ugyebár különöesen arra akarták, de azt is akarták, hogyha valaki ránéz azért lehessen látni, hogy nem ember. És ha valami ilyet terveztek, akkor már dizájnolták valamire.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cylonflatus
Az ilyen fényeket én se bírom, amikor üvölt róla, hogy csak azért van, mert azt hiszik ettõl scifisebbnek érezzük a hangulatot. Még az androidnál elnézem, de amikor a golyóálló mellény is úgy néz ki mint egy karácsonyfa... és ráadásul pont a szívénél mennek a fények, lol, mint ha ki lenne írva, hogy ide lõjetek.

j0nNyKa
lehet bár gyanítom, hogy ezt nem lépik meg - inkább a.. fõnök, vagy valamelyik unszimpatikus nyomozó kolléga, meglátjuk

precision
nekem olyan tinifilmnek tûnt az egész mint pl. a Hunger Games vagy ilyesmi... a sztori sem fogott meg, a színészek sem... semmi... szóval nem hiszem hogy valaha is nekilátnék újra megnézni 😊

nade off vége tényleg

Bazinga!

az árulós nekem kicsit kusza, nekem az jött le, hogy õ is lehetett az áruló, már ha otthon beszélgetett a munkájáról

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

MerlinW
Pedig a második évad óta k*va jó.

[merlinw.org]

ForzaInter
Az íráshoz és a rendezéshez semmi köze, csak az õ cége gyártja a sorozatot. Persze értem mit mondasz, ez is egy tipikus Abrams sorozat a sztori alapján.

Yo, Bitch!

cylonflatus
Nem arra értettem, hogy õ írná. Konkrétan úgy értettem, hogy a korábbi munkái "ritmusa" rendszerint visszaköszön az új - mily véletlen: általa producelt - tv-showkban, mint a Revolution, vagy eddig ez. Így már érthetõbb mire gondoltam? Persze egyetérteni nem kötelezõ. De hogy nincs sok köze hozzá? 😊

Narxis
jaja

j0nNyKa
javitsatok ki ha tevedek, de az elso reszben volt arra utalas, hogy van egy arulo a jardon, az sem lett kibontva

precision
én azt hiszem 2 részt bírtam ki abból a sorozatból 😊 nem hiszem hogy bárki meg tudna gyõzni hogy folytassam 😄

/off

Bazinga!

ForzaInter
annyira rossz volt amíg néztem, hogy kizárt, hogy folytassam😄

Yo, Bitch!

Narxis
A fõszál az, hogy keresi azokat akik miatt elvesztette a társát és a lábát. Meg szerintem Doriannal is lesz valami.

Zs0lt1
/off

A Revolutionnál az elsõ évad felénél showrunner váltás volt, utána kezdett feljönni, a második évad pedig iszonyat jó.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ForzaInter
Abrams-nak egyik sorozathoz sincs sok köze. Ez amúgy eddig klasszisokkal jobb mint a Revolution, az valami hihetetlen gagyi sorozat, gyenge karakterekkel, bár ahogy olvasom a 2. évadra javult.

Mondjuk eléggé Fringe utánérzés a sorozat, de mivel az jó volt és ugye Wyman ott showrunner volt nem is baj. Kiváncsi vagyok mikor hoznak be egy fõszálat, mert elébb-utóbb biztos lesz.

Yo, Bitch!