Almost Human
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahogy arra se kapunk választ, hogy az, hogy kék futófények vannak az arcán Dorian-nak, az végül is miért is jó, mi szükség rá? Annyi, hogy cool, és kész? :
Semmi bajom egyébként a sorozattal, csak olyan potenciál lenne benne, hogy csak na... Ha egy picit mélyebbre mennének...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Arra, gondolok, hogy az elején ugye elmondják, mennyire megváltoztak az elkövetõk, egyre keményebb, techesebb eszközöket kezdtek el használni, ezért a rendõrség is lépett, bejöttek a droidok.
Na de kérdem én, hogy ezen felül nem kellett volna bevetni ezt-azt. Pl. egy szintetikus végtag is eléggé sok mindenre jó lehet, látjuk a fõszereplõ lábán, hogy ebben hol tartanak. Persze elsõdlegesen csak megerõsíteni kell a meglévõt (khm, implantok), ill. lehetnének kütyüjeik, nem lehet mindent a droidokra bízni. Itt meg pl. a telefonra gondolok: a 3. részben azt használta elterelésnek emberünk. Azt hittem valami 3D-s hangzás segítségével élethû hangokat ad majd ki, erre kb. az én mostani, 2011-es telefonomat is odabobhatta volna, hadd csipogjon.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Yo, Bitch!
A felmelegítésben csak rövidre zárta a melegítõt, utána meg beledugta az ujját, hogy megnézze, hány fokos a lötty. Ez utóbbi képesség elég hasznos tud lenni.
Vannak zavaró dolgok bõven, kicsik és nagyok is, logikai és megoldásbeli hibák, stb. De jelenleg még bõven mûködik a suspension of disbelief.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"I said magenta. That was lavender.
The hell's magenta?
There's 50 shades of purple in there."
<#idiota>#idiota>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
szerintem a poénok nélkül sokkal szürkébb és unalmasabb lenne a sorozat
ja és azt is vedd figyelembe hogy õ nem rendõrségi robotnak tartja magát hanem embernek, más széria mint a mostani "lelketlen" droidok 😊 viccelõdik, érzései vannak...stb.
Bazinga!
rájuk cseréltek le...õ a régi "bolond" robot...a régi néha jobb...stb...cop? fene tudja, belõlük lettek a sexrobotok, vadhajtás volt, nem katonai, hanem kísérleti
PC, hááát fene tudja, láttál nõ robotokat? akkor nem PC, bár a sexbot boltban mintha csak egy férfi bot lett volna...abszolút nem PC 😄
ami még érdekes, hogy a dokinak subasian engedély kell, az ûrálomás kínai, vannak itt még opciók, jó értem, hogy fura, hogy ázsia az úr, de mindenki europid, de akkor is 😊
menetrend szerint: az volt beütemezve, hogy 😊
S01E01.eng
this unit was scheduled to be
transferred to NASA next month.
...
Well, Detective, this sure beats
repairing thermal insulation tiles
on the C.N.A. Space Station.
Viszont az olíva olajos felütés az elején és utána a beszélgetés ... 😄
*Panaszkodott is, hogy milyen rohad meló volt (kínai?) ûrállomást szerelni vagy mi.
Túlzott komolyaság fele nem kell elmenni, de a teljes idiótaság irányába sem...
(Amúgy szerintem lehetséges. Láthattuk, hogy mindenféle szintetikus rostokból áll a teste és szüksége lehet arra, hogy pl. felmelegítsen embereket hidegben, vagy vízben, szóval simán lehet, hogy viszonylag finoman, testfelületenként is tudja szabályozni.)
"no one messes with my coffee warmer" 😄
jó rész volt 😊
Bazinga!
Az egész deus ex-re hajaz.nem csak az implantok miatt,hanem az aláfestõ zene is szinte megegyezik.
A feka srác is korrektül játszik és a fõszereplõnk is.(neveket még meg kell jegyezni).
Úgyhogy eddig <#eljen>#eljen>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amúgy EP2-ben kinek voltak cikibb elszólásai nõügyekben? John-nak vagy Rudy-nak a laborból? 😄
Amúgy tudtam, hogy ismerõs Rudy feje, de nem esett le, hogy õ volt Mr. Üvegszem a Karib tenger kalózaiban.
Bazinga!
elkezdtem olvasni...majd leesett...majd tovább olvastam...majd a Tighnal nyúltam a vodkáért 😊
- Hé, figyu ván... ázoná kövese engem bitte...
- *
- Lófhászt, néhogy má, té vágy á Blade... Blédrán.
- *
- All right, thats enough. Colonel Tigh! Put this fraking machine in the airlock and
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Szerintem kellõ mennyiségû "red hering" volt felvonultatva, amirõl reméli az ember, hogy nem csak az és késõbb kifejtésre kerül ...
"Mozgó jármûbõl kiesett, feltételezhetõen szoftverhiba miatt." 😄
Nálam a Blade Runner kikacsintás volt a nonplusultra: zugdoki+esõ+falatozó
már csak az hiányzott, hogy egy admirális szörnyû akcentussal elnyom egy magyar káromkodást, majd elindul robotokat ölni 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kíváncsi vagyok a folytatásra, bár a sztori elég sablonszerû de a környezet miatt elnézem 😊 ilyen scifi éhes idõkben amúgy sem válogathat az ember
Bazinga!
[merlinw.org]
Tényleg jó, mondhatni percrõl percre jobb a sorozat. Az akciójelenetek voltak kicsit gázak (röhejes zene és fegyverhangok, nulla koreográfia), de nem is azok miatt nézi az ember.
Még annyi gondom volt, hogy az elsõ részben kb. tök mindegy volt, hogy figyelmeztette-e a társait a fõszereplõ, azok mindenképpen megindultak a tetõre, ugyanúgy elkaphatták volna õket. Jó, kellett az az utolsó lövés, de akkor is kicsit kilógott a lóláb.
Mindegy, ezek csak apróságok, jó ez.
A második rész amúgy jobb volt, mint az elsõ, nekem jobban tetszett. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )