Gran Turismo 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A választ elõre is köszönöm!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Seasonálokkal jó szorakozni, de ottse az aranyért, mert az elsõ mért körön megvan, hanem a barátaim ellen nyomni, megverni egymás idejét...
Amugy ettõl eltekintve ez kb 100x jobb mint az 5, ez valahogy teljesebb, jobb...
Jaés egy észrevétel, hogy már standard autokbol is többféle van, kidolgozásilag... Ugye a tecturái jobbak sokkal mint ugyanannak a gt5ben, de vannak olyanok, amikknek a modelljeit is jobbra csinálták, aztán vnnak azok amik nemtom... hát... prémium vasakat megszégyenitõen kidolgoztottak...
Ilyenek a RUF-ok Pl.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A Red Bull második fele tényleg gáz. Az MI tényleg csapnivaló és csal is, nem szimulátorhoz méltóan vezet, mint pl. a GTR2-ben vagy a F1 Challenge 99-02-ben. De pl. a saját autó terelgetése nagyon szuper. Engem ritkán löknek ki, szóval nem teljesen értem, téged miért löknek ki gyakran.
Hol, melyik pályák különösen neccesek a számodra?
Ja és ofc gamepaddal.
Hozzá kell tennem hogy kb 1-1.5hónapot ültem az ezüstökön, bronzokon (jó az lényeg hogy tovább engedjen) és mostanában csinálgattam meg õket aranyra, ráadásul volt olyan amit elsõre (miközben korábban a bronzért vért hugyoztam néha)
Szóval hagyd pihentesd szerintem.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én konkrétan minden arany szintidõt teljesítettem, pedig egyáltalán nem vagyok egy ûberkirály játékos. Persze, voltak olyan futamok, amiket újra és újra meg kellett próbálni, de mi a gond ezzel? A Gran Turismo sosem az a játék volt, amit egy hétvége alatt kellett volna kijátszani.
Azt aláírom, hogy a játék befejezetlenül jelent meg, és egyelõre csak ígéretek vannak a jobb hangokra, vagy a bõvebb tartalomra. A nyafogásod egy része azonban egyszerûen érthetetlen.
Talán a kevésbé szimulátoros, netán NFS vonal való neked, ha hiányolod a futam közbeni rontásnál a visszajátszás lehetõségét. Vagy, ha nem tudsz megbírkózni a kihívással... miért kellene egy bajnokságot egybõl megnyerned? Hány autóval próbálkoztál? Hányféle beállítással? Én rengeteget szenvedtem a 125-ös go-kartokkal a GT-pályán, mire meglett az elsõ hely. De miért lett volna jobb, ha elsõre megvan? A gyõzelemnek a legyõzendõ akadály nagysága határozza meg az értékét.
Amúgy 133 autóm van, és 4,4 millió CR-em. egyszer sem vettem creditet valódi pénzért.
Amúgy a Red Bull challenge második fele kormánnyal játszható, kontrollerrel esetleg belsõ nézetbõl érdemes próbálkozni -2-re vett irányítás mellett. Nekem a bronzt már sikerült így - elsõre - összehozni. A jutalmak? Egy 2 millió és egy 6 millió CR-es autó, amihez a két új event két másik autót ad hozzá, ugyancsak több, mint 2 millió CR értékben.
Mit értesz az alatt, hogy irreálisan drágák a jobb autók? A legtöbb Le Mans-it már 1,5-2 millió körül megveheted. Ennyit a 200 %-os bónusszal pár óra alatt össze lehet hozni. Néha egy-egy event magában ad közel egy milliót.
Mindent egybevetve a Forza bármelyik része oda vissza veri minden téren a Gran Turismot. Ott legalább ha kifizettem a játék árát + a nem túl drága season pass-t, akkor mindenhez hozzáférek és nem szivat direkt a játék. A GT6 ha meggebsz is, akkor sem lesz teljesen a tiéd, mert mindig lesz valami, amit vagy nem unlockoltál, vagy nincs pénzed megvenni.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ide töltöttem fel pár általam készített képet
flickr
!Forza Ferrari!
Néztem gameplay-eket, és azok alapján nem tûnik valami szépnek a grafika... Meg olyan túl dobozosnak tûnik az egész. Sose Gran Turismoztam, csak a Forzákkal játszottam eddig.
Másnak is ilyenre meg passz. Én ehhez szoktam leginkább hozzá, ezért nekem más autós játék irányítása fura elõször.
BMW 325 iX Rallye Car :)
-2-tõl +7-ig lehet állítani, alapból 0-n van, +2-re téve nekem már megfelelõ volt.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek érdemes megvenni használtan a Gt5-t,vagy jobban járok a 6-al? Egyik sincs még meg és most tervezek venni majd de nem sok jót olvastam eddig a 6-ról,az emberek nagy része azt mondja majdnem teljesen ugyanaz mint az 5.
Valóban?
psn id: Zholsta
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)