Gran Turismo 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De tényleg... semmi különös nincs benne
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Megnyitottam a szuper kategóriát és csak ilyen 24 perces versenyek vannak!
Majd esetleg lesznek hosszabbak is vagy csak ennyi van?
Elõre is köszi a választ!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
De hát a facelift EK nekem mindig jobban tetszett ;)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"If in doubt, flat out!\"
arcade: a karrier módban a kedvencekbe tett autókat tudod még használni
\"If in doubt, flat out!\"
Normál internet híján (most mobilnetrõl írok vidékrõl) az Anniversary tartalmat nem tudtam még beregelni, de nem hiszem hogy az annyit dobna hozzá autók terén, hogy megváltozna a véleményem.
A Forza 4 igaz, hogy csak 600 autót tud, de az egytõl egyig precízen kidolgozott cucc. Ezt csak azért említem, mert csak a GT6 miatt rohantam PS3-at venni, de már megbántam, mivel ez nem hogy több, mint a Forza, hanem nemes egyszerûséggel kevesebb :S
ui: nem tudom változtatni az árkád versenyre felkínált autók listáját valahogy? csak azok maradnak mindig amik az elejétõl ott vannak? Illetve ilyen árkád gyors versenynél nem tudom megszabni, hogy milyen autók legyenek a pályán és mennyien?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nem hittem hogy a grafikán még lehet csinálni, néha csak néztem tátott szájjal:)
várom a teli multis szobákat!:)
már a B végénél járok:D
!Forza Ferrari!
(Mintha nem lenne a doboz körül egy celofán réteg is, amit ugye nagyokosék fõleg arra találtak ki, hogy minden szart, amire felhívnák a k. vásárlók figyelmét, de késõbb csak undorítja a dobozt és nem kell, na azt azon lehessen feltüntetni, és ha nem kell már csomagolásnál kivágni. Tele a tököm, hogy szét kell tapicskolni a mûanyag v. doboz felületet azért, mert egy ember hülyesége miatt a K-EUba eljutó darabokra barom helyekre pakolják fel a kb. senkit sem érdeklõ hülye matricáikat. Ha van olyan egyén, aki ha kézbe veszi a dobozt, akkor csak azt a hülye matricát nézi, és zavarná, ha az nem a dobozon, hanem a celofán rétegen lenne, attól elnézést kérek ...)
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Már nagyon várós!
!Forza Ferrari!
Legalábbis ha tartják magukat az eddígi "ütemtervhez" miszerint egy generációban 2GT jelenik meg, abból az elsõ hozza a grafdikai megújulást kevés tartalommal, s a második az "igazi"
Legalábbis nekem a GT2, GT4 istenság volt mindígis...
S ezért hatalmas az elvárásom a 6-tól is... hát pénteken meglátjuk :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De én erre 2-3 éven belül nem mernék fogadni, hogy lesz is valami :D