Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha bent vagy a fórum területén bejelentkezetlenül, a fenti 'fórum' link átvált 'bejelentkezésre' - nem túl rég óta.

jazzy #991:
Változott a youtube videók beágyazásának módszere, ettől javult meg közben.

öüó?úéá?í

Papa01
Arra van lehetőség, hogy ne csak a főoldalon lehessen bejelentkezni, hanem a topikok oldalán is legyen egy link a bejelentkezésre? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jim Morrison
melóhelyen dolgozni kell<#ejnye1>
<#vigyor4>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jazzy
Cat rakott be egy "képek betöltése" gombot a League of Legends topicba, ami a lazyshitet letiltja és betölti az összes képet és így faszán működik melóhelyről is, ha már marad a ez a csodás újítás, egy ilyen gomb lehetne a topicokban elrejtve szegény halandóknak mint én 😞
akyyy
dehogynem olvasom, látod lentebb is azért irtam azt az ötletet hogy nekelljen mindig másolni. csak nem vettem benne észre 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Csak te nem olvastad a hibalistát, ami legalább négyszer szerepel az elmúlt két napban és/vagy a checklistet, ami a fejlécben olvasható?

Mert mindkettőben szerepel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

akyyy
csak másnak felejti el hogy be voltak zárva a kedencek csoport, és csak az uj hozzászólású topikokat mutassa?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Papa01
Már most nálam is oké IE11 alatt a YT! 😊 <#eljen>
Régebben SuhiP kiposztolta ide, az adott napi fejlesztéseket. Nekem ez nagyon tetszett, kár hogy már nincs ilyen.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

jazzy
Értem amit írsz, kikapcsoltam nem volt jó, visszakapcsoltam és jó lett, nekem mindegy mitől, lényeg, hogy megoldódott

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jazzy
Tárgytalan, már nem tudtam szerkeszteni a hszt, kikapcsoltam, az lett ami a képen, visszakapcsoltam ugyanott és most megjeleníti, pedig minden úgy van ahogy azelőtt, ty
jazzy
Most ennyivel lett jobb

tomsolo
Nekem IE 11 alatt mennek a videók szépen.

Chrome alatt:

chrome://plugins/

Jobb oldalt -> Részletek lenyit

Majd az Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11,8,800,94
Shockwave Flash 11.8 r800-nél

az első fájlt (C:\Users\:neved_\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\PepperFlash\14.0.0.145\pepflashplayer.dll)
Kikapcsolás.

Sir Quno Jedi
Szerencsés ember. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

j0nNyKa
folosleges, mert lekerul a projektrol hamarosan.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Humiariban amit éppen kitárgyalnak az nálam is él, nem látok chrome alatt videókat, what, eddig láttam, mi történt 😞
Dzsini
A fejlécbe nem áll semmiből betenni, házigazda/moderátor van a környéken, nem kell emiatt "kiemelt" hozzászólás.

De hiába van bármi odaírva a fejlécbe, úgysem olvassák el (lásd ez a topic amióta csak publikussá vált a felület), ezen nem változtatna a kiemelt hozzászólás sem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Mobilon én se bírom használni az asztali nézetet, ráadásul csomószor átdob mobil nézetre. De szerencsére egy lelkes fórumozó majd mosolyt csal a mobilosok arcára

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
különböző topiköokba "fő hozzászólás' kiemelése, afféle bevezetőként, (általába 1 hsz, de megodlható legyen hogy monndjuk a156-ik hozzászólás legyen ez. minden topik elejére tenné ki, és a házigazda bármikor szerkeszthetné ( vagy az, aki írta) vip nélkül, végtelen ideig.
Miért is jó ez: lásd az itteni esetet, ezt a hozzászólást kiemelté tenni, és az írjója bármikor szerkeszthetné 😊

Maximus4
Nem fölösleges,mert már nem egy privátomra reagált,többek közt a flash beágyazásos wmode tag-et is neki köszönhetjük,ami szintén pm alapján lett megcsinálva.Plusz ezt érdemes elolvasni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
neki mar folosleges, de majd leboltoljuk

Papa01
Erről mi a véleményed, véleményetek?
- Privát üzenet írásakor is lehessen használni a MOSOLYOK nyomógombot

Maximus4
Szerintem küld el privátba ezt a hozzászólást SuhiP-nak,az a biztos.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Mielőtt nagyon elsüllyed az újabb offolás közepette (lásd fejléc első sor)

Hibák/bugok
- alkalmanként eltűnő (utólag megjelenő) / duplázott hozzászólásszámok, hivatkozni lehet rájuk, úgy meg is jelennek
- képfeltöltés nem/néha működik
- utolsó látogatás (hozzászólás) ideje az adatlapon nem jó
- privát üzenet néha lassan, akár ~1 nap késéssel érkezik meg
- saját beállítások között nincs külföld, csak magyar városok
- off / színezett hozzászólásban beidézett másik hozzászólás örökli a színezést ( #784 )
- kitiltás/ban működjön mindenhova (chat, privát üzenetek, stb.)
- régi .php-s címek átirányítása az új felületen megfelelő helyekre - a google beindexelte a fórumot, csomó mindenkinek vannak elrakott könyvjelzői, stb.
- főtémák listájában az utolsó hozzászóló nevében a hosszú ékezetes karakterek kérdőjelre cserélődnek
- A régi oldalon van a topicok alján volt egy külön kereső, ami csak az adott topicon belül keres, az viszont most nem elérhető, és nagyon sokszor szükség van rá.
- a főoldali értesítő a galériában az új képre a régi típusú címre mutat (SuhiP-nél: http://sg.hu/galeria.php?guid=1398174118 )
- kikapcsolt chatnél a főoldalon ott marad üresen a helye

Ötletek
- lazyload opcionálissá tétele? vagy legalább egy placeholder, hogy látni lehessen, ott töltődik valami
- szerkesztett hozzászólásba "utoljára szerkeszve ekkor-meg-ekkor"
- html5 video (youtube mellé vimeo, stb. linkek?)
- m.sg.hu működésképtelen lassan (és értelmetlen is)
- topicból belépési lehetőség (felugróban vagy visszairányítással a kiinduló topicba)
- nagyobb logo lehetősége (méretben is, leskálázva és kilobájtban is - HiDPI barátság)
- Chatnek nem elég a 80-as port, proxyk meg ilyesmik mögött nem működik
- több dizájnelem/betűméret állítási lehetőség beállításokba?
- volt lehetőség a főtémákon belül hozzászólásszám / név szerint sorbarakni a topicokat, ez eltűnt
- gyorskereső a kedvencekben (pl. a fenti kereső automatikusan kidobja a listát, találatok oldal nélkül)
- A házigazdával nem rendelkező topikokra jó lenne egy szemkímélőbb színösszeállítást alkalmazni (Alapértelmezésben nagyon vakító a sok fehér)
- A privát üzenetekben jó lenne a használható karakterszám további növelése
- IE11 alatt nem látszanak a beágyazott YT videók
- Eltűnt a lenyiló menüs lapozó
- Alapértelmezett off gomb a spoiler mellé

Checklistről maradvány hibák:
- Kedvencek összecsukása nem mentődik el - egy ablakon belül igen, de újra bejelentkezve nem.
- Csak a fórum főoldalán jelez privát üzenet érkezésekor, a topicokban felül nem.
- a fórum kereső még mindig megtalálja a már hivatalosan nem létező főcsoportok (warez, politika) témáit. Pl.: jobb fent "fidesz" és "warez" kereső szavak. Főcsoport nélküli találatokként megjelennek.

Ötletek:
Új felület: A szmájlik lehetnének kategorizálva úgy, mint az SG bővítményben. (link a checklistben)
Új felület: Szülinaposok listája legyen regisztráció ideje szerint rendezve.
Új felület: Asztali gépen zavaróan szellős az egész (főleg a fórum főoldal), és nagyon lent van az új/népszerű témák rész, ez összecsukott kedvencekkel elférne baloldalt.
Új felület: Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs?

Fabio Capello
azok után, amit az aliról hallottam, kétlem hogy valaha rendelnék bármit onnan :'D

Fpocok
Jó, akkor szaladok a boltba venni egyet 10k-ért! <#eljen> Problem solved.

Parasite Eve 2, best game EVER!

j0nNyKa
~6-8 éve valóban az volt
azóta aliról 8-10ezer forintért olyan készülék jön be neked, amin hányás a mobilverzió, és sikítva keresed az asztali nézetet
lapozzunk

Sir Quno Jedi
Őrület volt, mikor 2560x-es 10" tabletemen a mobil verziót erőltette mindég, áááááááááááááá... Nóóóómális. Jó az asztali. Meg kell oldani, hogy kényelmesen bökhetőek legyenek a gombok és voilá. Ennyi kb. Nomeg némi átméretezhetőség senem árt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Nem azt mondtam, hogy miattam írjanak, csak szerintem ALAP dolog a mobilos verzió... hogy mobilról is lehessen olvasni. Ezzel a nagy előrelépéssel igazából hátra is mentetek egyet.

Papa01
Nekem is első dolgom mindíg az volt, h megkeressem az asztali verzió linket... :-)

Sir Quno Jedi
Amúgy is horror volt ez a múltbéli korszak, mikor mobil verziókat írtak a nagy oldalakból. Iszonyat.

j0nNyKa
akkor külön miattad írnak mobil oldalt
na szóval próbálj meg hozzászokni mihamarabb, én azt mondom

Fpocok
Ami jó táblagépre, nem biztos hogy jó mobilra. Előbbire valószínűleg jó lesz, de nekem pl nagyobb méretű kijelzős telefonom van, és "nem jó".

Dzsini
Bár nem tudjuk konkrétan, hogy Tibor mit kért a fejlesztőktől mobil téren, szerintem nem lesz.
Valószínűleg azért lettek olyan nagyra, szélesre állítva a gombok, feliratok, amik asztali gépen már kicsit kényelmetlenek (szellősek), hogy tapival használhatóbb legyen, és az oldal alkalmazkodik a keskeny (táblagép, mobil) képernyőkhöz is.

Fpocok
És lesz másik mobilos verzió? Mert a sima nagyon "kényelmetlen"... de akkor inkább hagyom a telefonról való fórumozást.

Dzsini
mobil felületet már ne használd, az csak egy maradvány jelen állapotában

Fpocok
Sziasztok! Remélem jó helyre írok... és nem tudom volt-e már, de amióta új fórum van, TELEFONRÓL NEM JÖN BE! Odáig eljutok, hogy játékosok fóruma, de aztán semmi. Gondoltam szólok. (mobil verzióról van szó m.sg.hu)

Maximus4
Ja sehol,nem szóltam 😛

tomsolo
Hol van ilyen?

Maximus4
Jópofa ez az új lap tetejére gomb😊

Nemtudom említette-e már valaki, de amikor a főoldalon megnyitok egy topikot a kedvencek közül, amiben volt X új hozzászólás, akkor az nem frissül úgy ahogy régen, csak akkor amikor újratöltöm az oldalt.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Papa01
Egy javaslat. :-)
- Privát üzenet írásakor is lehessen használni a MOSOLYOK nyomógombot

Papa01
Értem, köszi az infókat! 😊

tomsolo
Ahol nincs házigazda vagy nem ért hozzá de ez nagyon kellene - értsd sok usernek vagy a házigazdának - privátban jöhet a kérés és berakom.

Lesz majd hozzá full kikapcsolás is és akkor aki akar így forumoz aki akar úgy fórumoz.

Dzsini
Vagy az Arial Blacket arialra 😊

Sir Quno Jedi
Már eeeeeeenézést, csak leírom mit szeretnék. Ehhez jogom van. Úgysenem fognak belőle semmit megvalósítani nyilván, de én leírtam. Ha egyszer azzal jönnek, hogy de hát ezt senkisenem kérte/mondta előtte, akkor DE. Ennyi. Nem vagyok hülye, tudom mi a helyzet, de attól még lehetnek álmaim... 😄DD

tomsolo
nevezd át az arial regulart boldra és fordítva.

😄DD

Sir Quno Jedi
Az nem a képernyőt nézi vaze. Máshogy van megoldva.

SzirmosSzisza
Ez ilyen fícsör, munkatársad nem látja mit olvasol!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás