Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
- új hsz -t jelző sáv nem működik megfelelően (mondjuk legalább már nem irreálisan nagy számot ír hanem 0 -át) (nem lehetne eltüntetni?)
- kedvencekhez érkező új hozzászólásokat nem jelzi, sem a sávon, sem a kedvenc topikok listázásánál
- "kezelő" gombok nem látszanak... vagy kérdőjel, vagy üres téglalap... kép: LINK
- topikok randomszerűen eltűnnek a kedvencek közül
egyszóval káosz az egész 😊 örülnék neki ha javítva lenne, én használnám sokat a mobil felületet, szerintem nem felesleges ahogyan a checklistben írják...
Bazinga!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1-1
- nem tudsz mutatni még egy olyan fórumot, ahol ennyire le van limitálva a p.ü.-ben küldhető karakterek száma
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Email <#alien2>#alien2>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Az üzenet maximum 2500 karakterből állhat."
Nem akarok csúnyákat írni, így csak finoman kérdezem, hogy ha teszem az 10k karakter egy p.ü. akkor attól lehal az SG szerver? Vagy mi a búbánatos fene értelme van ezt ennyire lelimitálni???????
Szülinaposokról:
Szerintem ABC rendben előbb lenne értelme rendezni...de bármilyen elfogadható indok jöhet, hogy miért pont regisztráció ideje szerint kellene.
Régen így volt, és egy egyszerű lehetőség volt az adott nap legrégebbi regisztrációit megtalálni egy pillantásra 😊 (lehetett feszíteni a csillagok mellett azzal, hogy a lista elején van a nevünk 😄 )
Apropó, régen volt erről egy beszélgetés, és nem jutottunk dűlőre és nem volt, aki lássa az adatbázist belülről: van majdnem 400 ezer regisztráció. Ez 365 nappal elosztva átlag napi 1000 körüli szülinapost jelentene (persze nem egyenletes az eloszlás), ehhez képest maximum olyan 50 körül szokott lenni. Tényleg alig 5% töltötte ki a születésnapot a regisztráltak közül? SuhiP tudsz róla egy lekérdezést csinálni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Pontozás marad, de csak moderáció szinten. (Modiknak lógok még ezzel, tudom...el fog készülni srácok) Azt majd megkérdezem, hogy a felhasználói adatlapon maradjon-e a pontszám mutatása, vagy sem, de maga a pontozás nem jár már most sem semmilyen hátránnyal a felhasználóknak.
Tinman #1027:
A fenti keresőt szereném úgy kialakítani, hogy ha egy topicban vagyunk, akkor az adott topicban keressen.
Papa01 #1030:
Minden gomb be lesz integrálva pm íráshoz, ami hsz írásnál is van.
öüó?úéá?í
#1027 rengeteg ++++++, vastaggal, kiemelve, piros keretben, villogó lámpákkal 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Privát üzenet írásakor is lehessen használni a MOSOLYOK nyomógombot
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kérem, könyörgöm, légy szíves :-(
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
- Eltűnt a lenyíló menüs lapozó.
Ez alatt nem igazán értem, hogy mire gondoltok. Ha a fenti topic-legördülőről van szó, ez is van már egy ideje.
Lenyitott állapotban látható:
Jonnyika is ezt írta le. 😊
Nincs, nem is tervezem, de ha tömeges ostorozás jön emiatt, akkor lepacsizhatjuk a dolgot, hogy legyen.
Nem találtam ostozós smiley-t 😄
De ilyet találtam

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez alatt nem igazán értem, hogy mire gondoltok. Ha a fenti topic-legördülőről van szó, ez is van már egy ideje.
szerintem itt arra gondolt, aki kerte, hogy itt topicban volt olyan lapozas az oldalak kozt, ami legordulo menus, es nyilvan az osszes lehetseges oldal szama volt a legorduloben (ebben a topicban jelenleg ez tehat 1tol 10ig)
ha emlekeim nem csalnak, ugy volt, hogy alul a mostanihoz nagyon hasonlo lapozo volt, az oldal tetejen pedig ilyen sima legordulos
Lazyload pedig mint már mondtam, meg lesz oldva.
öüó?úéá?í
Lazyloadot meg, ha nem akartok túl szépek lenni, akkor simán profil beállítástól függően le lehetne futtatni azt a scriptet, ami "kikapcsolja".
A placeholder kép pedig amiatt kéne, hogy tudja az illető, hogy egyáltalán ott kép van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
MerlinW #1016:
Egy rekesz sör lesz
megencsak tomsolo #1017:
Így lett kitalálva, ennyire egyszerű. Nem lesz már redesign, ezt kell szeretni.
Értem én, hogy ki lehet kapcsolni, de nekem általánosan kell néznem minden módosítást. Oké, hogy itt elfér az off gomb, de (ha a hsz szerkesztést nem is nézzünk, mert "ott van a sidebar, minek?", akkor is) pm írás alatt nem férne el ez a szélesség.
öüó?úéá?í
egyébként meg kikapcsolható az itteni design ott a gombja | Ω ]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
[merlinw.org]
//főlap
body class="home"
//téma mint pl tudomány
body class="theme tudomany"
//fóum főlap
body class="forum forum-main"
//forum topc
body class="forum topic topic-1404334166'
etc
tomsolo #1012:
Lehet nevetségesnek tartod, de pl hsz szerkesztésnél is ugyanazt a gombsort használjuk, és ugyanez a gombsor fog bemenni pm írás alá is, szóval nagyon nem mindegy a méretek miatt. Tudom, hogy ritkán látod, mert mindenhova be lett rakva ez a css, de nekem az alapot kell néznem.
öüó?úéá?í
> Gondolkozom, hogy hogyan férne el szépen
😊
[merlinw.org]
- Lazyload opcionálissá tétele? Vagy legalább egy placeholder.
Ez elég bajos lenne...php-val kellene kigenerálni mindenkinek a javascript-et, ami - szerintem - felesleges erőforrás-pazarlás lenne. Placeholder mellett pedig felesleges lenne a lazyload, mert külső képről nem tudjuk, hogy mekkora, és ha lekérjük a méretét, akkor eleve először megkapjuk az egész képet. Az lehet megoldás a problémára, hogy aki sokáig visszamenőleg lentről felfele akarja olvasni a topicokat, az átállítja fordított rendezésre, és ellapoz a topic végére.
- Szerkesztett hozzászólásba "utoljára szerkesztve ekkor-meg-ekkor"
Meglesz...az is ott lesz, hogy ki szerkesztette, így az is látszik, így ha modi szerkeszti a hszt, az is látszani fog.
- Html5 video
Erről még nem tudok mit mondani...jelenleg nincs tervben.
- HiDPI
Macerás lenne...akkor az oldalon lévő összes ikont újra kellene rajzolni, újraírni a css-t a sprite miatt. Pláne, hogy én azt se tudom, ki rakta össze a design-t, hogy beszéljek vele, hogy miket kellene újrarajzolni nagyfelbontásban
- m.sg.hu működésképtelen lassan
Ez egy átmeneti probléma volt...át lett állítva a mobil oldal is hhvm-re, de az a kód túl réginek bizonyult és ezért nem lehetett semmit se betölteni fórumból. Vissza lett állítva php-re, azóta jó.
- Topicból belépési lehetőség
Megoldva...fórum területén bejelentkezetlenül a fenti 'fórum' link átvált 'bejelentkezésre'.
- Chatnek nem elég a 80-as port
80-as portot a http használja, nem lehet egy foglalt portra ráállítani egy plusz service-t (jelen esetben node.js chat).
- Több dizájnelem/betűméret állítási lehetőség beállításokba?
Nincs tervben.
- Volt lehetőség a főtémákon belül hozzászólásszám / név szerint sorbarakni a topicokat, ez eltűnt.
Eltűnt, de már újra van.
- Gyorskereső a kedvencekben
Nincs tervben.
- A privát üzenetekben jó lenne a használható karakterszám további növelése.
Növelve lett, az eredeti 1500-ról 2500-ra nőtt. Ettől tovább nemigen lesz emelés...
- Eltűnt a lenyíló menüs lapozó.
- Alapértelmezett off gomb a spoiler mellé.
Gondolkozom, hogy hogyan férne el szépen. Lesz...
- A szmájlik lehetnének kategorizálva úgy, mint az SG bővítményben.
Nincs tervben.
- Szülinaposok listája legyen regisztráció ideje szerint rendezve.
Szerintem ABC rendben előbb lenne értelme rendezni...de bármilyen elfogadható indok jöhet, hogy miért pont regisztráció ideje szerint kellene.
- Nem értem a + jelek koncepcióját.
Ez így sikerült 😊 Nem tudok jobb választ adni erre.
- A KÜLDÉS gomb vékony betűje, és világos színe bántja a szemet, és lehetne erősebb hover effektje.
Ezen is próbáltam javítani.
- Textarea: max-height miért?
Már ez sincs.
- Asztali gépen zavaróan szellős az egész.
Nem az én reszortom a design.
- Topic listában a fekete hover effekten jó lenne valami transition effekt.
Került rá.
- A beállítások oldalon az információs ikon 1px-el el van csúszva.
Megoldva ez is.
- A beállítások oldalon az aláírás textarea lehetne 100% széles.
...és ez is.
- Moderátor toplista, Legszigorúbbak, Fórumozó toplista nincs?
Nincs, nem is tervezem, de ha tömeges ostorozás jön emiatt, akkor lepacsizhatjuk a dolgot, hogy legyen.
- A fórum kereső még mindig megtalálja a már hivatalosan nem létező főcsoportok (warez, politika) témáit.
Ez felsőbb akarat, hogy így maradjon.
öüó?úéá?í
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszonylag látogatott témákat követek figyelemmel, viszont meglátásom szerint az új design óta alig vannak új hozzászólások. Elvándoroltak a népek?