Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
vajon igy is müködik:
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
például ha ide írom hogy #783 akkor az a hozzászólás off lesz, pedig csak ez a szöveg az
vajon a pirosra színezés is #781 öröklődik?
és #779 a nagybetű?
.. a betűméret nem, de a szín igen 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A heavy cost. I pay it gladly.
pl a főoldalon 4 új hsz-t jelez, de belépve csak kettőt látok (a sorszámnál látszik a gubanc).
kíváncsiságból küldtem egy kommentet, és akkor már megjelent mind.
Per Aspera Ad Inferi.
Speciel nem hiszem, hogy egy eltaroljak meg a beillesztett kep szelesseget es magassagat, de ki tudja 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tudok szavazni pl. az egyik topic-ban.
A design okés de:
Összességében szar.
Pedig eddig minden újdonságot kedveltem. De ez... Foskazal.
Remélem ez még valami pre-pre-pre-alpha-zero dolog...
Utálom.
gamertag: kenobita
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Most ilyen esetbe ki kell lépni a fömenübe bejelentkezni majd vissza a topicba.
DE néha mivel valamiért nem marad bejelentkezve igy párszor el kell ezt a müveletet végezni naponta.
A bejelentkezés részn is lehetne olyan, hogy csak a felhasználó nevet irja ki és ha rákattintunk akkor adja be a mostani menűket, lejjebb csúsztatva arra az időre a kedvenceket.
Új privát üzit meg egy piros szám jelezné a nick név mellett .
bár inkább többször, mint egyszer se, főleg egy ilyen hibát
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
majd mutasd meg a mit kattingattál össze _te aztán majd tanulunk belőle
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Neha, nem csak nekem, random eltunnek hozzaszolasok. Egy darab vagy egymasutan tobb. Tegnap hianyzott 4, ma reggelre mar mutatta. Most is eltunt egy, de nehany perc utan megjelent. Nem az utolso friss hozzaszolasok, hanem a kozeperol ossze-vissza😊
A design-tol nem fugg (teszteltem, toroltem, maradt default-on), de login-tol sem, megneztem az oldalt Chrome incognito modban is. Es persze a hozzaszolok pontozasa sem a hozzaszolas tartalma nem indokolja.
Amúgy nagyon jó ez a flat dizájn, ráfért már nagyon a fórumra. Mély twiszteletem nektek! <#awink>#awink>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
szólj ha rájössz miért is
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo