Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szerk.: 10mp alatt nehéz novellát írni és még el is küldeni
"Nulla tenaci invia est via"
Itt van ez a jó design, az a tahó meg nem bír magával.
A "mobilról" elég tág fogalom.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nem látsz elég szögletes dolgot ha innen kinézel? 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
.pagination {
border-top-right-radius: 0px !important;
border-top-left-radius: 0px !important;
}
form{
border-radius: 0px !important;
}
#topic-information {
border-radius: 0px !important;
}
#breadcrumb {
border-bottom-left-radius: 0px !important;
border-bottom-right-radius: 0px !important;
}
#header-top {
border-bottom-right-radius: 0px !important;
border-bottom-left-radius: 0px !important;
}
#header-bottom {
border-top-right-radius: 0px !important;
border-top-left-radius: 0px !important;
}
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
btw van ez az új dolog, hogy feladatlista, meg prioritás, meg ilyenek, ezt így a programozók szokák használni, ilyen furcsa black magic, ami rendszert visz a dolgokba, és választ ad a kérdésedre
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Adott fórumban rákeresek egy szóra, ezt kapom:
"Hiba! 😞 Sajnáljuk, de por került a gépezetbe. Kérlek látogass vissza később."
Több, mint fél éve használhatatlan a hsz-ekben keresés. Komolyan nem hiszem el, hogy ezt ennyire bonyolult lenne megoldani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#topic-information a, .body a {
padding: 10px 30px;
}SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
#forum-posts-list .body {
background: #ccc; // vagy bármi neked megfelelő szín
}SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

most nézem tényleg van szerkesztés 😮
nálam müködik a szmájli (mosolyok) gomb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
body a
[merlinw.org]
A másikat beírtam, de ugyanúgy túlnyúlik
gondolom . helyett késmark jele kell
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"Az üzenet maximum 1500 karakterből állhat."
Most ez valami vicc? VIP-ért fizettem, fizetek érte, ha több karaktert küldhetek. DEAL?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)