Új fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként valóban jó, hogy kivették, semmi értelme nem volt itt.
[merlinw.org]
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.11. 10:44:41
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
án vagyok ilyen béna ? vagy hogy kell
köszi a választ előre is <#fogmosas>#fogmosas>
valamint jó lenne valami megoldás, hogy ha rá keresün kvalamire, rá is megyünk a hozzászólásra, akkor valami gombal mutassa az előtte és az utánna való hozzászólásokat is.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.30. 01:23:25
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#1487: Szintén tapasztaltam,de mivel tisztában voltam hogy a "A fejlesztés elkészült" rálegyintve nem érdekelt....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Érdekes, hogy ezt is hullámokban veszik észre az emberek, heti 1-2 rácsodálkozás van :)
"The trees move. Do you not see it?"
leszámítva, hogy az aktuális moderátor látta a hozzászólásokat mielőtt kitörölted volna őket, amikben spec minden jelenlévő egyöntetűen megszavazta, hogy itt az ideje melegebb éghajlatokra költözni, és amiket te eltüntettél, merthogy (bocs, nem fogom előkeresni a pontos hszt) "te nem akarsz megválni házigazda jogkörödtől, téma lezárva". ó, és a törölgetésért figyelmeztetve lettél, nem pedig bátorítva <#gonosz1>#gonosz1>
édes a kis történeted, de még mielőtt valaki nagyon belelovagolná magát a "jajj a moderátorok hülyék, azt sem tudják mi folyik a fórumon!" mesébe - kedves kamionosjoe nem bármiféle "moderátori ballépés", hanem a saját elmebeteg cselekedetei miatt lett onnan kipacérolva, a téma közössége egyöntetű véleménye alapján, amit láthatóan azóta is nagyon sérelmez.
"The trees move. Do you not see it?"
Ugyanis úgy emlékszem, pont te voltál az aki leváltottál engem . Mi jött le neked az egész szituációból, tényleg érdekel a véleményed.
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként erről van egy saját történetem is amikor még házigazda voltam. Volt két hülye akik állandóan beszólogattak, meg folyton züllesztették szét a topikot, elég sok hozzászólást töröltem akkor. Aztán utána szóltam a moderátoroknak, hogy ugyan már ossznak ki pár büntető pontot, hogy legalább egy darabig kussba legyenek. Mondanom sem kell egyik sem lett szankcionálva, hanem azt a választ a választ kaptam, hogy törölgessem továbbra a hozzászólásokat ha nekem nem tetszik ez a stílus. Után ez a kettő elkezdett szervezkedni, hogy engem váltsanak le a posztról, mert alkalmatlan vagyok, aztán ezzel volt már teli az egész topik.
Aztán mikor egyik nap jöttem meg, elkezdtem törölni a napi agymenésüket, amikor ezek hívtak egy moderátort és az csak annyit látott törlöm a kommenteket és a végén még én lettem felfüggesztve a házigazdaságból. Persze egész addig amíg én szóltam nekik nem csináltak semmit.
El van cseszve ez a rendszer úgy ahogy van.
★★★★★
megnéztem, nem csak saját topicnál jön elő, több böngészőben is ugyanaz a helyzet.
de ott a Stylish pl
All hail the double x!