Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
pluszban voltam
MerlinW
Csak a hülyéket, én ~700 plusz ¬200 minusszal zártam a játékot:)
Egyébként valóban jó, hogy kivették, semmi értelme nem volt itt.

[merlinw.org]

LoSA
Most vettem csak észre, hogy kivettétek a hozzászólás "LIKE", "UNLIKE"-olást, aminek örülök. Sok h*lye csak arra ment rá, hogy a másikat leosztályozza. <#rinya>

Dzsini
Ezért nem kellene idiótaságokat válaszolni olyanoknak, akik normális módon kérdeznek, és nem tudják, hogy kitől várhatnak választ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
#1505 -ben el lett dugva egyébként a megoldás :)
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.10.11. 10:44:41

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Elnézésedet kérem. Csak segítséget szerettem volna kérni abban, hogy van-e mód vissza állítani a régi regemet. Nem akkartam hencegni semmivel. De lezárom a témát, tudomásul veszem , hogy már csak az új fórum van. Ha zavartalak a kérdésemmel sajnálom. Ha szükséges törlöm a regisztrációmat is.
Szabi
nincsenek se rangok, se zászlók.. 10 éve se voltak.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

Vagyis hozzád?
j0nNyKa
a főtörzsőrmesterhez

Hát ha jól emlékszem, nekem már három zászlóm volt. Kihez kell fordulnom ?
Dzsini
Ha megvan ahhoz a regisztrációhoz tartozó emailcímed, akkor elvileg kérhetsz rá jelszót. Ha nincs meg, akkor nem igazán tudod bizonyítani, hogy az a felhasználó hozzád tartozott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tugyiti
Szia milyen rangba voltál ? Sajnos csak zászlós felettieket állítanak vissza.
Segítséget szeretnék kérni. Regisztráltam az új fórumra. De. Én már 10-12 éve regisztráltam az sg-re. Viszont rajtam kívülálló okok miatt, 1- 2 évet ki hagytam. Most hogy újra tudok járni a fórumra, a régi regisztrációmmal már nem tudtam belépni. A kérdésem hogy a régi fórumon megszerzett rangom, az teljesen elveszett ? Vagy vissza lehet állítani azt a regisztrációt. A segítséget, válaszokat előre is köszönöm.
SzirmosSzisza
Jobb felső sarok, hozzászólások pipa.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

üdv topikon belül hogy lehet keresni?
án vagyok ilyen béna ? vagy hogy kell
köszi a választ előre is <#fogmosas>
akyyy
ha a topikban rákeresek egy szóra (és akár van találat akár nincs) egy másikra akarok keresni és rákeresek, akkor ne topikokat keressen már. mindig vissza kell menni a topikba és újból rákeresni.

valamint jó lenne valami megoldás, hogy ha rá keresün kvalamire, rá is megyünk a hozzászólásra, akkor valami gombal mutassa az előtte és az utánna való hozzászólásokat is.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BooMiller
Mea culpa!4 eddig azt hittem hogy egy raklap fos az új desing de meghasonlottam amikor elmentem az argep.hu-ra és megláttam az új desinget!!!!!!!!!!!! olyan 1996-os kb...

Jim Morrison
oh. ok.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
direkt

Jim Morrison
most nézem, a cikkek alatti hozzászólásoknál bent maradt az upvote.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
+1 :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

immovable
Üzenet küldés letiltása gombra kattintva hibaüzenet fogad.

új üzenetet nem jeleníti meg ha jön!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2014.09.30. 01:23:25

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

akyyy
Legyen mr megint olyan hogy ha dátum/ABC/topiknyitó ... sorrendbe teszem a topikokat, akkör az összeset mutassa :|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gergely1991
Majd adjátok ki a könyvet "Az én sg-s kalandom" címmel. <#ravasz1>

#1487: Szintén tapasztaltam,de mivel tisztában voltam hogy a "A fejlesztés elkészült" rálegyintve nem érdekelt....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Jim Morrison
eddig valamiért nem vettem észre, általában elég sok olvasatlan topikom van, meg sokszor csak rányomok az ugrás az utolsó üzenetre, kicsit olvasgatok, majd megyek vissza főoldalra. Nem tűnt fel sosem, hogy ott maradt olvasatlan topikként :(

Dzsini
Amióta az új felület aktívvá vált, igen. A régi fórumon elég volt a topicot megnyitni, most el kell menni a "pirosvonalhoz".

Érdekes, hogy ezt is hullámokban veszik észre az emberek, heti 1-2 rácsodálkozás van :)

Jim Morrison
Eddig is csak akkor tűnt el a kedvencek listában az olvasatlan üzenet - amikor több mint egy oldalnyi új üzenet volt -, hogy csak akkor tűnt el mikor ellátogattam arra az oldalra ahol volt az utolsó olvasatlan üzenet?

j0nNyKa
ez nagyon érdekes ebben a topicban egyébként, pont ide való, és pont nagyon érdekel mindenkit, úgyhogy kérlek meséljetek még a témáról

Calver
na, kell nekem kisregényeket írni, lemaradok közbe a friss hszekről <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
jajj de aranyos! főleg a "szegény buta moderátorok, akik nem látják át az összképet" rész.

leszámítva, hogy az aktuális moderátor látta a hozzászólásokat mielőtt kitörölted volna őket, amikben spec minden jelenlévő egyöntetűen megszavazta, hogy itt az ideje melegebb éghajlatokra költözni, és amiket te eltüntettél, merthogy (bocs, nem fogom előkeresni a pontos hszt) "te nem akarsz megválni házigazda jogkörödtől, téma lezárva". ó, és a törölgetésért figyelmeztetve lettél, nem pedig bátorítva <#gonosz1>

édes a kis történeted, de még mielőtt valaki nagyon belelovagolná magát a "jajj a moderátorok hülyék, azt sem tudják mi folyik a fórumon!" mesébe - kedves kamionosjoe nem bármiféle "moderátori ballépés", hanem a saját elmebeteg cselekedetei miatt lett onnan kipacérolva, a téma közössége egyöntetű véleménye alapján, amit láthatóan azóta is nagyon sérelmez.

"The trees move. Do you not see it?"

Na akkor mégis hogy volt? Halljuk a te verziódat. Szeretném tisztán látni a helyzetet.
Ugyanis úgy emlékszem, pont te voltál az aki leváltottál engem . Mi jött le neked az egész szituációból, tényleg érdekel a véleményed.

★★★★★

Dzsini
Ó, ahhoz komoly hekkertudás kell - pl. eltalálni a jobbgombot az egéren, meg ilyesmik...

SzirmosSzisza
Sima felületen meg 4 klikk kikapcsolni a JS-t :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Hát ez nem pont így volt, de nem baj, végül is úgy meséled a sztorit, ahogy szeretnéd :)

Dzsini
Csak szólok, hogy mobil felületről semmiféle script nem töltődik be / fut le a topicokban.

Sajnos a modok sokszor nem látják át a helyzetet, csak beír valaki a Moderátori topikba aztán mennek és már törölnek és büntetnek is. Miközben az adott topikban lévő házigazda minden nap ott van.

Egyébként erről van egy saját történetem is amikor még házigazda voltam. Volt két hülye akik állandóan beszólogattak, meg folyton züllesztették szét a topikot, elég sok hozzászólást töröltem akkor. Aztán utána szóltam a moderátoroknak, hogy ugyan már ossznak ki pár büntető pontot, hogy legalább egy darabig kussba legyenek. Mondanom sem kell egyik sem lett szankcionálva, hanem azt a választ a választ kaptam, hogy törölgessem továbbra a hozzászólásokat ha nekem nem tetszik ez a stílus. Után ez a kettő elkezdett szervezkedni, hogy engem váltsanak le a posztról, mert alkalmatlan vagyok, aztán ezzel volt már teli az egész topik.
Aztán mikor egyik nap jöttem meg, elkezdtem törölni a napi agymenésüket, amikor ezek hívtak egy moderátort és az csak annyit látott törlöm a kommenteket és a végén még én lettem felfüggesztve a házigazdaságból. Persze egész addig amíg én szóltam nekik nem csináltak semmit.
El van cseszve ez a rendszer úgy ahogy van.

★★★★★

MerlinW
Én spolierbe "szerkesztem" azokat a hsz-eket.

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Különösebben engem nem érdekel, csak ne rám írjanak, hogy miért törlődött a topikból hozzászólás mikor semmi közöm nincs hozzá :D

DanielT
Na, szuper, ez kell nekem! Köszi!
pxxl
a mod kérjen engedélyt a hg-tól, hogy törölheti-e a hsz-t? wat? :D

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Esetleg olyasmi nem lehetne, hogy moderátor hg-val rendelkező topikban csak "elrejteni" tudjanak üzenet? A házigazda meg eldönti, hogy jogos-e a törlés? (egy jobb világban erre pont fordítva lenne szükség :D)

MerlinW
Az biztos nem, de topikból kitiltó script van.

[merlinw.org]

DanielT
Lehet, hogy volt róla már szó, de topikon belüli házigazda által eszközölhető ban lesz?
Dzsini
bugreport (hátha valaki majd egyszer): úgy néz ki nem akar működni az "új hozzászólás érkezett a topicba" jelzés egy témán belül - nekem úgy rémlik, hogy tegnap még ment, ma pedig direkt figyeltem megnyitott topiccal és másik fülön a főoldalt frissítve, és nem jelzett.

de ha egyszer így van? <#idiota> nem viccből írogatok ide.
megnéztem, nem csak saját topicnál jön elő, több böngészőben is ugyanaz a helyzet.
j0nNyKa
ooo ez.. ez nem realis semmilyen formaban amit irsz :)

pxxl
hát jó az úgy. nem azért készült egy dizájn, hogy szétizéld a saját háttérszíneddel :D
de ott a Stylish pl

All hail the double x!

nem body backgroundra gondoltam, bármilyen css-t rakok be eltűnik a fórum háttér (legalábbis nálam..)
j0nNyKa
a sajat nyer, ha a topic nem important, kb ahogy logikus