Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Mondjuk az nem egyértelmű, hogy a saját beállítás - topic beállítás páros milyen hierarchiában írja egymást felül (ha egyiknek sincs külön megjelölése).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
false, ha !importanttal van berakva a css kód, akkor írja felül (ahogyan a cssnek.. hát így működnie kell)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pxxl
és ez miért bug?

All hail the double x!

nem tudom mennyire érdemes még bugot jelenteni, de hátha:

ha css van berakva egy topicba egyáltalán nem megy a beállításokban beállított custom háttérkép/szín
Dzsini
Segíthet az, hogy egy témán belül jobb felül a keresőbe kettőskereszttel hozzászólásszámot (pl. #12345 ) írva a topicon belül az adott hozzászóláshoz ugrik, előzménnyel és folytatással.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.09.17. 09:36:04

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Értem és kösz a gyors választ. Azért remélem mihamarább sikerül összehozni <#wave>
Egyébként más bajom nincs különösebben, nekem bejön az oldal.

j0nNyKa
nem vagy, az első jogos, a másodikat pedig bővítménybe tervezzük berakni, amint tudunk rá időt szakítani
nekem most sajnos nem úgy tűnik, hogy lesz a közeljövőben, jim is eléggé el van tűnve, másról meg nem tudok, aki egyáltalán vállalta volna

Üdv! Nekem két komolyabb gondom lenne a Fórummal, amit eddig azért nem pendítettem meg sehol, mert azt gondoltam javítva lesz(vagy javítva van, csak valamilyen oknál fogva nem tudok róla).

Szóval ez a keresés funkció lenne, ami szerintem ebben a formában rosszabb, mint a régi. A réginél, ha beírtam egy szót, akkor kidobta ugyanígy a találatokat, de ki volt emelve a találatokból a keresett szó zölddel. Ez most így röhejesen hangzik, hogy mi lehet a baj ezzel, pedig van vele.
Ha pl. egy topicban a "gránát" szóra rákeresek, akkor az azért van, mert a gránáttal kapcsolatban szeretnék információt és nem "gránátvetővel", "gránátalmával", vagy bármi mással, amiben ezek a betűk ebben a sorrendben követik egymást egy összetett szóban. Ha ez ki van emelve a zöld színnel, akkor azonnal tovább tudok lépni a következő hozzászóláshoz, ha nem arról szól a hsz., amit én keresek. Így viszont végig kell kutatnom az egész hozzászólást, mire megtalálom a "gránát" szót és egy összetett szóban szerepel, az egy kicsit kiborít. Sajnos ez így vesztegeti az időmet, holott egy teljesen jó rendszerben működött ez.

A másik gondom is a kereséssel kapcsolatos. Ha megtalálom a keresőben azt a hozzászólást, amit keresek, az még nem biztos, hogy pontosan azt is keresem. Lehet, hogy a válaszra, vagy az előzményre vagyok kíváncsi. A régi verzióban egy egyszerű legördülőben ki lehetett választani az oldal számát, itt már viszont nem lehet(tudom, hogy a címsorban a "page=" után beírhatom az oldalszámot, de ez megint időpazarlás). Ez a funkció mondjuk egy 200ezres hozzászólású topicban sokat számít, ha a 35ezrediket akarom megtalálni. Ezt vagy a régi megoldással lehetne orvosolni, vagy azzal, ha rámegyek a keresett hozzászólásra, akkor ne csak azt az egyet adja be, hanem az egész oldalt.

Kicsit meglep, hogy ezek nem lettek javítva, úgyhogy arra is gyanakszom egy kicsit, hogy ez csak nálam van így. Vagy én vagyok olyan balfasz, hogy nem tudom hogyan kell állítani rajta. Viszont, ha mindenkinél ez van, jó lenne megoldani, mert ez így mocskosul kényelmetlen.
Előre is kösz.

j0nNyKa
meg a mod bejelentkezés tart vagy 5 percig a 3 óra helyett :D

Maximus4
Az utolsó regisztrálók link javítása folyik?Mert tegnap óta elérhetetlen.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Hont
Nagyon köszönöm! Pont ilyesmire gondoltam!<#worship>
Dzsini
...vagy még inkább a "Topic fejlécek az új designban", kiemelt topicban. Hisz azért készült, hogy a fejléces varázslásban segítsenek egymásnak a népek.

j0nNyKa
az a legegyszerűbb, ha rákeresel googlen hogy "free poll", ezek ilyen webes ingyenes szavazó rendszerek (ez pl. az első találatok között van: http://pollcode.com/)
amikor elkészül a pollod, annak lesz valami linkje, azt beszúrod a topic fejlécbe, és csókolom
én most pl. a fenti linken összekattintgattam egy kérdést pár mp alatt, ez 2 féle "eredményt" is adott nekem, egyrészt egy totál beágyazható kódot, másrészt a szavazás linkjét
a kódot megpróbálom ide fejlécbe betolni, de ami érdekesebb, az a link, ami ez lett: http://vote.pollcode.com/89972599

szerk: sikerült is, úgyhogy ha találsz egy neked tetsző szavazó izét (akár a fenti linkeltet), és kéne még segítség mondjuk elhelyezni a fejlécben, szóljál

szerk2: vagy ha egyszerűbbnek érzed, dobd be ide a kérdést, meg a válaszlehetőségeket, illetve a topic linkjét, és bepakolom
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.16. 08:44:52

Hont
Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem, talán tudtok segíteni!
Szeretnénk az FS2004 forumon egy szavazást csinálni, kiegészítőkkel kapcsolatban!
Tudtuk esetleg valami útbaigazítást vagy scriptet, amivel ezt meg lehet valósítani? (ha egyáltalán meglehet)
Nagyon köszönöm a hozzászólásokat előre is!
Maximus4
Megtörtént,így már jó.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

j0nNyKa
állítsd az utolsó regisztrálókat addig is 0-ra, amíg javítják a srácok a listát

Maximus4
Igen,közben rájöttem.

j0nNyKa
az lehet a scriptem lesz

szerk: sőt tuti, nem megy az utolsó 100 reges oldal, én meg scriptből azt próbálom elérni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.09.15. 20:52:52

Maximus4
A fóoldalon ezt az üzenetet dobálja nekem:

Dzsini
Mivel teljesen átalakult, így nincs automata frissítés a 12-es verziókról (nem is tud mindent átvenni belőle). Úgyhogy vigyázva, ha sok funkciót használsz a 12-ben, akkor komoly hiányérzeted lehet az újban.

Akkor én lemaradtam mint a délibusz! :D Köszi!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Dzsini
Az Opera jelenleg a 25 körüli verziószámnál jár, a régi változat 12.17-nél befejeződött, az új teljesen más.

j0nNyKa
engineváltás előtti opera az teljesen más, mint a mostani

Hogy érted hogy régi?

Dzsini
Mindenkinek így van, majd előbb-utóbb az SG+ bővítmény új verziója tud majd automatikusan frissíteni.

Szerk.: viszont az nem biztos, hogy 3-5 ember miatt az SG+ elkészül a régi Operára. Elvétve használja valaki (én is).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.09.12. 09:17:19

Egy kérdés: A régi fórumnál a főoldalon is automatikusan jelezte, ha egy új üzenet érkezett a kedvencekhez adott topikba, az újnál viszont frissíteni kell hogy megjelenjen. Csak nálam van ez így? 12.17-es verziószámú Operát használok.

VinylToy
Miért csinálja, hogy bármelyik topikba megyek egy rövid időn belül a következő oldalra dob:

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

j0nNyKa
majd bővítményből

Meglehetne oldani, hogy a kedvencek sáv balodalt a fórumon magától is frissüljön úgy mint ahogy régen tette azt?

★★★★★

Dzsini
Hát ha nem olvastad legalább az utolsó olvasatlan üzenet utáni hozzászólást, hogy gondolod, hogy elhigyje neked, hogy te olvastad a hozzászólásokat? :)

Amúgy igen, a múlt héten próbálgattuk, amíg meg nem jeleníted a villogó feliratot, addig nem nulláz a számláló. Szerintem ez helyes viselkedés.

pxxl
Ha jól veszem észre, akkor ahol több olvasatlan hozzászólás van, mint ami elfér 1 oldalon, akkor hiába megyek be, és vissza fórum főoldalra, nem nullázza le a számlálót. Muszáj "elmenni" az utolsó olvasatlan üzenethez, és úgy vissza a főoldalra, akkor már eltűnik a számláló.

All hail the double x!

Szabi
a többi kód jónak tűnik
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.08. 13:20:17

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
Ha a spoiler taget nagy betűvel írom [ Spoiler ] (záró taget rendesen) szétesik a topik
Gondolom akkor a többi bbcode is case sensitive.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Elszáll a kereső és nem csak a hsz-ek közötti nem jó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem működik a publikus e-mail cìm beàllìtàsa.
A mobilos verziòban meg pont az ellentète. Nem lehet elrejteni, ahogy làtom majdnem mindenkè nyilvànos, a moderàtorokat is beleèrtve. Fail.

★★★★★

Valòban ez volt a titok nyitja. Danke schön. :)

★★★★★

Jim Morrison
böngészőben kell lennie olyan funkciónak, hogy az asztali verziót kérje le.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mobilròl be tudom valahogy àllìtani, hogy ne a mobilos verziò töltődjön be hanem a normàlis?

★★★★★

Dzsini
PM-ről egy ideig én se kaptam (volt olyan üzenet, ami napokig állt a postaládában), aztán egyszer csak már befutott a jelzés (akkoriban, mikor a topicokban jelzés elkészült) - azóta viszont rendben van, és azonnal jönnek az értesítések.

De több embert látok itt-ott panaszkodni, hogy nem jelez nekik se a főoldalon, se a topicokban.

Már másik projekten vagyok, hétvégén ránézek majd erre is, meg a pm-re is. Bár pm érdekes, én is elküldtem meg kaptam rakatnyi pm-et és mindig kaptam jelzést róla)

öüó?úéá?í

Rev Hard
http://sg.hu/forum/uzenet/1370932541/3494

Problémás a privát üzenetküldés még. Nem egy elküldött üzenetem csak egy-két hét múlva olvasták el, de ha nem írom oda neki hogy üzenetet küldtem akkor ő se tudott volna róla mert nem kap értesítést.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Dzsini
A csettel ha foglalkozol esetleg: a linkek automata átalakítása néha megcsuklik - speciális karaktereknél, ékezetnél, ilyesmiknél félbeszakad az átalakítás (pl. a magyar Wikipedia tele van ékezetes URL-ekkel).

Papa01
Köszönöm, csak ezt akartam volna beírni abba a hsz-be! :) De így is rendben van! :) Nagyon, jó hogy a szerkesztésben is elérhetőek a BBkódok és a mosolyok, szóval király az egész! :) <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

j0nNyKa
hogy ha mar kicsusztal esetleg kozben az idobol, akkor szoljal es kijavitom neked amit akartal

Papa01
Köszi szépen az infót! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Javítás történt, ezért állt egy picit a szerkesztő felület. Most már jó.

öüó?úéá?í

Papa01
Itt is ez történik!

Papa01
Most szerettem volna szerkeszteni a RoF topikban szerkeszteni a hozzászólásomat és csak fehér képernyőt kaptam.. :(

tutuhawer
Nincs, máris jó, kösz a segítséget. <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.