Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
A matematika. Ha a feliratkozók pl. 10%-ának kell pluszolnia egy hszt, hogy kiemelt legyen, és van 100 feliratkozó, akkor 10 plusz után lesz kiemelt egy hsz. Ha az alreg feliratkozik, akkor 101-en lesznek, azaz több plusz után lesz kiemelve. Írni kell rá egy függvényt.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.18. 14:33:45

[merlinw.org]

pxxl
és mi akadályozza meg az alregeket, hogy feliratkozzanak? egyel több kattintás, és ugyan ott van

All hail the double x!

Maximus4
Level 1-en még talán élvezhető lesz,de később...😊
Inkább welness hétvégéket kellene kisorsolni a top kiemelt hozzászóló userek között,amit persze a vezetőség finanszírozna 😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

MerlinW
Ezt úgy kellene csinálni, hogy a topikokat nem kedvencnek kellene jelölni, hanem feliratkozni rájuk. Csak azok szavazhatnak, akik feliratkoztak. Ezután egy hsz akkor lesz kiemelve, ha a feliratkozók X%-a pluszolta azt. Ennyi a történet.

[merlinw.org]

pxxl
egyel több ok alregeket gyártani 😄

All hail the double x!

j0nNyKa
nekem tetszik ez a szkenárió, legalább nem fogunk unatkozni <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
Ja,aztán meg mindenki ezzel fog foglalkozni egy topikban,aztán akinek nem lesz kiemelt hozzászólása bedurcizik,rászól a többiekre,azok meg vissza,aztán a te anyád,nem,hanem a tiéd stb.Utána irány a modi topik és sorba mennek majd az userek bahamákra😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

pxxl
vagy az egész topik kiemelt hsz-ekből fog állni, csak mert poénból...

All hail the double x!

Maximus4
Mondjuk sok értelme ennek se lesz.Ez megint kukiméregetésre jó 😛

pxxl
aztán látod kb 10percig, mert eltűnik a topikban. főleg egy pörgős topikban. aham sok értelme van 😄

All hail the double x!

j0nNyKa
csak hogy mások is értsék: a plusz rendszerrel most az a haditerv, hogy ha egy hsz elér egy bizonyos + számot (mondjuk akkor legyen ez 5, teszelendő), akkor valamilyen módon kiemelt lesz, első körben más háttérszínt kap, aztán majd látjuk

Maximus4
Na,az perfect.Annyit össze lehet szedni😊

j0nNyKa
ez jogos 😊
bár a topic méretétől is függ, de szerintem első körben egy 5ös szám jó lehet

Maximus4
Ha túl nagyra lesz állítva a limit,akkor azt soha nem fogjuk látni "működés közben" 😄

Dzsini
Talán bug (nehéz ellenőrizni): ha több, mint egy oldalnyi olvasatlan hozzászólás van, akkor az ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez bepakol a címsorba egy jump= változót hozzászólásszámmal, amivel az adott oldalt tölti be.
Utána viszont nem lehet a normál számsorral lapozgatni, mert a jump= ott marad, és felülbírálja a page= paramétert, hiába kerül bele az is a címsorba. Ilyenkor a lapozásnál a jump=-t ki kellene onnan szedni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
<#worship>

teszt
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.18. 09:18:05

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
lesz nagy faszaság a plusz rendszerrel, türelem 😊

j0nNyKa
felírva, mennek a fejlesztőnek, köszi
mindenesetre böngésző adatokat (cookie, cache) törölj már légyszi, és teszeld végig úgy is, sanszos hogy 1-2 dolog megjavul

Papirzacsi
IE10 alatt nem mennek az alábbi dolgok:
- bejelentkezés után fehér képernyő, nem lép tovább automatikusan a fórumra. Frissíteni kell az oldalt manuálisan.
- A válasz gombra kattintva nem válaszként megy el az üzenet.
- A "válasz 'XY' üzenetére" feliratra kattintva nem jelenik meg az előzmény.
- a spoiler-re kattintva felugrik az oldal tetejére, de nem bontja ki a spoiler tartalmát.
- nem jelennek meg a belinkelt képek a hozzászólásokban. jobb klikkre a tulajdonságokban is minden üres viszont legalább a youtube videók jól mennek.
- az üzenet beírására szolgáló mező alatt lévő gombok (pl. moyolyok, bbcode, stb) nem működnek.

Több gépen próbálva is ugyan ezek a hibák.
A problémákra ne az legyen a válasz, hogy "használj más böngészőt", köszi!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tinman
A példa kedvéért copy-paste...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa
de ez nem is szerkesztett hsz

Tinman
Az "and" jel sem oké szerkesztés után...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tom &amp; Jerry
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.08.17. 09:14:15

Tinman
Csak nyissuk meg szerkesztésre, ez lesz belőle:

&quot;egy kettő három négy&quot;

Lehet kitörölgetni, de baromi zavaró.

Tinman
Idézőjelbe írom:

"egy kettő három négy"

Maximus4

A mobil verziot nezve mar nem latom a kedvenc topikjaim uj hozzaszolas-szamait. Megszunt ez a feature? 😞
MerlinW
A nagy kérdés: ha sehol sem látszódik az eredmény, mi értelme van a nyilacskának?

[merlinw.org]

Papa01
Igen, erre, köszi a segítséget! :-)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Rev Hard
Szerintem ő arra gondolt hogy látszódna a hozzászólások száma, de mellette látszódna a plusszal értékel hozzászólások száma is, és ebből kijönne egy arány. Ez valamilyen szinten hasonlít a régi pontrendszerhez, ám ezzel már nem lehetne trollkodni.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

j0nNyKa
ez simán mehet sg+ bővítménybe, csak figyelni kell rá hogy ne csináljunk a bestofsgből spam totyikot

Fresh Duke
Akkor talán megosztás gomb lesz helyette? Mondjuk, olyan gomb lehetne, ami megosztja a kommentet bestofsg-ben. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

j0nNyKa
vagy... vagy
lehet hogy nem.

Maximus4
Ne legyen 😄

Fresh Duke
Lehet össze lesz kötve a Facebookkal és "Tetszik" gomb lesz belőle.

Dzsini
Az én kedvemért, hogy tudjam nyomkodni az összes elolvasott hozzászólásnál 😊 (vagy nem, de nekem pont jó ez az indok)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Papa01
😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Maximus4
Én csak azt várom,hogy hátha kiderül,hogy miért maradt meg a + gomb.

j0nNyKa
mindenesetre mondjuk hogy mindjárt 5 jegyű leszel 😊

Papa01
Oks, rendben. 😊 Én szerettem a százalékos kijelzőt, bár én szinte csak repülős topikokat látogatok, ott pedig nem nagyon szoktak elfajzódni a népek.. 😄

Maximus4
De az a topik pont ezért van.Szerintem kár ezzel foglalkozni.Sokan örülnek gondolom annak is,hogy a százalékos cucc kikerüt és ez már így is marad,gondolom.

Papa01
A linkelt topikot ismerem, én is szoktam beírni. 😊 Szerintem, hasznos lenne, ha mindig lehetne látni. 😊 A hasznos érték pedig önmagában is adhatna egyfajta tájékoztatást a user-ről, főleg ha látszik az összes HSZ-e. De ez csak egy vélemény. 😊

Dzsini
Az összest megkérdezheted ebben a topicban, de nem nyilvános, mert régen versenyt csináltak belőle.

A hasznos-haszontalan százalék már nem látszik.

Papa01
Sziasztok,
Arra van lehetőség, hogy, az adatlapon látható lenne a hasznos és összes HSZ szám? :-)

Rev Hard
Mellényúltál.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Fresh Duke
Miért beszélgetsz magadban kocsis?

pxxl
arra céloztam, hogy nem ez lenne az első eset 😄

All hail the double x!

Rev Hard
Az mi ? Ne festegesd az ördögöt, amilyen feszült a légkör még engem is beneveznek pihenőre. <#nyes>

pxxl
Meg néha banokat megkerülni, nem igaz? 😊

All hail the double x!

Jim Morrison
azért hogy valaki így visszaéljen a hatalmával csak azért meg valaki kijavította a designját, hogy oldalbetöltéskor ne fekete oldal fogadjon... meg aztán ott van Efreet acc ban (Büntetés megkerülése másik reggel.), nem normális.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.15. 17:20:59

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/