Új fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rev Hard
Igen az volt a legelső, azóta volt még néhány. Néha nem árt újítani nem igaz ?

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Üdv Usamen Power 😊 Logód elárulja.
Rev Hard
Ha már ekkora az érdeklődés a regisztrációm valóban új, amúgy 2008 óta fórumozok az SG -n. <#wave>

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Jim Morrison
hm arra én is gondoltam lehet ki kéne próbálni ékezet nélkül, de ha így van meghatározva így van meghatározva....:c köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mennek ékezet nélkül
Jim Morrison
brutálnagy betűk nálam nem mennek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

gergely1991
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Regisztráció időpontja: 2014. 08. 05."
Gondolhatod. 😊

Más:

Ha #1195 hsz csillagára mutat az egér akkor egy "userazonosító óta regisztrált...." szöveg látható .

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
"Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja."

új vagy az SG-n?😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Johnykától kell elvenni a jogot, meg a többi moderátortól aki túllépte a hatáskörét.
Johnyka is csak azért mdoerátor itt, mert dzsini megadta neki a jogot.
Egyébként pont ő volt bannolva nem is olyan rég (johnyka) kb. egy éve, a pontrendszer meghackeléséért..
Ilyen emberek hogyan kerülhettek eleve fel a hivatalos moderátori listára?
Utoljára szerkesztette: Brena, 2014.08.15. 15:48:26
Fabio Capello
wow.

Rev Hard
Szerintem fel lett törve a Tomsolo regisztrációja, ahogy ez elvileg megtörtént anno a Sedó -val is. <#nevetes1> Ha viszont ezt tényleg a Tomsolo csinálta itt jogfosztás lesz ha a főszerkesztő megtudja. Én személy szerint örülnék ha lenne egy kis rotáció a moderátorok között, mert nem egy régi moderátor inaktív, vagy épp az agyára ment hogy ő a vasziszdasz egy fórumon és visszaél vele.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.15. 15:42:40

Törölt felhasználó
írd le 4 betűnél hosszabb szavakkal, akkor nem érti
Maximus4
Mondhatod nyugodtan,bár ezek után semmin se csodálkoznék 😄
Én is azt várom mikor lesz az,hogy nem tudok majd bejelentkezni 😊
Utoljára szerkesztette: Maximus4, 2014.08.15. 15:25:52

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
szeretnék valamit mondani én is, de attól félek én is bant kapok...nem jó ez így.

Maximus4
"Büntetés megkerülése másik reggel"
Na ez az űber LOL kategória.Mi ez ha nem bosszú.Szánalom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jim Morrison
O.o
az szép

MerlinW
Az kemény...

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
amiatt kaptuk 😊
jóaz, majd elmúlik
SzirmosSzisza
Ha amiatt kapta, mert megjavította a dizájnt, nagyon fogok nevetni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Maximus4
Most erre mi szükség volt?

j0nNyKa
ránézek, jogos

szerk: elvileg kb helyreállt
ez a rész cuki volt benne:
html,body {

background-color:#000;
}
body {
display:none!important;
}

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.15. 10:57:43

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
Tomsolo biztos tudja, az ő játszótere.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Lazyload kiiktató cucc megvárja, míg betölt az oldal és után kezd el bűvészkedni, nem szabadna fekete képernyőt okoznia. Ellenben valamit tényleg kéne vele kezdeni, mert zavaró, tippre az itteni design miatt van.

Dzsini
Az köszönhető a rengeteg (leginkább felesleges) scriptnek, amivel telerakták a fejlécet. Itt is van fekete képernyő, és még sok topicban, ahol nekiálltak pl. a lazyloadot kézzel kiiktatni.

Ezeket a házigazdáknak-moderátoroknak ki kellene szedniük.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

repvez
A képbetöltést azt láttam,de a képmegjelenitésre gondoltam amikor kinagyitva nézem meg és a YT-os video ablaka kitakarja a képet , ha az a kép közelében lévő Hsz-ben van.
erre a hibára gondoltam.
ÉS a humoros aranyos képek topic még mindig több másodperces fekete képernyő van mire megjelenik , azután már látszanak a képek.
j0nNyKa
a visszaolvasás is segíthet
szerk: mi kellene topicba is beírtam, csak hogy nehéz legyen megtalálni
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2014.08.15. 08:55:26

repvez
#1138 erre a problémára lesz vajon megoldás? ( Ha lehet ne az legyen, hogy ne használjak IE-t )
Hont
Nagyon szépen köszönöm a H betűt!!!<#wave><#taps><#worship>
MerlinW
Köszönöm a feltölthető nick-logo méretének növelését <#worship>

[merlinw.org]

Bronx South
Akkor te nem jártál eleget például a tudományos részen. Ott már az is elég volt a mínuszhoz hogy ha valaki egy témában a saját álláspontja mellett érvelt, és ha netán túl sok embernek mondott ellent akkor meg is szórták mint szódás a lovát. Hogy példával is éljek - mitől hasznosabb az a hsz amelyik azt mondja hogy a holokauszt egy létező dolog, mint amelyik azt mondja hogy a holokauszt egy létező dolog, ám nem abban a formában ahogy föl van fújva ? Előbbi természetesen pluszt kapott mert egyet értenek vele, a másik meg mínuszt. Arról nem is beszélve hány embert mínuszoltak csak úgy spontán pofára, mert esetleg korábban leírta a véleményét és ez több embernek nem tetszett. Amit még tapasztaltam hogy a mínuszra könnyebben nyom rá az ember mint a pluszra, a negatív érzelmek erősebb ingereket keltenek mint ha csak tetszik egy hozzászólás.

Ez nem a youtube több milliárd felhasználóval ahol tökéletesen tud működni a közösségi moderáció, hanem egy jóval szűkebb közösség ha lehet így nevezni, itt ez csak problémákat generál.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.15. 00:20:54

Hont
Sziasztok! Lehet hogy rossz helyre írok, de benneteket olvaslak folyamatosan és szerintem kapásból tudjátok a választ...!
Amióta az új motor van, nem tudok képet feltölteni a galériába! Már mikor a fájt kiválasztom, már akkor is azt mondja, hogy a tárhely "0"!
Aztán a lap bal alján az állapot jelző elkezdi beszámolni a feltöltendő fájlt és a végén megjelenik az új kép feltöltése felirat alatt egy piros sáv jelenik meg! Az Elfoglalt tárterület: 6.84 Mbyte
Esetleg, ha van köztetek olyan Admin, akinek van egy perc ideje és épp nagyon "unatkozik" az legyen olyan kedves és a nevem kezdőbetűjét írja át nagy betűre! hont>Hont 😊
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat, az esetleges megoldásokra!<#worship>
j0nNyKa
*levegővétel fomájában

Jim Morrison
"Amúgy üdvözlöm a pontrendszer átalakítását, úgy tűnik meghallgatottak a szavak. Másra sem volt jó mint egy eszköz a trollok kezében. "

gondolom mindenkinek akinek volt pár negatív értékelése lelki problémákkal küszködött. Normális topikokban eleve nem nagyon fordultak meg ilyen hatalmas mínuszozó trollok, de így legalább leszámoltak a trollok fegyverével... ja várjunk csak... a trollokkal csak a trollkodás a baj hozzászólások formájában.

TBTPumpa
Ez nem a LoL. Ott kell report, itt nem. Csak a trollok élvezkednének rajta, mint a mínuszolós rendszeren.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.14. 21:49:48

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

j0nNyKa
ezek nagyon fontos észrevételek, abban a maradék ~2 hétben, amíg fejlesztés folyik, mindenképp más dolgok elé kerülnek

Bronx South
Amúgy üdvözlöm a pontrendszer átalakítását, úgy tűnik meghallgatottak a szavak. Másra sem volt jó mint egy eszköz a trollok kezében.

Ezt a hozzászólást #599 pedig figyelembe lehetne venni a további fejlesztéshez.
Utoljára szerkesztette: Bronx South, 2014.08.14. 20:55:33

Bronx South
A felhasználói beállítást is átlehetne kicsit szabni. Például mi az a ICQ elérhetőség ? Használja egyáltalán valaki ? Az MSN már megszűnt, helyette van a Skype. Továbbá a Honlapod címe mellett felesleges a Blogod címe. Egyelőre ezeket találtam hirtelen.

SzirmosSzisza
Így tényleg nem sok értelme van, esetleg mehetne valami report gomb.

tugyiti
<#puszis> <#eljen>
Dzsini
Egész sok minden élesedett most: a jobb felső kereső topicon belül indítva "hozzászólások" között már a topicon belül keres 😊 <#eljen>

Fresh Duke
Én arra a piros vonalat használom. :C

A heavy cost. I pay it gladly.

Dzsini
Nekem olvasottságjelzőként jól működik sok hónapja 😊

Maximus4
Pont ezért nem értem,hogy miért maradt.Bár lehet,hogy még nincs kész.

Fresh Duke
Facebookon is csak "lájk" van, gondolom annak a mintájára. (Bár nem látom, hogy kiírná az SG, hogy "x embernek tetszik ez."😉

A heavy cost. I pay it gladly.

Maximus4
Vajon a + minek maradt benne?

Jim Morrison
😞

gergely1991
Úgy látom végre eltűnt a "-" funkció a fejlécből,illetve az adatlapon pedig a statisztika. <#worship><#eljen>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

j0nNyKa
felhasználói beállításokban már kikapcsolható a lazy loados kép betöltés
Képek görgetésre való betöltése : rész, alul

Jim Morrison
az időutazók is az SG-t használják

...xyz írta, 1970. 01. 01. 01:00

üzeneteket kapok a multbol <#ijedt>

★★★★★