The Strain

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
igen, mikor náci piroska megkaparintja a herkentyűt.

Per Aspera Ad Inferi.

Mikor volt benne? Nem a legelején?

De az is lehet hogy a Marvel és Strain univerzuma az egy és ugyanaz. 😊 És majd a fináléban Ephéknek az Avengers is besegít a Mester ellen. 😊

Mikor fog indulni következő évad? És lehet már tudni valamit róla?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.04.26. 08:18:40
RatBaG
tegnap tűnt fel, mikor a captain america-t adták a tv-ben, hogy hoppá, az öreg abban is szerepelt. és kb ugyanazt a karaktert adja 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

ToCsEk
elvileg nem évzáró csak pörgősebb lesz a story azért 10rész

“We definitely won’t see our gang living and working out of the same place, at least at the start of the season,” Hogan told TVLine. Because of that — and given Season 3’s shorter-by-design 10-episode run — “I do think the feel of the show is going to be different — not radically different, but we are going to be advancing the story faster,” Hogan shared. As Cuse noted, the abbreviated run “will add a lot of propulsion to the narrative.”
Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.12.01. 22:28:40

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

morcosqtya
De ez záró évad vagy miért csak 10 részes?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Aha.
Na majd fejben tartom. Legalább lesz időm addig Walking Deadet végre végignézni.

ToCsEk
Az FX berendelte a The Strain 3. évadját. Ez már csak 10 részes lesz.

2016 nyár

morcosqtya
3. évad mikor lesz?

Montanosz
"Vasiliy Fet"-nek van egy uj filmje amiben ő a főszereplő, a Dark was the night, van hozzá felirat, a soriban megszokott karaktert hozza))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ajókurvaistenit! abban biztos voltam, hogy zack megöleti norat, de hogy X-edik alkalommal is megdumálja az anyuvámpír a hülye fejét, azt nem tudom megemészteni. de fejbe rúgnám a kis ostobenkó szarcsimbókot.
ephnek se gyerek, se nő, marad a whiskey megint...

dutch-al mi lett? annyi rémlik csak a múltkori részből, hogy elment a csajához, de koppant. volt még valami vagy csak én nem emlékszem?

Per Aspera Ad Inferi.

Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Eldritch ezek után (akár titokban, amolyan kettős ügynökként) átáll az emberek oldalára.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ToCsEk
epic volt az évadzáró
Norat sajnáltam, kis geci Zacket remélem Quinlan elintézi madj 😄, Eldicht meg úgy beszopta ahogy kell 😄 vissza nyalt a fagyi Cocot nem sajnáltam semennyire sem, most már mindenki nő nélkül maradt 😞 😄

Egész pofás kis évadzárót sikerült összehoznunk de most már tényleg nagyon "based on" lett azzal hogy annyira elértek könyvtől amennyire csak lehetséges konkrétan
Nora halálával.

A Eldichtes vonal is jó volt bár
Coco kinyírásáll nem lepődtem meg túlzottan. Anno azt hittem hogy Coco majd ilyen visszahúzó erő lesz Eldrichnél de erre ahogy megtudta az igazságot, rögtön beállt teljes mellszélességgel mögé. Palmer ennyire jó lenne az ágyban? Mondjuk választhattak volna jobb erődemonstrációt is annál hogy pont a lumennél kavartak be de Einchorst fejéért már megérte. 😊

Úgy tűnik hogy maga a helyzet
nem fajult el tovább tehát a TV-spot ban látott vámpírapokalipszis még odább van.

Mindent összevetve nagyon jól szórakoztam ezen az évadon és várom a következőt, ami gondolom ismét egy év múlva jön majd...
zzeN
Véget ért a második évad is, nekem jobban tetszett, mint az első, a finálé pedig drámaibb hangvételű volt.

Egy valamit üzennék Zack-nek:
akurv@anyádat<#mf1>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ez most eléggé átvezető jellegű rész volt de nem volt rossz.

Mondjuk - ahogy kiderült - a főbb eseményeket (főleg az Eldricht vonalat) nagyjából sikerült is kikövetkeztetnem a múlt héten. 😊

De az Opening megint a régi volt. De akkor meg mi volt ez a múlt héten?
RatBaG
cocooo, a szerelmem, neee!
túlélte! de agyhalott, neee!
mégsem! de benne van a vámpírszmötyi. fuck...
az utolsó jelenet meg, ááh. remélem klisés lesz, és időben betoppannak, hiányozna dutch. 😞
a főcím meg megint a régi.

Per Aspera Ad Inferi.

Érdekes hogy menet közben új openinget hoztak be. Ezt inkább új évad elején kellene nem?

Mindenesetre jó kis akciódús rész volt bár az a amcsi filmes szokás
hogy bárki még a képviselő asszony is kap egy fegyvert és máris osztogatja a headshotokat
elég sablonos volt viszont az hogy
mozgósították a lakókat elég hangulatos volt.

Egyedül annyi bajom van az ellenfél táborával, hogy a sima strigoikon kívül elég kevés igazi ellenfél van ezért
mindig az a menetrend, hogy telepumpálják őket ólommal, majd lelépnek, mint ahogy most Einchorstot is tette már ki tudja hányadjára.

Viszont egy ilyen eset után már rég nem a rendőröknek, hanem a nemzeti gárdának, vagy a hadseregnek is ott kellene lennie a városban. Vagy Barnes ilyen jól szabotálta a munkájukat? De ő már halott, szóva jöhetne a sereg. A végére esetleg be lehetne rakni valami nagyszabású összecsapást. Megnézném hogy egy páncélozott Humwee-t, vagy tankot hogyan harapnak át azok a dögök...

13 vagy 10 részes lesz ez az évad? Valamint vajon berendelték a harmadik évadot?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.09.08. 09:26:42
Még a feje is hasonlít. 😊 Elsőnek azt hittem, hogy azért cserélték le a gyerekszínészt, mert majd több szerepet szánnak neki mihez jobb színász kell, de szerepe továbbra sem túl sok, de cserébe legalább folyamatosan vágja azt a "ha felnövök sorozatgyilkos leszek és már most is kutyákat kínzok az alagsorban" típusú fejet.

Eldrichtnek meg látszik hogy nem sok csaja lehetett mert egy rész alatt sikerült felidegelnie Miss Marchandot, aki pedig eddig odáig volt érte.

Az viszont nagyon jó volt amikor Einckhorstnak a saját szavait mondta visssza, amit az még az első évadban mondott neki. "A Mester vagy megteszi vagy nem". A végén a Einchhorst úgy lépett le hogy még azt a tenyérbemászóan lesajnáló vigyort is elfelejtette felvillantani, ami eddig a sajátja volt... Úgy tűnik ez betalált. 😊
ForzaInter
Zach a Strain Carl-ja.😄

Yo, Bitch!

Montanosz
ez kisgyerek nagyon idegesítő, nem volt alkoholista nagybácsija aki néha megverte volna

RatBaG
coco, a szerelmem, neee! nem sokáig húzza, ha mindenbe beleüti az orrát, eichhorst rápislog.
részről-részre rácsodálkozom, hogy ennek a zack gyereknek tényleg csak az az egy arca van. enyhén félrebaszott fej, és olyan ábrázat, mintha a savanyú cukrot alulról kóstolná. hatalmas színésztehetség!
és persze a múltkori találkozás után is egyből nyitja az ajtót anyunak. agyhalott.

Per Aspera Ad Inferi.

Az Eldrichtet játszó színész nem tudom, hogy testdublőrt használt-e de elég vállalhatóan nézett ki az ágyban. A Mester-féle csodaszmötyi tényleg tudhat valamit. 😊

Tetszett, hogy Kelly-t ilyen módon hozták vissza a történetek sűrűjébe. Jó volt, ahogy Eicknhorst tanítgatta + a vége is nagyon izgalmas volt.

De Einchorstot nem értem, hogy mi alapján mozog néha neóként? Mert a első évad fináléjában úgy kiluggatták mint egy tűpárnát, most meg elhajol a golyók elől? Ha ilyen hatékony lett volna az első évad végén, akkor mindenkit kinyírhatott volna és a Mesternek nem is lenne több dolga...

ÉS ahogy az előzetesből láttam, a következő rész sem szűkölködik majd izgalmakban.
Montanosz
azért kicsit idegesito hogy még mindig ilyen naivan cselekszenek a fohoseink a masodik evadban is :-D

Ja tényleg... gondolom majd a
a Stoneheart "független" szakemberei is bevizsgálják a vírust, majd sajnálkozva bejelentik, hogy nem olyan hatásos mint gondolták....
RatBaG
hát ez a gyár robbantás elég gagyi volt.

Per Aspera Ad Inferi.

Leadta a vámpír írtó vírust, de emlékszel, hogy kifejezetten kérte, hogy ne a Stonehearttal gyártassák le? Nos most meg azt mondta Eldrich, hogy a kezükben a vírus, szóval nem hallgattak rá, de mondjuk várható is volt, hogy a Eldrich nem fogja ölbe tett kézzel nézni... Eph így is inkognitóban volt, ha elkapják, akkor egy kis "segítséggel" simán rábizonyítanak minden gyilkosságot, és neki annyi. De amúgy igen, kicsit igénytelenül zárták le ezt a szálat.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Egész érdekesnek tűnik ez az új "Penge" fazon. Tetszett az elején meg a közepén az a kis múltidézés és főleg az ahogy
lerendezte azokat is pókkölyköket. Nagyon idegesítettek.
.

Viszont
Eph túl könnyen visszajutott NY-ba. Nem kellene tovább lobbiznia külvilágban, hogy minél hamarabb elkészítsék a szert? + a gyilkosságokkal elég nyilvánvalóan nem lehetne őt gyanúsítani + kiboríthatná a bilit a Stoneheartal kapcsolatban.

Mrs. Marchand és Eldricht viszont elég fura...

Szerintem Marchandnak van valami hátsó szándéka... Nem mintha nem hinnék abban, hogy létezhet, őszinte tiszta szerelem egy fiatal, csinos nő és egy kőgazdag a halál szélén álló öreg multimilliárdos között, de ez azért mégis gyanús... 😊
TDC Geronimo
na végre normálisan néz ki a mester. Ez az évad eddig nagyon tetszik <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én valami olyat tudok, hogy ő benne pl. nincsenek kukacok. És nincs is az ősök alá rendelve, mint az összes többi. De már nem rémlik, hogy lett ilyen. Aki a könyvet olvasta az mondta... Bár a könyvben a napfogyatkozáskor megvakult gyerekekből lettek a kis görcsök.

Én örülök, hogy a komikus varangyfejű mester lecserélődött 😄 Remélem az új test nem kezd el "sorvadni" és esik le az orra stb.. mert így ahogy most van sokkal komolyabban néz ki, ahogy a vadászvámpír v2.0 is elég badass 😄
Megnéztem.
Mibe fogadunk, hogy Fitzwilli helyére jön majd egy másik néger? <#idiota> Amúgy tetszik, ahogy Eph egyre keményebb, és látni benne, hogy bármire képes. Nem töketlenkedik. Az meg nyilvánvaló volt, hogy a mester az öreg helyett a fiatalabb testet fogja választani. Meg amúgy is, Bolivarhoz jobban passzol a mester szerepe, már életében is úgy nézett ki, mint egy vámpír 😄 Eichorst sokkal hasznosabb mint szolga. Ezt az új Pengevámpírt nem tudom még hová tenni, egy-két jelenete volt eddig.

Spoiler plíz. <#whatever>

Nagyon megérte Fitzwilliam vívódását + beszervezését bemutatni, ha az első bevetésén meghal. Hiába már a Walking Dead óta tudjuk, hogy veszélyes dolog négernek lenne egy olyan sorozatban, ahol nagy a szereplők halandósága.

A Washingotni szál kissé vontatott volt még Epf félrekettyintésével együtt is e azért a végére felpörgött rendesen az is.

Az új vámpír egész hangulatosan néz ki. Gondolom az ősök most már profira akarják bízni a dolgot. De ahogy beszólogatott az ősöknek, látszott, hogy nem az ő szolgájuk. De létezik szabadúszó vámpír? + a napfény (bár borús idő volt) se zavarta annyira. Lehet ő a Strain univerzum Pengéje? 😊

Einchorst feje a végén, amikor nem őt választotta a mester priceless volt... De nem tudom miért volt annyira letörve... Hiszen a kiválasztott nem csak a mester erejét de a SZEMÉLYISÉGÉT is megkapja, ergó ő is megszűnik létezni... Ez nekem tűnik olyan nagy jutalomnak, amiért annyira epekedni kellene...
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a nőcinek mikor esik már le a tantusz, hogy pont nem a "jó" oldalon áll...

Na ez most egy igazán jó rész volt.

Jó volt látni, hogy hatóságok most már komolyan veszik a járványt és már nagyjából teljesen tisztában is vannak a fertőzöttek létezésével. Kordonok, biztonsági intézkedések stb...

Eph is végre megszabadult a hajá... vagyis parókájától mert a színész eredendően kopasz. Meg kell mondjam sokkal jobban áll neki kopaszság.
Meglepő volt hogy a csapat többi tagját mennyire tárt karokkal fogadták. Azt hittem a rendőrök/katonák sokkal inkább bizalmatlanok lesznek majd.

Zacket még mindig péklapáttal verném agyon de szerencsére alig szerepelt, de félek, hogy majd lesz olyan rész, ahol majd ő lesz középpontban...

Ezt a Eldricht, Marchand románcot viszont még nem tudom hova tenni... Eldricht tényleg ráhajt a nála minimum 50 évvel fiatalabb nőre? Vagy ennyire fickóssá tette a Mester elixírje?
Fertőzött lőszer vagy permetezés. Szépen szét hintik a kórokozókat a fertőzött területeken... feltéve ha olyanok, hogy így is tudnak jó eséllyel fertőzni.

Gondolom ha folyamatosan megfertőzik a "fészkeiket", akkor tömegével fognak hullani, nem számít, hogy a vírus vagy a Mester miatt. Nyilván nem 100%-os megoldás, és gondolom a Mester fog majd találni valamit, amivel kiküszöböli majd a hibát, de egyelőre ez is jobb, mintha egyenként kéne őket irtani.

Nem értem miért örültek Eph-ék hogy működik az ellen vírusuk, merthogy a mester kinyírja a festőzötteket...

Mivel a mester bármelyik lényén keresztül láthat kb 0 erőfeszítésébe kerülne a fertőzés felszámolása.
Emberek mostantól Zack az új Carl!

Marchand meg tényleg nagyon csinos. Remélem nem végzi majd kopasz vámpírként.

Amúgy úgy tűnik nem csak mi blokkolnánk, hanem mintha Eldricht is teljesen beindult volna rá. A vén kecske is megnyalja a sót? Ki akarja próbálni, milyen virgonccá és egészségessé tette a Mester?

Vagy valami más terve van vele?

Mellesleg nagyon remélem KÖNYV SPOILER!
hogy Eldricht szála jobb lezárást kap itt mint a könyvben. Ott olyan kurtán-furcsán intézték el ami egyszerűen nem illett az azt megelőző kb 400 oldalnyi konspirálásához.

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.07.31. 08:32:00
RatBaG
váááá üsse agyon valaki ezt a gyereket!
túltesz a walkingos carl-on is...

miss marchand-ot meg blokkónám <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Ja, az kimaradt, hogy a ... utáni részre egy lefejezést gondoltam, vagy valami hasonlóan pusztítót <#idiota>

Zack már most úgy néz ki mint valami felhergelt kis hörcsög. 😊

Most képzeld el, hogy emelett még vámpír is. Borzalom...

Remélem minél kevesebbet szerepel majd de látszik, hogy majd valami drámát akarnak ráépíteni, de azért reménykedek, hogy -mivel már elég sok minden megváltoztattak a könyvhöz képest - hogy az ő szálát a lehető legminimálisabbra veszik. Ha nem hagyják ki teljesen... ami remélek mert a könyvben semmi értelmet nem láttam benne.
Nem olvastam a könyvet, de remélem, hogy a gyerek vámpírrá változik... <#hehe>

hűbammeg ,de pipa lettem a hülye gyerekre! jó volt a kis terápia amit kapott 😄 azért ennyi idősen felfoghatná már a gyökér,hogy ez ami folyik nagyon nem vicces,nem játék és pikkpakk halott lehetsz
Azért a harmadik részben elég béna volt , hogy a elit kommandós vámpírok -a főnök kivételével- eddig minden jelenetben full sisakot + arcmaszkot viseltek, de amikor mentek a nagy fontos küldetésre, egyiken sem volt sisak, hogy a szabadon lévő részeiket jól megégethesse az UV fény.

Zacknak meg mer nagyon kijárt az a soktterápia, de lehet hogy 1-2 atyai pofon sem jött volna rosszul.

Kár hogy az már elképzelhetetlen egy filmben/sorozatban manapság.

Kedvencem ebből a Jericho:

Kitör az atomháború.

Apa: Gyorsan ereszd tele a kádat vízzel és még (sorolja miket kellene tenni)
Lánya: Mit mondod meg mindig, hogy mit csináljak! (Elrohan)
Anya: Túl szigorú vagy vele...

Ó basszus mert lehet atom vagy zombiapokalipszis, de nehogy már rákiabáljunk a gyerekre mert sérül az ártatlan lelke.
Az első két rész nagyon jó volt!

Szerintem eddig felülmúlja az előző évadot!

Még a változtatások is jók pl az hogy
Kelly nem csak valami agyatlan drón mint a könyvben, hanem visszakapta a személyisége egy részét. + jó látni hogy legalább már strigoik létezésében egyetértenek a vezetők ha másban nem is.

Belegondolva jó hogy már jobban tud róluk a vezetés. A valóságban ilyen sok esetet már nem lehet lesöpörni azzal hogy valaki csak beképzelte. A könyvben még nagyon nagyon sokáig nem jöttek rá vezetők, hogy mi is a helyzet ami már nagyon bénának tűnt... Itt legalább reálisabb...
Panzeradler
És ha jól veszem ki ebből, jó sokáig velünk lesz😞
Elég irritáló a viselkedése...

Hát mivel Zack a 2-ik és a 3-ik könyvben is
egy rohadtul idegesítő durcás felrúgandó kölyök (főleg a 3-ik könyvben)
így azt hiszem hozza a formáját. 😊
TDC Geronimo
jó nagyon az évad eddig

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx