Might & Magic: Heroes VII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Működik, köszönöm a segítséget. Rossz verziót szedtem le...

Esetleg honosítást tudsz hozzá ajánlani? Az ilyen játékokat szeretem érteni, az angolom nem kifinomult, hogy mindent megértsek. 😊

Oltred
Még nem, de megpróbálom azt is.
Elvileg pedig működnie kéne windows 7-en.
Próbáltad már a gog-os Complete verziót? :Heroes IV
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.06. 16:48:19
Az ilyen régi játékokat már nem lehet beszerezni sehonnan sem csak torrentről már ha fent van még valahol.

Erről a kiegről tudtommal nem is volt kapható digitálisan.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.09.06. 16:46:39
Nálam win 10 64 bit azt csinálta hogy elég sűrűn kifagyott az egész régi gépemmel win 7 32 biten ment simán nem volt semmi.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.
Windows 7 64bit rendszeren miként tudnám a ho4 + összes kiegét működésre bírni? kompatibilitást, képernyő méret, szín, rengeteg mindent próbáltam, de az indítás után nem csinál semmit mint ha el se indítottam volna a játékot. ( WoW-ig fel van most is telepítve ) Én régen szerettem, gondoltam elütöm vele az időt újra, de sajnos nem megy valamiért. Azt értem, hogy régi a játék, de hátha tud valaki valami okosságot. 😊

Köszönöm előre is a segítséget!

Oltred
Hali, mindenki!

Nemrég hallgattam végig az IDDQD-s adást a Heroes-ról és abban Vologya Mester megemlített egy Heroes essential nevű kiegészítőt. Az volna a kérdésem, hogy ezt be lehet valahol szerezni még? De ha magát a kieget nem is lehet már kapni, akkor valahol elérhetők az abban összegyűjtött kreált mapok valahol?
Ez várható volt a bukása teljesen új témába kellett volna rakniuk hát így marad a kings bounty habár az is szerintem megdöglött a sok kieg miatt ahelyett hogy teljesen felturbózzák mai grafikára és multival megspékelve.
Köszi szépen az összefoglalót, szomorú, kár érte... 😞
Remélem, mindent jól értettem, de ha nem, akkor valaki majd kijavít. Mindenesetre itt az interjú szerintem legfontosabb részei összefoglalva:
Erwan Le Breton, a Might & Magic játékok kreatív igazgatója adott interjút az Acid Cave’s honlapnak annak alkalmából, hogy az Ubinál vannak 15 éve a M&M jogai.

• A Heroes 7-et bukásnak könyvelték el. Az eredeti koncepció az lett volna, hogy az eddigi Heroes játékok legjobb tulajdonságait ötvözik, így kapva meg a tökéletes Heroes játékot. De ez nem igazán jött össze nekik, mert ennek az ötlet összedobálásnak az lett a vége, hogy a hetedik résznek nincs saját identitása, hiányzik belőle a lélek, illetve nagy hiba volt a nosztalgiára építeni, mert eredeti ötletek nélkül a harmadik rész egyszerűen fel mossa vele a padlót. Sajnos, nem volt sem elég idejük, sem elég pénzük, hogy megvalósítsák azt amit valóban akartak volna.
• Több Might & Magic játék is tervben volt (Dark Meshia 2, M&M XI, Might & Magic: Heroes Kingdoms, Might & Magic Raiders ) de egyik sem kapott zöldutat.
• Ha valamikor lesz következő M&M játék az valószínűleg már nem Azshanban fog majd játszódni.
• A rosszul teljesítő Hetedik rész után az Ubisoft megszüntette azt a stúdiót aminek a M&M csapat is a részét képezte. Habár elvileg még létezik a M&M csapat, de tevékenységük a jelenleg futó mobiljátékok támogatásából áll.
• A M&M csapat jelenlegi tagjai:
Julien Pirou , Theo Gallego és Victor Malineau, illetve van néhány külsős bedolgozó.
• Jelenleg nem tud semmiféle közeljövőben várható Heroes projektről. Ennek egyik legfőbb oka, hogy egyszerűen nem termel elég bevételt egy ilyen típusú játék, mint amilyen a heroes, ahhoz hogy megérje elkészíteni.
• Mivel az Ubisoftnak tulajdonképpen a M&M az egyetlen „fantasy” settingű IP-je így több mint valószínű, hogy számíthatunk még M&M játékra, de nem biztos, hogy Körökre osztott stratégiára.
• Voltak elképzelések arra, hogy valahogy összekötik a New Wolrd Computing féle Might & Magic univerzumot a jelnlegi Ashannal, de ez az ötlet végül nem valósult meg. Csupán néhány vicces utalás és „eastern egg” került be az elődökből.

Arra, hogy mit üzen a rajongóknak az elkövetkezendő 15 évre arra azt válaszolta, hogy igazából nem tudja, hogy, hogy hol lesz 15 év múlva, de annak minden esetre örül, hogy a M&M IP még azért megvan és reméli, hogy egyszer vissza kapja majd régi dicsőségét és ismét a legsikereseb Fantasy világ egyike lesz.

Ezen kívül, még rengetel lore-ral foglalkozó, meg egy-két munkával kapcsolatos kérdés is volt.

Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 17:54:43
Az az magyarul?
Érdekességként beszúrom ide a Might & Magic frencsájz jelenlegi helyzetéről ( és jövőjéről) szóló interjút: Katt ide!

Elég lehangoló, szerintem.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2018.09.05. 14:04:01
Már épp gondoltam, hogy rákérdezek, hogy lesz-e belőle valami. Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmünket és külön örülök, hogy egy picit az én közbenjárásom is benne van, hogy ez létrejöhetett. 😊
Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!

Egy interjú velem a Heroes of Might and Magic világáról, a magyar Heroes közösségről és mindenről, ami Heroes. Itt találjátok:

IDDQD blog interjú Vologya Mesterrel a Heroes of Might and Magicről

Jó műsor hallgatást mindenkinek! 😊 PIO-nak különösen ajánlott! 😊

Baráti üdv!

Vologya Mester
Utoljára szerkesztette: Vologya Mester, 2018.09.01. 21:57:43
Nagyon szomorú vagyok hogy ismét cserben hagyták a népet.
Igen eddig nagyon szar a felhozatal egyedül az első nap volt fasza meg most a call of chulchulu de a többi egy rakat fos.
Eddig se Heroes, se Kings bounty, vagy bármi ami nyomokban Might & Magic-ot tartalmaz. Szomorú vagyok 😞
Az akkor nem túl bíztató eddig az IC-nek 1 játékukat lehet tudni csak ami nem túl sok. Ubinak meg az eddigieket fogja mutogatni amit az E3-on is voltak.
Muki100
OFF
SG-n és gépigényen kívül hol szoktál még fórumozni?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Kint lesz a heroes 8-vagy a kings bounty 2?
Volt egyszer kínai heroes itthonról proxy-val nyúztam.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.07.26. 14:28:00
Nagyon várom már.
Nagyon tetszett vele és örülnék neki nagyon mivel az lenne a soron.
Gamescomon lesz bejelentés is úúúúúhhhhhaaaaa izgi lesz, csak legyen hősökkel való csata is mint a 4-ben volt.

Kings bounty-ról valami?, jó volna bele kerülne egy new+ játékmód is mint egyre több játéknál is van már. Végére értünk akkor ugyan olyan sereggel folytatódna.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.06.30. 09:24:33
mindkettő megy win 10-en.
Na, csak sikerült mind a kettőt működésre bírni. Heroes 6 csak ablak módban hajlandó betölteni amúgy nem, a 7-nek meg csak egy reinstall kellett. Bár a 6-on látszik hogy valami nem az igazi de megy. Lehet nem szerint a win10-et.
Milyen volt?
Kocsink csak 1 van és dolgozik anyám.
Jó lenne csak szegedtől rohadt messze van így felejtős.
Milyen géped van?
Gondoltam hosszú idő után újra előveszem a játékot, (új gép) és játszok kicsit. Hát sajnos diavetítés az egész már a főmenüben. Sajnos a 6. résszel se jártam jobban, az meg indítás után fekete képernyő, csak tölt és tölt de semmi. 😞
Francba akor marad a gamescom pedig jó lett volna ha már most bejelentették volna a kingset.
Nem lesznek ott.
Ja értem hát oda is kell valami új.
E3-on kint lesz az IC company?
Üdv Bátor Harcosok!

Tetszenek a Heroes játékok zenéi? Szeretnél részt venni egy szimfonikus zenekar által kísért koncerten és találkozni Paul Anthony Romeroval? Akkor 2018. október 26-27-én a tavalyi koncert folytatásaként ott a helyed a lengyelországi Wroclawban a Game Music Festivalon! A Heroes III és IV zenéi mellett meghallgathatod többek között a Warcraft, Starcraft, Diablo, az Ori and the Bind Forest és a Grim Fandango játékok zenéit is jazz illetve szimfonikus zenekari kíséret által egy csodálatos, világszínvonalú koncertteremben!

Itt megtalálod a részleteket a koncertről és itt tudsz jegyet is rendelni: KONCERT HIVATALOS HONLAPJA

Itt találod PAUL ANTHONY ROMERO meghívóját a rendezvényre: PAUL ANTHONY ROMERO VIDEÓS MEGHÍVÓJA

Valamint egy ajánlót, benne videós invitálást: VIDEÓS AJÁNLÓ

Heroes Magyarország fórumtéma: FÓRUMTÉMA

Páran biztosan ott leszünk, örülnék, ha többen is együtt mehetnénk és képviselhetnénk a helyszínen a magyar Heroes közösséget, valamint találkozhatnánk ott személyesen és beszélgethetnénk kedvenc játékunkról. Baráti üdv!

Vologya Mester
Na Aryol felajánlotta hogy besegít a kings bounty utolsó részének a fordításában de nem a párbeszédekkel, várja a jelentkezőket a magyarítások portálon.
Azta nem semmi XDXD
Megnéztem steamen őket elég nagy baromságok. Nem lesz már itt semmi kings bounty. Kinyírták a sorozatot.
2 jelenik meg belőle idén ha nem késik. A címükön kívül semmi infó hogy milyen lesznek. Pc-re is jönnek.
Elmaradt a nagy bejelentés.
Egyik se.
Muki100
Melyikőtök Vass Gábor?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

XDXDXDXD jajjj nem tudom mire jó ez a pax eddig csak ugatás volt azt több ezer ember van rajta szánalmas.
Az e3 ezerszer jobb 😄😄
Hát nem lesz itt semmi ez a pax egy hatalmas retek egy kalap szar, pofázáson kívűl semmit nem mutogatnak.
8-dikáig tart jah, mai nap egy nagy nulla volt a nagy semmi.
Itt csak a pofázás megy nincsen semmi.
Hány órás a műsor? most egy koma beszél.
Húúúú de fasza lenne bárcsak igaz lenne, hány körül lesz ez a pax?
Nem volt amúgy rossz csak baromi nehéz.
Dispilessel mivan?,és a kings bounty-val?,eltüntek a semmibe. Köddé váltak.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.04.04. 17:29:39