Might & Magic: Heroes VII
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez nincs valami kódok hozzá?,mert ezt a hadjáratot nem lehet megcsinálni.
Nektek sikerült teljesíteni?
Ezt szeretném konkrétan megvenni: link
És ezzel kapcsolatban kérdeztem, hogy van-e benne magyar nyelv és random map generátor.
A pályaszerkesztés meg nem ugyanaz. Mindegyikhez volt.
Emberfejlesztő épület van benne?
Nem véletlen nem az alapjátékot vettem meg én sem hanem vártam a kiegre is és úgy vettem mindenestől.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2017.06.20. 22:36:04
link
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Azért mondom a kieggel együtt mert abba lehet random pályákat is csinálni, az alapban meg nincs is csak 10-en valamennyi pálya és annyi.
A kieggel együtt meg akár végtelen is lehet, és elvan törölve a szintkorlát is. 7000-ért símán megéri hadjáratok is több van az is plusz lehetőség és te is élvezni fogod.
Bár 16-os karika a játék nem tudom mennyire tartjátok be a korhatárokat.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.06.20. 09:51:27
Szeretném megvenni G2A-ról ezt a verziót: Might & Magic Heroes VII UPLAY CD-KEY GLOBAL
link
Ez tartalmazza a magyar feliratot?
Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.06.15. 14:54:07
Nekem a griddel volt ugyanez, hogy kidobott a játékból. Pedig steames.
Találkozott valaki evvel a problémával.
Minden jól működik nem akad fullon megy,de időközönként újraindul a windows.Mintha resetelne.Minden friss,gyári játék.
Egy játéknál se találkoztam ilyen hibával,amivel játszom.Csak ez az egy csinálja.Valami tipp.
Windows 10 64bit -et használok .
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
7-et nem jatszottam meg sokat, grafikailag korrekt, de nem a kedvenc, jatekmenet kicsit fura h. ugralok ossze vissza (harcrendszer, hatbatamadasos reszek), persze a 3. resz miatt kellett is ez. Gondolom sok funnak bejott.
Sajna az animacios reszek rosszak voltak (nem tatog a szaj stb). Nemtudom ebben volt a valtozas.
Hat meg varok vele, de majd vegigviszem a jatekot, ha teljesen kerek lett.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mi a velemeny osszessegeben a jatekrol? Igy h. nem lesz tobb patch, nincs inferno?
Vallhato a multi jatek? random generalt map, AI, grafika, jatekmenet?
A vegleges allapot ertekelese erdekelne toletek. 😊
Erre tessék:Heroes VII Complete edition
Milyen formában szeretnéd megvásárolni? Elég neked digitális formában, vagy ragaszkodsz a dobozos változathoz?
Ha elég csak az elektronikus, akkor érdemes a Steamen és a Uplayen rákeresned, mert januárig le vannak akciózva a Might & Magic játékok (olyan 10-15 euro körül adják, ami kb 3000-4000Ft)
De, hogyha dobozosan szeretnéd, akkor én ezt ajánlom:CDgalaxis - Heroes VII
Illetve ugyan itt van egy akció is, ahol a Heroes VII mellé megkapod a Might & Mgic X: Legacy-t és a Heroes 3 HD-t is :Heroes VII+M&MX+HOMM3HD
Egyébként alapjában Uplayes a játék, tehát, ha steamen veszed meg, akkor is kell hozzá a Uplay nevű kliens program.
A laptop amit belinkeltél, szerintem egy kicsit gyenge lesz hozzá. Főleg a RAM miatt. A Heroes VII eléggé zabálja a memóriát. Minimum 8GB kellene hozzá, de ennek a duplája sem volna hátrány.
Meg akarnám venni a Heroes of Might &Magic VII-et.
Hol most a legolcsobb és milyen program kell a telepítéséhez?
Nekem egy http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/x552ldv-sx581d-p247931395/#termek-leiras laptopom van... Szerintetek menne?
ALien
Hol vagy hogyan lehet kikapcsolni a csaták alatti animációt? Megőrölök már tőle, és nem találom az opciót sehol. A játékmenet panelen ami van, azokat kikapcsoltam már.
Ami nem tetszett a 6. részben, pl az 'ázsiai' beütés, az most nincs, nagyjából jónak tűnik az egyensúly a mese-fantasy-komolyság részen, a fantasy-t így írom mert így takarja le mire gondolok/gondolunk.
A 'pixel' mód egy nagy csalódás, jó arra azért nem számítottam, hogy egy másik játékot kapok, de ez az effekt egy rakás kaki 😄 és kifolyik a szemem tőle.
..és kicsit sok a csata,...persze ez mindig is így volt, de ennek elviselését megkönnyíti a hangulat, és a történet. Még több hangulati elem kell.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De már részemről oké.
Megjelenítéssel nincs bajom, fullon tolom, egy 27'-s monitoron, szép minden, animációk kicsit lassúak harcnál, de nem vészes...tapasztalatból írom, most még szórakoztatóak is, később lehet idegesíteni fognak...
A movie, és a főtanács lehetne szebb, most is szép csak kicsit nyersnek tűnik, főleg az utóbbi.
játékélményben, minden rendben van, minden beklappol....sajnos nem az a világ amit annyira megszerettem, ezzel talán soha nem fogok megbarátkozni, de a történet, és a történet elbeszélése is rendben van.
Összességében eddig nálam nagyon magas pontszámmal indul.
Bejön a 7. rész, sztem elég jó
Már egész jó a Random map generator is megnéztem most.
Úgy lenne, hogy lenne egy sima normál mapes 1v1 és 1 random mapes 1v1 meccs mindenkivel. S akkor ebben így a visszavágó is benne van. A pontos map választások még később lesznek a random meg éretelmszerű.
A szabályok :
3 perc a térkép gondolkodási idő
1-2 perc a csatában az egységeknél a gondolkodási idő.
Szimultán körök lesznek, lecsökkentve ezzel a játékidőt.
Nehézség : Nehéz lesz a lényeknél.
A nyersanyagoknál aranynál nem tudom mi legyen normal vagy eggyel feljebb?
Hősfejlődés szerintem marad normál mert most már nincs szintkorlát hősöknél multiban és skirmishben.
Mindenki egyszer lehet az adott néppel. Ha lement a 7 féle lehetőség akkor újrakezdődik. Táblázatban majd vezetve lesz!
Ja s lesznek nyeremények is!
Van pár játék kulcsom és talán Vologya mesternek is lesz majd valami puttonyában!
Mit gondoltok?
Hommm.hu H7 verseny vagy sima H7 fórumban lehet jelentkezni. 2 hetente lenne kb 1 vagy 2 meccs. Ez majd be lesz osztva.
Ja skillek random lesz a rlégi játékosok jobban szeretik meg most már én is mert javították itt.
Létezhet, hogy olyan változatot veszek meg ebből egy legális cd kulcs oldalon, amiben nincs magyar nyelv? Vagy ez hülyeség, és 1 verzió van, amiben benne van minden nyelv?
Amúgy simán visszatérhetnének a régi sztorihoz. Pl. megcsinálhatnák a heroes 3 gonosz kampányát, ami helyett jöttek az elementálok, vagy befejezhetnék a 4ik részt rendesen.
Egész jól egyben volt a6. rész és most a 7. is, de nulla kötődés van a szereplők történetéhez, illetve zavaró néha a régi nevek és arcok felbukkanása is...még ha nagyjából meg is lett magyarázva....nem igazán vésődik be a történet.
grafika és játékmenet nem probléma, hol ilyen, hol olyan. Az Ubi....ehhh jók ezek a pontok, de összeségében nem jó, nem tetszik