Bard's Tale IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lore-ban vannak rajzok Rabbit stb.. viszont azokat nem tudom berajzolni a tornyon a táblára mert a pontokban vannak pirosak.
(Na meg a legfölső kristály az hiányzik is)
Odamenve azt írja ki bizonyos oszlopokhoz korrupted, ott mellette van valami fura növény szerűség amiből piros fény jön.
Na ahhoz kellene gondolom valami dal hogy ne legyen annyira korrupted 😊 na azt a dalt ki tanítja ?😊))
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.10.07. 11:23:52
A Skyhenge monolith-on, ha beállítod a csillagjegyeket (ha rájuk kattintottál, az inventoryba a lore alatt meg tudod nézni őket), akkor azokra a helyekre teleportálsz. Így juthatsz be Sulfur Springs-be is. De előtte a totemeket meg kell tisztítanod.
Annak az a megoldása hogy az összes csillagjegyes táblára rányomok ? Mert ugye dinamikusan csak ez változik.
Az a baj ezzel hogy ugyan jelzi a térkép őket csak a rózsatüske akadályokat meg nem aztán a fene se tudja még merre van új út.
Egy nagy kerek épület tetején is volt egy csillagjegyes tábla de abból hiányzott egy ilyen "tüske" Az összefügg ?
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.10.06. 14:24:54
A főellenség meg a fene tudja. Az Outlander Human az immunis a tűzre, méregre és a vérzésre. Lehet ez is valami ilyesmi féle volt. Még nem tartok ott, de majd megnézem. Az én bárdomnak megvoltak a képességei, amikor bementem Sulfur Springs-be, tudom ez téged nem boldogít, de ahogy néztem ilyenkor érdemes vissza tölteni az állást, mert fura dolgokat csinál még most is a rendszer. Elvileg nemsokára lesz egy ujabb patch. Talán ezek is javítva lesznek, az egy helyben futó állatokkal együtt. 😊
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amiben az az érdekes hogy ezek magyarországon is megtalálhatóak - pl a Hegyestűi geológiai parkban kép (észak balaton) vagy a somoskői várnál...kép
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.10.05. 16:48:24
A játék hitelességéről csak ennyit:
Alatta van a tengerparton egy föld alatti bázis durva lényekkel na oda be nem megyek 😄
Azt tudjátok hogy azok a tengerparton lévő 6szög sziklák valóságban is léteznek ?
ELEX-ben is benne voltak, itt is. elég hihetetlen de igaz...
Azokat a "standing stone"-okat hogy aktiváltátok? ... tele van velük az erdő mint egy mini teleport úgy néz ki.
Ha nem műxik, akkor töltsd visssza az állást. Jah és egy apró tipp: mihelyst megjelennek azonnal támadj. Így tied a first strike. Elég sokat számít, mert kemény a csávó. Utánna nincs harc, kiérsz a tunnel-ből és nem messze lesz egy save point.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.10.03. 09:05:04
Na az lett volna a kérdés hogy de hol van Gaufroi holteste mert ez a problémám.
Elkezdtem térképet keresni
térképeket találtam is
MAPS
de bejött más is:
Gaufroi's corpse missing - game breaking bug
Pontosan ugyanez nekem is amikor nehéz csatában megöltem akkor elmentem gyorsan SAVEpontot keresni nehogy valami más kicsináljon és kárbavesszen a csata , mentettem mikor visszamentem nem volt már ott holtest... ergó beszélgetés fail, még kiváncsiságból visszamentem a kismanókhoz akik a plafonon sikítoztak de ott a két szellem csak katonák szelleme volt...
Akkor nekem "A kalandod itt véget ért" annyi hogy harcolgatok másfelé amíg a hibát ki nem javítják...
Tehát mindenki másnak , amikor megölitek Gaufroi-t azonnal beszéljetek a szellemével !!!
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.10.03. 07:57:30
Nálam egy nehézpáncélos/pajzsos fighter, már akkor bekerült, amikor 4 emberre bővült a parti és engedte cserélni. Fichti lett, mert annak van egy olyan képessége, hogy csatánként egyszer felfogja azt a sebzést, ami megölné valamelyik parti tagot. A másik akit betettem, az egy practitioner, mert elég nagy sebzést tud kiosztani és nem mellesleg, ha jól menedzseled, akkor elég sok spell pontja lehet. A mentális sebzés meg jól jön a páncélosok ellen.
Dragon's Bile Bomb-ot meg craftinggal tudsz csinálni, de azt valakinek meg kell tanulnia. Na erre jó még a token. Nekem van talonba egy Rogue csávóm, akivel csak ezeket nyomatom. Menni nem megy a partival, csak craftolja, amit kell. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.10.02. 22:57:08
Sajnos programhibába ütköztem mert két jel van a térképen egyik a erdőbe vezet a másik a városba viszont ha a városba érek ott nincs jell hanem a Low Field-re mutat vissza...
Amúgy érdemes a tokeneket használni és a girbe gurbára sikeredett fejlődésünk helyett (mert mikor mit találok afele fejlesztem) egy letisztult új karit létrehozni.
Most csináltam egy full armor plate-s harcost, 12es AC letöréssel és 30 ÉP alatt kivégez egy ütéssel egy embert... Így azért könnyebb az élet 😊))
Valaki adott régen sárkány bomba üvegeket ilyen fatorlaszok kirobbantására, elfogyott és lenne még a főtéren torlasz olyat honnan lehet beszerezni ?
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.10.02. 19:21:34
A keg craftoláshoz kell. A Fairy Powder Bomb-hoz egyik alapanyaga.
Na igen. Ide már kell az armor csökkentés, mert van olyan ellenfél, akinek qrva nagy a pajzsa, ami minden Fizikai sebzést csökkent. Az a 25 armor-os csávó akivel találkoztam nem volt vicces.
Érdemes nyitva tartani a szemed és a füled, mert hasznos dogokba futhatsz bele.
A grafika szerintem a 2-es patchel sokat javult. A puzzle-k pedig rohadtul tetszenek. Van ami nagyon nem egyszerű. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.10.02. 10:57:34
Lassan értem meg a játékot, arra is most jöttem rá hogy vannak benne teleportok.
Most ezen az alsóföldön vagy mondjuk alföldnek ezen vagyok a tolvaj által mutatott pontra akartam eljutni
Megjegyzés a kinti vizes pocsolyás rész álleejtősen szép, sokkal szebb mint a város, annyira más hogy nem is értem miért nem ezzel promóztak mintha más grafikus alkotta volna meg...
Próbáltam a tündéres rejtvények felé mert az kb nyugat de mintha folyó állná az utam most megyek a torony felé a durva 12 ac-s városi őrök felé. Milyen kedves a programtól hogy felajánlja a toronyba hogy a lovag beáll, lecserélem rá az emberem és harc közbe derül ki nincs pajzstörő képessége és beadja a szinte üthetetlen lényeket 😄
Sok mindenre nem jövök rá, tudok hordót csinálni de nem tudom az mire jó ? mert a vizet külön kell venni a fogadóba a kajákhoz.
A rózsás torlasz a városban arra se jöttem rá...
Azt a fránya ködöt is annyiszor próbáltam még egy iránytűt is vettem ami mutatja északot... erre kiderül hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha nehéz megérteni mit akar a program...
Olyan van, hogy Mangar Tower vagy valamit benéztem? A pap, aki a Mangar Tower-be nyíló ajtó előtti teremben van (Duke Kingston) az egy másik küldit ad.
A cleric egy külön ág vagy skillfa, amiben van gyógyító spell (flesh restore). Passzívba démonok, charnok és undeadek ellen plussz sebzés és ha te sebzel akkor gyógyít rajtad x pontot ( az mondjuk nem tiszta, hogy csak az előbbi fajok ellen adja a constit vagy mindenki ellen). Van még Smite (tűzalapú sebzés) és Change Fate (átok levétel vagy átkozás). A presztízs kasztja pedig a Saint, aki fel tud támasztani egy halott parti tagot potom 6 spell pontért cserébe. 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.10.01. 23:08:38
és olyan fura érzésem volt hogy kaptam pár aranyat és ennyi...
A Pap se mondott semmit küldit se adta meg hogy felfedeztem a tornyot ...
El ne menjetek 😄 azzal még nincs vége LOL
Nekem amúgy tetszik a játék, a harcrendszerrel nincs problémám, inkább a mozgás fura, sztem jobb lett volna ha maradnak az eredeti dizájnnál.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Itt a 2. patch notes.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy szerintem nincs baj a torrentezéssel, mert én is volt, hogy lezúztam valamit és az alapján döntöttem el, hogy megveszek egy játékot vagy sem. De a torrent nem releváns a hivatalos játékkal ellentétben.
Egyébként, ahogy Maala is célzott rá, a játék tök jól megy ssd-n (nem durva a töltési idő, ellentétben a hhd-vel) és ma már annyira beestek az ssd árak, hogy mindenki ki tudja szorítani rá azt a pénzt. Ha akarja persze.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.09.29. 05:39:02
Egyébként a release kiadóit hibáztasd, hogy az összes módosított textúrát újra le kell töltened, ne a játék készítőit. Majd biztos a torrentre fognak mindent szabni. :-D
Már, ha még ilyen dolgok zavarják az embert 2018-ban, a bagóért dobott 100 MBites netek és bagóért adott SSD/HDD/SSHD-k korában.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.28. 22:44:15
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.09.28. 20:14:38
Utoljára szerkesztette: fluency, 2018.09.28. 18:16:14
Azt írta a tintáknál hogy a lilába ne menj a trónterembe és mégis az egyik szín a lila a 3ból...
Nem értettem miért. ezeknél a játékoknál úgy kell a fórum meg a magyarázó videó mint a falat kenyér.
Nem is értem miért nem pörög ezerrel ez a fórum, mindenki ennyire akadálymentesen halad vagy ennyire kevesen RPG-znek ma már ?
És a meghajtandó fogaskerék is elmozdítható Köszi! A feladványok csak azért nehezek néha mert nem érted a szabályrendszert.
Nagyon jó ez a videó, kivágta belőle a csatákat egy információesszencia és még így is kapott dislike-t. de most komolyan...
Régen ilyen videókat töltöttek fel a játékokhoz amik segítették a gamereket.
Ma meg a szavazz rám, lájkolj, donétolj szemét árassza el a youtube-ot.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.09.24. 09:55:21
A karakterek közötti váltás az inventoryba lassú most is ilyen 1 mp
Na elakadtam segítség kellene
a Cellar towerbe egyrészt nem tudom leszedni azt a két manót aki beszorult a mennyezetbe 😊
nem látom megoldhatónak azt a feladatot mintha hiányozna egy fogaskerék a megoldáshoz...
másrészt
egy fej kiszabadítása okoz gondot a lángoszlopok után. Spoilerbe jöhet máris 😊)
Az már most is látszik hogy hogy nagyon jó logikai feladványokkal tömték meg a gamet
Az mondjuk tény, hogy a felújított BT1 után kicsit fura ez a szabad mozgás, meg az, hogy nem partyval indul az ember.
Ettől felhasználóbarát, de amúgy a réges régi PC-s BT3 az.
Founderként megkaptam anno, még tavaly év végén, komment is van róla lentebb.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Nekem is C64-es gyerekkori élmény a BT3, emlékszem rongyosra játszottam az elejét, mivel kódkönyv hiányában nem tudtam átmenni új dimenziókba. Szóval csak utóbb láttam hogy van ahol náci vagy komcsi katonák jönnek szembe...
Adnék egy sanszot a régi BT3nak, csak félek tőle hogy ami akkor jó volt ma már nem hozna lázba (biztos nem lenne már türelmem térképeket rajzolni, meg a hardcban is az akciódúsabbat szeretem inkább).
Mondjuk a Eye of Beholder stílusa a mai napig bejön, de abból a stílusból manapság csak egy értékelhető játék jött ki (a legend of grimrock 2 része).. ki tudja lehet a BT is tetszene megint...
Nekem mivel eleve nincs 52 GB hely az SSD-men, egyelőre halasztom a dolgot amíg legalább a töltési időket helyre nem teszik.
A többi rinya nem érdekel, anno a 80-as években áhítattal toltam a BT3-at (első kettőhöz nem volt szerencsém), meghatározó gyerekkori élményt volt C64-en. Úgyhogy a nosztalgia csak elviszi a hátán az egészet
Egyébként BT3-at a mai napig tolom, a felhasználóbarát release-t amit a backerek kaptak a csomagban.
A remaster is elég jó.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Legalábbis asszem arról szól, az első pár oldalon túl nem jutottam benne. :-D
Konkrétan bárd nélkül nem lehet végigjátszani a játékot😊 Nem engednek be a fogadóba nem törnek be a falak.
Tulajdonképpen a Bárdot úgy kell felfogni mint egy jókedvű szónikus varázsló aki sok mindenhez ért és mindenből kibeszéli magát.
Nekem most 3 dalom és 3 emberem van újabb dalokat a hangszerek vásárlásával lehet elérni ?
A Falakon levő rúnákról nincs valahol jelmagyarázat ?
Minden annyira drága ezekben a boltokban, ráadásul tizedáron veszik tőlünk a cuccot 😞
Nem tudtok valami olyan kraftolást ami sok pénzt hoz ? A Hordó pl mire való? Azt is csináltam hordom magammal de nem tudom minek 😊))
Egyelőre csak egy olyan képességet látok ami 25% eséllyel növeli a loot , ettől hasznosabbat Level1 en nem látok pl (kereskedést skillt sem). A Seedekre nem tudok rájönni micsodák de sokféle van ellehet azokat adni ?
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2018.09.21. 07:24:52
Ez meg... Hát, nem is tudom, hogy mitől BT. :-D Talán mert van benne Dungeon, amiben mászni kell, meg puzzlek...