Bard's Tale IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi *******,
Your key for The Bard's Tale I-III Classic Trilogy Remastered (Digital) - GOG is here!
Please click the link(s) below to redeem your digital Trilogy!
http://www.gog.com/redeem/3LV96CCA2xxxxxxxxxxx
Thank you,
The The Bard's Tale IV Team
😄 Este nyomulás!
A ti kung-futok nem erõs!
Paul here with a quick check-in regarding Tuesday's release of the remastered The Bard's Tale Trilogy. Both the Krome and inXile dev teams are excited to finally get this into your hands. It's appropriate that The Bard's Tale and Back to the Future both came out in 1985, as we're taking a cue from Huey Lewis and going "Back in Time!"
Here's how the process will work.
Starting Tuesday, backers at the $20 reward tiers and above will receive an email from CrowdOx asking you to specify either a Steam or GOG key for the game. Remember to keep an eye on your spam/filter folders in case it ends up there.
Soon after you make that selection, you will receive another email - the latest edition of your Digital Fulfillment email, this one now containing your chosen code.
Once you receive the code, you can follow these instructions on how to redeem it for Steam and GOG.
A few things to remember:
The Bard's Tale Trilogy is currently PC only and contains the first volume. The latter two volumes, along with the Legacy Mode, arrive later in the year.
Please keep in mind that we have tens of thousands of backers to send keys and emails to. It will likely take a little while for the full list to be processed, so don't panic if your digital fulfillment email does not arrive right away. We appreciate your patience.
You must have completed your CrowdOx survey and confirmed your pledge in order to get your rewards. 93% of you have, but if you haven't done so yet, or aren't sure, we encourage you to first check your email to see if you have received your pledge confirmation email from CrowdOx. If you haven't, then you can follow these instructions on how to have CrowdOx send/resend your survey so that you can access it and confirm it.
Only backers at the $20 and above will be receiving a remastered trilogy key.
Finally, the original games are very challenging. We encourage you to band together to pass along advice and discoveries, whether on the Steam or GOG forums or our own official forums. I think that I can safely speak for many older players that while we fondly remember having to figure stuff out on our own, it certainly would have been nice to have the internet back then to help with some things!
From the developer side of things, we're really looking forward to seeing the kinds of best practices, suggestions, guides, and personal preferences you develop as you visit the games for the first time or if you're a returning playing "getting the band back together." Either way, have fun going back in time to 1985!
Szeretném magyarítani a játékot, ennek kapcsán szeretném a segítségeteket kérni.
Next PC upgrade: 2022
Viszont, ha már itt vagyok linkelek, hátha valakinek kimaradt. 😊
update 39
Hogyan írhatnám le még egyszerűbben? 😊
DB
1 The Bard's Tale IV (Digital)
Included
1 The Bard's Tale IV Manual (Digital)
Included
1 Forum Badge
Included
1 HEX: Shards of Fate Exclusive Card Set
Included
1 Code Wheel (Digital)
Included
1 Julie Fowlis Song Pack
Included
1 Red Boots DLC
Included
1 Bardic Brian Skin
Included
1 The Lute of Compulsory Cavorting
Included
1 The Bard's Tale Classic Trilogy Emulated (Digital)
Included
1 The Bard's Tale I-III Classic Trilogy Remastered (Digital)
Ebből eddig a Classic Trilogy Emulated jött meg.
DB
Nincs köze az eredeti, 80-as évekbeli trilógiához, aminek majd később lesz remastered verziója.
Ezt fogom majd kapni én:
The Bard's Tale I-III Classic Trilogy Remastered (Digital)
De írtam lent is, hogy ezekből lesz a remastered, ez látom nem ment át.
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.12.07. 13:55:55
Azt mondtad a csomagban van meg azt is írtad csak később jön. Akkor mi a rák van a csomagban? Ezért kértem infot hátha ott le van írva mivan.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.12.07. 13:28:23
Szerintem azzal kevered.
DB
Azt hittem jön belőlük valódi ..
Ja és letölthető a BT1-2-3 egyetlen emulált csomagban, tökéletesen fut, felskálázható fullscreenre, még élsimítás (!) is van hozzá, stb.
Sőt, majd később lesz remastered verzió is belőlük, lesz mivel tölteni az 1 hét szabit az ünnepek előtt 😄
DB
Utoljára szerkesztette: DonnieBrasco, 2017.12.07. 12:29:19
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Valószínű ezen változtatnak majd, de ez így elsőre ront az amúgy faxa élményen. Külön érdekesség a levitate spell nem hagyományos használata. 😉
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.09.29. 21:11:28
Lesz +3 dungeonunk a super team jóvoltából, meg még egy, amit Monte Cook papa tervez hmm...nem hangzik rosszul.
Most már csak ki kell várnunk a 2017-et. 😊
amit eddig tudunk
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.07.12. 13:46:30
Nekem a rogue like és a dungeon crawler rpg sokszínűsége hiányzik a mostani játékokból
éhen halás
megátkozott potik
megátkozott fegyverek, páncélok, tárgyak - amiket ha felvettél csak varázslattal jöttek le
az ellenfelek iszonyat sokszínű skill arzenalja, loptak tőled, megöregítenek, elpusztították/tönkretették a cuccaidat a rajtad/hátizsákban, elszívták a statjaidat
olyan változatos varázslatokat nyomtak, hogy csak na - confuse, para, stone, poison, teleport, summon, bleed,blind,slow,fear,terror,sleep, stun - és még erre jöttek a támadó spellek
stbstb
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Nekem egyébként a BT2 volt a kedvencem. Voltak olyan elemei játéknak, amiket ma nem nagyon használnak ki. Levitáció például, amivel egy többszintes dungeon emeletei között lehetett mozogni fel-le vagy csapdákon lehetett vele átrepülni. Volt olyan varázslat, ami egy lépésnyi időre eltüntetett bármilyen falat vagy egy másik, ami a dungeon egy meghatározott részére teleportált.
Ami jó hír az az , hogy megváltoztatták a party méretét 4+2-ről (1npc +1 summon) 5+1+summonra. Ezzel több variációs lehetőséghez jutunk majd. főleg ha lesz olyan erős summon, mint anno valamilyen démon, ami majdnem erősebb volt, mint a partytagok. 😊
Mert hiába volt az első perctől kezdve egyértelmű példának okáért számomra, hogy mi fog érkezni, nem mindenki ismeri/ismerte - sőt, azok vannak kevesebben, úgy fest -, a klasszikus sorozatot a hőskorból, így számukra ez tényleg félreérthető lehet, és "bár ne történt volna meg" Bard's Tale játékra asszociálnak cirka 10 évvel ezelőttről.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.02. 13:50:13
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem ertem a kerdesed. A KS oldalon egyertelmuen leirja, hogy a BT triologia regota vart kovetkezo reszet kapjuk meg. Mar pedig csak egy BT triologia van, ami par eve kijott BT jatek, annak a vilagon semmi koze nem volt az "elodokhoz". Sot, ezt a triologiat meg is kapjuk emulatorkent is, bar szerintem aki tamogatta a projektet, annak ott figyel meg a lemez es a regi jo commodore az egyik polcon, emlek gyanant 😊 A "Help reivive the Dungeon Crawl" felhivas pedig meg inkabb egyertelmuve teszi azt is, hogy mi var rank, vagyis a regi stilus uj "kontosben". Vagy felreertettem a kerdesed, es masra gondoltal?
Enhanced Crafting System achi teljesítve. Sok konkrétum még nincs róla.
Az eredeti classok szerepelni fognak a BT4-ben is és érdekes elképzeléseik vannak velük kapcsolatban. Meg hozzáteszik a clericet is, bár ezt páran ellenezték, mert a conjurer és a magician meg a specializált verzióik ( igen már akkor volt specializáció 😛 ) tudott gyógyítani és voltak buffjaik. Ja valami olyat is említettek, hogy más kasztoknak is lesz fejlesztett verziója.
Még egy kis érdekesség: "I owe my career to seeing Bard's Tale II on a Commodore 64 at a friend's house. When I saw the streets of Skara Brae up and running (gasp - in simulated 3D! And in color!)" /Chris Avellone.
Pár éles szemű fan azonnal kiszúrta: a BT2 nem Skara Brae-ben játszódik! 😊
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.06.30. 21:45:10
Egy regi klasszikus sorozat a szamitogepes rpgk arany/hoskorabol (80-as evek, fokent a masodik fele), dungeon crawler stilus egyik meghatarozoja/teremtoje, tobbek kozott a regi M&M, Wizardry, DM, stb sorozatokkal egyutt.
Ezzel:
The Bard's Tale (2004 video game)
Volt III:-ig számozva, de azok ahogy nézem más jellegű és régebbi játékok picit:
The Bard's Tale (1985 video game)
The Bard's Tale II: The Destiny Knight
The Bard's Tale III: Thief of Fate
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.06.30. 11:21:43
"We have added the emulated versions of The Bard’s Tale, The Bard’s Tale II: The Destiny Knight and The Bard’s Tale III: Thief of Fate to every tier $20 and above FOR FREE!"
Mondjuk én csak a steamen lévőt ismerem (névről)az nem tudom melyik /hányadik
Mindegy. Jöhet.
edit: a #8-ban leírtak ismerősek. Én csak ezzel játszottam. Azért a vége jó volt. Mindhárom választási lehetőséggel és zárással. 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2015.06.30. 10:20:21
$1,253,157 pledged of $1,250,000 goal
ha valakinek kimaradt volna:
A cselekvési szabadság és unlineáris játékmenet a legnagyobbak közé emeli.
A játék: ( grafika az EoB játékok stílusa)
- hét város, 12 többszintű labirintus, erdők, mezők, óceán 100 szigettel, hegyek, hajózható folyók több mint 10 000 ezer helyszínnel.
- 600 különféle ellenfél. 32 karakterosztály, 11 faj, 200 féle varázslat.
- Akár 4 csapat 28 emberrel.
- Eső zuhogás, hóvihar, hallani az ellenfél közeledő lépéseit, a kígyók surrogását, a természet különféle zörejeit, stb…
- Számos lehetőség minden szituációban. ( kiadható parancsok például: csók, fecsegés, hízelgés, tréfálkozás, éneklés, alamizsna osztás, stb…)
Lehetőségek a kalandozás során:
Ha nincs egy karakteren elég ruha megfagyhat.
Ha sok békés járókelőt fektetünk ki az ellenfeleink barátkozni fognak velünk és a végén a csapatba is felvehetjük őket.
Kirabolhatjuk a törp pénzszállítókat akik a bankokba viszik a pénzt hajnalonként.
Vicceket mesélhetünk!, stb..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.06.12. 11:39:28
És Cary Elwes a bárd hangja, Dr. Gordon a Fűrészből!? Baszki, ezt miért nem tudtam?