Fear the Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
mit tett Strand, hogy ennyire orrol rá, akárhányszor találkoznak? nem emlékszem 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Darthmushroom
Elég semmilyen eddig az évad eddig két rész után. Danielt meg nem tudom hányszor akarják még előrántani a semmiből

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

akyyy
Itt van szinkronosan is
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2019.04.24. 16:05:00

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
basszus, <#eljen> <#eljen> <#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tudtam baszki Salazar vissza fog terni yeahhh!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kár, hogy még két hónap.<#szomoru1> No de sebaj, addig itt lesz a GOT-8.évad.<#vigyor0>
Darthmushroom

Devv
Dwight-ot bírtam, jöhet. Már csak nézni kéne a Fear-t. 😄
Ez már nem kérdés, hanem tény.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2019.01.05. 11:54:21
<#integet2><#worship> jo lenne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Egy átbulizott éjszaka után mi sem lehetne nagyobb WTF, mint azt a hírt olvasni, hogy Morgan után más karakter is felbukkan a FTWD-ben:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwight https://hu.ign.com/tv/45475/news/kiderult-hogy-morgan-utan-melyik-karakter-ter-at-a-twd-bol-a
fo sorozatban elvileg eljutnak vegre Washingtonba

akyyy
nekem tökre tetszett hogy megint városban voltak, a kórháznál. szeretem azokat a részeket. sajnos kb. az összes rész "vidéken" játszódik.
érdekes, eszembe jutott az első évad, első néhány része. Vajon megint lesz egy spinoff, ami a járvány kitörését mutatja valamelyik városban? 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szerintem a tornados resz amibol semmit nem hoztak ki kb, ezenkivul ami erdekes volt egyedul az Morgan beilleszkedese illetve Madison eltunese avagy halala...

RatBaG
ez a feka nő volt a sorozat mélypontja. az írók tuti szedtek valamit kreativitás ellen, ha csak ezzel tudtak előállni.

Per Aspera Ad Inferi.

ez a feka no a vegen meg jol bekavart, de szerencsere meguszta mindenki...

szerintem elment, mint evad befejezes...

igazsagszerint az evad eleje jobban tetszett, a masodik feleben voltak baromsagok dogivel, de pl a 14. es a 15. epizodok jok voltak, talan meg a befejezo resz is elment...

grebber
Érdekes egy krokodilt ismerhettünk meg...nem képes a szárazföldre kimenni<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

szerintetek amugy Daniel es Proctor John visszaternek meg a sorozatba? mert az adatbankjuk szerint Daniel el csak eltunt a gat robbantaskor , Proctor John pedig lelepett a jobb kezevel idoben...

VinylToy
Zombi vér.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

RatBaG
vajon mi lehet a recept titkos összetevője? azt vártam, hogy belefingik a rádióba. magas labda.

Per Aspera Ad Inferi.

na ez a feka no nem tudom talan Hudinitol tanulta a szabadulast, de hogy a jo banatba szokott el😄

szemtanui lesztek tovabb egy aldozatnak is😞 sajnaltam amugy, de igy megmentette a tobbieket

Na igen. Példának okáért, ha az anyasorozatot nézzük, a járvány előtt a civilizált világban Rick nem túl valószínű, hogy egy Daryl-félével cimborált volna.
inkabb hagyta volna ott a hazban azt annyi...ezek utan a jovoben ugyis egyutt fognak elni vmilyen masik kozossegben...

Hát rendes körülmények között senkinek sem. De itt nem rendes körülmények vannak.
kiscsaj megolte Nicket innentol kezdve szamomra logikatlan, hogy Alicia vele "log" meg akkor, is ha tulelesrol szol az egesz...hiaba kaptak ketten egy epizodot, ahol "osszehoztak" oket..nekem nem lenne gyomrom azzal a szemellyel egy oldalon allni, aki megoli a testveremet...

RatBaG
rögtön az elején felbaszott, hogy megint ment a tipikus balfaszkodás, pedig simán visszaszerezhették volna a verdát. meg hogy mekkora genyó a feka nő.
aztán bemennek a nagyvárosba, ami hemzseg a zombiktól, persze... szerintem valahogy felugrat a gonosz némber a kórház tetejére, aztán kötelet fonnak a hajából, és hurrá megmenekültünk!
a vége tetszett, legalább aliciaék sem maguk fognak kóvályogni a következő részekben az idegesítő kis csajjal.

Per Aspera Ad Inferi.

ne tolongjatok😄

hat Morgan jol behuzta a sracokat a slamasztikaba😊

na erre az epizodra senki nem mondhat semmit, mert nagyot utott😊 a vegen a feka csaj mondjuk gyorsan megtalalta oket nem tudom hogyan...

John es Strand fogalmam sincs, hogy ragadtak egy szigeten meg a vihar se indokolna, Luciana is vegre elokerult es tetszett, hogy a faszinak jobba tette utolso orait majd kapott egy csomo jegyzetet tele elelemmel...mintha egy tulelo jatek lett volna kuldtesert cserebe kapsz XP-t es jegyzetet, ami elvezet a kincshez...

kifejezetten jo volt...

tippek ki fog meghalni a kamionos lovoldozesben?😊

talan John es Strand feldobjak a valoban unalmas masodik fel evet😞

RatBaG
hát ja, jól leült az egész. a tornádó elvitte a lendületet.

Per Aspera Ad Inferi.

nahat, de fura egy resz volt ez is...Al betegsegen meg a kocsi mizerian kivul semmi nem tortent, tobbet vartam June es AL epizodjatol...

Ez a feka bolond no, aki megol vkit es a zombit magahoz veszi most szepen megszerezte a furgont, ami a tuleleshez kell...az epizod vege utott, de amugy erosebbnek erzem az evad elso felet...

Dynamic
Hát, azt hittem, valami ütős visszatérés lesz a 2. félévadra, de ezek a 9/10/11 részek botrányosan gyengék.
erdekes epizod volt

"Vidd el, ami kell es hagyd ott , ami nem"

😊 korabbi Morganes epizodokhoz kepest, ez jo volt

igazabol a koncepcioja jo volt az epizodnak, volt benne drama is, viszont en a ket tyukot nem igazan kedvelem (megvannak az indokaim) igy szamomra ez az epizod semmitmondo volt...most annyi tortent csak, hogy a kis Nick gyilkos es Alisha egyutt kell tovabbmenjenek, mert mindenki eltunt a viharban...

jobban erdekel mi lett June-ekkal es Morgannel

Kaplan
Ez a rész nekem is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok, hogy merre megy tovább a sztori. Illetve, hogy lesz-e még cameo itt-ott.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kori
nekem tetszett az 10. rész

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

orkannak tunt, de ilyen alapon Alishat is fel kellene kapnia, meg akik kimentek oda😊

Sharknados poenon nevettem😄, az a film hihetetlen...

Kori
szél erősségtől függ
az a kocsi min 5 tonna

miert amugy oszinten gaz jelenet volt? tornado eseten az Swatos kocsit is fel kellett volna kapnia

grebber
Sharknado után itt a Zombnádo...

Next PC upgrade: 2022

RatBaG
felkapja őket a tornádó és lerakja virginiában... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

nekem is bejott, szepen kulonvaltak felvezettek az esemenyeket a kovetkezo reszhez...paran hitehagyottak, Johnek remenykedni kezdtek...kivancsi leszek mi lesz az orkanos szelben az tuti hogy a pancelozott jarmu nem serulhet hiaba fujja oda a szel a zombikat

Kori
nekem tetszett, jo felvezetés volt

Azt sem tudtam hogy már megy! Köszi!
VinylToy
Nem nézte senki, a 4x09-et? Egynek elment.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

jonak tunik viszont nekem nem fer a fejembe, hogy ultethettek be egy autoba Aliciat es a kiscsajt, aki megolte Nicket..az lett volna a minimum, hogyha eletben hagytak eluldozik vagy valaki mondjuk Morgan elviteti vmi kozosseghez nem tudom...de en Luciana es Alicia helyeben nem bocsatottam volna meg, ha megolik a szerettemet akkor is, ha Nick megolte azt, aki megtalalta ot vagyis a sapkas keselyut...

akyyy
ez az előzetes beszarás
mintha nem is sorozat lenne hanem valami AAA játék 😄
tökre megfogott, ha nem nézném tuti elkezdeném, de így meg alig várom hogy jöljön

Hát néhány eleme tényleg 😄
Dynamic
Nekem totál úgy jött le, hogy a kezdetektől fogva gyűjtögették a zombikat, tehát ez volt a módszerük a "kifüstölésre". Amúgy totál zavaros ez az egész módszer. Ha egy olyan helyre megyek, ahol már régóta él egy csoport, akkor nagy eséllyel a csoport már begyűjtötte a nagyját, és nekik csak morzsa marad. Annak meg főleg mi értelme, hogy az objektum előtt dekkolnak hetekig, majd mindenkinek elfogy mindene, és ha tegyük fel el is megy a csoport, és ők beköltöznek a helyükre, pár hét múlva onnan is tovább kell menniük, mert nyilván nekik sem marad nagyságrendekkel több ellátmányuk. Szerintem ez az egész keselyűs módszer egy átgondolatlan marhaság.
Darthmushroom
nem egyszer utalnak rá h a keselyűk teljesen kifosztotják a környéket, ezért fogynak ki bent. nekik alapból csak a hely kellet mert mindent összeszedtek, és ha az elfogy akkor továbbállnak.

maga a zombitámadás inkább bosszú, nem ez volt az eredeti tervük.