Fear the Walking Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

es nekem csalodas volt a felevad zaro befejezese...par eletkep, flashback es annyi Madison bezarta magat mondvan felaldozta magat, Naomi persze el tudott futni, de senki mas nem? Es ahonnan a sapkas csavo lovoldozott, ha ott fent maradt volna egy zombi se kapja el kesobb el tudott volna futni. Raadasul nekem fura h a Keselyuk ezek utan otthagytak az egeszet, pedig a stadion megszerzese volt a celjuk...

kesze kusza sztorit alkottak, ennek ellenere a karakterek jok...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dynamic
Lehet, hogy hülye vagyok, meg az első 2 részt csak "félszemmel" tudtam nézni, de én már az alapoktól nem értem a szitut. Valaki magyarázza már el mi volt a koncepció ezzel a zombi támadással. Miért jó az, hogy ezer lángoló zombit rászabadítanak a stadionra? Ha nem jutnak be és bírják a falak, akkor elvileg nem menekülnek el a bentlakók. Ha meg bejutnak akkor cseszhetik az egészet, a Keselyűk sem mennek már semmire a stadionnal. Az már csak hab a tortán, hogy Madisonéknak már szinte semmijük nem volt, vagyis tökre értelmetlen volt hetekig ott szobrozni és várni, hogy Madisonék elhúzzák a belüket, mert a Keselyűk - nevükhöz méltóan - mit zabáltak volna fel? Mire mentek volna az üres épülettel?
Szerintem úgy ahogy van, már alapból szar volt az egész Keselyűs elgondolás.
Devv
Zseniális! 😄 Rendesen bejött! 😄
Madison sztem csak eltunt tuti nem halt meg...

rohognek, ha Salazar talalna meg😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Devv
Milyen aranyosan megvárták, míg leparkol az a sok furgon és Nick-ék is bevárták a zombikat. lol
Darthmushroom
remélem jövőhéten valamit már megtudunk Madisonról is, bár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kétlem h meghalt volna Ő is, elég erős lenne két főszereplő is kiesne egy évadban

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

es foleg h milyen amator volt Mel csapata is...meg kiadja az utasitast ideje lelepni erre meg a tarsai ott lovoldoznek😄

RatBaG
nem tűnt fel az a nagy csúzli a kezében? <#idiota>
indokolatlanul nagy távcső, plusz gránátvető alul. elég látványosan mutatták, ahogy kitárazott. máshova néztél? 😄

az a tűzpárbaj viszont közelített a twd-színvonalhoz, nagyon gagyi volt, ahogy felváltva kihajolva lövöldöztek.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.06.06. 14:03:47

Per Aspera Ad Inferi.

rendkivul erdekes epizod volt

nekem a meglatasom az, hogy nem Charlie miatt tortent az egesz, hanem Madison szurta el...Amikor a vezer Mel bent volt naluk es ellattak ott kellett volna tartani es biza, hogy Nick es Alisha se mennek utana, hanem szepen megerositik a falat es nem engedik be a zombikat...rendben van a felevad zaro jovoheten lesz, tehat vegre meg fogjuk tudni mi is tortent pontosan, de a hely lathatoan ez miatt esett el, mert Madisonek kinyitottak a stadion kapuit (hozzateszem Nick es Alisha siman elhuzhatott volna onnan a masik iranyba, kocsi mukodott benzin volt)

ja es meg annyit, hogy Charlie orulhet, hogy Morganek vittek el, Alisha siman megolte volna sztem😄, nem vagom mikepp robbantottak fel Mel mentoautojat nem tudtam hogy volt Alishanal raketaveto<#fejvakaras>

RatBaG
csak dudálva el kellett volna csalniuk a hordát...
meg az elején alicia hogy fogta már azt a puskát?! agyfaszt kaptam tőle.

Per Aspera Ad Inferi.

igen pont ez volt a gaz ebben...majd visszanezem az epizodot, mert a fos amerikai akcentusuk felig meddig kiverte a fulemet...

Nagyon nem értem, hogy miért nem mentek el az autóval. Dudálnak párat, a helyet is megmentik, meg magukat is.(értem hogy dráma, de legalább akkor a kocsi rohadt volna le vagy valami.)
Ez jutott róla eszembe:

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2018.06.05. 00:34:50
mostmar nagyon alakul a tortenet mi is lehetett...

es ezt a befejezest megint juj😄

Devv
Nem tudtam, köszi.
jovo heten lesz csak epizod

RatBaG
memorial day volt...

Per Aspera Ad Inferi.

Devv
Volt rész vagy mi van? Nincs még fent...
akyyy
pontosan. én sem szoktam. itt még könnyű is, mert szinte aznap jön a szinkronos rész. de egy westworld, trónok harca már necesebb, igaz ott se éveket kell várni hanem 2-3 hetet.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

nem mondasz hulyesegeket, eltudnam kepzelni ezt a forgatokonyvet ilyen alapon kicsit kiszamithato😊

amugy vicces, hogy Salazar mar masodszor veszik el ugy, hogy Nick is felrobbantotta magat a gattal es Proctor Johnekkal egyutt

bocsi😞

altalaban 2 napot varok a megjelenes utan es aztan mar lehet irni😊

Jó, igaz 😄

Viszont tényleg elég jó rész volt.

John-t nagyon bírom én is, meg Strandet is. Nagyon arra próbálnak játszani a készítők, hogy azt gondoljuk, hogy Madisont megölték a Keselyűk... Hát nem tudom. Ha ennyire erőltetik, akkor akár még életben is lehet, és majd egy nagy fordulat keretében beállít Salazar papával és egy gépágyúval 😄 Alicia nem kérdezte meg, hogy: Hol az anyám tetvek? Úgyhogy valszeg azt gondolja halott. A Keselyűknek elvileg nincs állandó bázisuk, úgyhogy ha Madi fogoly lenne, akkor ott lenne velük a lakóautókban - úgyhogy valszeg tényleg halott. De akkor is nehéz elhinnem. Szerintem valami olyasmi lesz itt, hogy a Keselyűk a nyílt harc vagy sunyi éjszakai támadás helyett hoznak egy rakás zombit (amúgy is elfogdossák őket) és azt uszítják rájuk, aztán a kavarodásban Madison másfelé fut (mondjuk az előkészített kocsihoz, de azt Naomi elveszi tőle, Madit meg körülveszik, amit Alicia végignéz, majd elmenekülnek, pl. Strand elrángatja Aliciát, hogy neki vége...), de valahogy ő is meglóg. Tippre a félévadzáróban állít be Madi és Salazar, az öreg szájbalövi a Vulture Kiscsávót, felpofozza Strandet és béke, mehetnek tovább 😄
Nem szabad topikot olvasni addig, míg az ember nem látta az aktuális részt. 😄 Ez arany szabály.
Nézem, nézem, de akkor is 😄
Devv
Talán nézd meg a részt! 😉
Itt mi spoilerek vannak? 😮 Félek már olvasni, jöhetne egy modi és szétcsaphatna...😄
hamar ennyi aldozatot hoztak hogy felepitsek a karakteret tuti megmarad...o is ujnak szamit csaknem irjak mar ki rogton az elejen

Dynamic
Nem Johnra lőtt. A nőbe akart lőni csak, John elé ugrott.
Devv
Remélem John megmarad... <#rinya>
Kori
nekem úgy tűnik mintha a komplett szereplőgárdát le akarnák cserélni
Nick már halott valószínű Medison is és most hárman állnak kb 20 fegyveressel szembe

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

azta kurva eget micsoda resz volt...

valaki irta, hogy Naomi szerinte kozuluk valo es igen valoban, de Alisha mi a retkes faszert lo bele Johnba? ha meghal o is ezt nem hiszem el...

volt egy jo flashback resz, kiderultek dolgok Naomirol, Madison pedig fel akarta kesziteni az utra magukat...de meg mindig nem derult ki mi tortent vele, ellenben a buszos banda elment a stadiontol...

ez nagyon kemeny micsoda veletlenek vannak ebben az evadban😊

Kaplan
Ez az évad kimagaslik az utolsó évek Walking Dead szezonjai közül, szerintem minden nagyon el van találva benne. A karakterek, az összefonódások, kellően brutális és meghökkentő, a képivilág, minden. Nagy dícséret a készítőknek, rettenetesen élvezem!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

logikus lenne, mert allandoan "menni" akart vhova...csuszdas jelenetnel Alishaval mikor ott loot-oltak akkor is meg akart lepni...

ja John fasza gyerek, de ettol meg Nick maradhatott volna😞

RatBaG
ja, és tuti, hogy a zászlósékkal van... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Devv
Nagyon cukik voltak, imádtam! <#eljen> Ez a John egy nagyon zorall gyerek! Fasza, hogy kapott egy részt!
Nem is tudom mikor tetszett ennyire egy TWD/FTWD rész.
na vegre van egy karakter, akinek belelattunk a multjaba kicsit...Morgan ota ilyen nem volt

tetszett ez a resz, bar az egesz egy flashback volt

Szimpatikus az uj karakter John, marha jol lo...nem tudom biztosra mi tortenhetett "Loraval" szerintem meg eletben lesz

gondolkodtam rajta bar en csak momentumokat toltam a jatekbol....hasonlit ra ja...de, ha kiirnak, hogy "Happy Halloween" akkor hitelesebb lenne😊

Ezt tudom, de nem változtat semmin. Az egész kinézete, elrendezése, a rádiós üdvözlés, minden egy nagy easter egg.
bartom igazgatóját = börtönigazgatókat
Most erről az jut eszembe, amikor egyesek nem értik, hogy az amerikai filmekben miért hívják a bartom igazgatóját mindig "warden"-nek. 😄
RatBaG
minden baseball pályának diamond a neve, a formája miatt, úgy általánosságban.

Per Aspera Ad Inferi.

Felismerte azt valaki, hogy a stadion, amit ráadásul Diamond-nak neveznek, egy az egyben a Fallout4-ből Diamond City koppintása? Óriási easter egg, nekem bejön 😄
akyyy
ugyanez jutott eszembe <#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Sokan tolteleknek fogjak ezt a reszt tartani, de erdekes volt hogy tobb szalon futottak a cselekmenyek...a csattano a vegen akkorat nem utott...

es lassan eljutunk oda amikor kiderul mi a frasz tortent a baseball stadionnal es az emberekkel

Ki fog derülni, csak mindent apránként adagolnak.
Szerintem meg vérontás lesz, van az előzetesben pár képkocka ahol a furgonokból elég sok walkert engedenek szabadon.
szerintem az idougrasok Madison miatt is ki fognak derulni...

az uj banda vezer azt mondta, hogy 2 valasztasuk van vagy elmennek vagy atadjak a helyet nekik harc nelkul...o ott fog varni ameddig kell verontas nelkul...olyasmi taktika, mint a kieheztetes csak turelmesen megvarja mig nem elfogy a turelmuk...

ennek a baseball stadion helynel nalam az bosszant, hogy mivel Morganekre fokuszalnak semmi sem derult ki Madisonek hogy kerultek oda...

amugy a Zsizsik tudtommal csak a babra veszelyes😄, de lehet nekem hianyosak az ismereteim

grebber
Most ezt a 3. részt nem értem valaki magyarázza el...ehhez már fogyatékos az agyam úgy néz ki

Megjelent az új nép a stadion előtt és mindenki bent zsizsikezett. Akkor hogy koricáltak ki nickék meg az anyjával mit bandáztak külön. Mik ezek az időugrások? Köcsög Morgan áthozták azt nem volt több pénz a soriban így Nick helyét átvette <#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Hát, ez a halál azért nagyobbat ütött, nem tudom mikor "sokkolt" TWD-s halál ennyire, még Glennék halála sem...közel sem ennyire....
Egyszerűen, ez a srác vitte a hátán a sorozatot, Ő volt az akinek minden jelenete jó volt, aki elvitt egyedül egy epizódot, azzal h kb a bozótok között bojongott, de még ezek is nagyon szórakoztatóak voltak...
Már csak kb Strandre tudom azt mondani h jó karakter, de ha nem lenne a crossover akkor hagynám a sorozatot fenébe, mert így ilyen gyengécske karakterekkel, akik maradtak (kivéve talán az újakat) már nem vonz a sztori akármilyen jó is...
az azt jelentene, hogy Alisha es Victor maradnanak regi szereplok kozul, illetve most nem tudom pl mi lett megint Salazarral, akinek ugyan az arca be volt horpadva, de pont elmenekult amikor Nick felrobbantotta a gatat...

egyebkent velemenyem szerint, Nickhez a gatfele onfelaldozo halal sokkal jobban illett volna, mint ez, hogy lelovi egy kislany...ez a csavo a WD univerzumban az egyik legerdekesebb karakter volt kezdve azzal, honnan indult (remenytelen drogos) es hova jutott...