Fear the Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
redditen olvastam kommenteket, kb mindenki egyetért, hogy a FTWD most köröket ver a walking deadre. abban ennyi esemény egy full évad alatt lenne talán, tele idegesítő cliffhangerekkel. például travis halála lett volna a mid-season beetetés.
itt most elég szépen elvarrtak mindent, nem szaroztak. madison most is könyörgött a sallerért, de az utolsó jelenet az öreggel eléggé ütött. azon felröhögtem, mikor elkötötték a múzeumot, mekkora húzás! 😄D ja, és végül is bejött a tippem, ofelia tényleg az indiánokkal volt, csak az elején nem ők lőttek rá, hanem jeremiah.
meg akartam nézni imdb-n, hogy vajon travis lesz-e még, de közben pont olvastam egy hírt, hogy elment avatarozni, úgyhogy ennyi...
Per Aspera Ad Inferi.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Troy amugy jol hozza magat, csak nem tul szimpi elso pillanattol fogva...az a fo bajom vele, hogy mar az elejen csakugy embereket olt akikrol azt hitte sosem gyogyulnak meg...es ahogy Travis mondta teljesen ertelmetlenul...
Negan, meg a kormanyzo egy kozos cel, masreszrol a megfelemlites celjabol oltek egyfolytaban...uralmat es rendet akartak tartani Troy viszont nem lenne jo vezeto, mert labillis
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bődületes marhaság lenne, ha kiderülne, hogy Travis túlélte. Hacsaknem örök életre lebénult vegetaként. Habár zombiként megjelenhetne.
megvan! ősi indián temető, spirituális erővel, ezért akarják visszaszerezni! mellesleg zombiűző. zseni vagyok...
Per Aspera Ad Inferi.
az evad erdekes eddig, megint egy csoport ellen harcolnak tele emberekkel a teruletert... az lenne meg durva csattano , ha kiderulne, hogy Travis el.😊
Mellesleg az a gyanum, hogy Ophelia is ezeknel az indianoknal lesz es Salazar igy fogja Madisonek utjat keresztezni...az, hogy Victor Stranddel mi lesz jo kerdes...
legalabb kiderult kik lottek le a helikoptert
amikor a zombiba belecsapott miutan Salazar imadkozott
es ne felejtsuk el Salazar lanyat elfogtak meg az evad vegen..kivancsi vagyok o hol fog bekapcsolodni
wtf Salazar hogyan?😄DDnem ugy volt, hogy bennegett?
-1 travis
+1 salazar
hát mi folyik gyöngyösön?! na jó, rohadtul bántam, hogy travist rögtön az évad elején csak így offolják, nick mellett az egyetlen értelmes karakter volt, de ezek után simán van remény, hogy túlélte.
sokat szidtuk az előző évadok alatt a sorozatot, jogosan, de nekem most tetszik ez a új helyszín, érdekel mi lesz.
nick a vadászat végén tiszta joker volt. 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Victor Strand is segit az embereken erre eluzik😄D
Travis pedig kezdi felvenni Rick szerepet azaz puszta kezzel megol minden zombit ha arrol van szo😄
Szinte állandó jelleggel vörös a homlokom a sok facepalm-tól, miközben néztem. 😉
Főleg a második rész.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Next PC upgrade: 2022
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én elkezdtem nézni a kolléga tanácsára, nem rossz, már a második évad harmadánál járok. Itt tényleg valamivel jobban kikacsintanak, de nem olyan mértékben amennyire én igényelném. Másrészt ez egy klasszikus vámpír sztori, én meg valamiért nem igazán kedvelem őket. Ettől függetlenül most már ledarálom. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
OFF vege
Quantumleap:
Nincs vírus a levegőben. Csak az alakul át aki megfertőződik. Főleg harapással de kifröccsenő testnedvek is közel 100% ban fertőznek. Aki meghal az 1-2 órán belül már át is alakul, aki életben marad a harapás után az meg 1-2 nappal.
Az elején még inkább zombi szerűen esetlenek, de van egy 3 hetes fejlődési periódusuk, ami közben egyre gyorsabbá és ügyesebbé válnak. Ez a 3-ik évadban már nagyon látszik. Strigoiknak hívják őket.
Viszont igen ahogy DarthMushroom írta itt van egy központi vezérlő intelligencia a "Mester" aki valamiért nagyon szeretne vámpírzombi apokalipszist kirobbantani de pontos tervei még most sem ismertek. Ő amolyan "tökéletes" Strigoi. Vannak emberi (akik lepaktáltak vele ) és intelligens "Kiválasztott" Strigoi segítői is.
Terjedés.
Az első évadban még csak fű alatt terjedt (egyre több hiányzó ember, miért nem jön be senki a suliba stb...) de a második évadban már nyilvános Stigoi kór léte és a rendőrség fel is lép ellene + karanténba zárják New Yorkot.
A 3-ik évad elején a vírus már átterjedt Amerika más nagyvárosaira is és a 3ik évad 6-ik részétől fogva már Amerikán kívül is egyre gyorsabban terjed.
Mivel a sorozat főleg New York -ra koncentrál ezért a világ többi részéről csak TV + egyéb hírek meg a szereplők elmondásai alapján tudunk meg dolgokat.
A totál apokalipszistől még messze vagyunk de jó úton haladunk felé.
Szerintem nézz bele. Az első évad(főleg az első fele) nekem még kissé túl lassú volt amolyan bevezető jellegű, de aztán egyre jobban felgyorsulnak az események.
és tudatosan tevékenykednek
Utoljára szerkesztette: Kori, 2016.10.14. 13:31:59
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Na meg igazából, ha úgy vesszük a Walking Dead-ben sem olyan nagy térségben mozognak, pláne az utóbbi időben.