Fear the Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha Troy egyetlen M79-essel tudta terelgetni azt a hordát, akkor miért nem próbálták továbbterelni őket onnan?
Troy-t pedig még mindig senki nem akarja fejbe lőni?! Ez is nevetséges.
Egyébként szerintem ez a fulladásos sztori egészen jó ötlet volt, abban tényleg van logika, amit IMEXGabeo mond, miszerint azért Alicia mellett életben maradhatott volna még pár civil. De aztán ezt úgy is meg lehet magyarázni, hogy nem mindenki halt meg, hanem az élőhalottak falták fel őket. Alicia-n ott feküdt a zombi, akit kinyírt, tehát mondjuk őt azért nem zabálták meg, mert nem érezték.
Azon már nem akadok fent, hogy a témákat tényleg rohamtempóban dobálják ránk és hagyják lezáratlanul, de az életszagúságból az rettenetesen elvesz, hogy a civilek, mellékszereplők általában feltűnnek, ott vannak díszletként, majd maradéktalanul eltűnnek. Nyilván nem lehet évadonként a fennmaradó emberekből behozni ötöt főszereplőnek, de az igazán vicces, hogy ilyenkor MINDENKI meghal, csak a főszereplők nem. 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az utólsó mondatomba, magamat is belevettem, mint láthatod. Tehát a 10 millió magyar, amelynek egy része még nem tud olvasni a másik része meg nem is használ internetet és tulajdonképpen az a 20-30 ember aki esetleg idetalál ebbe a topikba, majd valahogy túléli és talán még érti a korábbi és mostani mondat utáni, 😄DD jelzést. "Humorérzék nélkül azt sem tudnánk felfogni, ha tragédia történik." -mondta Strand. 😄DD
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az utolsó mondatod meg nettó röhejes baromság..ezzel most leírtál 10 millió magyar embert hogy nincs bennük élni akarási ösztön...
Next PC upgrade: 2022
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.04. 07:42:42
kiscsajjal nem volt bajom, mert o vitte a hatan az epizodot es az is tetszett, hogy nem omlott ossze Jake halala utan teljesen, hanem elhatarozott lett es dontott az anyja beleszolasa nelkul...nala erzekelem a legnagyobb karakter fejlodest igy o pozitivum...dramaisag is utott amikor beszelgetnek a szoke csajjal egyszer csak elalszanak...ezzel nem volt gond hisz volt 2 oraig fulladasig...problemat leirtam fent....
helikopteres jelenetet maximum oda tudom tenni, hogy Nickek igy legalabb szetkaszaboltak par zombit, amugy kesobb pont egyszerre jottek Madisonekkel ez is micsoda veletlen...amugy nem lattam tul sok ertelmet
az egeszet Troy csinalta vegeredmenyben es akkor mivel Madison fegyvernek tartja a sracot meg kepes magaval vinni azok utan amit tett😄 en inkabb elkuldtem volna a picsaba nem erdekelt volna mennyire badass a csavo...raadasul meg Jake halala is inkabb rajta szarad, mint NIcken aki leutotte Jake-t, ugyhogy Nicknek jocskan koszonetet mondhat....tulajdonkepp az evad elso fele nekem nagyon tetszett amig Walker a teruletet kovetelte azota kb semmilyen szerepe nincs miota az oreg meghalt (ez volt a vagya), majd most hirtelen meghalt mindenki nem is reagalt semmit csak bamult ki a fejebol es mar nem is fontos neki az egesz amiert annyit harcolt😄DD
nem tudom hogy vagytok vele, de cikkcakkban huzgaljak a sztorit az irok mindig bedobnak valami temat aztan pedig hirtelen valtanak...az elso 8 resz feludules volt ilyen szempontbol hiszen a farmot nem a zombik fenyegettek...a gond az, hogy ugyanazt az otletet vettek elo a fiokbol, amit az alapsorozatban bejatszottak amikor elleptek a zombik Hershelek farmjat....kicsit lehetnenek kreativabbak ettol fuggetlenul ez az evad nem volt rossz valahogy a 10. resztol az egesz elment hulye iranyba...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként szerintem kurva jó rész volt, csak jobban belegondolni nem kell, mert akkor kitűnik, hogy
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
meg nem spoilerezem le, de pokolian nem tetszett az egesz szituacio, ami tortent es nem ertem az irokat hogy varjak el, hogy logikus legyen, amit kitalaltak:S...tudom, hogy ez a sorozat nem arrol szol, de na hulyenek lettunk nezve...
de akár meg is fordulhatott volna, elég szélesnek tünt az egész.
de az indián akkorát ásított, hogy én azt hittem lesodródnak és nekicsapódnak valaminek <#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.13. 14:46:59
megtalálták victort, hamarosan találkoznak salazarral is, hurrá.
viszont azt magyarázza már el valaki, hogy miközben pattanásig feszültek az idegek, egymásnak estek a vízért, készültek betámadni egymást, stb... jake hova az anyja picsájába tűnt el? elfeledkeztek róla az írók? mintha köddé vált volna troy száműzése után. walker kiruccant az anyatigrissel, a farmot meg alicia és nick próbálja egyben tartani, és jake sehol. full irreális volt az egész.
Per Aspera Ad Inferi.
külön van 10. rész, de beletekertem a 9be és a felétől ugyanaz.
anyjukat kavarják meg...
Per Aspera Ad Inferi.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hát az egészen nyilvánvaló hogy az ellenség táborából éppen elzavart valakit a saját táborom konyhájára rakom had csináljon amit akar. <#wow3>#wow3>
De amúgy az egész sorozatra igaz, hogy bármilyen hihetetlen kb. az összes szereplőt gyűlölöm az ilyen olyan megnyilvánulásai vagy nyomorai miatt. Talán az egy szem Alicia a kivétel, de az is csak azért mert nem sok vizet zavar, csak csapódik a többiekkel éppen ahova lehet. Hát arról nem is beszélve, itt már a zombik maximum vendégszereplők egy-egy családi dráma oldalvizén...
Ennél az alap sorozat fényévekkel jobb, pedig ugye pár évad óta az is küzd mint "malac a jégen"...
Most jöhet a kérdés hogy akkor minek nézem. Nem is tudom, megszokásból. Fél évente ez a 8 rész 2-3 nap alatt még így is belefér.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ottoek anno pert is megnyertek Marcus ellen mig nem jottek a zombik, utana pedig ez a meccs az indianok fele dolt hisz ebben a vilagban barki barmit megtehet (pl hollokkal valo megetetes buntetlenul)
Mindket felt meg lehet erteni mi alapjan van vagy volt ez a viszaly viszont ez, hogy Opheliat otthagyta a sivatagban pontosan ez a tette utott vissza ra es Marcusnak ez segitett, hogy megszerezze a "fejet"...
Madison mikor elmondta a sztorijat berosaltam, es vilagossa valt miert tette azt, amit...am valoban szvsz a rossz oldalon allt sot igazsagszerint jobban jartak volna, ha ugy, mint Dana otthagytak volna a farmot mielott a bonyodalmak kezdodnek...en nem avatkoznek bele ilyenekbe hisz a csaladjat igy is ugyis kockara tette...es Travist ezzel az ugymond bosszuvagyaval amugy se hozta volna vissza hisz valoban nem o volt a celpont...
Durva fel evad volt, amilyen bugyutan indult ez az evad hihetetlen jo most FTWD...Salazar epizodja is utos volt es Strand beszelgetese az urhajossal is badass volt...
Ilyen alapon az egész USA területén követelőzhetnének az indiánok leszármazottai.
(attól nem beszélve, hogy több száz éve az indián törzsek meg egymástól vették el a területeket, állandóan háborúztak érte)
8. resz eleje kisse olyannak tunt nekem, mintha belekevertek volna a migransok-feher ember viszonyat erre most nem terek ki miert...egyebkent pedig a feherek irtottak ki az indianokat Amerikabol es itt is a vegen csak kiderult, hogy nem "ok" lottek eloszor bar provokaltak a banditak oket lopasokkal....
gyanus volt persze a vege ahogy Opheliat visszaengedtek...ajajaj Salazarnak el kell szamolnia a lanyaval majd😊