SG.hu mobil kliens
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Újragondolt kedvencek nézet
* Profil oldalak: hibajavítások, teljesítménybeli javítások
Új kedvencek nézet frissítéskor még okozhat érdekességeket, de szerintem tetszeni fog. Alapból kategóriákon belül csak az olvasatlan üzenetekkel rendelkező topikokat mutatja, kategóriára kattintva mutatja a többit is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mindenesetre első verzió ha lesz, cikkeket is tartalmazni fogja.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
* Hozzászólásokban bbcode-ok html-é alakítása
* Hozzászólások fejlécére kattintva jelenik meg a profil megtekintése/válasz írása opció
YT videók nem lesznek ilyen formában beágyazva, az teljesítmény növelése érdekében. Valószínűleg csak egy kis kép fog megjelenni és az majd átirányít a YT alkalmazásra.
Spoiler és quote tagekre még kitalálok valamit. Arra gondoltam spoiler szöveg simán kattintható lenne mint egy link és akkor megjelenik a a szöveg, vagy ilyesmi.
Most a fejlécre kattintva megjelenik a profil megtekintése és válasz írása opció, ide jön még a hsz szerkesztése és hsz törlése gomb is. Ez tűnik a legjobb megoldásnak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All hail the double x!
All hail the double x!
v0.1.1
* Javítva, hogy néhány eszközön nem lehetett scrollozni
* Javítva, hogy megakadt az alkalmazás a profil oldal megtekintésénél a 'Töltés' képernyő közben
* Animációk kivéve navigáláskor
* Topikba lépéskor elszürkül a kép, jelzi, hogy éppen tölt
* Fórum témáknál a fejlécben a fórum kategória neve jelenik meg
* Kategórián belül a topikok 'infinite-scroll' lapozást kaptak
Hét végén egy elég pontos becslést fogok tudni mondani.
Jelenleg (mivel megyek nyaralni is, stb), augusztus 15 környékén remélhetőleg eljutok 1.0 ig (legalábbis olyan állapotba, hogy csak hibákat kelljen javítanom).
Ez persze változhat (inkább tolódhat, jelenleg egyéb változások is folyamatban vannak), az 1.0 nak érthető okokból egy stabil, lehető legtöbb eszközön megfelelően kell működnie.
Ez csak egy becslés, amint egy pontosabb dátummal szolgálni tudok azt itt a topikban jelezni fogom természetesen.
Éjszakai mód valószínűleg csak kék színben lesz elérhető, esetleg a későbbiekben több színben is.
Esetleg az nem tudom mennyire lehetetlen, de ha belépsz egy topicba egy 2 kepernyőnyi hszt be lehetne cashelni, mert ha kilépsz, és újra be akkor megint nekiáll betölteni az "egészet".
Kövi buildbe bekapcsolhatom, hogy az egész oldalt cachelje, de ha sokat fog 'zabálni', akkor tényleg kell egy arany középút, amit írtál járható útnak tűnik.
Válasz írását egy kicsit később veszem újra elő, először is, hogy lehessen szerkeszteni hozzászólást.
Most hétvégén ahogy tudom, úgy a hozzászólásokban lévő bbcode ok átalakításán fogok dolgozni elsősorban.
Nem szereti az entert, legalábbis ahogy elnézem az előző hszt, nem nagyon szedte szét...
- Nálam a scroll jól és reccenés nélkül megy
- Esetleg az nem tudom mennyire lehetetlen, de ha belépsz egy topicba egy 2 kepernyőnyi hszt be lehetne cashelni, mert ha kilépsz, és újra be akkor megint nekiáll betölteni az "egészet".
* Kezdetleges éjszakai mód
* Javítva: 1023px-nél nagyobb képernyőkön összecsuklik a topik nézet
éjszakai tényleg nagyon kezdetleges, egy képet kaphattok, hogy kb milyen lesz.
Dzsini: scrollozáshoz most nem nyúltam, de majd szólok ha terítékre kerül.
Kozmetikán ma javítok (remélem elkészül) és holnapra lesz éjszakai mód + 'kétszer' is megjvaul.
'egyszer' nem tudom miért van, kiveszem addig is az animációt, az kavarhat be.
továbbá: egyszer, kétszer
kozmetika: fejlécbe ki lehetne írni, hogy a témakörök között épp hol járok (általános, stb.), topicon belül pedig a topic nevét.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.10. 17:27:58
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Remélhetőleg már nem eszik annyit, gyorsabb is lett.
- A kiemelt témák felülre kerültek a kategóriákon belül
- Nem is mindig pont fordítva, ahogy kapom úgy íratom ki (igen, ez engem is szokott zavarni)
- Lesz, cikkek is lesznek
- Régi nóta, nem rajtam múlik
- Nem tudom ki hogy van vele, de engem frusztrál, hogy fordítva vannak listázva a kategóriák/topikok
- Privát üzentek lesz?
- Azt lehetne, hogy app-ban is, és pc-n is be legyen jelentkezve egyszerre?
All hail the double x!
Egyelőre alap funkciókat csinálok/hibákat írtok ki ami mindegyik platformon jelen lenne. Ha már az alkalmazás közel kerül a stabil, kiadáshoz alkalmas verzióhoz kezdek el foglalkozni a ios - wp platform specifikus dolgokkal.
kb egyszerre fog megjelenni a 3 platformra. talán 1 hónap.
btw, nem tudom itt, hogy megy a appstoreba való feltöltés(azért már kell a dev account?) Mert esetleg szigorúan teszteléshez lehet jó megoldás lenne cydia-s út is.
* Javított megjelenés
* Apró hibajavítások (beállítások egyből érvénybe lépnek, de csak akkor, ha mindkét beállítást változtatjátok... meh, de legalább működik a csak olvasatlan kedvencek mutatása (igen, ha üres fórumkategóriákat is mutatja))
Nem volt egy produktív nap, kiélvezem az esőt.
All hail the double x!
Az érdekes az, hogy mind a menügomb, mind a topicválasztás / új hozzászólás / stb. gombok azonnal reagálnak, tehát nem a program akad be.
Igen, beállításokon van még mit csiszolni.
Dzsini: egyáltalán nem tudsz scrollozni? Más tapasztalt ilyet?
...
átállítottam a színvilágot, kiléptem, újraindítottam, így már látszik a fent említett ikon. :) viszont jó lenne, ha mentés után azonnal változna a szín, és ne kelljen újraindítani. :)
All hail the double x!
- még mindig vissza-visszaugrál az = gombról az oldalsáv néha, de kevesebb alkalommal
Nekem ez kb 10-ből 1x működik (Inkább kevesebbszer), szinte egyáltalán nem nyitja meg az oldalsávot, mindig visszaugrik ha a gombot használom, ha behúzom akkor jó...
- profilból visszalépve újratölti a topicot? elég sokáig tart, mire visszatalál.
kozmetika
- a profilban a dátumoknál az év-hónap-nap vezető 0-k ki vannak írva, az óra:percnél nincsenek: "2010-07-08 6:9" - így majdnem bibliai igehelynek néz ki :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.08. 07:58:05
működés
- kategóriák és kedvencek scrollozása már sokkal jobb (bár még beindul rajtuk a kijelölős animáció, és kis késéssel reagál a mozdulatra).
- javult az aksihasználat, de még mindig soknak tűnik egy text only programhoz képest
- a fórum témák (kategórián belül) és a topicok viszont gyakorlatilag scrollozhatatlanok, meg se mozdul a lista. Nem a program áll le, mert akár a visszagomb felül, akár az új hozzászólás gomb, akár a topicba belépés azonnal reagál és működik, és lefele húzva
- még mindig vissza-visszaugrál az = gombról az oldalsáv néha, de kevesebb alkalommal
- néha a kedvencekből egy topicba belépve a bal felső = gomb nem vált át <- gombra, hanem marad = (nem jöttem rá, hogy mi alapján)
kozmetika
- a hozzászólás írás fejléc színe nem alkalmazkodik a beállított színhez
- fejléc szín váltás csak újraindítás után történik meg (kilép, task váltóból kitakarít, újraindít)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.07.08. 07:35:23
Bocsi
szerk: fel is töltöttem az új verziót, ebben már nincsen töltés képernyő. Megnéztem és én továbbra se találkoztam hibával kijelentkezés után.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.07.07. 23:18:19