SG.hu mobil kliens

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
Kijelentkezéskor elhasalt az app. kiírja, hogy "Nem sikerült kapcsolatot létesíteni az oldallal", és hogy "Töltés"...és ennyi. Nem reagál semmire. Ha újraindítom az appot, akkor üres a Kedvencek, és belépni se tudok, mert visszaadja az töltés, nem sikerült kapcsolatot... dolgot. így most kb nem tudom használni :(
Utoljára szerkesztette: pixxel, 2015.07.07. 22:54:10

All hail the double x!

Jim Morrison
v0.0.5
* Javított felhasználói élmény bejelentkezéskor
* 'bouncing' effekt eltávolítva
* Profil oldalon a dátumok megfelelő formátumban jelennek meg
* Javított görgetés az oldalakon
* Kevesebb memória használat

Ha első indításkor azt írja ki bejelentkezéskor, hogy hiba lépett fel... azért próbáljatok belépni. Utolsó tesztelésnél működött rosszul, majd holnap megnézem miért.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
tenk jú :) :D

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
megjegyzi az, csak nem tölti ki :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pxxl
Bejelentkezesnel lehetne az email cim valoban email mezo, es/vagy legalabb az email cimet jegyezhetne hogy ne kelljen mindig beirni. Vagy opcionalisan jegyezze.

All hail the double x!

Dat nice job! <#eljen>
papi08
Ohh köszönöm, lekötelezel :D

13 éve itt. Szép idő.

j0nNyKa
szép munka <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

papi08
Áruházakba tervezett kép:

Vélemények, tippek, ötletek jöhetnek. :)

Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.07.07. 17:53:51

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Szép kis lista.
Akadozásról tudok, lapozás még egyáltalán nincs. Akkumulátor merítésre van 1 tippem. A legtöbb elég gyorsan javítható, talán még ma, ha az akadozást sikerül eltüntetnem.

j0nNyKa
az, igen

Dzsini
Ja, és zabálja az akkumulátort, háromszor annyit fogyasztott ~ugyanannyi idő alatt, mint egy háttérben folyamatosan streamet játszó alkalmazás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
- A kiemelt témák meglettek - alulra rendezve? Ez szándékos, vagy oda jutott nekik hely?
- Kedvencekhez hozzáadás/onnan kivétel lehetősége?
- Lapozás topicokban?
- Átmentem másik wifi hálózatra (otthon - munkahely) - a kliens szerint még mindig be vagyok jelentkezve, félig-meddig :) A kedvencek egy frissítés után nem látszanak, de topicokat meg tudok nézni, még a Gumiszoba és a Saját topiclistáját is tudom listázni (a topicokat már nem tölti be). Hozzászólást is tudok írni, el is küldi, de nem jelenik meg. Kellene ellenőrizni valamikor valahol, hogy valóban be van-e jelentkezve a user, vagy csak azt hiszi, és ilyenkor újra feldobni neki a bejelentkezést :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
Cordova?
Dzsini
- a Kategóriáknál belépve egy főcsoportba nem jelennek meg a kiemelt témák
- néha az fenti = gombra nyomva megnyitja, és azonnal be is zárja az oldalsávot. behúzva mindig megjelenik, még nem tudom hogy lehet könnyen reprodukálni
- profiloldalnál az utolsó üzenet / utolsó látogatás timecode-os, nincs visszafordítva "ember" időre
- profiloldalnál a topicok listázásánál néha nem sikerül az elmosódásból visszahozni a szöveget: screenshot
- topiclistánál görgetéskor is beindul a "kiválasztás" animáció a megérintett témán - szerencsére nem lép be
- beállításokat nem menti / nem számít mit állítok? nem sikerült működésre bírni a "csak olvasatlan..." dolgot.
- úgy általában elég lassan reagál bármire, akadozva működik

Jim Morrison
Ha minden igaz forditott sorrendben listazodik.

Jim Morrison
Nem latom hogy kitoltotted volna a jelentkezest :D
Ha minden igaz van egy beta release commit, azt buildeled es megkapod a most kint levo verziot.

pxxl
Nem...vagy az app nem szereti. Dunno

- usernev es a datum+hszszam nincs egy sorban.

All hail the double x!

pxxl
Uj sor torest
Nem szereti?
Enter
Enter...

All hail the double x!

j0nNyKa
nekem meg nem küldtél te cigó
mekkora zsidgány vaty <#levele>
btw van pusholva? és ha igen, pull - build és megvagyok?

pxxl
- uj hsz irasakor visszaadja az elozo hsz tartalmat amit irtam
- szemely szerint orulnek neki ha az sg-hez hasonloan listazodnanak a topikok. Altalanos, tudomanyos, sajat stb stb. Most valahogy nemtom hogy listazodik:)
- en kihuznam a hsz boxokat teljes szelessegre. Nem kell az a keves margo. Meg a lekerekitett sarkok sem.

All hail the double x!

Jim Morrison
jaa igen, szerkesztés/törlést el is felejtettem, felírom :)

papi08
Fene, pedig rettentően megörültem :D :(

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
egy kicsit sok lenne naponta nyomni a friss buildeket androidra és windows phone ra, főleg most, hogy még azért elég sok dolgozni való van rajta.
Hét végére esetleg egy WP bétát nem tartok kizártnak :)

pixxel : Az nincs leírva, de ha hozzászólásoknál a fejlécre nyomsz akkor látod az illető profilját, ha magára a hsz-re, akkor tudsz válaszolni!

pxxl
Hopsza. o.O ranyomtam az elso uzimre h szerkesszem...gondoltam. Visszaadta a szoveget es uj hsz-t irt. Mkay

All hail the double x!

Fakaaaaz, eddig oszom!
pxxl
Hophophop itt a mobilapp...jejeje most is arrol irok. Elsore cukisag ^^ gg

All hail the double x!

pxxl
Hophophop itt a mobilapp...jejeje most is arrol irok. Elsore vukisag ^^ gg

All hail the double x!

papi08
Én nem kaptaaaaam :(

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Mentek a meghívók!

Én már akkor se vártam, amikor Dzsoni a fekete lyukra várt, hogy előbb vagy később várjon mint mindenki más... :O

Still nem kaptam, mondjuk ha így folytatom.. Nem is fogok... :-D
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2015.07.06. 18:43:33
Szabi
ha én nem várom, akkor hamarabb megkapom ? szeretem a meglepetéseket :D

"Nulla tenaci invia est via"

Papa01
<#vigyor0>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

pxxl
Brainfuck mode on

All hail the double x!

j0nNyKa
de ha en a fekete lyukban varom hogy varod hogy varjam, akkor lehet hogy hamarabb odaerek mint amikor meg nem is kene varnom hogy vard hogy varom, vagy eppen kesobb erek oda, mint amikor en mar tulvagyok a varakozason a varakozasod utan
:\

Én nyitottam a feketelyukat, hogy legyen hol várnod, amíg várom, hogy várjad...
j0nNyKa
fekete lyuk mode on: en mar akkor vartam, amikor te meg nem vartad, mikor en kitalaltam hogy elobb fogom varni mint ti

Én már akkor vártam, mikor Dzsoni kitalálta, hogy előbb fogja várni mint ti....
pxxl
flawless victory :(

All hail the double x!

j0nNyKa
en mar akkor vartam amikor te meg nem is tudtad hogy fogod varni mielott a tobbiek sorszamot huztak
k

pxxl
én má akkor vártam mikor még nem is volt. szal húzzál sorszámot :DDDD

All hail the double x!

desigo
Én is várom már az appot :)
hajrá
Jim Morrison
1 hét késéssel ugyan, de ma már 99% hogy elkezdődik hivatalosan is a béta időszak.

Jim Morrison
Úgy volt, de hogy mindenkinek jusson egy cross-platform megoldást használok, amivel jelenleg szívok (amúgy tök jó meg minden), csak sajnos tegnap délelőtt mikor kikerült android play storeba az alkalmazás vettem észre, hogy valami nem stimmel.
Debug build működik, release build nem teljesen. Tegnap 30-40 féle megoldást kipróbáltam, de még mindig nem jó... Egyébként androidra és WP re egyszerre fog jönni.

kifli
Nem úgy volt hogy első körben wp app lesz?
Jim Morrison
egy kis "perfomance issue" van vele, de legalább látványos lesz az első patch :P

pxxl
"Izgatott vagyok mint az állat" :O

All hail the double x!

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Jim Morrison
Jelentem android verzió vállalható verziója kész. Estig még kicsit csiszolok rajta, de lesz ami lesz beküldöm és kezdődik a béta teszt.
További infó majd este, és a béta meghívókban kiküldött emailekben.

papi08
ScreenShotokat a népnek! :D

13 éve itt. Szép idő.