NBA 2k16
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
De legalább valami...
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
Tényleg DUNK packaget is tudsz "szerezni".......
Magyarán valamire csak jó :))
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Ezeknél a több fan által feloldott emberek tevékenységénél jobb cuccokat adnak más játékmódokba.
(pl 1-1 myteam kártyalap amit ott tudsz használni)
Más hirtelen nekem se jut eszembe, de valami még rémlik.
Valaki játszik vele amúgy? Milyen csapatotok van?
Nekem már kezd alakulni a csapat: Westbrook-Thompson-P.George-Love-M.Gasol(Def.Goty).
2 hónapja nem nagyon toltam és akkor is 90%ban myplayer
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
block, reb, pt, ass, to, fault
lehet van rá valami badge ami esetleg módosít de sztem az nem nő
ami nőhet ugye a "fizetésed"
A pro-am arról nekem sincs fogalmam viszont a mypark az nagyon jó dolog szerintem:) Ott 3 park közül választhatsz és megmérkőzhetsz különböző meccsformákban más játékosok ellen. Arra azért kell figyelni, hogy a többség labdairigy:D Nem fognak sokat passzolni. Csak haverokkal érdemes oda menni. És ha már itt tartunk xbox one RealDreko a gt-m nyugodtan jelöljön aki akar játszani:)
Most vettük meg haverommal a játékot és felmerült egy-két kérdés:
1. Hogyan lehet ketten egy csapatban coop game-t játszani úgy, hogy csak mi vagyunk ketten real playerek, a többi meg CPU? Van erre mód egyáltalán?
2. Mi a PRO-AM illetve a MyPark? Nem nagyon van tutorial és nagyon nem is magyarázza el a játék, hogy ezek mik pontosan.
Előre is köszönöm a válaszokat!<#worship>#worship>
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ez a 400VC már a full szerződés? Elég kevésnek tűnik akkor.
Kaepernick #237, te pc-n játszol? My parkban én is néha már-már fifás idegességet érzek. :D
Jött a FA piac, maradtam végül a CHI-nél. Ők fizették nekem a legtöbbet, 3 évre írtam alá, 400 VC jár meccsenként.
De Rose legalább a tavalyi szezont elég jól bírta, idén viszont kidőlt. Buttler viszont tavaly is és idén is teljesen kidőlt, mérges is vagyok. Gondoltam, hogy maradok a CHIben, de megnézem a szabadügynök piacot, mert így nem OK, hogy állandóan sérültek. <#hawaii>#hawaii>
34 pont, 12 pattanó és amivel mindig a gondom volt 18 assziszt.
A két ünnep között én is hasonló helyzetbe leszek, csak nekem asztali géppel meg se moccan a játék. :D
LoSa: Grat a tripla-duplához! Rose - Buttler - Te trió elég erősnek hangzik. Vagy valaki már távozott?
bár azért moderáltan ajánlom mert eléggé "gyanús" néhány esetben
az a baj hogy most így decemberben pest-kübekháza között ingázok és csak a laptopom van kb, azon meg meg se moccan szegény játék :D
Én is a mobil aplikációval gyűjtöm a VC-ket, Online nem szoktam nyomni.
És....! Tegnap volt nekem is az első tripla-duplám. <#taps>#taps>
Mobil app nálam nem játszik, Windows Phone-ra nincs... Két ünnep között majd ha játszani nem is tudok vele, legalább szerzek egy androidos telót ott gyűjtök. :D
de sztem pár meccset majd tolok megint lassan (én természetesen a LALnál vagyok SF de csak 75körüli ratinggel)
nekem a mobil appból jövő pontok dobják meg a statokat
Charlotte Hornets-nél vagyok mint irányító, nemsokára következik az All-Star gála. Ott ha jól hallottam a 3 pontos dobóversenyre is behívtak. 4-5 helyen vagyunk keleten jelenleg, messze túlszárnyalva az idény eleji erőbesorolást. (24. csapat voltunk)
Néha kicsit zavar hogy a rövidebb meccsek miatt elég furcsa statisztikáink vannak a liga többi részéhez, de ez van több egyszerűen nem fér bele. :)
Az istenért nem tudtam még összehozni egy tripla-duplát sem, tegnap volt pont egy 32p,11lepattanó,9 gólpasszos meccsem....
86-os az értékelésem, de ebbe közrejátszik hogy az online meccsek után kapott pontokat a játékosomra költöttem.
Te hányas színtű vagy? Poszt? Csapat?
Esetleg a többiek? Szívesen olvasnék ilyesmi beszámolókat.
tumpi: Te melyik csapatban játszol a MyCareer-ben?
Jómagam csak az első "teljes" szezon felében járok, egyelőre a legtöbbet fejlődött játékos díj van kinézőbe. Illetve remélem az all-star behívó.
A #221-es hozzászólásra reagálva. Ha online játszom többnyire sima 1-1 ellen azon kívül hogy kilépnek, más gondom nincs. A tavalyi és az idei részben szerintem olyan komoly lagg nincs. De láttam már pár embert én is, lehet szerencsém van.
A játékkal a legnagyobb bajom évről évre hogy egyre kevesebb az időm, illetve hogy melyik játékmóddal játsszak. :)
Így nálam nem nagyon szokott kérdés lenni hogy megvegyem-e, mert tudom hogy tartalommal nincs gond és minden évben érződik hogy legalább a játékmenetbe belenyúlnak és többnyire jó irányba.
Bár annyi árnyalja az idei részt hogy például a my carrier módban úgy veszem észre, hogy kivettek pár videót az előző részekből.
A meccsek kezdete is a tavalyi részben sokkal hangulatosabbak volt szerintem.
Ami még nem tetszik, hogy my team módban sok meccshez ami a feladatok teljesítéséhez kell nem gép ellen kell játszani, hanem online ott pedig nem mindig, vagy csak nehezen talál ellenfelet. na ez jó hosszú poszt lett, remélem valamennyire tudtam segíteni a döntésben.
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.12.15. 09:09:16
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Jut eszembe most fedeztem fel, hogy az "edzéseken" van plusz tréning lehetőség melyet a segédedző ad illetve a sarokban az ugrálos feladat de a Gatorade Centerbe nem jutok be sehogy se ! Ti tudjátok, hogy hogy lehet ?
Patch 1.03
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.11.18. 08:01:35
Valami feltűnő változás esetleg még a javítás óta? Akár nem my playert érintő infók is jöhetnek. ;)
Érdeklődnék, hogy valaki találkozott olyannal, hogy az új patch óta win10, catalist 15.10 driverrel a játék nem indul el. Elkezdi betölteni, de mindig kidob az asztalra. Van erre valami megoldás?