NBA 2k16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megvettem PC-re. Régebben X1-en nyomattam, totál kezdő vagyok, de nagyon tetszik, és így hogy a rendszer, játék magának belőtte a grafikát, gameplay alatt sosem esik 60 FPS alá, miközben baromi látványos az egész. Eszméletlen jó szórakozás, a legjobb sportjáték a piacon szvsz.
nemértem.. :D Ha edzek azért kapok boostokat. Valami temporary vagy mi a szösz. Az komoly csak 1 meccs erejéig van? Igy mi értelme? Vagy csak én baszok el valamit?
mint az életben is :D az hogy mennyien szeretnek kevés korreálicóban áll a játéktudással

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ja, olyan különleges dolgokat nem kell várni tőle. :)
De legalább valami...

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

LoSA
Sajnos nem sok mindenre.... <#guluszem1>

Marcinko
Jogos, én teljesen a mycarrere koncentráltam........

Tényleg DUNK packaget is tudsz "szerezni".......

Magyarán valamire csak jó :))

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Talán annyiban "segít" ha sok van, hogy minél több van annál több játékossal/ismert emberrel tudsz kontaktolni.
Ezeknél a több fan által feloldott emberek tevékenységénél jobb cuccokat adnak más játékmódokba.
(pl 1-1 myteam kártyalap amit ott tudsz használni)
Más hirtelen nekem se jut eszembe, de valami még rémlik.

Marcinko
Szerintem semmire

Mire jó az hogy sok fanod van? Milyen bónuszokat ad?
ó köszi, ezt nem is tudtam. Eddig csak a 2 fő edzést csináltam hébe-hóba. Legtöbbször a fanokkal foglalkoztam meg az endorsmentel. De akkor innentől csak edés;)
Marcinko
Csak edzés, mert a mobil applikációval ( MyNBA2k16 ) napi szinten tudsz nyerni 1000 Vct miinimum de inkább 1500-t és egyébként edzés nélkül 85 lesz kb. a max a játékosod ratingje.....plussz az edzés nagyon sok boostot ad, ne feledd megcsinálni a 3 plussz kis edzés lehetőségből a 2 aktuálisat ( 2-t edző adja - fő és segéd - egy meg a ott van ahol bejössz a terembe neked jobbra egyből )

srácok! A Myplayernél mit ajánlotok az első szezon után? az edzést, a csapatot, a rajongókat vagy az endorsment?
gallardo
Szerintem legjobb játékmód a myteam, főleg az online része. Bár most már egy hónapja pihentetem, várok az MVP packokra <#finom>

Teljesen "beszívott" a myteam mód... :D
Valaki játszik vele amúgy? Milyen csapatotok van?
Nekem már kezd alakulni a csapat: Westbrook-Thompson-P.George-Love-M.Gasol(Def.Goty).

Sziasztok! NBA2k16 PC MyParkban amikor kezdődik a játék, akkor már nem tudok controllerrel játszani, csak billentyűzettel. A beállításokban próbáltam átállítani, de nem tudom elmenteni.
na majd akkor kipróbálásra kerül:P
Stream alapjan a proam egy online bajnoksagnak tunik, ahol premade csapatok jatszanak egymassal. Nem ugy kell elkepzelni, mint egy hagyomanyos bajnoksagot, hanem mint egy online laddert.

Én is csak myplayerezek, már a 2k13 óta:D
ha tudnék válaszolok arra is :D
2 hónapja nem nagyon toltam és akkor is 90%ban myplayer

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

köszi a gyors választ:) És a PRO-Am-ról tudsz valamit?:D
a meccsek közbeni teljesítményért járó pontok fixek
block, reb, pt, ass, to, fault

lehet van rá valami badge ami esetleg módosít de sztem az nem nő
ami nőhet ugye a "fizetésed"

srácok nekem az a kérdésem, hogy a kétpontosokért 6vc-t kapok jelenleg a játék elején vagyok a rookie éveim utáni szezonba. Szerintetek lesz több vagy ez a plafon? Ha nem ez a teteje akkor mennyi? Előre is köszi.

A pro-am arról nekem sincs fogalmam viszont a mypark az nagyon jó dolog szerintem:) Ott 3 park közül választhatsz és megmérkőzhetsz különböző meccsformákban más játékosok ellen. Arra azért kell figyelni, hogy a többség labdairigy:D Nem fognak sokat passzolni. Csak haverokkal érdemes oda menni. És ha már itt tartunk xbox one RealDreko a gt-m nyugodtan jelöljön aki akar játszani:)
Zan
Sziasztok!

Most vettük meg haverommal a játékot és felmerült egy-két kérdés:

1. Hogyan lehet ketten egy csapatban coop game-t játszani úgy, hogy csak mi vagyunk ketten real playerek, a többi meg CPU? Van erre mód egyáltalán?
2. Mi a PRO-AM illetve a MyPark? Nem nagyon van tutorial és nagyon nem is magyarázza el a játék, hogy ezek mik pontosan.

Előre is köszönöm a válaszokat!<#worship>

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

tumpi #238 PS4 :)
LoSA
23,5 millának felel meg évente....

15-ben a Portland-ben voltam, ott minden évre jutott 1 Lilliard utána meg egy Aldridge sérülés... ismerős a sztori.
Ez a 400VC már a full szerződés? Elég kevésnek tűnik akkor.

Kaepernick #237, te pc-n játszol? My parkban én is néha már-már fifás idegességet érzek. :D

Én PG vagyok a Bullsban,az első teljes idényemben,épp Konferencia döntőnél járok a Cavs ellen ahol 1-0 ra megyünk.Én is a legjobban felődött játékos lettem az alapszakaszban és 83 ratinggel rendelkezem,remélem bajnokok leszünk,az első fordulóban a Pacers eléggé megszorongatott minket,4-2 vel végül sikerült kiütni őket,aztán jött a Detroit ami egy sima 4-0 át eredményezett,most pedig ugye a Cavs...Nyomom teljesen a MyParkot is,eléggé élvezetes,de egyben idegesítő is tud lenni,nemtudom megunni ezt a játékot :)
LoSA
Lement a PO, bajnokok lettünk megint....

Jött a FA piac, maradtam végül a CHI-nél. Ők fizették nekem a legtöbbet, 3 évre írtam alá, 400 VC jár meccsenként.

LoSA
Igen, egy eléggé ütős trió lenne.... Csakhogy Rose és Buttler állandóan sérült!! A szezon elején lesérültek, egész szezonra!! Nagyon örültem neki, gondolhatod. <#falbav>
De Rose legalább a tavalyi szezont elég jól bírta, idén viszont kidőlt. Buttler viszont tavaly is és idén is teljesen kidőlt, mérges is vagyok. Gondoltam, hogy maradok a CHIben, de megnézem a szabadügynök piacot, mert így nem OK, hogy állandóan sérültek. <#hawaii>

Meg is van a tripla dupla az Atlanta ellen. ;)
34 pont, 12 pattanó és amivel mindig a gondom volt 18 assziszt.

Annyira azért nem fontos ez a mobil app nekem, meglesem otthon kíváncsiságból miről is szól.
A két ünnep között én is hasonló helyzetbe leszek, csak nekem asztali géppel meg se moccan a játék. :D

LoSa: Grat a tripla-duplához! Rose - Buttler - Te trió elég erősnek hangzik. Vagy valaki már távozott?

van egy bluestack nevű progi amivel android appokat lehet futtatni pc-n :D
bár azért moderáltan ajánlom mert eléggé "gyanús" néhány esetben

az a baj hogy most így decemberben pest-kübekháza között ingázok és csak a laptopom van kb, azon meg meg se moccan szegény játék :D

LoSA
Engem az IND draftolt 11.-ként (SF vagyok), majd folytattam CHI-ben. Most nyomom a CHIben a második szezonomat, mint már írtam, most lettem MVP. 89-es a ratingem, van asszem 30 db badge-m is.
Én is a mobil aplikációval gyűjtöm a VC-ket, Online nem szoktam nyomni.

És....! Tegnap volt nekem is az első tripla-duplám. <#taps>

Már épp akartalak is keresni egy kis mypark-ra, most már talán több értelme lenne mint a legutóbb. Csak hát nálam is nehéz összeegyeztetni.
Mobil app nálam nem játszik, Windows Phone-ra nincs... Két ünnep között majd ha játszani nem is tudok vele, legalább szerzek egy androidos telót ott gyűjtök. :D

én most sajnos jó ideje nem toltam, a GW2 kieg + Xenoblade Chronicles X minden időm "megeszi"
de sztem pár meccset majd tolok megint lassan (én természetesen a LALnál vagyok SF de csak 75körüli ratinggel)

nekem a mobil appból jövő pontok dobják meg a statokat

Múltkor néztem az egyik menübe, most fejből nem tudom hogy hol, de kiírja egyébként melyik csapatot hány mennyire érdekli az ember százalékos értékben. Ott a háromnegyed ligára 100%-ot ír. :)

Charlotte Hornets-nél vagyok mint irányító, nemsokára következik az All-Star gála. Ott ha jól hallottam a 3 pontos dobóversenyre is behívtak. 4-5 helyen vagyunk keleten jelenleg, messze túlszárnyalva az idény eleji erőbesorolást. (24. csapat voltunk)
Néha kicsit zavar hogy a rövidebb meccsek miatt elég furcsa statisztikáink vannak a liga többi részéhez, de ez van több egyszerűen nem fér bele. :)

Az istenért nem tudtam még összehozni egy tripla-duplát sem, tegnap volt pont egy 32p,11lepattanó,9 gólpasszos meccsem....
86-os az értékelésem, de ebbe közrejátszik hogy az online meccsek után kapott pontokat a játékosomra költöttem.
Te hányas színtű vagy? Poszt? Csapat?

Esetleg a többiek? Szívesen olvasnék ilyesmi beszámolókat.

LoSA
A rookie szezon utána első évben és is "csak" a legtöbbet fejlődött játékot lettem, az azt követő évben lettem MVP + Legtöbbet fejlődött játékos is! :) Most nyomom a PO-t, aztán FA leszek! Kíváncsi leszek, hogy melyik csapatba, mennyiért tudok majd elmenni MVP-ként! :) Remélem, hogy a MAX szerződésem lesz.

tumpi: Te melyik csapatban játszol a MyCareer-ben?

Gratulálok! ;)
Jómagam csak az első "teljes" szezon felében járok, egyelőre a legtöbbet fejlődött játékos díj van kinézőbe. Illetve remélem az all-star behívó.

A #221-es hozzászólásra reagálva. Ha online játszom többnyire sima 1-1 ellen azon kívül hogy kilépnek, más gondom nincs. A tavalyi és az idei részben szerintem olyan komoly lagg nincs. De láttam már pár embert én is, lehet szerencsém van.

A játékkal a legnagyobb bajom évről évre hogy egyre kevesebb az időm, illetve hogy melyik játékmóddal játsszak. :)
Így nálam nem nagyon szokott kérdés lenni hogy megvegyem-e, mert tudom hogy tartalommal nincs gond és minden évben érződik hogy legalább a játékmenetbe belenyúlnak és többnyire jó irányba.

Bár annyi árnyalja az idei részt hogy például a my carrier módban úgy veszem észre, hogy kivettek pár videót az előző részekből.
A meccsek kezdete is a tavalyi részben sokkal hangulatosabbak volt szerintem.
Ami még nem tetszik, hogy my team módban sok meccshez ami a feladatok teljesítéséhez kell nem gép ellen kell játszani, hanem online ott pedig nem mindig, vagy csak nehezen talál ellenfelet. na ez jó hosszú poszt lett, remélem valamennyire tudtam segíteni a döntésben.
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.12.15. 09:09:16

LoSA
Alapszakasz MVP lettem.... Hurrá! <#nyes>

Nesuten

//www.youtube.com/embed/zkSqm69Qi10

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Marcinko
Én is myplayeres vagyok , de az online nem igazén érdekel engem ...szóval passz.

Jut eszembe most fedeztem fel, hogy az "edzéseken" van plusz tréning lehetőség melyet a segédedző ad illetve a sarokban az ugrálos feladat de a Gatorade Centerbe nem jutok be sehogy se ! Ti tudjátok, hogy hogy lehet ?

//www.youtube.com/embed/Bu7Zrwcn208

én a myplayert szeretem, de nem sok időm van mostanában rá

Érdemes megvenni? Steamen kb minden második ember szidja a játékot. Engem csak az online rész érdekelne. De ahogy olvastam laggos és tele van csalókkal. Mennyire igaz ez?
Marcinko
én még igen, de már csak szőrmentén

LoSA
Nyomjátok még a game-t?

LoSA
Igen, PS4en nyomom.... Annyira nagy javítást nem találtam benne... (lehet már a zokni méretet állítani). Meg most már a hazai meccseken a te arcodról is lóbálnak a szurkolók képet.... De ettől függetlenül maradt az unalmas játékmenet MyCareer-ben.

Patch 1.03
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2015.11.18. 08:01:35

PS4-en játszol ugye? Mert PC-re még nem érkezett meg a patch.
Valami feltűnő változás esetleg még a javítás óta? Akár nem my playert érintő infók is jöhetnek. ;)

LoSA
Jött megint egy patch... Képzeljétek, azóta már egyszer adtam interjút a meccs közben, félidőben!! :)

Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy valaki találkozott olyannal, hogy az új patch óta win10, catalist 15.10 driverrel a játék nem indul el. Elkezdi betölteni, de mindig kidob az asztalra. Van erre valami megoldás?

LoSA
Volt ilyen, de később megpróbálva, be szokott jönni...