NBA 2k16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcinko
Igen sajna

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

látom jött egy frissítés, de én továbbra se tudom megnézni a a videókat, pedig jól jönne a VC 😄
teló appról nem jön elég

állandóan befagy aztán visszamegy a menübe
más is tapasztalja?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

LoSA
Eszembe nem jutott volna ilyen, de érdekes az biztos! <#nyes>

Marcinko
Csináltam egy kis tesztet:

Előzmény: Ismét meguntam a centerem , lassú és nincs már benne kihívás 😊

A olvasgattam a neten , de nem lehet skipelni a Livin da Nightmnaret és nem lehet teljes szezont futni 2015/2016 évben. Na mondom akkor én leszek a legrosszabb draft pick a világon !! A kérdés : Meddig tudom letornázni magam ?!

Az egyetemi pár meccsem alatt átlagoltam 2 pontot 5 eladott labdát ( mindig kifutottam a pályáról a labdával 😊 és kipontozódtam direkt.
Draft szeriint late 1st round......mire fel ???!!!!!! na mind1
Drafton nézegettem na mondom még szerencsém is lesz a végén és kihúz valamelyik jó csapat a végén................de nem !!!!! A Nets húzott ki ezekkel a stattokkal 1st 29 pickkel.

Szóval itt nem, lehet hibázni NBA játékost faragnak belőlünk akkor is ha alkalmatlanok vagyunk rá. Előnye , hogy ebéd és Forma-1 közben is letudható az egyetemi időszak.

Marcinko
Tudtommal nem átjárható a kettő
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.28. 16:42:22

aki tolja a mobil gamet (ami túl addiktív 😄) azokhoz kérdés, hogy van lehetőség a normál gameből a mobilba kártyákat szerezni?

köszi

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

LoSA
Érdekes volt, az tény. Azt hittem, hogy ez a MyCareer tényleg nagyon ütős, frankó lesz. De hát sajnos az első szezon után már siralmasan unalmas. Nemrég jelent meg a játék, de már nincsen kedvem nyomni vele. Abban bízom, hogy hátha kiadnak valami nagy javítást, ami fellendíti a MyCareert. Twitteren is nagyon sok elégedetlenkedő hozzászólást lehet olvasni a karrierrel kapcsolatban.

Kár, hogy nem lehet, döntéseket hozni, nem lehet a GMel beszélni, tehát úgy van a karaktered, aztán kész....

Marcinko
A próféta szóljon belőled !!!! Ettől függetlenül jó a Mycareer, nekem tetszik !!

Sajna Tim Duncan nem fiatalódik és még mindig "auto" generated rookiek vannak, nem úgy mint a mygm módban ahol lelkes játékosok elkészitik a következő draftok játékosait ! Az ide is jól jönne !!
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.28. 09:32:31

ezért mondom hogy VOLNA, én sem örültem neki de kb elfogadtam
a gond nekem az hogy kivették a régi videókat és a Spike Lee-s féle videók is nem a rookie szezonban kéne hogy befejődjenek hanem mondjuk 2.-3. szezonban
ugyanez hogy a rookie év végén leléphetsz mikor 1st round pick?!

szal ez alapján a spike lee cucc sajnos teljesen külön áll és emiatt sivár a mycareer
de talán jövőre jobb lesz

Marcinko
De a legnagyobb baj vele , hogy 8 vagy hány mérkőzésesre csökkentették a rookie seasonod 😞

nem volt extra, és nem is volt tökéletes, de kellemes hangulatot adott
a gond hogy emiatt kukázták a régi koncepciót mikor sztem egész jól működhetett volna együtt

LoSA
Háááát.... Sok videó, de semmi extra....

a spike lee féle rookie szezon

LoSA
De mi az újítás?

pc-n volt egy olyan mypark bugom hogy néha "elszáll" a controller de azon kívül semmi gondom nem volt
mondjuk csak kb 15-20 meccset toltam

Sziasztok! Szeretném a közeljövőben megvenni a játékot. Az online része hogy sikerült a játéknak? Főleg online használnám.
FrezeR
Ez szánalmas :/

annyira nem szar amúgy az "újítás" a mycareerben, a rossz hogy kivették a régi rendszert
a 2 együtt lenne jó

Marcinko
Nekem meg kéne nagyon egy olyan patch/mod/bármi amivel komplett rookie szezoint tudok játszani, elvesztegetnek nekem itt egy értékes évet amit a kiöregedő Spursben töltök.

Megnéztem, láttam a "csodás" mycarrer videókat. de lehessen már a következő játékost enélkül a foshalmaz nélkül játszani.

LoSA
Most már ki merem jelenteni, hogy ez a MyCareer az eddigi legszarabb....
Végig nyomtam a második szezont, bajnokok lettünk.... Egész végig, egyetlen egy videó volt bennem, amikor a 2K-s csaj riportot készített velem. Azon felül semmi se. Megnyertük a bajnokságot, a pályán örültek a játékok, átadták a serleget, én lettem a Final MVP, de 10 mp múlva vége is a videónak, majd vissza a menübe és kezdődik a következő szezon!! Szégyen, komolyan mondom.....

LoSA
Lassan lenyomom a második szezonomat, úgy néz ki, hogy bajnokok leszünk.... Kíváncsi leszek, hogy akkor fog-e történni valami a játékban, vagy rögtön jön a következő szezon azt kész?! 😊

Marcinko
Nekem az kevés volt 😞

csak a játékot indítottam újra, full gép nem kellett nekem

Marcinko
Merülés kizárva töltőn volt 😊

Akkor nincs mese Pc restart működik csak.

nem, de billentyűzettel engedte volna irányítani

az elmúlt 1-2 hétben nem sokat toltam, de volt egy patch és utána még toltam egy komolyabb mypark napot mikor a hétvégi "verseny" volt a 3 frakció között
és akkor egész nap nem jött elő, aszittem megjavult de ezekszerint nem

nem lehet h merül amúgy a kontroller? bár az sem indokolná ezt amúgy

Marcinko
Te kis szűkszavú ! <#awink> és újraindítás nélkül meg tudtad oldani ?
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.21. 08:57:50

igen, pc-n

Marcinko
Rossz volt nézni a karját a nagynak

Más: Ilyen sem volt még velem. Myparkban tudtam irányítani az emberem ( X360 wireless controller pc n) de ahogy elkezdődött a játék már nem tudtam. Ki kellett lépnem amikor meg visszaléptem akkor "autopiloton" voltam.

Valaki tapasztalt már ilyet ?

FrezeR
Ez kész 😄D

LoSA
Pihentagyúak <#guluszem1><#nevetes1>

Helló!

Ha jól rémlik akkor még nem így volt a zsákolás, talán 12-13 óta kell a zsákoláshoz hogy a sprintet is nyomd, mert egyébként ziccerezik az adott játékos. (my playerbe pl amég nem olyan jó a játékosod addig nem fog zsákolni, még ha a sprint gomba rá is ülsz 😉 )
Külön zsákolásokat is lehet variálgatni, ahhoz is van valami tutorial videó, ha jól rémlik.
Nem igazán szoktam cselezgetni, szerintem inkább a gyors passzjáték a siker kulcsa, illetve idén is tök jól működnek az elzárások. Nyilván lehet aki sikeres cselekkel is.

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

Udv Urak,uj vagyok meg,ezelott a 2k10 volt amivel utoljara jatszottam..hat azota eleg sokat fejlodott😊brutalis! Lenne egy par kerdesem:
-zsakolas nalatok is Ilyen nehez?😊mert uresen ha beviszem ok,de ha mar vedekeznek,eleg ritkan tud betorni emberrel egyutt.a masik,a cselezes.nezegettem egy par videot de igazan semelyik sem segitett...iszonyu nehez lerazni a vedot,neha sikerul azt ennyi.valami okos tipp erre? Lebronnal sehogy sem tudok zsakolni "emberrel egyutt". Ti analoggal dobtok,zsakoltok? Ja ps4-en tolom,ha ez szamit.Egyenlore ennyi lenne a kerdesem.Elore is koszonom
én csak bő 200at de ez se kevés 😄

Marcinko
1000 meccsel a hátam mögött sajnos ki kell jelentenem , hogy én is

nekem továbbra se megy rendesen a 2ktv 😞

viszont a mobil játékra ráfüggtem 😄

LoSA
Bele-bele tekertem, de ezt miért linkelted be ide? 😊

próbáltam visszanézni a Spike Lee-s insider adást (a vc miatt), de folyamat crashelt vagy leállt
másnak is volt ilyen gondja?

van új insider nem tudom nézte-e valaki

Marcinko
Locker Code-kat hol lehet "szerezni" ?

Nesuten
//www.youtube.com/embed/BUoMsDHmFfk

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Srácok! Előre elnézést kérek, nem szeretnék idegesítő lenni. Most olvastam több tesztoldalt és egyszerűen mindenki mást ír. Valaki panaszkodik, valaki abszolút nem is említi. Milyen az online? Játszik valaki? V PS4-re szeretném megvásárolni, bár gondolom ez lényegtelen. Inkább online játszanék, a single-t sajna képes vagyok hamar megunni. Ha bárki válaszol annak nagyon hálás lennék. Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: szfnzsolt, 2015.10.10. 20:09:00
LoSA
Itt is eléggé szidják a MyCareer módot, teljesen igazuk is van..... <#buck>
LINK

LoSA
Nekem most volt benne egy videó részem.... Connection-ba a szabadnapjaimon a csajjal (Rachel DeMita) találkozgattam és a végén egy interjút készített velem. Felüdülés volt, végre látni valami videót. 😊

FrezeR
Az előző részben legalább volt minden idényben nem tudom miért kellett ennyire "visszanyírni". Igaz azok már főleg csak ismétlődtek, de legalább érezte az ember, hogy él a karaktere és nem csak meccsről meccsre ugrál.

igen rosszul van adagolva, és főleg az eddigi edző/tulaj meetingek hiányoznak
de majd a kövire talán ez is javul

egyébként nem rossz ötlet ez a "történet" csak meg kell tanulni jól adagolni
esetleg döntéseket beletenni és akkor szivesebben nézi az ember

FrezeR
Ezt így ezzel nagyon elcseszték. Pedig mennyire oda voltak ettől a sztoritól a nagy rendezővel stb. Ez olyan mintha a játékosunk élete csak 1-2 szezonon át lenne érdekes, holott a francokat. Pont utána jön a lényege a karriernek...

LoSA
Szomorú.... Ezt azért nem igen tudom felfogni!! <#falbav>

Onnan nincs

LoSA
Valakinek adott már be bármilyen videót a második évadtól?? Vagy onnantól fogva egyáltalán nincsen már?

Marcinko
köszönöm