NBA 2k16
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Pár napja jöttek elő nekem is, a harmadik pontra nem tudok reagálni annyira nem játszottam még ott.
Tavalyi résznél (többnyire online) is június környékén kezdte el ezt hogy csak álldogálnak a játékosok és vagy időkérés vagy egyszer csak folytatódik a meccs.
Remélem ez nem valami extra amit ebbe is beleraktak... 😄
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a késéseket a PS4 verziónál tapasztaltam ... de az is lehet hogy ez valami online hiba ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
1. miután becserélnek sokszor "ok nélkül" mutatja ingame azt akit fognod kéne de kb 10-15 másodperc mire folytatódik a meccs
2. meccs/edzés közben sűrűn elmegy a hang hol a játék, hol a csarnok hol a kommentátorok
3. ez már mintha megjavult volna de sokszor a my park progresst sem mentette
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
kemény
nekem most jött meg az NBA 2K16 Michael Jordan Special Edition
és már vagy 2002 -óta nem játszottam viruális kosárlabdát ...
remélem nem zavarok ...
Letöltöttem, fölraktam tökéletesen ment minden. Megnyitottam a játékot megcsináltam a myplayert elmentem a játékbeállításhoz és felvettem maxra a grafikát. Ekkor kilépett a játék hibaüzenet nélkül. Azóta próbáltam újra rakni, az nvidia drivert is, máshova telepeíteni, próbáltam kis méretben futtatni,rendszergazdaként, de semmi változás. Kijön a borítókép és bezár.
Config: Lenovo Z50 70 (GeForce 840M, RAM 4GB, Intel® Core™ i3 1,9 Ghz)
Valaki segítene?
Előre is köszönöm!!!!
ezt találtam hirtelen de az IOS appstore vagy androidnál a Google playnél beirod, hogy NBA 2k16 és az ingyeneset telepíted.
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2015.10.03. 20:26:14
Egy kis vélemény:
Játszottam a virágbolti változattal pár napot és nem éreztem a játékot meggyőzőnek. Azt követően megvettem és a játékban egyre több olyan dolgot fedeztem fel, ami az offlineban nem volt. Szóval nekem tetszik nem bántam meg. Ugyanúgy egy batár( 7.1 250 ) C/PF el kezdtem mint mindig és nagyon tetszik, hogy végre nem olyan gyors egy C mint egy SF szóval a sebességet szerintem eltalálták,
Végre könnyebb passzolni, nem vadássza az AI annyira passzsávokat ( All-Star , simulation ), de azért nem is terülj-terülj asztalkám van. Végre lehet normálisan zsákolni a 2k15 Centerrel sose tudtam zsákolni , mert mindig egy contested layup vagy még annál is rosszabb dolog lett. Csak Sg/Pg vel ment de ott rogyásig.
Végre olyan mintha nem csak rpgvel játszanék, nem érheted el a labdát , mert nincs elég stealed például , hanem ha olvasod a játékot és kívülről kerülsz akkor még 50 es steallel is bele tudsz nyúlni és talán meg is tudod szerezni. 2k15 ben ilyenkor simán "átment" a kezemen a labda.
Blokkolni besegítésből lehet igazán, de a nehézség hogy kb. olyan gyors vagyok mint Roy Hibbert másnaposan, ébredés után, vagy is oda sem érek, ha nagyon behúzódok az emberemről akkor zsebpassz és büntet az emberem.
Egész jó lett azt mondom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Jó játékot!
+ az FA piac nyitása előtt elkezdheti a tárgyalásokat
+ha az adott évben RFA a játékos (korlátozott szabadügynök) akkor tudja "meccselni" az ajánlatokat amennyiben mindenképp meg akar tartani valakit
egyébként nem csak Kobe-t postázták egyből például pár éve Nerlens Noel is így cserélt gazdát vagy tavaly Wiggins, de elvileg Kobe kijelentette anno hogy ő nem szeretne a Hornetsben pattogtatni és elcserélték Divacra talán
amiben biztos vagyok hogy az NFL-ben Eli Manning kijelentette mikor ledraftolta őt a Chargers hogy ő nem akar ott játszani és cserélték a Giantsbe
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.02. 09:18:03
Egyébként Kobe-nál történt az hogy a draft után (Charlotte) egyből "postázták" tovább Los Angelesbe, ilyeneket szoktak csinálni.
Bár többnyire kétlem hogy játékos kérésére történik, gondolom a játékosok örülnek hogy egyáltalán bekerülnek a ligába. 😊
az is megfontolandó amit mondtál, hogy gyengébb csapatnál nagyobb esély a kezdőre és még jobban ki fog tűnni a többiek közül, ha jó valaki. érdekes világ.
szóval igen sztem jobban megéri
draft wiki
draftsite.com
de amúgyis lehet sok infot találni
de látom a cardinals-t a logódba, és ugyanez az NFLre vetítve:
egy irányító miért megy el a tenesse-be miért nem kéri hogy vigye el mondjuk a Cardinals? mert kurvára tiszteletlenség lenne
én is értem a gondodat, DE azért azt is érdemes látni hogy átlagosan egy játékos 6-8 évet van a ligában ez alatt kell megkeresnie a pénzét
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 21:23:29
ha szar csapat elvisz 1/1re akkor TE vagy a jani akire építenek, ha 1/10re visznek el akkor van esélyed
ritka hogy egy játékos akár az nfl-ben vagy nba-ben is NEMet mondjuk arra hogy ott játszon ahova draftolták
nem is sok példát tudok, Eli Manning az egyik (de Kobenál is voltak dolgok)
ha a liga messze legszartabb csapata draftol már az is kurva nagy dicsőség bárkinek + ha lottery akkor 3-4 millió dolcsi/év
ha undraftedként imádkozik akkor 4-500k$/év
és ugye 3-4 év után FA és van esélye máshova menni ha "bizonyított"
ha a 4. év végén lenne ez a Vic-es sztory azt mondom fasza
eleve az h Freq vállán van a csapat úgy hogy kurvára alig játszik a meccseken szintén elég necces
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 17:55:41
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.10.01. 17:46:08
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vagy pl néha meccs után megállítottak játékosok vagy ellenfél vagy csapattagok.
Nagyon rövidre lett zárva a "film" után, legalábbis egyelőre de még én is reménykedek.
Bár gondolom valamit mindig kell hagyni jövőre...
Utoljára szerkesztette: tumpi, 2015.10.01. 15:58:33
egyébként a rookie szezonig lehetett volna az "idei" aztán meg a régi metódus
sajna nem így lett
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.10.01. 15:53:13
Ez igy meg mindig keves nekem, de neha letolni par meccset vegulis oke.
Akinek pedig nincs 3 hete hogy felturbozza a sajat karakteret normalis szintre, annak ott a cheat engine, ket perc alatt kompetens csapattagot lehet csinalni.
Ha így nézzük akkor elég béna film, így egyben megnézni nem egy élmény annyira nincs benne semmi érdekes
De próbáltak valami új dolgot 😊
90es trojka, max ugrás-blokk-védekezés, aztán inside score és dunk
és ezzel már kb lehetett uralni a játékot
nah, most ez nehezebben csinálom meg 😄
Szívem szerint én is mindenre. 😄
így hogy egybe vannak vonva különböző dolgok, egyszerűbb fejleszteni de nehezebb 1-1 dologra fókuszálni
Online rész még mindig nem tökéletes, de valamivel jobb már mint induláskor.
Olyan nagy dolgokat nem tudok írni, mert mint írtad láttad/játszottál már vele. Ha kell egy utolsó lökés hogy megvedd, én szívesen leszek az ördög. 😉
Ez a myplayer-es dolog a rookie év után tényleg nincs túlbonyolítva, néha-néha visszautalnak a sztoriban történtekre de semmi extra.
Jólesett volna nekem is valami külön kis videó hogy kezdő lettem pl mint tavaly. Lehet idővel lesznek, de egyelőre az első évad "videótúladagolás" után vérszegény. 😄