Dragon's Dogma: Dark Arisen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A troll csak a 3 nál szívós trükközni kell vele szépen.
Ertem, hat ahhoz meg lehet hogy gyenge vagyok, de a kuklopsz ill a kimera mar hamar elhalalozik a kis csaj-csapatom altal (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Nagyszeru, hat kivancsi vagyok, hogy milyen befejezest kapok majd, mert voltak esetleges rossz donteseim (pl megoltem egy szektast), de ez majd kb 100+ ora jatekido mulva kiderul (eddig kb 25 orat toltam es 37es szintu vagyok)
A szigetre (Bitterplack) majd 100as szint utan tervezek elmenni.
Majd yt-ra tolom fel folyamatosan a reszeket...
Most a szabadsag alatt csapatom, de emellett a Mario (+par masik Nintendos jatek) is var (:
A szigetre (Bitterplack) majd 100as szint utan tervezek elmenni.
Majd yt-ra tolom fel folyamatosan a reszeket...
Most a szabadsag alatt csapatom, de emellett a Mario (+par masik Nintendos jatek) is var (:
De nem főkűldi hanem szimplán az erdőbe van.
A legjobb dolog a játékban, hogy van a játékban majdnem végtelen endgame + a Bitterblack Isle, ami önmagában is zseniális, de az endgame loop-al méginkább 😊
[merlinw.org]
Hehe, en eddig 2x talalkoztam az altalad emlitett Griff-fel, de szerencsemre eddig mindig tovaszallt par kardvagas utan...
Csak megmutatta magat, hogy "Hello, en is itt leszek am", szoval nemsokara biztosan osszecsapunk elesben is (:
Csak megmutatta magat, hogy "Hello, en is itt leszek am", szoval nemsokara biztosan osszecsapunk elesben is (:
Én valami sassal futottam össze esélyem sincs. Normál szinten van. Csomószor megöltek már.
Igaz, a grafika nem a legfontosabb, a jatekmenet, a reszletek (pl a lampas kialszik ha viz eri) stb nagyon el lettek talalva 😊
A folytatasban pedig meg a grafika is epic lesz..
Na lepek, mert valakinek ki kell pucolnia az elso kazamatat (:
A folytatasban pedig meg a grafika is epic lesz..
Na lepek, mert valakinek ki kell pucolnia az elso kazamatat (:
Az egyik legjobb játék ami valaha megjelent, jobb is hogy nem nézted meg a történetet. De ha meg is nézted volna, a DD legnagyobb erőssége a játékmenet és karakter kémia.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.31. 01:50:41
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.31. 01:50:41
[merlinw.org]
Helyes 😉
En kb 10 ora utan 20-22-es szintnel jarok, neha azt gondolom, hogy huuu de eros vagyok, erre beleszaladok egy chimera-ba aki csak ugy csatangol az erdoben, es nem birom leverni (:
Meg nem sikerult meghalnom a jatekban, de tobbszor menekulore fogtam 😄
En kb 10 ora utan 20-22-es szintnel jarok, neha azt gondolom, hogy huuu de eros vagyok, erre beleszaladok egy chimera-ba aki csak ugy csatangol az erdoben, es nem birom leverni (:
Meg nem sikerult meghalnom a jatekban, de tobbszor menekulore fogtam 😄
Egyszer már elkezdtem, majd 26 os szinten tartok újra. Be kéne fejezni.
En most alltam neki a jateknak (mint ujonc), mert nagyon erdekel a jovore erkezo 2. resz, es senki se jatszotta vegig stream-ben (magyarok kozul), hogy vegiglessem a tortenetet...
Na majd akkor szereny szemelyem (:
(Ha valakit erdekel a benazasom, yt-on megnezhet...@sutikonzol)
Na majd akkor szereny szemelyem (:
(Ha valakit erdekel a benazasom, yt-on megnezhet...@sutikonzol)
Nagyon jó lett.
Az igen.
Ardea fordításainak színvonala -és most elnézést kérve a többi szintén magas szinten dolgozó hazai fordítótól és értékelve áldozatos munkájukat, de- szerintem messze kiemelkedik minőségében a hazai mezőnyből.
Bár ez a játék most nem volt a radaromon, csak ez miatt most elkezdem.
A Kingdoms of Amalur-t is vagy háromszor játszottam végig "Erathell síkjain" lévő tudáskövek fordításai miatt... 😊
Ardea fordításainak színvonala -és most elnézést kérve a többi szintén magas szinten dolgozó hazai fordítótól és értékelve áldozatos munkájukat, de- szerintem messze kiemelkedik minőségében a hazai mezőnyből.
Bár ez a játék most nem volt a radaromon, csak ez miatt most elkezdem.
A Kingdoms of Amalur-t is vagy háromszor játszottam végig "Erathell síkjain" lévő tudáskövek fordításai miatt... 😊
Lehet tolni magyarul.
Hálistennek bejelentették a játékot megvártam az éjjel. De nagyon az elején vannak mert csak az elsőből vágtak be jeleneteket.
Akkor még várni kell rá tovább.
"Bejelentették a Dragon's Dogma ihlette Arise of Awakener-t"
Csak értelmezni kell a cikk címét 😊
Csak értelmezni kell a cikk címét 😊
[merlinw.org]
Ez a Dragon's Dogma 1 vagy az Online, ami japán only és már 6 éve kint van 😄 Az égvilágon semmi videó nincs a 2. részről
PSN ID.: Beegabor
Végülis gyanús volt, hogy lehet benne léghajót vezetni mikor ebbe sose volt, és a harcok se azt mutatták mint az 1-nél.
Szinte biztos voltam hogy erről beszélsz mert semmiféle Dragons Dogma 2 hír nem volt. Ez sem az. Olvasd el a cikket és te is rájössz.
A cikket azért linkelhetnéd amiről beszélsz...
De most már a platformokat is tudjuk.
Ööö ezt már áprilisban is tudtuk 😊 Kiszivárgott gameplay is volt.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.04. 22:28:22

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.10.04. 22:28:22
[merlinw.org]
Bejelentették hivatalosan is a játékot, és 23-ban fog jönni csak és pc-re is készül steames.
A platformok listája még nincsen, semmi infó még a játékról.
Tavaly november óta tudni, 2022 végén jelenhet meg. Egyelőre nincs tervben PC-s verzió.
[merlinw.org]
Készül a folytatása, megérdemelte is volna igazán.
újra lekaptam a játékot win10-re, de a reshade-graf tuning már nem töltődik be. valaki ki tud segíteni vele honnan szedhetek le?
Kivárom nem baj, bár azt írta annakidején hogy max 1 év.
Készül a fordítás.
Ebbe nincs annyi szöveg.
Dragon Age is rengeteg idő volt egyedül nem kis mennyiségek ezek a játékok..
Next PC upgrade: 2022
Állítólag 1 év de nem biztos.
Az ősszel kezdődhet meg a fordítása.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
95% Lényegében a sztori befejezéséhez nincs más tennivaló, mint leugrani a lyukba és ott begyűjteni 20 rift kristályt (ha jól emlékszem így hívták) a különböző szinteken (lehet hogy már össze is szedtél párat a kalandjaid során), pár boss újrázással, és jön az endgame. Ott van többféle befejezés, úgyhogy esetleg olvass utána, ha mindet látni akarod(vagy csak trófeák kedvéért), hogyan kell dönteni
PSN ID.: Beegabor
Nagy nehezen sikerült lenyomni a gonosz sárkányt... azt hittem innentől kezdve vége a sztorinak és jön az open world szabadfoglalkozás - de úgy tűnik a sztori folytatódik.
Spoiler nélkül meg tudná vki mondani kb hány százalékánál vagyok a sztorinak?
(tudom hogy a játék végtelenségig játszható, de nálam általában a sztori adja meg a játékidőt...)
Spoiler nélkül meg tudná vki mondani kb hány százalékánál vagyok a sztorinak?
(tudom hogy a játék végtelenségig játszható, de nálam általában a sztori adja meg a játékidőt...)
28 db az az alig egy tucat. A fegyvereket lehet fejleszteni, és mivel javallott időnként kasztot váltani, egy végigjátszás során is valószínűleg több fegyvertípust fogsz használni.
A játék elég japán és elég egyedi, nem mindenkinek való, de az erősségei biztos nem az elején fognak előjönni. Most nincs időm wall of textre, és talán nem is szükséges, de ha érdekel bővebben, első nekifutásként elolvashatod ezt, ha van még kérdés, utána egyszerűbb válaszolni rá.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.11. 08:48:53
A játék elég japán és elég egyedi, nem mindenkinek való, de az erősségei biztos nem az elején fognak előjönni. Most nincs időm wall of textre, és talán nem is szükséges, de ha érdekel bővebben, első nekifutásként elolvashatod ezt, ha van még kérdés, utána egyszerűbb válaszolni rá.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2019.06.11. 08:48:53
Hali! Elkezdeném a játékot, mert egyszer már próbálkoztam vele, de akkor nem fogott meg. Rájöttem, hogy nem tudom hova tenni, és teljesen mást vártam tőle. Most akkor ez milyen RPG, mihez hasonlítsam? Eleinte azt hittem van benne egy rakás fegyver, de utánanéztem és alig egy tucatot tartalmaz az alapjáték pl dagger-ből. Az lóf.sz 😄 A Dark Souls-ban ez oké volt, itt nem igazán. Tényleg nem tudom mihez hasonlítsam hogyan álljak hozzá stb...
Csak azért érdekes mert tört verzióban az egér nem forgott össze vissza mint az eredetivel, és így csatázni kurva gáz.
Jaja.. az ilyen jellegű bunyós/ügyességi játékoknál (Dark Souls, Dark siders etc) nagyon jól jön egy kontroller. Régen egy PS2-est használtam a PChez (van PS2 / PC átalakitó) de egy idő múlva meguntam az x360ce emulatorral a marháskodást, beruháztam egy XBOX kontrollerre.
PCn az a de facto standard, a vezetékes nem is drága.
PCn az a de facto standard, a vezetékes nem is drága.