Dragon's Dogma: Dark Arisen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincsen.
zorrobomber
Válts át kontrollerre (ami gondolom nincs).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.04.24. 16:42:19

Az ha forgatom az egeret furán mozog és érzékeny.
Ki lehet maxolni akár az összes kasztot is (és erősen ajánlott is több kaszt betehető képességeit kombinálni), csak arra kell figyelni, hogy amíg harcosként léped a szinteket, addig az alapképességeket az növeli, tehát például több HP-t, de kevesebb manát kapsz.
Pontosan mi a bajod vele?

Tegnap belekezdtem én is a kalandozásba - nem rossz nem rossz. A kameroa nem tűnt problémásnak, szabványos thirs person nézet. Nemrég Alan Wakeoztam, sztem az sokkal rosszabb 😊

közelharci karakterbe kezdtem, mert szeretem az akció jellegű közelharcot, de nem tűnik nagyon taktikázósnak a harc benne - gurulás/hárítás nem látszott nagyon fontosnak.

Amúgy van lehetőség újrakezdés nélkül átállni mondjuk varázslónak?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.24. 14:03:32

A kamera nagyon gáz lehet állítani rajta?
Bezsákoltam végre.
Most megint 3035 forint most már nem hagyom ki mint a múltkor.
zorrobomber
Dragon's Dogma Dark Arisen -> Nintendo Switch - Április 23.

Ja értem köszi.
A letolto kodos verza boltbol alt azt jelenti h hozzadvagnak egy jateklogos dobozt benne mindossze egy papirfecnivel amin rajta az aktivalokod.
Az emailt be kell mondani?
Gondolom az email címedre!

zorrobomber
Most újra 6-ig 3000 forint a konzolvilágban letölthető kódosat hogy küldik ha bemegyek az árkádba.
Csak nincsen gameres haverom.
grebber
Hidd el tudok olvasni #486-ban szépen leírtad már. De látom te nem....nem kell se paypaoldnak se lenni se bankkártyádnak valakit megkérsz főleg havert ismerőst és megveszi neked olcsón te meg odaadod neki a pénzt.De tudom ez sok már így, sült galamb repüljön a szádba az kell biztos

Next PC upgrade: 2022

Azért mert nincsen bankkártyám paypalon sincs semmi, payzán sem.
grebber
Mivel egész nap a neten logok tudok olvasni. Ennyi erővel te meg gondolkodni nem tudsz.. Ez olyan hogy nekem sincs kocsim akkor azt kell hogy eredményezze hogy sose tudok eljutni a távoli városokba?
Aki annyira se képes hogy megkérjen mást vegye meg ,majd elutalja azzal nem lehet mit kezdeni. Tudod utaláshoz bankkártya se kell simán lehet pénzt küldeni címre is...
Ha valakinek nagyon kell valami ezt a pár percet igazán rá tudná áldozni..

MerlinW
Azért mert nem olvasol vissza, csak okoskodsz már megint.

[merlinw.org]

grebber
Minek neked magyar boltokból? Miért akarsz drágán vásárolni?

Magyar boltokból kikopott?
grebber
Gamesplaneten Dragon's Dogma: Dark Arisen £4.99.

Jah
Azt tőlük kérdezd meg!

Médiamarktba és az 576-ban mért nincsen?
Nincsen bankkártyám. Paypalon meg nincsen semmi.
MerlinW
Steam-en 30€, de most jön az őszi meg a téli vásár, biztos be tudod húzni féláron.

[merlinw.org]

Sajnos lekéstem már nem volt belőle.
MerlinW
Ez a játék 10 ezerért is 110%-osan megérte.

[merlinw.org]

3290-ért már megéri mi? 576-on van ennyiért.
Az jó.
MerlinW
Bankkártya, Paypal, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.30. 13:30:54

[merlinw.org]

Mivel lehet itt vásárolni?
MerlinW
5-6€ a kulcsos oldalakon.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.09.29. 18:30:23

[merlinw.org]

Már 5000 forintért bezsákolható.
hali
holt található a mentés?
nexusról ismeri valaki a DDDA Save Manager modot?
ddda
ezzel az autosave rendszert lehet kiváltani?
köcce
No, sikerült rájönnöm! Gyanús volt hogy a vezérlő beállításokban a játékban szerepelt a billentyűegér/xbox360 mellett egy harmadik is, ami elvileg a kormányom! De hiába húztam ki, kapcsoltam ki a logitech profilert, nem működött állandóan a kormány volt az elsődleges!
Megoldás:
Eszközelő<HID szabványnak megfelelő játékvezérlő--jobb klikk--tiltás!

Olyan problémám van hogy a karekter(kamera) egyfolytában felfele néz, nem nyúlok semmihez, xbox360 gamepad gombjai helyett is számokat ír?!

dave9004
tehát akkor a reshade-est érdemes letölteni és felrakni elég a steames frisset?
MerlinW
Megjelent PS4/One-ra, némileg feltupírozva. Ezt kapta meg a PC is.

[merlinw.org]

grebber
Steamen szeretjük az olyan frissitéseket amiről nincs info sehol... nyilnak is neki a topikok hogy WTF-ot tartalmaz de sehol semmi....találgatás Welcome 2017
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.05. 23:00:54

Na az király.
MerlinW
PC-re meg jöttek új rucik, textúrák

[merlinw.org]

Konzolon is kijött.
Gilmoor
nemrég a steam -en vásároltam, ott is 12 volt.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Most a humble-nál 60%-kal olcsóbb 12 euró.
Gilmoor
mázlista 😊
___

Amúgy, kár, hogy manapság kevés ilyen jól elkészített játék jelenik meg. Japán fejlesztés ellenére nem is értem, hogy nem borult bele a mangavödörbe a festőecsetük.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Az itt található táblázat a mérvadó, mind PC-n, mind konzolon. Leghatékonyabban farmolni a dragonforged cuccokat a Bitterblack Islanden lehet cursed dragonokra vadászva.

Nekem úgy lett először dragonforged cuccom PS3-on, hogy a drake tőlem jó messze (az apácák felé kolbászoltam) véletlenül megölte magát 😄
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.09.15. 11:32:37